A ka shumë njerëz rreth jush fjalë për fjalë pa shpirt (trupë të pajetë)?

paraqitur në SIMULIMI by në 8 Korrik 2019 17 Comments

burimi: svtstatic.se

Është pothuajse e pamundur të imagjinohet, por a keni pyetur ndonjëherë nëse disa njerëz rreth jush kanë një 'shpirt'? Ju vetëm duhet të shikoni përreth në jetën tuaj të përditshme dhe ndonjëherë do të gjeni njerëz që janë shumë të aftë të veprojnë me ndjeshmëri, por që në të vërtetë mund të ecin krejtësisht pa zemër ndaj të tjerëve ose të bëjnë biznes me një buzëqeshje në fytyrat e tyre që çdo minojnë 'njerëzimin'.

George Ivanovich Gurdjieff ishte një filozof i diskutueshëm greko-armen, mistik, shkrimtar, kompozitor, koreograf dhe tregtar. Nëse ju menjëherë keni një antipati kundër kësaj, sepse mund të jeni anti-grek ose anti-armen, vendosni dhe lexoni inpute kulturore të para-programuar. kjo deklaratë nga njeriu:Një përqindje e konsiderueshme e njerëzve që takojmë në rrugë janë njerëz që janë bosh brenda, domethënë ata tashmë janë të vdekur. Është me fat për ne që nuk e shohim dhe nuk e dimë. Nëse do të dinim se sa njerëz janë në të vërtetë të vdekur dhe sa prej këtyre të vdekurve po e qeverisin jetët tona, duhet të çmendemi me tmerr."

A mund të jetë që ne duhet ta marrim këtë më fjalë për fjalë sesa mendojmë? Ne mund të njohim tashmë filmat dhe seritë në të cilat shohim robotët që duken aq të gjallë në të ardhmen e afërt që nuk e shihni më ndryshimin. Robotë që janë në gjendje të njohin dhe t'i përgjigjen emocioneve njerëzore. Seri Netflix 'Njeriu Real' ishte një shembull i mirë për këtë. Për një përshtypje, shikoni videon në YouTube më poshtë (dhe lexoni më poshtë).

Roboti dhe avatari

Tani kjo seri është kryesisht një shembull i një lloji të robotit që ne mund të presim në shoqëri në afat të shkurtër. Në planin afatgjatë, duhet të mendojmë më shumë për atë që filmi Përsosuri tregoi se e gjithë biologjia mund të përsëritet nëpërmjet nanoteknologjisë. Shkencëtarët izraelitë kanë ndërtuar tashmë një printer organ këtë vit që mund të shtypin qelizat specifike të trupit bazuar në informacionin e qelizave staminale, për shembull, një zemër (shih videon më poshtë). Megjithatë, shkenca pritet gjithashtu të arrijë në momentin kur biocells në trup mund të zëvendësohet nga qelizat e dizajnuara nano-tech që mund të korrigjojnë çdo gabim. A keni gjetur një mendim të çuditshëm të pamundur? Pastaj mendoni për atë që ndodh nëse keni një plagë dhe se si trupi i njeriut tashmë e ka këtë pronë të vetë-shërimit. (Lexo më tej nën video)

Ligji për dhurimin e organeve në Holandë tashmë ka siguruar që organet në fakt (ligjërisht) të bëhen pronë shtetërore. Teknologjia e printerit izraelit tregon se ky ligj ishte në fakt i tepërt; sepse në një vend si Holanda me një trup këshillues të quajtur "Këshilli i Shëndetit" mund të supozosh se njerëzit me të vërtetë e dinin se kjo teknologji po vinte dhe se do të ishte shumë më e sigurt për të shtypur organet në të ardhmen e afërt. Këto organe të shtypura nuk do të refuzohen nga trupi, prandaj asnjë mjekim nuk duhet të gëlltitet për të parandaluar përgjigjen imune të këtij trupi. Pas të gjitha, ato janë organe të shtypura bazuar në ADN-në e tyre.

Sidoqoftë, është interesante të vërehet se trupi tenton të sprapsë një organ të huaj. Është gjithashtu interesante të shihet se si njerëzit që, për shembull, marrin një zemër të dhuruar, nganjëherë marrin karakteristikat e donatorit, por atë mënjanë.

Ligji për dhurimin e organeve ka siguruar që shteti zotëron organet tuaja dhe se gjithçka që është një aset shtetëror, shteti mund (ligjërisht) të kryejë mirëmbajtjen e padëshiruar. Ajo e bën atë me ndërtesat e saj, me infrastrukturën e saj dhe në të ardhmen ndoshta edhe me ato asete të reja: organet tuaja. Kjo mund të bëhet online nëpërmjet rrjetit 5G dhe metodës së modifikimit të cloud-it të quajtur CRISPR-CAS12 (shih prezantimin TED më poshtë dhe lexoni më poshtë).

Nëse keni kuptuar shkurtimisht sa më sipër, mund të zbuloni se trupi i njeriut (dhe të gjitha biologjia) është bërë një biosistem i rizbulueshëm në të ardhmen e afërt, secila pjesë e të cilit do të bëhet e zëvendësueshme dhe e adaptueshme.

Kjo hyrje ishte e nevojshme për t'ju dhënë një kuptim më të mirë se si menaxherët e kompanive të teknologjisë së lartë mendojnë dhe çfarë po bëjnë. Për shembull, shefi teknik i Google-it, shpikësi dhe filozofi Ray Kurzweil thotë se në 2045 ne do të jemi të pavdekshëm dhe të aftë për të jetuar në botë simuluese që janë aq të gjalla sa nuk e pranojmë se është një simulim. Ai gjithashtu deklaron se ne mund të kemi avatarë nanoteknologjikë dhe avatarë dixhitalë dhe të ngarkojmë veten në ato avatarë.

Çfarë është "vetëdije" ose "shpirt"?

Pyetja kryesore pastaj është: Kush ose çfarë ngarkon veten në ato avatars? Sipas transhumanistëve të tillë si Ray Kurzweil, vetëdija është ajo që formon si rezultat i numrit të neuroneve në tru. Nëse do të ndërtonit një robot me receptorë të mjaftueshëm nano-teknologjikë (neuronet) që janë aq shumë në numër sa ato të trurit njerëzor, vetëdija do të formohet. Për shkak se teknologjia nuk është ende gati për të replikuar trurin e njeriut, kompani të tilla si Google tashmë janë duke punuar në një zgjidhje cloud. Ju mund të thoni se interneti është një mjet i mirë për lidhjen e shumë kompjuterëve me njëri-tjetrin në mënyrë të tillë që ata të mund të formojnë një trurin virtual. Teknologjia Blockchain mund të jetë një mjet i dobishëm në këtë. Përveç kësaj, nëse ju keni edhe kompjutera kuantike në rrjet, do të merrni shumë mirë. Kompanitë kryesore të teknologjisë janë të zënë me ndërtimin e rrjeteve nervore dhe emri në vetvete është provë e asaj që është qëllimi përfundimtar.

Megjithatë unë dua të marr një hap prapa dhe të qëndroj me atë temë të 'vetëdijes'. A është ideja që njerëzit janë të vetëdijshëm për shkak se ata kanë një neo-korteks (dhe për këtë arsye neuronet më shumë, siç argumenton Ray Kurzweil) në kontrast me shumë gjitarë të tjerë? Apo është vetëdija diçka që ka një origjinë plotësisht të ndryshme?

burim: libertaddigital.com

Për arsyetimin, le të supozojmë që ju mund të ngarkoni "vetëdijen" tuaj rreth 2045 në një botë dixhitale; një simulim që shkon në platformën cloud të Google për realitetin virtual, për shembull. Dhe vetëm imagjinoni lehtësinë që kompania e Elon Musk Neuralink do të jetë në gjendje të rrisë trurin tonë në internet. Pastaj mund të stimuloni të gjitha llojet e gjërave në trurin e 'trupit aktual aktual' si prekja, era, dëgjimi, shikimi dhe ndjenja (prekja, graviteti, etj.). Nëse Google pastaj ndërton një simulim të ri në tokë, ne mund të ecim në atë tokë si Jake Sully bëri në botën blu të Avatarit të atij filmi 2009.

Rimorkioja e Surrogates film më poshtë është ndoshta një shembull më të lehtë për të shpjeguar se ku unë dua të shkoj me arsyetimin tim. Hidhni një sy dhe shikoni se si gjithmonë ekziston një linjë ndërmjet personit 'origjinal' dhe 'avatarit'. Sidoqoftë, ky film Surrogates është i bazuar në 'robotë të gjallë' ose 'avatarë' siç shohim edhe në seri të tilla si 'Njeriu Real' në Netflix. Megjithatë, nëse supozojmë një simulim të gjallë që shkon tërësisht në një platformë cloud, ku edhe avatari është dixhital, atëherë simulimi është 'jashtë botës së prekshme'. Për shembull, mund të shtriheni në shtratin tuaj me një ndërfaqe të reve të trurit dhe partneri juaj i shtrirë në krevat pranë jush nuk mund të imagjinoni fare se çfarë simulimi realist jeni në atë moment. Ndoshta trupi juaj është tronditës sepse truri juaj është aktualisht në një betejë të ashpër me burrat blu në simulim. (Lexo më tej nën video).

Nëse, sipas shkencëtarëve si Ray Kurzweil i Google dhe shumë transhumanistë të tjerë, bëhet e mundur të jetosh në simulime të tilla të vërteta në të ardhmen e afërt, a nuk mund të pyesim veten nëse nuk po jetojmë tashmë në një simulim të tillë? A nuk janë të gjithë ata që janë në një lloj kabineti dhe luajnë në një botë avatar? Nëse e mbajmë atë arsyetim për një moment, atëherë kthehemi në konceptin e "vetëdijes". Imagjinoni lidhjen e ardhshme të trurit Neuralink nga Elon Musk është pa tela dhe kalon përmes rrjetit 5G. Ju pastaj keni një lidhje wireless përmes trurit tuaj me avatar tuaj në simulim në platformën cloud të Google. Pra, personi që kontrollon avatarin në atë simulim është truri juaj origjinal që është në trupin tuaj të prekshëm në këtë botë të tanishme; atë që shihni kur të shikoni në pasqyrë. Avatari në simulim kontrollohet pastaj nga truri juaj origjinal. Avatari është 'i frymëzuar' dhe mund të konsiderohet brenda atij simulimi si një person i frymëzuar me një 'ndërgjegje'. Ky frymëzim është linja pa tel me trurin tuaj origjinal.

Simulimi

Nëse keni qenë në gjendje të ndiqni më lart deri më tani, atëherë unë ju kërkoj që t'i kushtoni vëmendje ushtrimit të mëposhtëm të mendimit. Tani mund të imagjinoni se si të jetoni në një simulim dhe se si ky avatar në atë simulim kontrollohet më vonë nga vetja dhe se ne mund ta konsiderojmë lidhjen e trurit me anë të rrjetit 5G me simulimin si frymëzimi i avatarit në atë simulim.

Pastaj vijmë në pyetjen nëse mund të imagjinoni se trupi juaj aktual me trurin mund të jetë tashmë një avatar në një simulim. Nëse shikojmë eksperimentin e dyfishtë të fërkimit nga fizikani Niels Bohr, kjo tregon se materia ekziston vetëm kur ka një vëzhgues. Në një numër artikujsh kam shpjeguar se ne tashmë jemi "duke jetuar në një simulim". Ju bëni një fillim të mirë nëse jeni ky artikull lexoni tërësisht, shikoni nën artikullin e menusë 'simulimi' ose futni termin 'simulim' në fushën e kërkimit. E lë atë hyrje prapa dhe kufizoj arsyetimin me supozimin se tashmë jemi duke "jetuar në një simulim". Unë e vendos me dashje këtë në thonjëza, sepse nuk mund të jetosh në një simulim, por mund të kesh bindjen e plotë që jeton në të, por në të vërtetë e percepton dhe luan (nga jashtë).

Nëse po luajmë një simulim, atëherë duhet të ketë një 'lidhje shpirtërore' me karakterin origjinal diku, siç duhet të ketë një lidhje me Neuralink pa tel të 5G me simulimin e platformës së re të Google nëse do të marrësh pjesë në një simulim që i ngjan një realiteti të gjallë . Prandaj 'lidhje shpirtërore' është lidhja e rrjetit me 'personin origjinal' personi që ulet në karrige. Kjo nuk duhet të jetë një plug në tru, si në filmin 'The Matrix', por mund të jetë një lidhje wireless. Avatari në simulim është prandaj i animuar dhe kontrollohet nga jashtë. Avatari në këtë simulim mund të kontrollohet nga jashtë. Ndoshta kjo tani ka një ide më të mirë të konceptit të 'shpirtit' ose 'vetëdijes'.

Avatars pa Soulless

In ky artikull Kam shpjeguar se ne ndoshta jemi dëshmitarë të simulimit të sistemit të viruseve. Në të unë shpjegoj se kjo simulim ka për qëllim të provojë origjinalin tonë ('forma jonë' origjinale). Ndërtuesi i simulimit aktual duket të jetë i identifikueshëm si Luciferi. Kjo mund të jetë një vëzhgim i bazuar në vëzhgimin e kësaj bote "Sim", por gjithçka tregon se simulimi duhet të drejtohet në një drejtim të caktuar. Nëse si ndërtues i një simulimi duhet të respektoni 'ligjin e vullnetit të lirë', ekziston vetëm mënyrë 1 për të garantuar rezultatin e lojës.

Ligji i vullnetit të lirë

Pa vullnet të lirë, një program nuk është simulim, por në fakt është një lloj filmi, rezultati i të cilit tashmë është i sigurt. Thelbi i një simulimi, megjithatë, është se ju ofroni lojtarëve një sfidë dhe doni të provoni se sa mirë luajnë ata lojë. Për shembull, nuk ndërton një imitues fluturimi për të bërë avionin të fluturojë dhe të vendoset në autopilot, ta ndërtoni për të testuar pilotin. Në një simulim multiplayer ju doni të studioni se si lojtarët sillen individualisht dhe kolektivisht dhe të shohin se cilat zgjedhje do të bëjnë individualisht dhe kolektivisht.

Mënyra e vetme për të garantuar rezultatin e një simulimi, pa dëmtuar ligjin e vullnetit të lirë, është që të vendosni sa më shumë NPC (Non Playing Characters) në lojë që kontrollohen nga ndërtuesi i lojës. Ju mund, për shembull, t'i vendosni këto NPK në pozita të shquara në simulim dhe të ndiqni një skenar; një skenar që e bën praktikisht të pamundur për lojtarët e tjerë për të marrë një drejtim tjetër. Më shumë për skenarin që ne mund të njohim në këtë simulim mund të gjendet në ky artikull.

Supozoni se ekziston një ndërtues 1 i simulimit tonë aktual ose vetëm për hir të lehtësisë që ekziston një ekip ndërtuesish në atë "shtresë origjinale", atëherë ju mund të kontrolloni vetëm një numër të kufizuar NPC brenda simulimit; NPC që ndjekin skenarin në simulim dhe përpiqen të koordinojnë lojtarët e tjerë në një drejtim të caktuar (të drejtuar nga ekipi i ndërtuesve). Megjithatë, ekziston një metodë tjetër për të ndikuar skenarin dhe rezultatin, por së pari ne duhet së pari të shohim se kush janë të gjithë lojtarët dhe për këtë arsye pyesin se ku vijnë të gjitha ato lidhje të shpirtit pa tela me lojtarët origjinalë; me fjalë të tjera: sa lojtarë janë duke luajtur këtë simulim?

Nga vijnë të gjithë shpirtrat?

Numri i njerëzve në këtë tokë po i afrohet 8 miliard. Nëse nisemi nga modeli i simulimit, atëherë 8 miliardë lojtarë në 'shtresën origjinale' janë gjithashtu të nevojshme për të luajtur këtë lojë. Në të vërtetë, lexuesi me të vërtetë kritik duhet të më kishte pyetur atë pyetje: Ku vijnë të gjithë këta shpirtra? Tani e dimë se koncepti i "shpirtit" ose "vetëdijes" në të vërtetë qëndron për lidhjen me shtresën fillestare; forma jonë origjinale jashtë këtij simulimi. Ajo qëndron, ashtu siç ishte, për lidhjen me valë me vetën tonë origjinale (siç u shpjegua më sipër). Pra, duhet të ketë pothuajse 8 miliard lojtarë në shtresën origjinale.

Unë dyshoj se nuk ka 8 miliardë shpirtra dhe se nuk ka pajisje për ndarjen e shpirtit, pasi njerëzit si Wes Penre pretendojnë (shih këtu). Sipas mendimit tim, ato janë tregime të pabazuara fantazi. Është shumë më realiste të shikosh gjendjen aktuale të teknologjisë. Në të shohim se robotët po bëhen gjithnjë e më autonome dhe qëllimi është që inteligjenca artificiale të imitojë inteligjencën dhe emocionet njerëzore. Pra, nëse ndërtuesi (ose ekipi ndërtues) i kësaj simulimi ka qenë në gjendje të ndërtojë avatarë vetë-përsërues (trupi ynë njerëzor), prandaj ka mjaft gjasa të supozohet se shumë trupa / avatarë që vëzhgojmë rreth nesh janë vetë-përsëritur, por nuk bëhet kontrolli i jashtëm. Ato janë, si të thuash, avatarë artificialë inteligjentë që nuk kanë 'Jake Sully' të jashtëm dhe prandaj nuk janë të animuar. Për hir të lehtësisë, le ta quajmë këtë NPC pa shpirt. NPCs pa Soulless nuk janë të mpirë dhe mund të jenë shumë të interesuar dhe empatikë. Kjo është për shkak se kemi të bëjmë me një UA të avancuar (në një bio-tru). Ndërtuesit e këtij simulimi kanë përdorur për këtë arsye "mjaft mirë" bots të avancuara.

Ju pastaj keni NPCs që janë të kontrolluara nga ekipi i ndërtuesve të këtij simulimi dhe NPCs shpirt që kanë një tru 'inteligjente artificiale' dhe janë të preprogramuara për të ndjekur skenarin. Grupi i parë i NPCs kontrollohet nga "lidhje wireless arkitektonike" me ndërtuesin (/ ekipin e ndërtuesve) dhe kontrollon skenarin. Grupi i dytë ndjek skenarin pa ndonjë luftë.

Cila është funksioni i NPC-ve të pa shpirt (mumje)?

Së pari ne shohim efektin. Nëse luani një simulim dhe jeni i rrethuar nga NPC pa shpirt që ndjekin skenarin, atëherë ju do të duhet të merreni me konceptin e "presionit të kolegëve". Ky simulim është gjithashtu kaq i gjallë që ju filluat të identifikoheni me të.

nocioni i 'shpirtit'

Rastësisht, koncepti i "shpirtit" në këtë kontekst nuk është gjë tjetër veçse nuk ka asnjë "Jake Sully" të jashtëm në butonat e një personi të tillë.

A keni ndonjëherë një bisedë me njerëz që nuk kanë ide se çfarë është termi "shpirt" ose "ndërgjegje", përveç se ata kanë zgjedhur termin nga feja apo një prirje shpirtërore? Që nga momenti i lindjes sime personalisht jam i vetëdijshëm për "vijën me jashtë". Unë nuk e konsideroj veten personi që unë shoh kur shoh në pasqyrë. Prandaj unë jam i vetëdijshëm për 'Jake Sully' që drejton avatarin tim në këtë simulim. Gjithmonë ka qenë në këtë mënyrë. Njerëzit që janë NPC pa shpirt (por që mund të jenë shumë inteligjentë dhe simpatizantë) nuk janë të animuar (nuk kanë Jake Sully në shtresën origjinale jashtë kësaj simulimi) dhe për këtë arsye nuk mund ta imagjinojnë fare këtë. Biseda rreth 'shpirtit' ose 'ndërgjegjes' do të jetë më së shumti një lloj "pjesëmarrje në një prirje" ose një bisedë me Robo Sophia; bazuar në "marrjen e fjalëve".

Funksioni i NPC-ve pa shpirt është për të tërhequr avatars animuar (ose më mirë: lojtarët origjinale që marrin pjesë në këtë simulim multi-player nëpërmjet avatarit të tyre) për të ndjekur skenarin. Ata duhet t'u japin avatarëve të frymëzuar ndjenjën se janë pakicë dhe se rezistenca nuk është e dobishme. Ata duhet të tregojnë sa kënaqësi është kur merrni pjesë ose sesi gabim shkon kur ju shqetësoheni. Kjo është arsyeja pse ne kemi parë që popullsia e botës të rritet në mënyrë eksponenciale në dekadat e fundit. Është mashtrimi i fundit i ndërtuesit të këtij simulimi.

Një pikë kthese është arritur diku ku numri i NPCs është rritur jashtëzakonisht shumë, duke u dhënë lojtarëve të frymëzuar gjithnjë e më shumë ndjenjën se ato janë në fund të fundit. Ne jemi madje të prirur për të harruar se kjo është vetëm një lojë; që ne të vëzhgojmë një simulim.

Prandaj është e rëndësishme të rizbulojmë se kush jemi dhe të besojmë në menaxhimin e jashtëm. Të gjithë këta NPK në këtë simulim na bëjnë të besojmë se po humbasim dhe se jemi në pakicë. Ky është iluzioni i simulimit. Duket se ka miliarda në simulim; përtej kësaj është ndoshta një grusht që përpiqet të zhvillojë simulimin. Trurin e trupit tonë të trupit janë shumë të zënë për këtë simulim. Ky është vetëm truri ynë avatar dhe emocionet e tij. Ne jemi të shqetësuar nga shpërqendrimi babilonas i fjalës brenda këtij simulimi dhe duhet të heshtim përsëri dhe të dëgjojmë se kush jemi. Mos harroni Jake Sully tuaj.

Lista e lidhjeve burimore: patreon.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Nëse tani mendoni "Oh shit ndoshta unë jam një NPC!"
  Për të filluar, ndoshta nuk keni qenë në këtë faqe interneti, por është gjithashtu e mundur që vitet e programimit të trurit tuaj të avatarit të kanë bërë që të harroheni se kush jeni.

 2. hans coudyser ka shkruajtur:

  Ende përmendim me kujdes se ndoshta disa ndërtues të këtij simulimi janë përfshirë ... Dhe përse po e bëjnë këtë?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë nuk raportoj asgjë me kujdes Hans.
   Unë vetëm përshkruaj mundësitë dhe e quaj atë ekip ndërtues; pasi Ray Kurzweil mund të jetë ndërtuesi i një simulimi të mëvonshëm dhe të vendosë një grup programuesish për të para-programuar kodin e simulimit.

   Veçanërisht lexoni artikujt nën lidhjet.

 3. Yuri Goosen ka shkruajtur:

  E kuptova tashmë simulimin si një fëmijë shumë i vogël, por programimi i vazhdueshëm dhe përsëritja e gjërave janë të infektuara me virusin e pajtueshmërisë!
  Si fëmijë ndjeja se duhet të dilja nga këtu dhe të pyesja se çfarë do të ishte si të vdisja për të ndjerë atë që ishte atëherë. Unë nuk dua një vdekje për shkak të mos dashur të jetoj, por për shkak të kuriozitetit!
  Më vonë në jetë pyesin prindërit tuaj! "Çfarë dëshiron të jesh në jetën tënde?" Thashë, "Unë nuk do të jem asgjë dhe nuk do të studioj, sepse ato janë gjëra që nuk më interesojnë" Pastaj prindërit e mi thanë: por ti duhet të bëhesh i mirë për asgjë tjetër!
  Unë thashë atëherë unë jam që unë dua të jem dhe unë do të bredh.
  Dhe pas kësaj unë mund të kisha dëgjuar më mirë për ndjenjat e mia, sepse tani unë jam zënë me të vërtetë në internetin e dreqit!

  Pra, faleminderit për këtë artikull! Kam ndier përsëri lidhjen me qenien e vërtetë!

 4. danny ka shkruajtur:

  Dhe çfarë mendoni për idenë se pajetë mund të frymëzohen nga njerëzit e frymëzuar gjatë jetës së tyre? Pra thoni të frymëzoni.

 5. Guppy ka shkruajtur:

  A mendoni se është e mundur të shisni shpirtin tuaj tek entitete të pajetë. Do të thotë që ju e ulni veten në njëmbëdhjetë (frekuencë jashtëzakonisht të ulët) dhe humbni lidhjen tuaj shpirtërore. Ju shisni shpirtin tuaj për të rritur veten në kurriz të të tjerëve përmes abuzimit, vrasjes dhe përhapjes së gënjeshtrave për të ruajtur fuqinë tuaj.

  Sa më larg që jeni nga shtëpia, aq më e vështirë është të ktheheni.

  Kjo nuk do të thotë se unë jam i shenjtë, por jam përgjegjës për veprimet e mia. As nuk angazhohem në ritualet fetare të shtrembëruara të errëta. Nëse jeni në dijeni të origjinalit tuaj, ju doni ta mbani këtë lidhje dhe të mos përditësoheni në një nivel më të ulët. Sepse tani e kuptojmë se e kemi bërë këtë më parë dhe shpesh ndihemi larg nga shtëpia në këtë planet.

  Ajo që ju shkruani në këtë artikull është ajo që është e gjitha, duke parë se është e gjitha për ju dhe përgjigjen tonë ndaj tij.

 6. Zonnetje ka shkruajtur:

  Artikulli i mirë, çështje e rëndë. Ndoshta jo për popullsinë normale, softueri i tyre nuk është bërë për këtë.
  Pyetja mbetet se kush e bëri këtë maya, iluzionin dhe çfarë përfiton nga ai. Ndoshta ndërtuesi i madh është Luciferi, 'dhuruesi i lehtë', dhe me personel si djemtë e shkrimit që shpërblehen prej tij? ??
  Çfarë fiton Luciferi me këtë strukturë? A gëzon ai vetë në kurriz të nesh, një teatër i madh për të? A është ndoshta Luciferi Perëndia?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Lexoni artikullin lidhur me qelizën burimore këtu:
   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/we-kunnen-de-problemen-in-de-wereld-niet-oplossen-vanuit-het-denken-en-praten-maar-wel-op-deze-manier/

   Luciferi është ndërtuesi i sistemit të virusit (simulimi) që luajmë. Në atë artikull unë shpjegoj se duket se qëllimi është të infektojë fushën kuantike ("qeliza burimore").

   Kjo është arsyeja pse zot i çdo feje është gjithashtu fshehurazi Lucifer dhe tani adhurohet hapur (nëse kërkoni në YouTube) nga Kisha Katolike:
   https://youtu.be/7XH8PKK5wuU

   • Riffian ka shkruajtur:

    Në (përmes) sytë e mi është edhe kryerja dhe korrja ((riciklimi)) e energjive për të ruajtur këtë matricë kontrolli. Shihini udhëzimet e ndryshme në Bibël, duke ndarë kashtë dhe misër / dhi dhe dhi, etj.

    Mbjell atë që do të korrni, përgjigjen kuantike mekanike nga eteri.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Duhet të theksohet se feja dhe dualizmi (modeli perëndi / satani dhe të gjitha format e tjera të dualizmit, të tilla si krishterimi kundrejt islamit, u larguan nga e djathta, yin dhe yang etj.) Janë pjesë e skenarit luciferik për të gjeneruar polaritetin që drejton drejtimin e DC fund qëllimi.

    Qëllimi përfundimtar është për shpirtrat që luajnë (kështu që në fund të fundit ju jeni origjinali - identiteti i formës që ka vetitë e qelizave burimore / cilësitë krijuese) për t'i shërbyer sistemit të virusit në mënyrë që të infektojnë dhe të marrin përsipër qelizën burimore / fushën kuantike.

    Prandaj është e rëndësishme të refuzohet / refuzohet si feja dhe rruga transhumane drejt singularitetit (i cili është një dhe i njëjtë si premtimi i 'jetës së përjetshme' nga fetë) dhe t'ju kujtoj se ju luan një (virus) simulim.

    • Riffian ka shkruajtur:

     puna e madhe është duke u bërë në bllokadën në derën e vitrinë.

    • Patricia van Oosten ka shkruajtur:

     Analiza të mëdha; faleminderit shumë. Unë jam edhe dikush që ka qenë i vetëdijshëm që nga dita e parë që ka shumë zombie në 'lojë'. Disa jo-"zombies" më mbahen këtu, përndryshe do të isha "përsëri" pa kuptuar plotësisht se çfarë po ndodhte. Ju mund të shqetësoheni gjithmonë me pafundësisht se pse dikush, për shembull, nuk e kupton se moti po manipulohet dhe mundeni. Ose pse, në qoftë se keni menduar se keni rënë dakord me klasën gjatë pushimit që mësuesi duhet të ballafaqohet, i gjithë ky grup do të dështojë kur ta merrni atë si hero. Përgjigja është origjinali ka një rezervë, një referencë me atë që është 'origjinal', zombie nuk. Referenca e tij është ajo që ai ka mësuar, marrë, miratuar, gëlltitur, çfarëdo. Ai nuk ka më. Si mësues i këngës, me përvojë 30 në mësimdhënie, e di se ka gjithmonë disa që janë në gjendje të kontaktojnë me tinguj të pastër, harmonikë. Shumica nuk mund ta bëjë këtë; mund të "imitojnë" dhe që kurrë nuk punojnë mirë me të kënduarit (pa përsosmëri teknike si PA dhe mikrofoni). Muzikantët e virtuozë shumë vetë vijnë të jenë makina kopje fantastike, të paaftë për të përjetuar dhe krijuar në atë moment; por vetëm gjobë për të riprodhuar. Letër e hollë ndarëse, por në mënyrë të qartë. Rezistenca ndaj kërkimit në natyrën tuaj të vërtetë, origjinal juaj është gjithmonë një shenjë e 'shtetit zombie'. Dhe me të vërtetë, kurrë nuk kam arritur të transformoj një këngëtare nga mumje në origjinale. Kurrë, kurrë. Shumica e tyre mendojnë se është me mua; sepse i referohem vetëm rizbulimit me planin origjinal të frekuencave dhe harmonisë. Përveç leksioneve të grupit tim; që gjithashtu mbetet interesante për fotokopjues. Ju gjithmonë mund të shfletoni në 'pushim'. Ka shumë vuajtje për të kuptuar këto analiza që i shpjegoni këtu dhe për këtë arsye ia vlen të peshohet në ar. Por gjithashtu ju inkurajon që të qëndroni si origjinale kundër presionit dhe të mos përfshiheni në ndonjë virus; dhe, për shembull, nuk mund të vaksinohen. Me vitin 57 tim kurrë nuk kam marrë kurrë pjesë me të dhe mund të them se unë jam shumë mirë kujdesur nga 'origjinal'. Qëllimi im i vetëm këtë herë, para se të largohem nga ajo përsëri, ishte për të kuptuar të gjitha dhe pastaj për të thënë lamtumirë në këtë lojë në paqe. Fëmijët e mi, të cilët gjithashtu kanë të njëjtin lloj të gjakut si unë, dhe se lloji i gjakut gjithmonë rezulton të prodhojë 'origjinalet', kështu që është pyetja ime e ardhshme, mësoj të luaj mirë lojën, të kënaqem (si një balerin, për shembull) dhe jo vuajnë nga ato zombies me emocionet e tyre të ndezur dhe përpjekjet për t'ju detyruar në borxh. Gjithashtu punon shumë mirë. Përshëndetje zemra!

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Faleminderit Patricia

      Dhe ashtu si në mësimet tuaja të këndimit, ky artikull arrin vetëm jo-shpirtëror, sepse për të tjerët është vetëm një histori interesante që nuk ngjall asgjë. Kjo është arsyeja pse ju gjeni ari.

      Akademitë e artit dhe konservatorët e muzikës janë vende të mrekullueshme për të ofruar fotokopjues me cilësi të lartë dhe për të përfshirë njerëzit më pak entuziastë në mesin e fotokopjuesve. Faleminderit për ndarjen e përvojës tuaj praktike në fushën e mësimeve të këngëve.

      Të gjitha përgjigjet vijnë nga lidhja juaj pa tel me origjinalin tuaj. Kjo është arsyeja pse në këngën 'konfuzioni i fjalimit të Babilonisë' unë deklaroj që ne duhet të heshtim dhe të dëgjojmë se kush jeni përsëri.
      të fala

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër