Kush është Martin Vrijland?

Kush është Martin Vrijland dhe pse ai vazhdon të jetë i zënë me shkrim artikujsh?

Në disa artikuj kam shpjeguar se media alternative në Holandë është plotësisht e kontrolluar. Unë fjalë për fjalë synojnë "të kontrolluar nga shërbimi sekret". Në Holandë, klubi quhet AIVD. Për të qenë në gjendje ta vërtetoni këtë, ju duhet të infiltroheni. Se unë pothuajse arriti të paplanifikuar, por ka shumë veprime, të cilat më kanë shkaktuar dëbimin. Ajo që unë do të bëj unë, është shkurtimisht të përshkruajë historinë e lindjes sime si shkrimtare dhe të tregojë konturet që mund të lexoni për veten nëse jeni dakord me gjykimin tim apo jo.

Në fillim

Kur fillova të shkruaj në 2012, nuk doja ta bëja përgjithmonë. Punëdhënësi im i fundit ku kam punuar si menaxher i shitjeve ndërkombëtare falimentoi dhe gjatë punës që më pas fillova, papritmas mora barkun plot me 'kostume të rrobaqepura dhe makina me qira'. Vendosa të shkruaja për një moment (mendova 'përkohësisht') dhe zgjodha një pseudonim për të mos dëmtuar CV-në time. Kështu që e lë veten të pushoj nga konsultimi i mirë, duke më mbajtur të drejtën e përfitimeve. Ky shkrim filloi me një artikull në faqen e internetit Argusoog (anuluar tani) nga Arend Zeevat dhe arriti kulmin në faqen time të internetit. Pas disa muajsh, ajo faqe u vizitua papritmas deri në 150 një mijë herë në ditë në kohën e çështjes Anass Aouragh. Kjo sepse vendosa që thjesht të shkoja në 'skenën e krimit' me një aparat fotografik, sepse Peter R. de Vries kishte thënë në TV se çdo flokë dhe çdo fibër do të hetohet në rastin e vrasjes (vetë). Unë kam qenë kurioz në qoftë se në të vërtetë ishte rasti dhe shkoi me një aparat fotografik amator në vendndodhjen. Atje gjeta shumë mbeturina në vendin ku do të gjendej Anasi dhe dëshmitarët raportuan se kishin lënë qenin e tyre atje të njëjtën mëngjes. Ky rast pastaj pushtoi të gjithë Holandën dhe unë gjithashtu botoi raportin e autopsisë NFI. Kjo erdhi e madhe në lajme, sepse askush nuk kishte kaluar më parë, por emri im nuk u përmend (që do të jepte edhe më shumë vizitorë në faqen time).

Pothuajse menjëherë kur hyra në atë biznes, u sulmova me të gjitha llojet e shpifjeve dhe shpifjeve online dhe përkundër një deklarate shumë të gjerë dhe jashtëzakonisht të hollësishme, asgjë nuk është bërë për këtë gjë deri më sot. Përveç kësaj, nuk ka asnjë avokat që guxon të djegë një procedurë kur shpjegoj se mund të provohet se kjo fushatë vjen nga këndi i qeverisë. Unë gjithashtu nuk mora asnjë përgjigje nga avokati rebel Sven Hulleman.

Mediat alternative u trazuan në ato ditë dhe më shumë ose më pak u zhytën nga faqet dhe njerëzit që nuk i kisha dëgjuar ose dëgjuar vështirë para se të filloja si shkrimtar. Micha Kat ishte një prej tyre. Unë isha ftuar gjithashtu në një simpozium Kufi dhe madje edhe të nominuar për 'Çmimin Frontier'. Pastaj gjërat e para filluan të dalin jashtë. Kështu që unë do të intervistohem nga John Consemulder, por papritmas që nuk mund të vazhdonte më spontanisht. Performanca ime u filmua, por nuk u transmetua kudo. Marcel Messing (një emër i njohur në mediat alternative) më çoi larg në një dhomë pas shfaqjes mbyllëse të disa hipnotizues. Këtu ai më tha privatisht se duhej të jem shumë i kujdesshëm. "Ata" mund të synojnë vetëm mua me një armë të drejtuar energji.

Modder

Pjesëmarrja ime në mediat alternative ka qenë ndërkohë kundërshtuar ashpër nga dhjetra vende që duket se kanë dalë nga toka sidomos për shpifjen dhe shpifjet në adresën time. Kam zbuluar se forca lëvizëse prapa këtij shpifje dhe shpifje është një punonjës shtetëror (dhe prift i OTO) Jeroen Hoogeweij ishte, i cili në atë moment jetonte fjalë për fjalë në qoshe me Micha Katin. Megjithatë, unë u përqafua nga Micha Kat. Kat ishte deri atëherë emri i madh në mediat alternative, sepse kishte luftuar për vite me radhë kundër pedofilisë së njeriut më të lartë të drejtësisë: Joris Demmink. Kat më ftoi për të ardhur në proceset e Demmink të fondacionit Rustige Spijker dhe për të paguar karburantin tim. Gjatë gjithë kësaj kohe Kat dukej se ishte në gjendje të hante paratë sikur të mos ishte asgjë, kështu që tërhoqi vëmendjen. Gjatë seancave kam kuptuar se anëtarët e fondacionit të akuzuar nga Demmink ishin mjaft hezitues dhe frikë nga unë. Kjo ngjalli interesin tim. Pse ata reaguan me kaq shqetësim për mua? Isha në kampin e tyre gjithsesi? Kur e vura re shiritin portokalli në xhaketën e një anëtari të fondacionit, pyesja veten se si një anëtar i fondacionit që më shumë ose më pak sulmoi shtetin holandez mund të mbante një fjongo portokalli. Kështu që unë shkova për të gërmuar në sfondin e njerëzve në atë themel. Për shembull, unë pashë faktin se kjo bartës i shiritit (i quajtur Ben Ottens) kishte ndihmuar në përmirësimin e vlerës së tokës që rrethon Schiphol nga përdorimi bujqësor në tokë ndërtimi. Familja Poot, e cila financoi këtë fondacion Rustige Spijker, mund të pretendonte miliarda dollarë nga shteti holandez për ato toka (duke përfshirë projekte fiktive të zhvillimit). Gjithashtu zbulova se me të bashkëpunoi themeli Jack Abramoff, një burrë që kishte zhvatur 'të rangut të lartë' në SHBA me filmat e abuzimit seksual. Kështu që aksidentalisht dhe rastësisht kuptova se Kat ishte financuar nga familja Poot dhe se gjithçka ishte një mashtrim i madh. Pra, rasti kundër Demmink nuk ka rrotulluar rreth sqarimit aktual të abuzimeve pedofile, por me sa duket shumë më tepër për zhvatjen e shtetit holandez.

Megjithatë, të gjitha faqet e internetit në mediat alternative në atë kohë nuk donin të përballeshin me abuzimet rreth tyre (deri në atë kohë) heroi Micha Kat. Unë u ftova edhe në një transmetim radio në të cilin mund të shpjegoja atë që kisha zbuluar. Është raportuar për mua se kjo do të jetë një 1 1 për të intervistuar, por gjatë transmetimit të drejtpërdrejtë papritmas u njoftua se Micha Kat ishte gjithashtu në shfaqje. Kjo ishte një metodë e sofistikuar, por transmetimi bëri Kat mirë pak, sepse unë vetëm arritur të rrëmbej se ai ishte paguar nga familja Paw dhe në të vërtetë ka punuar me Jack Abramoff. Gjithë media alternative që më ka injoruar mua si një paria. Ata e mori atë të gjithë jashtë për mua në këtë sulmet përbuzur dhe shpifëse dhe ishin të gjithë (përveç Niburu.co dhe Micha Kat i faqes Whistleblower online) ose jo të vendosura vështirë lidh me artikujt e mi, por tani ata kishin për të më lejoni të sulmuar prerazi dhe madje sulme per shkak te ekspozimit tim nga Micha Kat.

Para se gjithçka të ndodhte, tashmë kam qenë i ftuar nga Marcel Messing për një lloj takimi për të bashkuar forcat në mediat alternative në jug të vendit. Atje kam marrë disa mbështetje atje sepse unë jam dhuruar për të paguar shpenzimet e mia të karburantit. Ishte e qartë se përfiti im WW ishte një biznes zbritës. Unë mezi mund të mbijetoj në atë kohë dhe në atë kohë shtëpia ime tashmë ishte deportuar për t'u detyruar të jetonte me dhunë anti-squatting. Kjo është arsyeja pse unë kam për të përzënë 4,5 orë dhe orë 4,5 në një makinë të karburantit të vjetër duke pirë. Gjatë atij takimi të faqeve të mediave alternative, ku praktikisht të gjithë me emër dhe famë ishin të pranishëm në ato media alternative (Marcel Messing, Ad Broere, Guido Jonkers etj.), U diskutua themelimi i një kooperative. Duhej të ishte një kanal kolektiv për mediat alternative. Marcel Messing tregoi se i njihte njerëzit që donin të bënin miliona në dispozicion. Kam gjetur se një vëzhgim të shquar dhe ngriti pyetjen se kush do të ishin këta "njerëz". Unë kurrë nuk e kuptova, sepse prania ime ishte e njëhershme. Unë u bë qartë një kërcënim pas ekspozimit të Micha Kat.

Një dhëmb me të

Që nga 2014 papritmas pashë një emër të ri të shfaqur në skenë. Një grua me emrin Irma Schiffer shfaq papritmas të shkruar artikuj mbi tema që i hodhi dhe ajo dukej sikur nuk kishte për t'u nisur alternative Martijn Vrijland në formën e këtij Irma Shifer. Kjo zonjë u promovua me forcë nga të gjitha vendet e njohura në mediat alternative. Ne gjithashtu pamë të shfaqet në skenën e një gazetari i vjetër i quajtur Judy Monshouwer që bënë diçka të ngjashme me atë që kishte bërë para gazetarit gjerman Udo Ulfkotte. Ulfkotte 17 vjet ka punuar për Frankfurter Allgemeine Zeitung, Frankfurter Allgemeine "ose" FAZ "dhe doli me një libër në të cilin ai shpalli se CIA ndonjëherë ryshfet gazetarët. Holanda nuk do të mund të qëndrojë prapa, kështu që ne kemi marrë vetë tonë 'Udo Ulfkotte' në formën e bamirëse dhe të besueshëm në kërkim Janneke Monshouwer. Ajo predikoi pak a shumë të njëjtën gjë për gazetarin holandez. Klubi WantToKnow, Çështjet e Tokës dhe shumë vende të tjera promovuan me padurim emrat e rinj të lartpërmendur. Kjo ishte pikërisht ajo që zgjodhi holandezi donte të dëgjonte.

Ne gjithashtu pamë papritmas shfaqjen e të gjitha llojeve të emrave të tjerë të rinj, si Martijn van Staveren, Willem Felderhof dhe Coen Vermeeren. Të gjithë njerëzit që ishin të përfshirë në nën-fushat e "teorive të konspiracionit" ose spiritualitetit. Ata papritmas u ngritën nga toka si kërpudha dhe dukej se, që nga periudha ime shumë aktive e 2013, një dhëmb duhej të shkallëzohesha për të absorbuar grupin e zgjimit të njerëzve në Holandë. Nuk është qëllimi im për të diskutuar dhe plotësuar të gjitha këto emra 1 për 1, sepse ju mund të zbuloni për veten tuaj se kush është ose nuk është i besueshëm. Unë vetëm e përshkruaj perceptimin tim. Martijn van Staveren Kam diskutuar tashmë një herë; Willem Felderhof papritmas ishte forca shtytëse pas një serie konference të quajtur 'Open Mind' dhe Coen Vermeeren u trazua si ekspert i Ufo dhe 911.

Ajo që të gjithë këta emra kanë të përbashkët është rritja e tyre e shpejtë dhe buxhetet në dukje të pakufizuar të tyre, mundësitë dhe të ndjehen profil të mirë dhe promovimin e tyre nga çdo gjë dhe të gjithë në tokë alternative media. Që mund të dhe ju mund të konsiderojnë atë si pozitiv, ndërsa ju do të donte hakmarrës, xhelozi, zhgënjimin apo vetë-krijuar izolimin 'Martin Vrijland mund të marrin në konsideratë. Asnjë nga këto. Unë më parë do të ketë qëndrim të kundërt erdhi për të punuar së bashku me kërkuesit e së vërtetës, me qëllim që të fokusohet në shkrim në lidhje me pikëpamjet e mia mbi të lajmeve dhe aktuale punët, por sepse kam vënë re se subjektet rrëmbyer fjalë për fjalë dhe shpesh janë të lidhura me desinfo ose këngë të rreme, ndihem i thirrur për të dhënë një paralajmërim të qartë. Unë gjithashtu ju kujtoj për faktin se të gjitha faqet e internetit në mediat alternative më ranë kur (dhe kundërshtuar nga momenti) kam ekspozuar mashtruesi Micha Kat. Kjo duhet të bëjë një unazë zileje.

Ajo që të gjitha kërpudhat e reja kërcënuese kanë të përbashkët, është se ato nuk duken të ndikohen nga shpallja e "teorive të konspiracionit" të tyre. A duhet që kjo të jetë e nevojshme? Së paku është e rëndësishme të përmendet se kjo ndodhi në rastin tim. Kjo nuk përfundoi me shpifje dhe shpifje për mashtrimet, burgosjen, sulmet dhe kështu me radhë, por madje shkoi aq larg sa të vendoseshin të gjitha llojet e detajeve për vajzën time duke përfshirë moshën, vendin e banimit dhe shkollën. Por kjo mbeti pa u vënë re dhe nuk u emërua nga të gjitha ato media alternative. Po, ndoshta ju mund t'i detyroheni vetes, mendimi mund të jetë, por fakti se gjërat janë shpikur dhe deklaratat nuk kanë rëndësi; fakti që kjo provohet të vijë nga mishi i një punonjësi shtetëror; fakti që sulme të tilla mungojnë nga të ardhurit e rinj; Shtuar në faktin se ata promovojnë dhe mbështesin njëri-tjetrin, duhet të ngrenë disa pyetje. A mund të jetë që ata të gjithë janë trajnuar dhe nisur nga AIVD? Apo është një ide komploti?

Prit një minutë. Pra, mund të besojmë se qeveritë përdorin operacione dhe propagandë flamurike të rreme dhe përdorin mediat kryesore, por nuk mund të besojmë se një shërbim i fshehtë ka mediat alternative në xhepin e vet? Pse do ta donit një lëvizje kaq e rrezikshme qëndroni të pashqetësuar? Vladimir Lenini tashmë deklaroi se mënyra më e mirë për të kontrolluar rezistencën është të japësh udhëheqje ndaj asaj opozite. Apo është kjo vetëm diçka që zbatohet në Bashkimin Sovjetik të vjetër, të ngathët? A mund të jetë që armët e oktapodit të AIVD në Holandë mund të jenë pak më të pasur se shumë njerëz mendojnë? Mund të jetë kështu kumbari e mediave holandeze alternative, Marcel Messing, i cili erdhi në qarqe të larta dhe nuk është i padukshëm në masonerinë e lirë, është themeluesi i këtij parimi në Holandë? Për të kryer kundërshtim të mirë, duhet t'u japësh njerëzve atë që po kërkojnë: 'të vërtetën'.

Çfarë është e vërteta?

Në kërkimin tuaj për të vërtetën, pika është që të paktën të keni ndjenjën se 'kjo tingëllon vërtet e besueshme'. Pastaj ju afroheni me momentin eureka ku të gjithë kërkojnë frustrime për median kryesore dhe propagandën e saj të dukshme dhe (kryesisht) gënjeshtrat. Duket se kjo nevojë është futur në një ingranazh më të lartë që prej rreth 2014. Për shembull, Irma Schiffers është shumë e zënë me të. Ka diçka për të gjithë në mediat alternative. A besoni se toka është e sheshtë? Atëherë do ta merrni atë. Besimi në të huajve ose UFO-t, atëherë ju mund të shkoni për të kanaleve të shumta dhe ju mund të gjeni edhe një "ratifikimin" shpirtërore me dikë si Martijn van Staveren. A besoni se fëmijët sakrifikohen ritualisht? Pastaj ju mund të gjeni edhe atë kohët e fundit me "ish-bankier dhe të brendshëm" Ronald Bernard. Dhe sigurisht që ka lëndë që të gjithë po i kruajnë veshët tani: 911, vaksinat dhe kimtrails. Ju do të shërbeheni në WantToKnow, Çështjet e Tokës, Ninefornews dhe kështu me radhë. Ne pothuajse mund ta quajmë atë 'kishën alternative të medias' dhe se kisha natyrisht ka nevojë për ministra të paprishur. Pastorët me një sfond të mirë, njohuri të plotë dhe një histori frymëzuese. Ata që të guxojnë për të thirrur se toka nuk është e sheshtë dhe se një "operacion false flag" nganjëherë ndoshta një shaka ose personi thirrje ju është luajtur predikuesit TV zoal publiku amerikan luajtur ndonjëherë, ju nuk doni në kisha.

Bëhet fjalë për kërkimin tuaj për të kërkuar të vërtetën. Kjo kërkesë është një pasojë mjaft e dukshme e zgjimit të shumë njerëzve për rrëmujën dhe mashtrimin e mediave kryesore. Por për të zbuluar të vërtetën, nuk duhet të mësosh të përdorësh trurin tënd. Duhet të mësoni se më së miri mund ta gjeni me një kishë solide dhe të besueshme: kishën alternative të medias. Në këtë mënyrë ju përsëri do të mësoni të besoni ministri, pasi pastori predikoi të vërtetën e klimës për të dërguarit e kishës. Në këtë mënyrë ju përsëri do të jeni në gjendje të mbështeteni te ministrat e rinj të mediave alternative. Dhe kjo është arsyeja pse është e rëndësishme që ju të dini se keni të bëni me pastorë të besueshëm që ju përtypet të vërtetën e besueshme sepse e kanë hetuar atë. Pastaj ju nuk keni për të bërë asgjë veten. Ju nuk keni kohë për këtë dhe pastori ka studiuar për të. Epo, kjo ka të bëjë me mesazhin e Coöperatie Vrije Media; iniciativa që duket se po lansohet nga Ad Broere dhe Irma Schiffers, por që aktualisht vjen nga mishi i mediave alternative që kanë punuar së bashku prapa skenave. Është iniciativa që u diskutua gjatë pranisë time të njëhershme në takimin me Marcel Messing.

Cila ka qenë taktika në vitet e fundit? Kur doli se duke u shpëtoj prej studiuesve padëshiruar Martin Vrijland me shpifjen dhe fyerjen online, nuk ka rezultuar në "të heqë dorë", të cilat ishin mijëra lexuesve çdo ditë kështu papritur konfrontuar me njohuri të reja nga ato të shkrimtarit të padëshiruar. Kjo rrjedhje duhej të ishte e mbyllur dhe të mbyllte atë rrjedhje, fusha e lojës ishte planifikuar plotësisht me pemë. Dhjetra pemë që të gjithë mund të rriten pak dhe të gjithë kishin diçka interesante për të thënë në lidhje me temat e përmendura, por gjithmonë paksa ndryshe. U krijua një pyll i faqeve në këto media alternative. Ky pyll ishte e gjitha se koha tashmë të kontrolluara nga AIVD dhe prapa skenave punuar ato vende tashmë të koordinuara mirë së bashku me koordinatorët si Marcel tunxh dhe Guido Jonkers, por ajo kishte sy në fushën vizuale si gjithnjë e më të paqartë en gjithnjë e më shumë informacion. Ti nuk e ke parë më pyllin nëpër pemë! Dhe pikërisht kjo ishte qëllimi. Dhe atëherë! Papritmas ekzistojnë disa lloje të besueshme të babait dhe nënës (të cilët tashmë kanë ardhur nga i njëjti mbeturina). Ekonomisti i besueshëm Ad Broere dhe Irma Schiffers me pamje të besueshme. A nuk ju japin një përmbajtje shumë të lartë 'të ndjehen mirë'? Dhe sigurisht që kemi Arjan Bos gjithmonë i ëmbël dhe i lumtur i Çështjeve të Tokës, i cili natyrisht dëshiron të ndihmojë për t'i bashkuar të gjitha kishat e vogla në kishën e madhe 1. Ju mund të mendoni se kush emëron ministrat. Dhe a do të bëhesh anëtar i kësaj kishe? Kisha ka nevojë për para për të kryer të gjitha planet e saj të mira. Se ka para prapa skenave (si Marcel Messing aksidentalisht vuri në dukje në praninë time gjatë takimit) ju nuk keni nevojë të dini. Kisha Katolike gjithashtu ka para, por duke u bërë anëtare, ju e konfirmoni besimin tuaj dhe ju e angazhoni veten në kishë. Tani duhet ta bëni këtë edhe me këtë kishë të re të De Vrije Media. Ata do të kërkojnë të vërtetën për ju. Pas të gjitha, ata tani janë "provuar të besueshëm". Ah, dhe nëse tashmë jeni anëtar i asaj kishe të besueshme, nuk do të keni më nevojë të përkrahni një Martin Vrijland të tillë të sinqertë, i cili as nuk mund të përfitojë asistencë sociale. Pas të gjitha, ju tashmë kontribuoni në një klub që paraqet veten si të besueshëm. Mirë se vini në kishën e re. Misioni i kryer. (Lexo më shumë nën video)

Ju jeni duke u shërbyer

Nga tani e tutje ju mund të shërbeheni me "të vërtetën e vërtetë" të De Vrije Media. Kjo është se si AIVD e krijoi për herë të parë pyllin dhe kështu po lançon zgjidhjen. 'Mënyra më e mirë për të kontrolluar opozitën është ta udhëheqësh vetë. Por si e dini se AIVD është prapa saj? Si e dini se është kontrolluar? Merrni zbulesat e ish-bankierit Ronald Bernard! Kush flet vetëm të vërtetën? Po, sigurisht! Siç thashë, po kërkoni të vërtetën dhe ju jeni duke u shërbyer me të vërtetën. Megjithëse 'e vërteta' është sigurisht një koncept relativ. A e dini nëse e shihni të vërtetën kur jeni në një anije që lundron përgjatë bregut? Që të keni ujë rreth jush, shihni bregun në një distancë dhe të rrethoheni nga shokët tuaj; kjo është e vërteta e pakundërshtueshme. Ajo që nuk mund ta shihni është ajo që ndodh në breg. Anije të kontrolluara lundrojnë nga bregu.

Në skicën më poshtë ju nuk duhet të shikoni nga afër për të parë linjat intersecting gri. Dhe ndonjëherë ju shihni një tip. Por a mund t'i shihni edhe të gjitha pikat menjëherë?

Në një tjetër imazh (shih më poshtë), ju mund të shikoni qartë imazhin bardhë e zi, por në qoftë se ju shikoni pak më shumë se sekonda 10 (përqëndrohet sytë tuaj mbi dots 4), atëherë injoroj sytë tuaj dhe çdo gjë duket ndezje lart, ju do të shihni një "karakter mjaft të njohur". Ju do të shihni një imazh të fshehur. Në këtë mënyrë mund të luhet edhe perceptimi juaj i së vërtetës. Nëse mendoni se po shihni diçka të drejtë, ende duket se keni humbur disa pika ose imazhi i dukshëm fsheh një imazh më të thellë. Po në qoftë se mediat kryesore ju japin 'të zezën' në foton më poshtë dhe mediat alternative ju "të bardha"? Çfarë rezulton? Ju ende nuk mund ta shihni imazhin e fshehur. Dhe kjo, sipas mendimit tim, është pikërisht qëllimi.

Termi "punëtor i lehtë" është një term i dashur në mediat alternative. Kjo 'dritë' shkëlqen në errësirë. Ose si Ronald Bernard ky film shpjegon kaq bukur kur thotë se një grup njerëzish janë ulur në errësirë ​​për një kohë dhe duhet të mësohen me errësirën. Pastaj drita e përgjithshme ndizet më lehtë dhe të gjithë janë të tronditur nga drita. Tingëllon interesante, por kjo dritë mund t'i referohet vetëm dritës së Luciferit. Unë do të kthehem në atë më vonë. Pyetja që duhet të pyesni është: Nëse mediat alternative përfaqësojnë "të bardhë" (dritë) në figurën e zezë të mediave kryesore, a shihni të vërtetën apo hijen e së vërtetës?

Vërtetoje!

Ju dëshironi dëshmi të forta se media alternative është ngritur nga AIVD. Ata janë mjaft deklarata që bëj, kështu që unë të kuptoj. Është ashtu si në figurën e mësipërme; kjo ju tregon të zezë dhe të bardhë, por që të jeni në gjendje të shihni imazhin e fshehur, ju duhet të ngulisni në pikë 4 për pak më shumë kohë, pastaj shikoni me sytë tuaj duke ndezur dhe duke i kushtuar vëmendje asaj që shihni. Mund t'ju tregoj vetëm konturet e imazhit të krijuar të dukshëm. Dhe ndonjëherë mund të thoni nga ato konture që njerëzit veprojnë dhe se historitë duket të jenë 'të bardha' në imazhin e zi, por që maskojnë imazhin e fshehur. Për të parë imazhin e fshehur në imazhin e dukshëm, thjesht injoroni sytë.

Historia e Ronald Bernard është në këtë kuptim një shembull i përsosur. Ronald ju tregon gjithçka që duket të jetë e drejtë. Ai ju tregon se si funksionon bota bankare dhe madje shpjegon se politikanët janë djemtë e sistemit bankar; sistemi bankar në krye të piramidës. Në krye të piramidës është banka BIS; nën bankat qendrore dhe nën bankat e zakonshme. Ai shpjegon figurën e mirënjohur të piramidës se të gjithë ata që kanë qenë aktivë për një kohë tashmë e dinin median alternative. Ronald me sa duket e vë gishtin e tij në të gjitha pikat e lënduar! Irma Schiffer intervistuar atë dhe në fund të pjesës 2 të serisë së intervistës (e cila rastësisht merr numrin zoti masonike e 33 minuta) Ronald ka kravatë Masonic përsëri tërhequr askënd për të folur për të guxojnë për të nxjerrë historinë e tij në dyshim një herë ashpër dhe të zemëruar . Kjo ndoshta u drejtohej mediave të kontrolluara alternative të lidhura me Micha Kat, të cilët po gjuanin për CV-në e Bernard. Unë nuk kisha shkruar për Ronaldin në kohën e prodhimit të këtij filmi.

Unë kam qenë duke poking përmes metodave NLP në media kryesore, por më parë, por Ronald Bernard gjithashtu e përdor atë me orar të plotë. Veçanërisht gjestet e dorës në minutat e fundit të videove më poshtë jep sinjale të qarta. Përhapja e duarve jep mesazhin subkoshent "Unë jam i madh" (dhe ju jeni të vogël); ton i qetë i vetëkontrollit që derdhet nga zemërimi në emocion me më së fundi një lotar të kryer; gishtat që tregojnë thonë se zëri i zemëruar dhe gjuha e trupit 'mbajnë vafrën tuaj'. Ronald jep mesazhin e pavetëdijshëm të "Unë jam autoriteti" në stilin e veshjes, gjestet e dorës dhe gojarisht. Intervista e tërë është e ndërthurur me "të vërteta të padiskutueshme" dhe Irma kryesisht ka për detyrë të thotë 'po' dhe 'e drejtë', për të mbajtur mendjen tuaj në mënyrën adoptuese. (Lexo më shumë nën video)

Në tim artikulli i parë Rreth Ronald Bernard shpjegova se si është e qartë të lexosh se ai është një aktor. Irma Schiffers gjithashtu duket se po përdor metodën e Derren Brown 'Mrekulli për shitje' (shih ky film) janë trajnuar. Sigurisht historia e saj është gjithashtu e përsosur. Ajo është një artist, ka HSP dhe .. edhe ju mund të lexoni atë që ajo vetë e thotë [quote]

Lindur (më shumë u rrëzua) në 3 Shkurt 1962 diku në Hilversum; Terapist Jungian; kërkues i së vërtetës; trajneri; luftëtar dritë; shumë i dedikuar për njerëzit, kafshët dhe natyrën; i ndjeshëm dhe alergjik ndaj mashtrimit dhe korrupsionit, piktor intuitiv; (ish) bassist; po edhe HSP; idealist social; ndjenjën e humorit, shpirtërore dhe tokësore (gjitha-në-një!) dhe waterman në formë optima; Shkoj për të lirinë, pavarësinë, barazinë, drejtësinë, transparencën dhe ndershmërinë. Shpesh interpretohen nga të tjerët si të paimitueshëm, të çuditshëm dhe të çuditshëm ".

Aty kemi përsëri termin 'punonjës të dritave', të cilat do të keni goditur më shpesh në mediat alternative. A e mbani mend se prej nga erdhi kjo dritë; kush ngjyrat e bardha në figurën e zezë? Natyrisht, Irma është shumë e ndjeshme me HSP-në e saj. Kjo është një gjë e mirë, sepse për shkak të kësaj (dhe jo përmes mbështetjes së saj nga AIVD) ajo papritmas e di se si të flasë për të gjitha komplotet që nga 2014. Por kjo nuk është e vetmja gjë! Irma është gjithashtu e mesme. Epo, atëherë jeni mirë me Irma! ata ndjehet vetëm ose diçka ka të drejtë dhe ajo e ngjyros bardhë në rroba të zeza.

Tani ju mund të mendoni se unë vetëm e quaj dhe nuk vijnë me prova. A e shihni atë që duhet parë në figurën e zezë dhe të bardhë? I përshkruaj konturet. Ju duhet të bëni një përpjekje për ta parë atë dhe jo të gjithë e shohin atë. Prova nganjëherë qëndron në simbolizmin dhe mesazhet e fshehura.

Shenjat e fshehura

Deri kohët e fundit, këto mesazhe të fshehura nuk ishin aq të dukshme, por do të shfaqesh. Problemi i vetëm është se ju thjesht nuk mund ta shihni atë. Ju jeni tashmë kështu që ndoshta në kishë dhe të paguajnë të gjitha detyrimet dhe bashkëpunues Pa Media ose të ketë privilegj tuaj € 100 paguar tashmë të gëzuara B (të cilat mund të telefononi veten asnjë bankë akoma). Nuk do të sulmosh një kishë që hedh dritë në errësirë? E pra, atëherë mund të mbyllni sytë ndaj simbolizmit.

Për shembull, një lexues vuri në dukje sa më poshtë në lidhje me Joy B (ank) të Ronald Bernard [quote]

Kam shikuar këtë për një kohë të gjatë faqen kryesore të bankës së lumtur. Gjëja e parë që vëreni është sigurisht logoja e portokallit që përfaqëson simbolin fals në freemasonët e saj. Drejtpërdrejt pranë tij është slogani "banka juaj në formacion."

Dhe një komentues tjetër tha në vijim:

Logo db e De Blije Bank është pasqyruar. A ju kujtohet ato fotot e partisë Rothsçajlld përfshirë fotografitë? Karta e ftesës u shkrua në pasqyrë shih këtu.

Pasqyra është me të vërtetë një simbol i rëndësishëm për teknikat e "kthimit të kundërt" dhe teknikave të tjera "inversi" të Aleister Crowley (Luciferian). Pasqyra tregon, sikur të ishte, se je Luciferian. 'D' në logon e Gëzuar B jep 'b' në imazh pasqyrë. Për më tepër, këto dy shkronja pranë njëri-tjetrit me të vërtetë japin simbolin fals (në të cilin fjala 'themelimi' në parullën 'banka në formacion' nënligjshëm i referohet një ngritjeje të falimentimit). Pra, kjo është një simbol Luciferian. Por mirë, le të mos bëjmë më të vështirë dhe vetëm të hedhim një vështrim në logon e themelimit të Kombeve të Bashkuara. Ju nuk duhet të dukeni shumë mirë për të njohur piramidën? Mbështetësit e Luciferit dhe mbështetësit e 'Ne jemi të gjithë një', 'Një Qeverë Botërore' dhe 'Një Besim Botëror' gjithmonë tregojnë Luciferianizmin e tyre sepse besojnë se kjo respekton ligjin e vullnetit të lirë. Ata gjithashtu dëshirojnë t'ju tregojnë të vërtetën, në mënyrë që pamja e tërë të jetë e ngjyrosur. Ata formojnë të bardhë në sfond të zi, por ju shihni vetëm inverzën e imazhit të fshehur.

Njerëzit e Bashkuar dëshirojnë të bashkojnë të gjithë njerëzit. A nuk tingëllon shumë Luciferian? Ju mund ta konsideroni piramidën në logo si të pafajshëm. A e njeh gjestin 666 të dorës nga Arjan Bos nga Çështjet e Tokës me një nga videot e tij në YouTube? Predikuesit e kishës së mediave alternative duan t'ju tregojnë se në cilën kamp ata janë, por të fshehur. A e njihni pasqyrën në videon më poshtë pas Irma Schiffers? (Lexo më shumë nën video)

I padituri në artikullin tim të mëparshëm vazhdon me një koment (jo të verifikuar) [quote]

De Blije B. është i bazuar në Zvicër, si mund të jetë ndryshe, apo jo? Koncepti i tyre me siguri do të zhvillohet më tej dhe më pas do të dëbohet në banka të tjera, mendoj kështu.

Nëse kjo nuk është një shenjë në mur? Pra, ju jeni me sa duket ish-bankier i lartë; vë në dukje të gjitha pikat e dëmtuara që tashmë mund të gjenden në mediat alternative; i mbledh këto në një sërë intervistash me Irma Schiffers; për të filluar një bankë! Ronald dhe Irma dhe të gjithë aktorët e tjerë në mediat alternative janë përpjekur t'ju bindin me një histori të drejtuar mirë dhe shumë të besueshme, në të cilën mund të gjenden të gjitha elementet që çdo kërkues i së vërtetës mund të ketë gjetur gjatë viteve. Është një përpilim i shkëlqyer dhe shumë i mirë. Por ende ka të gjithë erën e nivelit të lartë që vepron rreth tyre. Irma Schiffers nuk ka kërkuar një pyetje kritike 1 dhe të gjitha tregimet e Ronald Bernard nuk janë të verifikueshme. Sidoqoftë, i gjithë media alternative ka marrë përsipër dhe e ka përdorur atë për të paketuar mediat alternative në iniciativën e Coöperatieve Vrije Media. Ata do t'ju tregojnë rrugën nëpër pyllin (vetë-krijuar AIVD) në faqet e mediave alternative (pa sigurisht që ju drejtoheni për Martin Vrijland).

Zhgënjim dhe tani?

Mirë, faleminderit për zhgënjimin dhe çfarë tani? Kush mund të besojë tani dhe çfarë mund të lexoj ende apo jo. "Ne nga rosat e tualetit, këshillojmë duckin e tualetit"Do të ishte shumë e lehtë, por unë ju këshilloj të lexoni artikujt e mi, sidomos të mos e lini atë tek" kisha e re "dhe" ministri alternativ ", por të aktivizoni aftësinë tuaj intuitive dhe shpirtin tuaj. për t'u lidhur. Po, 'punëtorët e lehtë' ju them edhe shumë, por ata duan t'ju mbajnë në matricën Luciferiane. Unë shpresoj se ju do të shpëtojnë nga kjo. Pra, nëse mediat dhe mediat alternative ngjyrojnë imazhin tuaj, ju duhet të shihni imazhin e fshehur përmes imazhit. Ata ju bëjnë të humbasë pamjen e fshehur.

Hidhni një sy në imazhin e mësipërm me linjat gri. Ju shikoni çdo herë dhe pastaj një pikë dhe duket sikur pikat janë të lidhura nga ato media alternative, por kurrë nuk i shihni të gjitha ato menjëherë. Ata ju mbajnë larg grumbullimit të përgjithshëm të matricës së Luciferit. Edhe pse ata do të ju tregojnë se sakrificat e fëmijëve po bëhen në shtresat më të larta. A keni thithur përmes emocionit të vepruar të Ronald Bernard? Apo do të ishit më tepër një anëtar i Kishës së Gëzuar gjithsesi? Dhe mos harroni Media Pa pagesë! Ata vërtet kanë nevojë për mbështetjen tuaj!

thirrje

Ajo që të gjitha këto vende bëjnë gjithashtu është të kërkojë dhurime ndërsa fshehurazi ka para. Kjo është një strategji e qëllimshme, për të kapur erën nga sails, e cila është shkatërruar me të vërtetë dhe nuk ka një qind të kuq. Kush do të marrë thirrjet e Martin Vrijland për mbështetje seriozisht nëse të gjitha ato faqet e internetit (financuar nga AIVD) të gjitha duket të jetë mirë? E drejta ... dhe kjo ishte pikërisht qëllimi.
Liria e fjalës mund të ekzistojë zyrtarisht, por thjesht do të shkatërroheni si financiarisht nga shoqëria. Në këtë mënyrë ju gjithashtu mund të kritikoni kritikat tuaja. Sepse unë jam plotësisht i varur nga donacionet për shkak të gjithë shpifjes dhe shpifjes dhe sulmeve online, dua t'ju kërkoj të më mbështesni. Kjo është me të vërtetë një apel serioz (në kontrast me thirrjet nga vendet e kontrolluara të opozitës që të gjithë lahen në luks).
Për ta bërë të qartë se unë nuk e shesë një kabinë, ju mund të shihni madhësinë e këtyre donacioneve në internet kjo lidhje.
Pyetni gjithçka! Mendoni për veten tuaj. Mos u mashtroni nga "pothuajse e vërteta" dhe ngjyrosni pamjen, kështu që ju nuk e perceptoni imazhin e vërtetë dhe të fshehur.

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër