2 miliardë për kujdes, Mark Rutte, Hugo Borst, Carin Gaemers dhe çmimi Machiavelli

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 9 Shkurt 2017 16 Comments

hugo-breast-carin-greamer-machiavelliNëse paguhet një çmim Machiavelli, duhet gjithmonë të përqendroheni te veshët. Çmimi Machiavelli shkoi para partive dhe njerëzve lexuesi pak më kritik ndoshta pak gjalpi në kokat e tyre. Kështu mori MH17 Këshilli hulumtues i OVV çmimi në 2016. Kjo nuk është për t'u habitur, sepse Nicolo Machiavelli në të vërtetë qëndronte për mashtrim dhe mashtrim. Në librin e tij Il Principe, Machiavelli tha:Një njeri që e tregon veten mirë gjithmonë dhe kudo, është domosdoshmërisht i shkatërruar nga kaq shumë njerëz që nuk janë të mirë. Kjo është arsyeja pse një sundimtar, kur ai dëshiron të mbajë veten, duhet të mësojë të mos jetë i mirë. Dhe ai duhet ose nuk duhet ta vërë këtë pushtet në praktikë, varësisht nga rrethanat që e detyrojnë atë ta bëjë këtë."Sipas Makiavelit, sundimtarët u lejuan të përdorin" mjete moralisht të dënueshme "për të arritur qëllimin e tyre, nëse do të dilnin në atë mënyrë. Në fakt, kjo ndonjëherë ishte e pashmangshme. Ajo që kërkohej nga sundimtari ishte ajo që Machiavelli e përshkroi me fjalën virtudo: energjia, inteligjenca, vendosmëria, aftësia për të gjykuar situatat dhe për të 'vepruar' në mënyrë efektive; të cilat në shumicën e rasteve kërkonin mizori. Për të konsoliduar pushtetin, kjo ishte e nevojshme. Machiavelli pohoi se morali publik dhe morali personal janë dy gjëra të ndryshme. Ai theksoi se për siguri dhe stabilitet korrupsion morale është e nevojshme. Një regjent duhet të ndërtojë një reputacion dhe, herë pas here, të veprojë si imorale. Ndonjëherë kjo duhet të shoqërohet me forcë brutale dhe bedrog.

Kohët e fundit kemi parë një iniciativë të dukshme fantastike nga Hugo Borst dhe Carin Gaemers. Ata filluan shumë rastësisht vitin e kaluar një manifest në të cilën ata këmbëngulën për kujdes më të mirë. Ne shpërthyen në këtë vend nga këshillat këshillëdhënës, firmat konsulente dhe komisionet kërkimore, e kështu me radhë, por të gjithë ata njerëz nuk ishin aq të shkëlqyer sa Hugo Borst dhe Carin Gaemers! Në bazë të kujdesit të përkeqësuar që vuri re me nënën e tij, Hugo Borst do të kishte vizituar shtëpitë e tjera. Mark Rutte gjithashtu e bëri atë kohët e fundit. Në fakt, e gjithë shfaqja definitivisht është me vlerë të çmimit Machiavelli, nëse sheh përmes së cilës loja politike fshihet pas saj. Mbërthimi spontan i manifestit nëpër tërë dhomën e dytë dhe 2 miliard që Mark Rutte papritmas nga blu duan të rezervojnë për kujdesin e moshuar, janë thjesht shumë qesharake për fjalët. Sa Borst dhe Gaemers morën për këtë shfaqje? Eva Jinek u vendos në fillim të kësaj jave për ta bërë Mark Rutte pak a shumë të frikësuar (shih video më poshtë) dhe kjo duket se i shërben agjendës politike të tani. Mark Rutte u lejua shkurtime të ekzagjeruara 4 për të zbatuar dhe tani e di se ai është sakrifikuar për ekipin e ardhshëm të aktorëve. Ai pastaj do të ketë një punë të mirë me FMN-në ose diçka të natyrës. zhvendosni në të djathtë është vendosur dhe një fitore e madhe e Wilders duhet të ndodhë.

Pse është kjo mashtrim i moshuar me vlerë të çmimit Machiavelli? Epo, nëse je me njerëzit shumë miliarda ju keni mbërthyer masat shtrënguese dhe ju keni hequr tërësisht kujdesin e të moshuarve, ju duhet të jepni një kruajtëse. Thjesht jepni një suxhuk në mënyrë që të merrni përshtypjen se do të ketë përmirësim të mëtejshëm në ekipin e ardhshëm të aktorit në Hagë. Mark Rutte thekson në mënyrë të vendosur se nuk ka reduktim të kujdesit shëndetësor. Manifest i Hugo Borst është gjithashtu një lloj skicimi i maskuar në botë për politikën e shtrëngimit të qeverisë. Kjo Manifesti nuk pretendon se i keq me kujdes sepse kostot rriten, rreziku i kullës siguruesit është i lartë, gjithnjë e më shumë shpenzimet nuk do të rimbursohen dhe se nuk është me të vërtetë shkurtime të rëndësishme në kujdesin shëndetësor; asnjë Manifesto nuk thotë se nëse shtëpitë punojnë ndryshe, të gjitha do të funksionojnë mirë. Ne gjithashtu nuk dëgjojmë Eva Jinek që shpreh kritikat e duhura. Kategoria e prezantuesve të cilëve Jinek i përket i përket kritikave të rreme, sulmeve të rreme dhe shamelessness. Largimi nga ajo që me të vërtetë ka rëndësi! Duke u zemëruar për pimping bodywork, ndërsa Rutte ka braktisur motor. Pse askush nuk i referohet faktit se shkurtimet në kujdesin afatgjatë, kujdes të lehta në shtëpi pleqsh (ku shtëpitë 500 300 ishin të afërt dhe janë shndërruar në shtëpi pleqsh) kanë shkaktuar probleme të mëdha? Shtëpitë e kujdesit duhej të zhdukej dhe kjo kujdes duhej të zëvendësohet me ndihmën e shoqërisë pjesëmarrëse, vetëbesimit, familjes, vullnetarëve; të plotësuara me ndihmë (shumë të shtrenjtë) në shtëpi. 2020 madje ka nevojë për 800 nga vendet e infermierisë 2000 dhe shtëpitë e pleqve në Holandë janë të mbyllura. Dhe pastaj Hugo Borst vjen së bashku me Carin Gaemers me një pasqyrë të shkëlqyer që nëse (ato që mbeten) shtëpitë e pleqëve punojnë më me efikasitet, gjithçka do të jetë mirë! Më pak sipër është zgjidhja. Çfarë fluture shfaqet! Është misri në mullirin e bandës së grabitësve në Hagë dhe për këtë arsye ne e shohim Mark Rutte këtu edhe me shije të mirë dhe mbajmë suxhukun e 2 miliard.

E gjithë politika e shtrëngimit dhe privatizimi kanë bërë kujdesin për një fabrikë faturë dhe administrimi dhe e kanë bërë atë më të shtrenjtë në vend të reduktimit të premtuar të kostos që do të ndodhte si rezultat i forcave të tregut. Kujdesi për të moshuarit gjithashtu duhej të shkatërrohej dhe ideja e pjesëmarrjes gjithnjë e më shumë po kujdesej për familjen. Holanda është thyer, prerë nga bandë e Rutte dhe Oldies tani të mbajtur suxhuk 2 miliardë, subjekt i një Gaemers-si / Politika e ndryshimit të gjirit. Hugo Borst dhe Carin Gaemers, në emër të politikës së Hagës, i kanë zbukuruar sytë me manifestin e tyre në dukje të bukur dhe kështu kanë shërbyer kryesisht në klasën qeverisëse politike. Ata ishin në gjendje të merrnin presionin nga kazan që ishte ndërtuar nga të gjitha zhgënjimet për shkurtimet në kujdesin e moshuar. Nuk është rastësi që ata u duartrokitën në Hagë dhe e përqafuan manifestin e tyre gjerësisht. Çfarë e bën popullin holandez lehtë të futet në luren. Jetojeni me parimin e Machiavellit. Veprimi i mirë kërkon aktorë me përvojë. Dhe kështu Hugo Borst mundi gjatë ceremonisë së dhënies them me besim "Nëse nuk do ta kishim bërë atë, të tjerët do ta bënin atë.", Sepse në ndërkohë e dimë që vendi ynë po shpërthen me aktorë profesionistë dhe kjo veprimi ishte e nevojshme për Hagën. Punën duhej të bëhej dhe Hugo dhe Carin u hodhën me sukses.

Lista e lidhjeve burimore: ad.nl, ad.nl, volkskrant.nl, ad.nl, pcob.nl, omroepmax.nl

Etiketa: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (16)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Averroes ka shkruajtur:

  Programet e këtij lloji të mediave (NLP) kanë për qëllim dërgimin e 'sheeple' brenda sistemit ekzistues duke përdorur dialektikën e njohur. Ti e sheh qartë se tani po lëshojnë në të ashtuquajturën rend të vendosur dhe se për këtë arsye duhet gjetur zgjidhje të reja brenda sistemit ekzistues politik, përkatësisht populizmit. Fakti që ata kanë marrë një çmim Machiavelli tregon se ata kanë arritur të ndikojnë perceptimin me anë të manipulimit.

  Me fjalë të tjera, bariu dërgon delet në një fushë të re të demarkuar.

  ----------------------------------------------

  "Prezantuesit janë vazhdimisht të zënë me përmbajtjen, ata mund të tërheqin vizitorë të caktuar". Pallka Disa gra e gjejnë të frikshme për t'u ulur në tryezë me Pauw. "Për shkak të imazhit të tij, por Jeroen është dikush me shumë përvojë." Kjo përvojë ende mungon në Jinek. "Ajo është tashmë larg dhe ajo do të vijë patjetër, por me të vërtetë duhet të bëjë orë." Frëngjisht mendon se është e çuditshme që ka kaq shumë reagime negative ndaj mediave sociale. Frëngjisht organizon mysafirët për programet dhe i tha në librin e saj.

 2. Averroes ka shkruajtur:

  Karakteristika kryesore e çdo kreu shtetëror amerikan apo perëndimor është se ai duhet të jetë president i Machiavellisë dhe një gënjeshtar profesional dhe i kryer. Ai duhet të jetë një ekspert në mashtrimin e audiencës së tij dhe të gjithë kombit.

 3. Averroes ka shkruajtur:

  Kush ulet në tavolinë në Jinek, një ditë pas Rutte ..?

  • Averroes ka shkruajtur:

   @PORVH, është mirë që petertje r lidhja midis Geenstijl / dumpert dhe TMG të dinte të vendosë .. gazetari hulumtuese e lartë

   nominim stilolaps artë!
   #blendlezwendle

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Dhe gazetari i rremë i krimit John van den Heuvel e merr atë për Paay, por në të njëjtën kohë 'punon' për të njëjtën fabrikë të rreme të lajmeve si Geenstijl / dumpert.
    Nga mesazhe të tilla idiote që tani ndotin gazetat, madje një lexues i mesëm i gazetave me qelizat e trurit të 4 do të hutoheshin.
    Është qesharake në vetvete, se një van der Heuvel duhet të bëjë një fitim për të. Ata gjithashtu do të gjejnë atë një budalla. Haha.

 4. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  13.19 PR de Vies thotë: "Unë e kuptoj se identiteti i njeriut është i njohur" ...... uhhh?
  Supozoj se Patricia Paai e di se kush luan me lojrat seksuale. Çfarë topi.

  • Averroes ka shkruajtur:

   Peter PLASMAN ishte gjithashtu shumë i qartë në termat e tij .. gruaja e keqe.

   Niveli mesatar i programeve televizive nuk e tejkalon nivelin e rrëmujës së keqe ... po, njerëzit duan të argëtohen me argëtime të pakuptimta pa kuptim.

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    @Averroes, unfriendly? jo, kjo është e pasaktë, është shumë më e keqe.
    Plasman në mënyrë eksplicite quhet 'grua-armiqësore'
    Unë mendoj se kjo psy-op do të përdoret për të ndaluar anonimitetin në mediat sociale apo diçka.
    Zakonisht këto psy-ops / mashtrime kanë qëllime të shumëfishta. Shpesh ju mund të shihni më pas atë që qëllimi i një skenari të tillë ishte.

    Gerard Jolink u bën thirrje atyre figurave të GeenStijl për të xhiruar kneecaps e tyre.
    (burim: Telegraf !! kështu që të njëjtën kompani si GeenStijl)
    Jam krejtësisht dakord me Geerin.
    Por unë në fakt mendoj se Gerard Jolink duhet ta bëjë këtë vetë.
    Pas të gjitha, ai e shpiku edhe vetë këtë dënim dhe e gjej paksa frikacak të thërras diçka të tillë me shpresën se një budalla që është nisur në këtë psy-op do të bjerë në këtë mënyrë.

    A është Gerard Jolink vërtetë i dënueshëm duke bërë thirrje për një krim të tillë? Unë mendoj se Gerard Jolink është ulur në tryezë me Jinek nesër.
    Siç mund të shihet nga fotografia e Gerard Jolink, (msn.com), ai personalisht i drejton këta mysafirë të Geen Stijl një plumb përmes kneecap. Unë kurrë nuk kam parë Geerin aq të zemëruar! WOW!
    Vendoseni atë në Geer! Kjo pengesë në shoqërinë holandeze duhet të quhet vetëm një ndalesë !!!!!! (gazetari kriminal, informatori i policisë dhe gjithashtu zëdhënësi i Drejtësisë Peter R de Vies sigurisht mund t'ju ofrojë një pistoletë automatike me zhurmues)

    • Averroes ka shkruajtur:

     Sipas mendimit tim, kjo ka të bëjë me centralizimin ... vëllai aq i madh mund të "mbikëqyrë" të dhënat e ndjeshme ndaj privatësisë, domethënë të dhëna të mëdha në duart e shtetit.

     Next 'rrjedhje', hoppa shkon lkkr në NL:

     Fotot dhe videot Site nudist Së bashku Nude në rrugë pas hack

     Anëtarët e faqes së takimit holandez Samen Naakt, që fokusohet në nudistet, janë paralajmëruar për një kollitje. Të dhënat e përdoruesve më shumë se 1.800 u vidhën.

     Fotot dhe videot private të përdoruesve mund të kenë rënë në duart e partive me qëllim të keq, thuhet në e-mail paralajmërues që Tweakers ka parë.

     Sa i njohur, materiali vizual ende nuk është shfaqur në internet. Por sipas administratorit të faqes ka një shans që anëtarët do të shantazhohen me kërcënime për të vënë fotografi të ndjeshme në internet.

     Të dhënat do të ishin vjedhur nëpërmjet AVChat, një paketë softuerësh që bën të mundur video chat nëpërmjet websiteve. Sipas menaxherit të Samen Naakt, softueri ishte i përditësuar dhe faqja e internetit plotësonte "kërkesat ligjore të sigurisë".

     Ndërkohë, funksioni i abuzuar në AVChat është hequr. Shkelja e të dhënave u raportua gjithashtu tek Autoriteti Hollandez për Mbrojtjen e të Dhënave, siç kërkohet me ligj.
     http://www.nu.nl/internet/4458354/fotos-en-videos-nudistensite-samen-naakt-straat-hack.html

 5. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Pse GeenStijl nuk u ul në tavolinë me Jinek? Nuk është ftuar apo diçka?
  Ndoshta nesër në Jinek në tryezë, Gerard Jolink dhe redaktor GeenStijl.
  Mund Geer menjëherë arka me këtë sujet .. Nuk ka fjalë, por vepra.
  Kjo do të ishte vetëm një televizion i këndshëm. Por për fat të keq Geer është një i zi, kështu që unë nuk pres që ai të jetojë deri në fjalët e tij.

 6. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  megjithatë, është e mrekullueshme që ekziston një shfaqje e urinës në mediat e rregullta.
  Asnjëherë nuk është treguar më parë. Me të vërtetë bëhet gjithnjë e më i mërzitshëm.
  Së pari lajmi i rremë në lidhje me dushet e artë të Trump dhe tani kjo psy-op.
  Çfarë gooey që media kryesore.
  Hollanda në pjesën më të ngushtë të saj.

 7. Averroes ka shkruajtur:

  Nga 2 miliardë deri në kujdesin për 2 miliard mbikëqyrje për të gjitha dëmet jomateriale që pësuan pasi panë atë video të ndyrë:

  Njeriu nga video seksi Patricia Paay mohon të ketë imazhe të rrjedhura
  Foto: ANP
  Publikuar: 10 Shkurt 2017 15: 48 Përditësimi i fundit: 10 Shkurt 2017 16: 21

  Njeriu që figuron në shiritin seksual të Patricia Paay nuk ka rrjedhur video. Ai shprehimisht mohon çdo ndërhyrje, drejtpërdrejt ose tërthorazi, me këtë zbulim dhe shpërndarje të paligjshme, "sipas një deklarate për shtyp nga avokati i tij Bernard Tomlow.

  Lidhur me identitetin e tij, avokati nuk dëshiron të humbasë asgjë për arsye të privatësisë. Tomlow konfirmon se është një ish nga Paay.

  Partneri i seksit në film thotë se është i tronditur dhe thotë se videoja është shpërndarë pa lejen e tij. Ai e ka njoftuar atë në polici. Ndoshta një deklaratë më vonë.

  Paay është martuar kohët e fundit me Robbert Hinfelaar. Para kësaj ajo kishte marrëdhënie të shkurtra me, ndër të tjera, Nicky van Dam dhe Maurice Dix. Patricia u martua me Adam Curry midis 1988 dhe 2009.
  deklaratë

  Diva 67-vjeçare ka raportuar të premten përsëri. Ajo dhe këshilltari i saj Johan Langelaar u thanë të hënën se mediave të ndryshme iu ishte ofruar një kasetë seksi. Ajo pastaj shkoi edhe në polici dhe i raportoi ato për shpifje, ndër të tjera. Më parë, të dy ata gjithashtu deklaruan se ishin shantazhuar.

  • Averroes ka shkruajtur:

   Korrigjim: Po sorrry Unë jam gwn copë në lidhje me nivelin e njoftimeve

   Njeriu që figuron në shiritin seksual të Patricia Paay nuk ka rrjedhur video. Ai shprehimisht mohon çdo ndërhyrje, drejtpërdrejt ose tërthorazi, me këtë zbulim dhe shpërndarje të paligjshme ", sipas një deklarate për shtyp nga avokati i tij Bernard Toplul.

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër