Plotësoni librin tuaj 1

paraqitur në LIBR SHTES, ANALIZA E LAJME by në 14 Shkurt 2020 11 Comments

Për të vazhduar të lexoni këtë artikull, ju mund të bëheni anëtar duke klikuar në butonin 'mbështetjen tuaj'. Kjo ju lejon qasje në pjesën tjetër të këtij neni. Ky prag është i domosdoshëm sepse duhet ta keni lexuar së pari librin. Tashmë jeni anëtar nga 2 € / muaj dhe kështu më mbështetni që të vazhdoj të luftoj për lirinë tuaj.

mbështetja juaj

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (11)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Unë i përdor shkrimet si një skenar alegorik.Për shembull, unë përkthej historinë e Adamit dhe Evës në të tashmen, ku, në sytë e mi, molla simbolizon kalin teknologjik trojan që do të sjellë rrëmbimin e shpirtit, me kusht që të mos ofrohet rezistencë shpirtërore.

  Shifra të tilla si Musk, Kurzweil, Thiel etj janë atëherë engjëjt e rënë (1/3) ose Agjentët Smith të kësaj bote që përpiqen të marrin pjesën tjetër në "rënie" përmes mashtrimit, menaxhimit të perceptimit etj.

  Ne thjesht mund të refuzojmë duke bashkëpunuar, ajo fillon me vetëdije dhe përfundon me mospërputhje.

 2. XanderN ka shkruajtur:

  Unë vazhdoj ta gjej si shpjegimin themelor më logjik dhe më të bazuar për këtë ekzistencë, por në të njëjtën kohë shoh shumë elemente që korrespondojnë me fenë. 'Të kujtosh dhe të kuptosh se kush je me të vërtetë', 'është një njohje', duhet të 'njohësh' një armik të padukshëm - këto janë të gjitha konceptet që janë përdorur për një kohë të gjatë në krishterimin modern - në të cilin jam zhytur thellësisht - , veçanërisht degët e plotë të ungjillit / Pentekostalit. Me disa ndryshime dhe shtesa të vogla (të tilla si Zoti, Jezusi, shndërrimi, etj.) Mund të vendoset në "Rilindja".

  Unë shoh që një model i mundshëm i njëjtë të shfaqet siç kam përjetuar dhe parë në kisha dhe grupe të ndryshme të lidhura me sektarizëm, me "njerëzit që e shohin atë", "njerëz" që e kuptojnë atë, "një klub i iniciuar," i zgjedhuri ", kështu që ju të cilët, ndryshe nga pjesa tjetër, nuk janë më të kufizuar nga kufizimet e kësaj bote / kësaj ekzistence / realiteti, të cilët "nuk kanë më frikë nga vdekja" sepse kanë "jetë të përjetshme", dhe që janë udhëheqës në gjithçka duke dhënë dhe folur, vetëm për të treguar se ata gjithashtu kanë parë dritën dhe për këtë arsye funksionojnë në një nivel 'më të lartë'. Dhe se ka edhe gjëra që për shumicën e njerëzve 'nuk mund të shpjegohen' dhe 'janë shumë të vështira', dhe që për këtë arsye ne thjesht duhet t'i pranojmë ato si të vërteta.

  Të gjithë duhet ta dinë vetë, por për mua personalisht që nuk funksionon më. Jezusi vërtetoi (duke supozuar se të paktën disa nga tregimet janë të sakta) të paktën teoria dhe mësimet e tij duke qenë në gjendje të ndryshojnë këtë realitet, këtë simulim të virusit ('mrekullitë' e mirënjohura, verën në ujë, ecjen në ujë, shërimin e të sëmurëve) , dhe në fund u ngrit nga të vdekurit). Por edhe sikur asgjë të mos ishte e vërtetë, është e shkëlqyeshme që ju mund të bëni që miliona njerëz të besojnë se është e vërtetë shumë kohë pasi të keni lënë këtë planet.

  Përkthyer në vizionin tuaj ju mund të thoni se ai kujtoi kush ishte, pjesë e procesit origjinal të krijimit, dhe në atë pozicion u tregua më i fuqishëm se virusi, të cilin ai nënvizoi duke treguar se punimet e këtij virusi në këtë simulim ( sëmundja, ligjet natyrore, vdekja) mund të eliminohen.

  Prandaj më duket se njerëzit që janë vërtet të vetëdijshëm se janë në atë pozicion, duhet të jenë në gjendje të dëshmojnë jo vetëm me fjalë, por edhe me prova të prekshme që jetojmë vetëm në një simulim të virusit - siç është Neo në The Matrix. Për sa kohë që mbetet vetëm me 'mirëkuptimin' dhe 'vetëdijen' pa ndryshime të dukshme, në fakt nuk ka asnjë ndryshim në mendimin tim ndaj një feje. Mbi të gjitha: thjesht duhet të besosh që është motër dhe kështu, edhe pse nuk e vëren fare në këtë ekzistencë. Si rezultat i së cilës njerëzit (besimtarët) shumë shpesh fillojnë të bindin njëri-tjetrin se me të vërtetë ka prova, por që kjo dëshmi nuk është e dukshme për botën e jashtme, vetëm për 'iluminimin e mendjes' ose diçka të tillë. Se ju duhet vetëm ta 'ndjeni' ose 'përjetoni' atë në mendjen / shpirtin tuaj.

  Në këtë mënyrë ju përjashtoni çdo diskutim objektiv dhe gjetje të së vërtetës paraprakisht, sepse gjatë historisë miliarda njerëz janë mashtruar në gjithçka dhe gjithçka.

  Nëse unë atëherë 'identifikohem me avatarin tim' shumë - kështu qoftë. Me fjalë të tjera, i njëjti koncept përshkruhet në Bibël si "një njeri pa frymë nuk e pranon atë që është e Frymës së Perëndisë, sepse është marrëzi për të dhe ai nuk mund ta kuptojë atë, sepse ai mund të gjykohet vetëm shpirtërisht". Unë mendoj se është e çmendur, sepse tani për ju, unë dhe të gjithë të tjerët akoma jetojmë në këtë simulim të virusit, realitetin e vetëm që mund të vëzhgojmë, dhe se simulimi ka një ndikim të madh në ekzistencën tonë në të gjitha fushat, dhe askush nuk është dukshëm në të. arriti të shpëtojë ose madje anulojë pjesërisht atë simulim (kështu që sipas Biblës vetëm një: Jezusi). Pra, thjesht zbret te shpresa themelore se diçka më e mirë do të vijë pas vdekjes. Me fjalë të tjera: mbi fenë.

  Prandaj shpresoj që koncepti juaj logjik bazë, siç shpjegohet kaq qartë në librin tuaj, nuk shihet si një pikë e mbarimit, jo si një 'e vërtetë absolute', e cila nuk duhet të vihet në dyshim më, por si një stacion në rrugën drejt njohjeve dhe kateve të reja. . Nëse ky është rasti, atëherë një ditë në të vërtetë mund të ketë një zgjim të vërtetë masiv, i cili është i nevojshëm për një revolucion autentik dhe të qëndrueshëm. Por derisa të ketë ndonjë pamje të dukshme, wmb është 'lojë më' - sepse duhet të kemi. Sepse edhe një lojtar që qëndron në një simulim të lojës në anën e tij dhe nuk pranon të marrë pjesë, prapë merr pjesë për sa kohë që është i mbërthyer në atë simulim, sepse pjesa tjetër është akoma duke luajtur sipas programit. Atëherë më mirë do të bëja diçka nga asgjëja, edhe nëse doli të ishte e padobishme më pas.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë e kuptoj reagimin tuaj, por theksoj se ka shumë prova, duke përfshirë atë eksperimentin me prerje të dyfishtë që tregon se materia ekziston vetëm kur vërehet dhe se vula Luciferian mund të njihet kudo.

   Nëse jeni duke kërkuar prova në mendjet e mrekullive, atëherë ai është akoma në nivelin e simulimit dhe Jezusi mund të ketë qenë i aftë për mrekulli, por ky është me të vërtetë një lloj roli Neo dhe nëse përqendroheni në atë që ju mungon në mundësinë që ndërtuesi i një simulimi të nivelit të kodit mund të bëjë që gjithçka të duket si një mrekulli përmes avatarëve në lojën që ai kontrollon.

   Në fund të fundit, gjithçka mund të minimizohet në një besim. Kjo vlen për evolucionin dhe fenë. Por studioni sugjerimet e dhëna dhe bëni gjithçka që dëshironi me të. Sipas mendimit tim, ky shpjegim është me milje në favor.

   Dikur lëvizjet fetare flasin edhe për të ditur, por kjo është më shumë në rradhën e "besimit është siguria e gjërave që njerëzit nuk i shohin". Ose më saktë: besimi zëvendëson të pashpjegueshme.

   Ky shpjegim saktësisht thotë se nëse i ndiqni analizat është siguria e gjërave që mund të vëzhgoni dhe prandaj mund t'i shpjegoni.

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Me sa kam qenë në gjendje të lexoj dhe hetoj, nuk ka asnjë provë faktike që Jezusi ekzistonte fare. Nëse i keni në dispozicion ato informacione. Atëherë do të dëshiroja ta lexoja. Ka shumë shkrimtarë si Doherty, Price etj që besojnë se Christ Krishti ’është i përbërë.

 3. Guppy ka shkruajtur:

  Rastësisht, unë eci atë bordin virtual disa javë më parë. Unë nuk isha i pari në grup, por nga reagimi i një fëmije pashë që ai ishte zhytur plotësisht në të dhe bërtiti jashtë. Pastaj u ngjita me ashensor dhe gjatë gjithë rrugës më duhej të ecja deri në fund të tabelës dhe të hidhem poshtë. Për shkak se unë mbeta i përqendruar në dysheme, mbeta i qetë, dhe u rrëzova dhe një herë poshtë gjithçka shkoi e bardhë. Mirë që ju keni shtuar këto video si një shembull sepse thotë shumë për situatën në të cilën ne jemi (me të vërtetë) të përfshirë.

  Jam gjithashtu dakord me reagimin e Xander, të cilin dua ta plotësoj. Bibla ka disa rreshta / shtresa tregimi. Nëse lexoni shtresën e parë, atëherë ajo është më shumë si një bibël e fëmijëve me histori të çuditshme të pakuptueshme brutale. Nëse lexoni shtresën e dytë ose shpjegoni se ka të bëjë me historinë e mirëfilltë dhe si mund të përkthehet në tensione e tanishme. Atëherë kemi shtresën e rendit të ditës të planifikimit të skenarit që shumë njerëz e respektojnë dhe që bëjnë gjithçka për ta realizuar atë. Por më të rëndësishmet janë shtresat më të thella dhe më pas ju arrini në atë pikë sa bëhet fjalë për këtë artikull. Këtë do ta gjeni vetëm nëse bëni hulumtime jashtë zonës tuaj të rehatisë dhe shkëputeni veten nga mjedisi juaj. Kjo nuk do të thotë të thuash lamtumirë (por përfundimisht) por thjesht ta heqësh atë dhe të heq ndikimin e jashtëm. 40 ditë dhe netë në shkretëtirë, pa WiFi dhe rrezatim dhe të ngjashme 😉

  Duhet të them që gjithmonë ka qenë pyetja ime më e vështirë, ku është fillimi dhe cila është e përjetshme. Ne nuk e dinim se çfarë lahet përgjithmonë para se të zbresim në simulimin e virusit, ku koha është standardi.

  Një virus mbijeton vetëm nëse lejon një numër të transportuesve të jetojnë, kështu që nuk mund të fiket gjithçka. Ne gjithashtu kemi zbritur me besim se do të gjejmë informacionin e fshehur për të shpëtuar. Prandaj jam i sigurt se në cilin grup (fetar) jeni, gjithmonë ka informacione në dispozicion për të guxuar të hidheni.

 4. Guppy ka shkruajtur:

  Nëse Bibla është e vërtetë apo jo, nuk ka rëndësi me të vërtetë sepse ne nuk e dimë nëse jemi realë

 5. Riffian ka shkruajtur:

  A duhet akoma ta quajmë uni origjinal (1) varg um? Në shtresën origjinale, gjithçka është e mundur dhe njëkohësisht. Rryma është vetëm një nga mundësitë në shumë vargje të pafund, nga një version ekzistojnë simulime të pafundme paralele me rezultate të ndryshme. Në gjendjen origjinale ne jemi të ndërgjegjshëm të gjithanshëm

  Ne të gjithë e kontrollojmë këtë, sekreti është se jemi të lidhur në kohë reale, e quajmë burim. Sa më i lartë vetëdija, aq më shpejt ndryshoni nga brenda

 6. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Përsëri është e mundur që disa reagime u humbën sepse faqja e internetit u rrëzua mbrëmë dhe unë duhej të rivendosja një kopje rezervë

 7. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Përshtatet në mënyrë të përkryer në këtë artikull,

  Ushqim transgjinor në të gjithë botën, djalë i zgjuar kjo.

  https://youtu.be/wBDZVexL3RQ

  dashuri

 8. Simsalabim ka shkruajtur:

  Hi Martin,
  Nëse google integron në Wingmakers, temples.org dhe Souveign, do të arrini në një numër faqesh në internet, prej të cilave tema e zakonshme është se shpëtimi nga matrica është thjesht çështje e disa ushtrimeve të frymëmarrjes të kombinuara me vizualizimin. Të ashtuquajturit 'Wingmakers' janë një racë me përmasa të larta nga pjesa qendrore e galaktikës. Ata gjithashtu pranojnë që nensët manipulohen nga ndriçimi dhe marrin sistemin bankar. A është e njohur seza juaj dhe nëse po? Si ndiheni për këtë?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë rekomandoj vazhdimisht të lexoni librin tim dhe pastaj ndoshta edhe të kuptoni përmbajtjen e këtij artikulli.
   Unë nuk jam dakord me idenë e krijuesve të krahut, sepse një matricë nënkupton se ekziston një lloj burgu. Nuk ka burg nëse e mbajmë vetë kodin e qelizave burimore.
   Gjithçka është informacion. Versioni origjinal i materialit është perceptimi gamutializues i këtij informacioni. Ky univers është versioni i materializuar i informacionit për virusin (virusi Lucifer).

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër