Ndërveprimi midis njeriut dhe origjinës së tij

paraqitur në INSULIME TË RI by në 12 Qershor 2015 19 Comments

kodin burimorMegjithëse njerëzit bazohen në shpjegimin tim për fizikën kuantike dhe 'Eksperimentin me dy shtresa' (shih këtu) mund të arrijë në përfundimin se kam një pikëpamje deterministe për jetën, ku gjithçka është vetëm një projeksion dhe se njeriu mund të projektojë vetëm atë "realitet" si një lloj hologrami, që është një përfundim që nuk është i saktë. Teoricienët pas serisë dokumentare 'Holographic Universe'tregojnë se edhe truri ynë është një projeksion holografik dhe se ne vetëm fluturojmë si marrës në një' fushë informacioni 'brenda së cilës projekti holografik drejtohet, siç ishte, nga një' Unlimited I '. Qenia njerëzore këtu në tokë ose në parashikimin e perceptuar është, atëherë, ashtu siç u reduktua 'kukulla në lojë'që drejtohet nga një realitet më i lartë brenda' fushës së Informacionit '. Se ekziston një fushë e informacionit që përfshin realiteti është projektuar si një lloj projektimi holographic është një përfundim që në të vërtetë e vështirë të shmanget, nëse ju filloni nga fizika kuantike dhe zbulimin e "çarë Teoria dyfishtë. Materia do të merrte vetëm një formë të caktuar kur të shihej. Megjithatë, ka edhe shkencëtarë të cilët argumentojnë se mund të ketë një lloj levizje valë që shkakton ndikimin nëse ndodh ose jo modeli i ndërhyrjes (shih këtu). Kjo teori konsiderohet 'shumë e mundshme', por ende nuk është kristalizuar. Nëse atëherë do të ekzistonte një fushë informacioni nga e cila parashikohet "realiteti" ynë dhe ekzistenca jonë nuk është asgjë më shumë se një marrës në atë fushë informacioni, kush mund të thotë me siguri se ky është vetëm një marrës dhe jo njëkohësisht një kanal? Me pak fjalë: pse nuk do të kishte ndërveprim me këtë fushë informacioni?

Nëse shohim ADN-në njerëzore, mund të përfundojmë pas analizave të plota se harta higjienike e njeriut ruhet në ADN-në tonë si një lloj pakete informacioni ose një bazë të dhënash informacioni. Ray Kurzweil (filozof, transhumanist dhe teknik superior në Google) thotë se shkenca po bëhet gjithnjë e më shumë shkenca kompjuterike. Si rezultat, nanoteknologjia siguron që njerëzit si Ray Kurzweil pohojnë se ne mund ta ndërtojmë njeriun pas një kohe të shkurtër. Në fund të fundit, nëse ADN-ja njerëzore mund të rindërtohet me nanoteknologji, atëherë në fakt i gjithë trupi i njeriut mund të riprodhohet gjithashtu. Ka shumë të ngjarë që është edhe qëllimi i tij Google X projekti. A do të kthehemi në pamje determinist të jetës në bazë të fizikës kuantike, ajo do të kishte qenë në vetvete një dukuri e çuditshme që holografik - përvojës njerëzore në kuadër të këtij realiteti - do të jetë në gjendje për të ndërtuar një hologramit të re duke përdorur nanoteknologji. Ray Kurzweil pohon se njerëzit në 2045 janë të pavdekshëm dhe se ne atëherë kemi avatarët tanë. Tani po të ishim vetëm një projeksion holografik, si mund të ishte? 'kukulla në lojë' e tij e re 'kukull në lojë' ndërton? Diku diçka nuk përshtatet në atë mendim thjesht determinist.

Unë jam personalisht i bindur se ekziston vërtet një rrjedhë informacioni nga e cila ne projektojmë ose marrim pjesë të mëdha të realitetit tonë. Sidoqoftë, ne nuk posedojmë vetëm funksionin e pritjes. Jo, ka ndërveprim. Të paktën mund të ketë ndërveprim me "Unlimited Me" tonë që më parë e quajti 'origjinal'. Në këtë nuk përjashtohet që realiteti i prekshëm formon vetëm kur e perceptojmë, por ne nuk jemi vetëm vëzhgues. Ne jemi, si të thuash, të lidhur me 'origjinalin', por nuk është vetëm një shkarkim i informacionit, ka ndërveprim. Marresit, por edhe transmetues. Përveç kësaj, ekzistenca e formës fikse që mbahet nga një lloj "valë tokësore" më duket një opsion i vërtetë. Një rrjedhë informacioni që e mban këtë realitet të fortë edhe nëse ne "nuk e perceptojmë". Përndryshe, vetë hologrami mund të bënte një hologram të ri brenda projeksionit holografik kur Ray Kurzweil përfundoi avatarin e tij. Unë shpresoj që ju të më ndjekni.

Ju gjithashtu mund të krahasoni ekzistencën e një 'fushe informacioni' ose një fushë kod burimi me internet. Kur ndizni kompjuterin ose smartphone-in tuaj, imazhi del nga fusha e informacionit. Megjithatë, bashkëveproni me këtë fushë informacioni nëpërmjet tastierës ose sensorëve të tjerë që varen në pajisje. Biokompjuteri ynë i quajtur 'trupi' gjithashtu ndërvepron me një fushë të tillë informacioni. Unë besoj se ka një fushë informacioni origjinale që është burimi origjinal i të gjithë realitetit. Fusha në të cilën kodi është i pranishëm ose i shkruar ashtu siç ishte dhe në të cilin 'Origjinal' ynë është vendosur si një lloj transmetuesi / marrës dhe gjithashtu krijues. Pra, ne jemi bashkë-krijues ose bashkë-shkrimtarë të kodit burimor. Çdokush që është në shtëpi në funksionimin e një kompjuteri, e di se nevojiten shtresa të ndryshme të softuerit për të marrë imazhin që shihni në ekranin tuaj. Në fund të fundit, në një kompjuter Windows, ekziston ende një shtresë DOS nën shtresën e Windows dhe më poshtë se është kodi burimor që drejton procesorin në bazë të një dhe nulls. E pra është për mendimin tim se 'Origjinal' i njeriut është në shtresën krijuese dhe se pranuesi i transmetuesit të biokompjuterit të quajtur 'trupi' është i mbrojtur nga një parti që ka bërë disa rregullime në një shtresë tjetër programore. Fluksi i informacionit është hakuar, ashtu siç ishte. Le të themi diku në një 'dimension më të lartë' - ose më mirë, duhet ta quani atë një dimension më të ulët, sepse është më larg nga burimi - në nivelin e programit që, si të thuash, ndikon në perceptimin tonë në nivelin e Windows-it, perceptimi ynë është hacked. Ne kemi, si të thuash, një funksion firewall ose me fjalë të tjera: kontakti me ne 'Original' që dëshiron të kalojë në kodin e plotë burimor për ne është sulmuar. Ne mund të kemi ndërveprimin me atë kod burimor nga 'Origjinal' tonë nëse mund të thyejmë atë firewall ose hack.

Unë e kam quajtur shpesh këtë matricë Saturn-moon ose edhe matricën e Satanit (shih këtu). Tani njerëzit me besim fetar mund të thonë: "Po, dhe kjo është arsyeja pse keni nevojë për Jezusin apo Allahun që tani të arrini në qiell."Epo, atëherë ai lexues nuk u shqetësua që të mendonte vërtet mbi bazën e asaj që shkrova. Cili është një konkluzion se ne mund të nxjerrim në bazë të 'shtresës së lartë' ose një shtrese më të thellë të programimit, dmth. Fushën e informacionit apo më mirë fushën në të cilën është shkruar kodi burimor, është se ne ('Origjinal' tonë) duhet të jetë në gjendje të rishkruaj shtresën e hackuar të Windows. Kjo shtresë e Windows përfundimisht funksionon në varësi të kodit burimor. Shkurtimisht, nëse bëjmë rregullime në nivelin 'Dos' ose në nivelin bit dhe bajt sigurohuni që ai firewall nuk funksionon më, atëherë ndërtuesit e atij hack kanë një problem. Pastaj baza e fuqisë që bazohet në atë hack ose firewall në nivelin e Windows zhduket. Shkurtimisht, baza e fuqisë që na kufizon në këtë ndërgjegje tridimensionale-pesë ndjenjës është e zhytur plotësisht. Në imazhet: Imagjinoni Ray Kurzweil që të ndërtojë një botë Avatar me Google dhe duke lënë Avatarët të përshtatur me kodin e softuerit që ata dëshirojnë. Ata kanë, siç ishte, një firewall ndërtuar në Avatar. Nëse dikush tani arrin të dijë se si të thyejë ose të riprogramojë funksionin e firewall (hack nëse ju pëlqen), ai Avatar gjithashtu mund të marrë informacione të tjera nga ajo internet pa tel. Kjo do të thotë që baza e fuqisë së Google në ato Avatarë nuk do të zbatohet më.

Unë mendoj se njerëzimi nga shtresa e 'kodit burimor' është e zënë për riprogramimin e realitetit. Me fjalë të tjera: Unë mendoj se 'Origjinali' ynë është gati të thyejë matricën Saturn-moon. Si ta bëjmë këtë? 'Origjinal' ynë nuk pranon më se ne jemi firewalled, që do të thotë që ne marrim vetëm atë që ndërtuesit e firewallit të Windows-it duan të marrim. Ne jemi, siç ishte, duke rishkruar firewall nga kodi burimor. Ose më mirë, po shkruajmë kodin e ri burimor në të cilin ky kod i Windows firewall nuk funksionon më. Ajo që them unë nënkupton që ndërtuesit e matricës nuk janë në gjendje të programojnë në nivelin e kodit burimor. Dhe pikërisht kjo është thelbi. Njeriu është fillimisht krijues dhe prandaj është në kontakt me burimin. Rojet hibride Archontonic të këtij dimensioni të tretë janë vetëm në kontakt me ndërtuesit e tyre, të cilët janë vetëm shtresa programore 1 më të larta. Duke filluar nga shtresa të shumta kodesh, Archons - ndërtuesit e matricës - janë në nivelin e Dos ashtu siç ishin. Megjithatë, njeriu është në kontakt me kodin burimor. Kjo është arsyeja pse ata kanë nevojë për ne, sepse ata shpresojnë të jenë në gjendje të përdorin aftësitë e programimit të kodit burimor për përfitimin e tyre. Në këtë mënyrë ata shpresojnë të fitojnë shpirtra të mjaftueshëm që u japin atyre qasje në kodin burimor, në mënyrë që ata të mund të forcojnë funksionin tonë firewall në shtresën e Windows - në vëzhgimin tonë tre-dimensional. Ata duan të mbajnë në bazën e tyre të fuqisë, sepse ata jetojnë në iluzionin se ata janë me vlerë. Megjithatë, njeriu e di se ajo i përket burimit, me 'origjinalin' e saj. Kuptuar se është zgjimi më i madh për njerëzit. Di juaj 'origjinal'. Ju jeni krijues dhe jeni në kontakt me kodin burimor.

Lista e lidhjeve burimore: Wired.com

Etiketa: , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (19)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Torah Freeman ka shkruajtur:

  Njeriu -jo se nga predha e jashtme, të Nefesh, ose atë firewall off, më të ulët 4-ngarkesa, trupit e modelit që trupi bruto është endura, jeta e të cilit është në gjak, kafsha është një frymë dhe vetë-ndërgjegjja, gjithnjë në lëvizje për t'u rritur në potencialin e saj dhe për të marrë një prani latente, në sajë të botëve më të larta, mund të vijë në zbulesë. NE shpirti dhe vetë-vetëdijes, nga Ruach dhe Nesjamah (origjinale) janë me të vërtetë të punësuar / krijuesit, në qoftë se ne nuk do të bëjë veten skllevër të 4 ulët apo më shumë, atëherë ne jemi vetë firewall, qëllimi është për të ulur ngre 4-numri dhe të përdorin për të bërë martesa të bëhet (në mes është takimi, mund të jetë i dhimbshëm nëse nuk është gati, ata do të kujtoi se ata kanë shumë për të korrigjuar) dhe personi i tërë, brenda dhe jashtë një dritë engjëll kategorike, jo iluzore të ngrihen, duke përfshirë pamjen dhe zhdukjen, materializohet dhe dematerialize, me pak fjalë, është duke ngjitur shkallët nga poshtë lart, dhe zbret nga lart down, firewall në çdo nivel është thyer dhe ju mund të udhëtoni.

 2. Torah Freeman ka shkruajtur:

  Rruga në krye është rruga për të brendshme dhe gjithashtu rruga e kthimit, i cili qëndron lart është e vlefshme nga meritës (zgjuar) për të marrë të drejtën për të ngrënë nga pema e jetës, një pastaj merr akses të jetë se Tree që një është potencialisht. Shpirtrat që janë vetë firewalls janë konsumuar dhe konsumuar nga kafsha 4 tal, ku dëshira është bindur. Atëherë është se shpirti dhe patjetër do të shkojnë për 100% në materializëm, apo një / kusar shpirtërore intelektuale, të cilat vetë dhe duke shkaktuar dëme të tyre të menjëhershëm dhe në degjeneruar rastin më të keq është një demon / shkatërruesit / E destructieven të duan vetëm mbijetojnë. Kush jep një foto / ecomomische / jetën etnitetin juridik dhe janë identifikuar në këtë mënyrë, duke i dhënë live vdekur, vdekja e të cilit i jep jeta është vetë firewall dhe jep dinak Okult Fuqive / kompetencat / designers aftësinë për të ndërtuar Rendin e tyre të dëshiruar nga të tyre (injorant).

 3. zhabinë ka shkruajtur:

  E pra, është mjaft informacion se çfarë duhet të përpunojnë trurin tonë çdo ditë.
  Është një art mjaft i aftë të filtrojë gjithçka, dhe jo me të vërtetë të kursejë gjithçka në hard driveun tuaj.
  Le të shkojë në kohë, kështu që fshini përmes meditimit p.sh.
  (ne jemi të gjithë në një dridhje shumë të ulët në eter me të gjithë ne)
  Këtu riparimi i 528 HZ DNA

  https://www.youtube.com/watch?v=b-6B2zyoFsI

  Dhe i dashur Martin, unë e di që ne të gjithë jemi duke u testuar shumë, askush përveçse duket.
  Megjithatë, ne të Burimit Hyjnor duhet vetëm të pajtohemi me ligjet universale 12.
  Ligjet politike bien në asgjë.

  http://vitalifeiten.nl/de-12-universele-wetten/

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Kam shikuar videon 'fundjavën e zgjuar' të vitalifeiten.
   Të gjithë kemi nevojë është dashuria.
   Apo është: Gjithçka që kemi nevojë është bukë?
   Të gjithë ata njerëz të zgjuar po ha bukë.
   Bukë është ushqim i skllavit.
   Dhe gjithashtu shumë keq për shëndetin tuaj. Edhe më keq se pirja e duhanit, të cilat disa nga këta njerëz të mençur me sa duket bëjnë gjithashtu.
   Dhe ndoshta edhe me duhanin e mbuluar me polonium.
   Çfarë marrëzi që zgjon fundjavën.
   Çfarë ka?
   Ushqim, ushqim dhe më shumë ushqim. "Ishte aq e bukur me të gjithë ata njerëz të zgjuar, dhe gjithashtu shumë qesh".

 4. zhabinë ka shkruajtur:

  Sistemi ynë i mendimit që bën gjithçka aq komplekse përreth nesh.

  Le të përpiqemi të bëjmë njëri-tjetrin të lumtur në një mënyrë pozitive.

  https://www.youtube.com/watch?v=4ILx3CvEsGw

  Martin, unë e dua personalitetin tuaj (e shoh veten në ty)

 5. zhabinë ka shkruajtur:

  Sinjali i Dashurisë; Muzikë 528 HZ Frekuenca / riparimi i ADN-së

  https://www.youtube.com/watch?v=v2CvZ6MzMX0

  Dridhje e zemrës / ndjenjë.
  Dhe çfarë mund të bëjmë për njëri-tjetrin me të gjithë ne.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   kjo video e rendit të ri vjen nga Bea, partneri i vitalit (shiko fundin e videos)
   Këta figura të kontrolluara të opozitës kanë - sipas rendit të shërbimeve Luciferiane - njerëz të frikësuar që zyrtarisht të kërkojnë sovranitetin e tyre.
   Ndërgjegja është po ashtu e vetëdijshme për Luciferin. Mos lejoni që ju të mashtroheni me këtë BS

   • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Pra, zambak, duhet të ndryshoni filtrin tuaj. Ajo është i bllokuar plotësisht me moshë të re particles.Vitaliti takon klubit klub globalisten.Hetzelfde si familje Charles peshkoj me rrjetë fundore, Chris den Daas (bërë me disa të tjerë SOPN thyer) Toos Family Nijenhuis (ITCCS), Maud Oortwijn etj. Të gjitha janë demaskua si një opozitë e kontrolluar.
    Pra, lidhja e pikave është gjithçka që duhet të bëni për të parë përmes lëvizjes së re të moshës.
    Për këtë ju nevojitet vetëm fuqi logjike e të menduarit. Pra, vendosni hemisferën tuaj të majtë.
    Kjo tani është plotësisht e paaftë nga shumë.

 6. zhabinë ka shkruajtur:

  Leksioni Njohja universale, e shpjeguar bukur nga Marco van Delft;

  https://www.youtube.com/watch?v=RbDxnmUchB4

  Si mund të bëni kontakt me trupin tuaj përsëri?

  https://www.youtube.com/watch?v=AWWp7wfqeHU

  Gabimi i njerëzimit;

  https://www.youtube.com/watch?v=L05PKbi5q4I

  IK - Personi është një iluzion;

  https://www.youtube.com/watch?v=VzRNsSg4DsE

  Çfarë është TANI, prania, prania, e tashmja:

 7. zhabinë ka shkruajtur:

  Dhe kjo gjithashtu mbrapa në TANI;

  https://www.youtube.com/watch?v=NhsctMROWzQ

  Ndërgjegjja e pastër nuk rrjedh;

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Kjo është e lodhshme.
   Më të zemëruar jam në lëvizjen e re të moshës.
   Realiteti mohohet plotësisht.
   Një çekuilibër krijohet midis trurit të majtë dhe të djathtë.
   Pra, po promovohet besimi dhe jo të menduarit real.
   Zhvillimet kërcënuese për jetën.

 8. Vanchrissum ka shkruajtur:

  Ju e dini Martin
  Ekzistojnë lloje të ndryshme të sistemeve kompjuterike.
  të cilët kanë gjuhën e tyre, nuk përshtaten së bashku dhe prandaj nuk komunikojnë me njëri-tjetrin.
  Kështu që ju do të duhet të dini se çfarë lloj sistemi ju përdorni si ju thoni atë.
  Nëse çdo person përdor sistemin e vet atëherë ju duhet të bëni një lloj tjetër të sistemit për të gjithë njerëzit për të komunikuar me njëri-tjetrin. dhe kjo duket pothuajse e pamundur për mua, sepse askush nuk liron sistemin e tij.

 9. zhabinë ka shkruajtur:

  Vetëm një përgjigje ndaj shkrimit tuaj (PasOpSmoking pengon brainwashing.)

  Mos u shqetësoni për mua personalisht.
  Unë sigurisht që nuk jam pjesë e Lëvizjes së Re.
  Jam një Brabant poshtë në tokë dhe tani nuk ke ngrënë Bukë / Gluten për më shumë se 3 vjet.
  Pra, vetëm ushqim se çfarë nëna tokë ka për të na ofruar.
  Unë nuk jam një tip i paqartë, as nuk dua të jem.
  Gjysma ime e majtë dhe e drejta janë krejtësisht të lumtur në ekuilibër.
  Sigurisht që ne mbetemi realistë.
  Unë nuk e di Bea van Kessel personalisht, kështu që mbështetësit e saj Vitalifeite nuk e bëjnë këtë.
  Qëllimi im është të kesh Paqe në vetvete dhe të jetosh në harmoni me njëri-tjetrin,
  pa paragjykime për fqinjët tuaj dhe gjithçka që jeton.

  pyetje; A mendoni se Marco van Delft / nga lart gjithashtu i takon Epokës së Re?
  Unë e kuptoj se ai ka një praktikë masazhi Shiatsu.

  Besoni në VETEN tuaj natyrore, në një të mirë të madhe.

  https://www.youtube.com/watch?v=–6BIKXbq-M

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Unë mendoj se shumë njerëz bëjnë shumë para në shpinë të njerëzve të sëmurë.
   Imagjinoni që dikush është i gabuar. Thuaj, për shembull, ngërçi këtu ngërç, ka pirë motër dhe lëndohet.
   Në vend të adresimit shkakun, aq bukë dhe sheqer dhe E621 dhe hedhurinë të tjera për të hequr nga model tuaj të hahet, ata do të masazh, shpesh pa ju thënë se si për të shmangur dhimbjen, sepse atëherë ju nuk do të kthehen dhe pastaj ata mund të punësojë nuk paguajnë më vilën e tyre.
   Dhe pastaj një tjetër tip për njerëzit me një çrregullim bipolar.Perform veten në lithium orotate.
   Njerëzit me këtë "çrregullim" ndoshta kanë një mangësi minerale.
   Karbonat litiumi jepet në mbidozë. ndërsa orotati mund të merret në doza normale dhe prandaj është më pak i sëmurë. Ky është vetëm një shembull.

 10. sandercinemon ka shkruajtur:

  Pyes veten pse Neo në Matrix veproi në një botë siç përshkruhet këtu, por gjithmonë u zgjua si një person i vërtetë në një botë fizike të ashpër. Përfundimi im është se është një mashtrim për të shkëputur ata që duan të mendojnë, ashtu si Hinduizmi / Meditoni / ajo që është në Vedat.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   sandercinemon, që është edhe përfundimi im.
   Për të arritur këtë përfundim, vitet e 6 kanë kaluar.
   Prandaj jam plotësisht i gatshëm.
   Ky është reagimi im i fundit në tokën e komplotit.
   Sepse është tepër zhgënjyese për mua.

 11. zhabinë ka shkruajtur:

  Well .. Marco van Delft duket të jetë një profesion i dobishëm, mirënjohës për mua, dhe ai do të fitojë një peni të mirë me të, por ai është dhënë;

  https://www.youtube.com/watch?v=-Y7aeI1TKB8

  Epo, dhe atë që njerëzit vënë në gojët e tyre si të vërtetë Sheqeri, E 621 etj
  Ata shpesh nuk ndërhyjnë me këtë, (ju nuk e bëni atë me fqinjët, dentistët, etj)

  Meditimi i Yoga në kohën e tij është mjaft i shëndetshëm për frymëmarrje dhe një presion optimal të gjakut.
  Pra, reduktimin e stresit.
  Ajo që është më pak e favorshme për të gjithë ne dhe çka është e gjallë;
  (apo është kjo trillim?)

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër