Samsung, Google, Cybernetics dhe amalgamation fizike midis njeriut dhe makinës

paraqitur në simbolizmit by në 30 gusht 2016 1 Comment

Cybernetics është një fjalë që vjen nga κυβερνήτης greke (kybernētēs, mate) dhe është shkenca që merret me kontrollin e sistemeve biologjike dhe mekanike me anë të reagimeve. Një cyborg (i organizmit kibernetik anglez ose organizëm kibernetik) është amalgamimi fizik i njeriut dhe makinerisë. Këto terma janë interesante për tu vendosur në zhvillimet aktuale të internetit, telefonisë celulare dhe vizionit të kompanive si Google. Një nga cyborgët e parë njerëzorë është profesori britanik Kevin Warwick, profesor. . .

Lexo më shumë?

Kjo është e mundur, por disa artikuj në këtë faqe janë të arritshme vetëm për anëtarët me anëtarësi të artë. Kjo mbështet punën time dhe ju jep vetëm pak më shumë njohuri se kur lexoni vetëm titullin ose futjen e artikullit.

Shpesh mendimi i parë është pas leximit të titullit "Oh, e di këtë", por atëherë mund të humbasësh esencën. Për të vazhduar me këto aktivitete me shkrim nuk është e dobishme vetëm të bëhesh anëtar, por edhe t'i japësh vetes më shumë thellësi.

Duke u bashkuar, ju pranoni që anëtarësimi juaj është një donacion. Pagesa juaj mujore është pra një donacion për të mbështetur këtë faqe interneti dhe artikujt e botuar.

ANËTAR I FJALË

Etiketa: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër