Pse skynet, nanotech dhe vaksinat e Elon Musk do të kuptojnë Ascension

paraqitur në SIMULIMI by në 2 Tetor 2018 4 Comments

burim: nieuwetijdskind.com

Edhe pse Elon Musk është pak duket se ka tërhequr prapa dhe sipas mendimit tim, raportet e tilla janë të destinuara kryesisht për të mbledhur miliarda shtesë nga tregtare, pozita e saj si DARPA emri teknologji shtytës mbeten të rëndësishme. Jo vetëm që tregu do të tregojë ndërhyrjen e trurit në treg, nëpërmjet kompanisë Neuralink, por gjithashtu kërkon që ajri të mbushet me satelitët e internetit që duhet të formojnë një lloj skyneti. Unë do të përpiqem t'ju shpjegoj pse e gjithë kjo teknologji është koherente dhe se si njerëzimi po lëviz drejt një epoke të re të re si kjo ngritje do të udhëhiqet. Ne gjithashtu do të shohim përmbushjen e të gjitha profecive fetare, duke përfshirë shfaqjen e një figure mesije që do të përbëhet tërësisht nga një trup i nanotekës.

Kjo të gjithë mund të tingëllojë e çuditshme për ju, por unë shkruaj vetëm atë që vjen në mendje nëse e gëlltitni apo jo.

Qeveritë po punojnë shumë në mbarë botën për të futur detyrimin e vaksinimeve. Kjo i shërben një qëllimi shumë më të lartë sesa thjesht parandalimi i epidemive. Kjo është vetëm mbulimi. Metoda CRISPR-CAS që është e njohur për shumë njerëz, është një metodë për rishkrimin e ADN-së njerëzore. Ju mund të modifikoni fjalë për fjalë çdo pjesë të ADN-së tek njerëzit (ose ndonjë formë tjetër të jetës). Kjo është arsyeja pse ne shohim shtysën e rëndësishme drejt ndërtimit të bazave të të dhënave të ADN-së në mbarë botën. Këtu po flasim për një projekt mbarëbotëror, ku ADN-ja e çdo individi duhet të përcaktohet. Në Holandë, RIVM tashmë ka filluar mbledhjen e 2000 ADN-ja nga këmbët e thembrave. Çështjet e psikologjisë siç janë ato të Marianne Vaatstra dhe Nicky Verstappen duhet të marrin popullsinë të tërheqë vullnetarisht ADN-në e tyre.

Pse qeveritë duan ADN-në e popullsisë aq keq? Ja pse: Nëse ju keni një metodë për të modifikuar ADN-në e çdo individi (metoda CRISPR-CAS) dhe të modifikojë ADN e saktë të çdo individi në dispozicion, ju mund të rregulloje çdo individ. Vaksinat do të luajnë një rol udhëheqës në këtë, por nanobots gjithashtu do të luajë një rol. Nëse ju jepni vaksinat me nanobot që kryejnë teknikën CRISPR-CAS për ju, atëherë ju mund ta përshtatni ADN-në në çdo kohë. Para se ato botë të jenë atje, ju gjithashtu mund të sigurojnë vaksinat me disa redaktime të programuara paraprakisht tek ADN-ja, por ato (me anë të internetit) kontrollohen pa dyshim; bots që mund të modifikojnë ADN-në sipas kërkesës. Kjo është ajo ku bandwidth të lartë të 5G dhe Skynet Musk-së vjen në dispozicion. Në 2017 botuar lajme MIT në vijim për këtë:

Në një studim të ri, hulumtuesit e MIT kanë zhvilluar nanopartikalet që mund të dorëzojnë sistemin e reduktimit të gjenomit CRISPR dhe në mënyrë specifike të modifikojnë gjenet në minj. Ekipi ka përdorur nanopartikalet për të kryer komponentët e CRISPR, duke eliminuar nevojën për viruse për dërgim.

Ku gjithçka bëhet edhe më e komplikuar është kur filloj në ndërfaqen e trurit të Elon Musk. Edhe pse ne ende mendoj se kjo teknologji nuk do të realizohet, sepse truri ka një lloj pengesë natyrore - një lloj mburojë mbrojtëse kundër viruseve - kështu ajo duket e pamundur për të ofruar nanobots (të cilat mund të sjellin në tru në internet çdo neuron) Pres që DARPA të ketë këtë teknologji tashmë në raft. Në fund të fundit, Elon Musk tashmë është duke u hedhur lart nga kulla në intervista dhe le të supozojmë se nuk do të filloni një biznes nëse nuk keni diçka në raft.

Përveç kësaj, Musk dëshiron të mbushë hapësirën me satelitët që do të ofrojnë të gjithë botën me një bandwidth të lartë: një lloj Skynet. Asnjë vend në tokë nuk mbetet i pasiguruar. Kjo vjen në dobi kur doni kontroll mbi mendjet e njerëzimit.

Me sa duket ju nuk mund të kuptoni lidhjen e trurit nëpërmjet nanobots në vaksina, por me të vërtetë ka nevojë për diçka më shumë dhe kështu ju duhet të joshni njerëzit. Ndoshta një ndërhyrje e vogël përmes GP është e mjaftueshme, por nëse premtoni njerëzve një kujtesë të përmirësuar dhe njerëzit mund të tregojnë se studimi është i tepërt, sepse ata mund të shkarkojnë njohuritë nga reja, ju do të tërheqni shumë njerëz. Pra, ne ndoshta do të merrni një mani të re; një që është më i madh dhe më shumë ndikim se ai i i-Phone. Industria e lojrave dhe pornografisë padyshim do të luajë një rol të madh edhe duke ofruar realitet të shtuar. Platformat e mediave sociale si Instagram do të bëjnë të mundur për të ndarë ëndrrat dhe përvojat seksuale në internet. Prandaj ne jemi tashmë të përgatitur për legjislacionin lidhur me 'lejen për seksin'. Nëse jetojmë në botën e seksit në internet përmes ndërveprimit të trurit, duhet të përgatitni rregullore. Ju dëshironi të jeni përpara përdhunimit virtual.

Nëse pastaj e varni gjithë popullsinë botërore në internet dhe mund të vendosni drejtpërdrejt perceptimin e botës në tru, ju tashmë keni përgatitur të njëjtën popullatë për 'Ngjitjen'. Ju tashmë mund t'i leni të mësohen për të jetuar në botët virtuale; të ngjashme me lojën online në PlayStation, por shumë më realiste dhe si një shtresë mbi botën reale. Ju gjithashtu mund të projektoni përvoja të plota virtuale direkt në tru. Pas të gjitha, ju mund të stimuloni të gjithë perceptimin ndijor direkt. Ndjeni, erë, pamje, dëgjim dhe gjithçka që shkon me perceptimin e sensorëve të trupit tonë biologjik, mund të stimuloni drejtpërdrejt në tru. Kështu që ju mund të prekni, ndjeni dhe ndjeni dikë online pa qenë në të njëjtën dhomë. Realiteti virtual bëhet po aq i vërtetë sa edhe bota reale. Dhe në këtë mënyrë krijoni një botë plot me mundësi dhe përvoja të reja.

Megjithatë, ky është vetëm fillimi. Sapo të jemi në internet përmes rrjeteve 5G dhe satelitëve nga Elon Musk, nanobotët e vaksinave mund të bëjnë punën e tyre. Qeveritë tashmë kanë profilin tonë të ADN-së. Qeveritë (siç janë ato në Holandë) kanë fituar tashmë pronësinë e trupit përmes legjislacionit për dhurimin e organeve. Prandaj ata kanë të drejtë të bëjnë rregullime për atë organ. Kjo do të thotë që nanobotët ligjërisht mund të bëjnë punën e tyre. Ata mund të zëvendësojnë gradualisht qelizat biologjike. Ata mund të modifikojnë kodin gjenetikisht të padëshirueshëm, por gjithashtu mund të rishkruajnë kodin përgjegjës për sëmundjet dhe plakjen. Ne pastaj gradualisht shkojmë drejt pavdekësisë.

Paralelisht, do të ketë edhe zhvillime në të cilat tashmë ekzistojnë versione të përmirësuara të organeve në treg. organet e shtypura në një leckë dhe tërësisht të bazuar në nanoteknologji. Kështu, trupi i njeriut do të transformohet hap pas hapi. Ne gjithashtu mund të jemi në gjendje të lejojmë nano-përsëritës në trupin tonë. Këto bioprinters në nanoscale mund të ribotim dëm.

Nano-njeri i parë i plotë ndoshta do të jetë mesia që pritet në profecitë fetare. Ky nano-avatar do të jetë me frymëzim Luciferian ashtu si pamja e hershme e profetëve, gurëve dhe figurave mitike. Ky Mesia do të jetë brenda këtij universi (që në fakt tashmë një simulim) hapin rrugën drejt lëvizjes së 'vetëdijes njerëzore' në një dimension më të lartë. Kjo quhet gjithashtu 'Ngjitja' në Epokën e Re. Në të vërtetë, është i njëjti premtim në një mënyrë tjetër si 'qielli i ri dhe toka e re' nga shkrimet si Bibla. Ky mesia do ta bindë botën që të gjithë mund të marrin një trup të ri nanotech. Ndoshta njerëzit që tashmë janë transformuar (trupat e të cilëve janë tashmë nanotekë) do të përfshihen së pari në "re". Kjo është shumë diskutuar 'pranimi i besimtarëve'. Përvoja e tyre gjithë jetën (gjithçka që është regjistruar nga truri) duke përfshirë kodin e trupit të tyre, do të ngarkohet në "re". Kjo do të jetë një lloj platforme cloud në Google. Ndoshta përvoja vizuale e lidhur me një regjistrim do të projektohet drejtpërdrejt në trurin tonë (si realitet i shtuar), për t'i dhënë mesisë një besueshmëri të vogël.

Kjo mesia e njëjtë do të shfaqet gjithashtu nga vetë reja. Kushdo që ka parë Transcendencën e filmit mund të jetë në gjendje të bëjë një përshtypje të vogël në paraqitjen e një trupi njerëzor që është ndërtuar tërësisht nga nanoteknologjia dhe që është formuar nga një sistem kompjuterik.

Pra, do të kemi një kohë në të cilën të gjitha lëvizjet fetare do të marrin atë që ata presin. Mund të jetë paksa ndryshe nga pritjet, sepse dallimet në fetë duhet të sjellin të gjitha llojet e ngjarjeve të mëdha (si beteja për Jerusalemin), por ne jemi në skenë në skenarin e madh. Zhvillimet teknologjike janë gjithashtu në plan.

Të vdekurit nga shekujt e mëparshëm do të ngrihen gjithashtu. Ata do të ringjallen me nanoteknologji. Për këtë ju së pari duhet të kuptoni se ne aktualisht jemi në një realitet simulues jeta. Eksperimenti i dyfishtë i rrafshët ka treguar se materia ekziston vetëm pas vëzhgimit. Përfundimi im është se shpirti është vëzhguesi. Shpirtrat që kanë lidhur veten me ndërtuesin e kësaj matrice nëpërmjet fesë (duke qenë Luciferi) mbahen të freskëta jashtë kësaj simulimi brenda një niveli tjetër të simulimit. Rimishërimi është një tjetër koncept për sistemet e tjera të besimit, por për sistemin e besimit të krishterë shpirtrat mbahen në një pjesë simulimi për ringjalljen. Sidoqoftë, mund të themi se kjo simulim shkon në simulime të tjera. Simulimi i qiellit është vetëm një nivel brenda shtresave simulative, që synon të mbajë rrjetet e sigurisë fetare të besueshme. Shpirti i konvertuar duhet të vazhdojë të besojë se ka të bëjë me një përvojë realiste, në mënyrë që ajo të vazhdojë të jetë në shërbim të planeve të Luciferit. Shpirtrat që janë në dhomën e pritjes do të thirren përsëri në jetë me ardhjen e mesisë nanotech. Ky Mesia do të jetë gjithashtu në gjendje të realizojë ringjalljen e premtuar duke i vendosur shpirtrat në trupa të nanotekave të reja (ringjallja).

Në fakt, ky është vetëm fillimi, sepse Ngjitja e Epokës së Re është në të vërtetë singulariteti që transhumanistët përpiqen. Koncepti i një qielli të ri dhe një toke të re nga Bibla nuk është asgjë më pak se një simulim i ri që do të funksionojë brenda simulimit aktual. Ray Kurzweil (eprori teknik i Google) madje deklaron se ne mund të ndryshojmë trupin rreth 2045, të zgjedhim realitete të pafundme virtuale dhe madje të dëshirojmë të shkrihemi plotësisht me AI. Prandaj, veçoria ka gjithçka në atë të Ngjitjes, por edhe premtimet e të gjitha feve kryesore.

Të gjitha zhvillimet në fushën e legjislacionit, teknologjisë, internetit dhe UA, por edhe të gjitha zhvillimet në fushat politike, fetare, sociale dhe ekonomike tregojnë në të njëjtën drejtim. Është një skenar i madh që shpaloset dhe zakonisht tregon një skenar në një program. Ne jemi në një program të tillë. Ky program ka arkitektin 1 të madh dhe kodi i programit shfaqet në përmbushjen e profecive (të cilat tani po dëshmojmë). Gjithkush që vëren mirë, mund të pranojë se jetojmë në simulimin Luciferian dhe se ne jemi të tunduar të zhdukemi në simulimin e mëposhtëm: atë të singularitetit; Ngjitjes; qielli i ri dhe toka e re; jeta e përjetshme; dhe kështu me radhë.

Në qoftë se ti e kupton se ju jeni duke respektuar shpirtin në nivel shpirti nuk inferiore të këtyre "ndërtues mjeshtër" Lucifer, ju nuk bien për kurth tjetër, por ju të ndaluar identifikimin me avatar tuaj në këtë simulim.

Lista e lidhjeve burimore: ascensie.nl, trouw.nl, news.mit.edu

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (4)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Boks,

  Shumë njerëz që dalin nga tubi sjellin një prift i cili më pas përjashton chakra tuaj të zemrës duke bërë një kryq.

  Njerëzit që kanë lexuar doktrinën sekrete të zonjës blavatsky dhe nëse gurdjef e di se sa thellë shkon ky mallkim, por këta janë njerëzit që kanë bërë punën e zhvillimit të tyre.

  Profetë të rremë të mjaftueshëm në këtë botë dhe që përfshijnë të mësipërmet.

  Është me të vërtetë shumë e thjeshtë nuk e bëjnë shumë të vështirë.

  Kur nxënësi është gati, mësuesi shfaqet

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Çështja është se ne kemi nevojë për asnjë mësues hebben..tenzij ju të Luciferiane dimensionet e reja tani (lexo "të vjetër, por e re për përvojën e) do të iniciohet dhe chakras e avatar tuaj plotësisht mendje të dhënave lumë e Afërditë matricës dhe shtresa tjetër e simulimit duhet të iniciohet. Ndryshimi transhumanist i biologjisë është vetëm 1 i rrugëve drejt të ashtuquajturit Ascension dhe në të njëjtën kohë e vetmja drejtim dimension i ri që duhet ndërtuar (simulimi).

 2. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Nga viti im 7 në vitin 15e tim unë mund të largohesha, nuk shoh prindërit e mi si mësues.
  Vitet e mëvonshme më kanë zgjuar mirë, nga një mësues që më kujtohet vetëm, Një mësues i mirë ku nuk ka shumë prej tyre ju sjell përsëri veten.

  Bro, duke dalë vetëm do të thotë të vdesësh trupi yt është një pizhame, Është fantastike të vdesësh, por duhet të dish mënyrën, pasi të vdesësh, është Matrix dy pika zero

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër