Si do të sjellim ndryshimin e madh nëse 99% është joanalizues?

paraqitur në SIMULIMI by në 15 Korrik 2019 32 Comments

burim: scifi-movie.com

Tani që kemi ardhur në përfundimin se shumë prej nesh janë fjalë për fjalë të pajetë (shih ky artikull), Unë ju kërkoj të mendoni përsëri për këtë vërejtje. Unë nuk do të thotë 'në një mënyrë të folurit' ose 'në metafora', nuk do të thotë fjalë për fjalë të pajetë. "Shkoni dhe shumohuniËshtë një deklaratë e njohur nga Bibla. Jo për asgjë, sepse ky planet i tokës duhej të mbushej me biota ajetarë të pajetë dhe kisha ka dhënë një kontribut të madh në këtë. Dhe kur një fëmijë lind ose frymëzohet, është pagëzimi me të cilin prindërit japin kontrollin e avatarit në kishë përmes pagëzimit me ujë në kokë (shih videon më poshtë). Kjo është një kontroll i mirë i parë nga rojet e shkrimit për të parë nëse avatari i foshnjës së porsalindur është animuar.

Sot, Kisha Katolike është ende blloku më i madh në botë; së bashku me krahët e gjakut aristokratik që ruajnë së bashku shkrimin: kisha përmes feve të kontrollit të mendjes dhe aristokracisë si një organ ekzekutiv në politikë dhe biznes të fshehur pas shfaqjes së demokracisë, bankave dhe shtetasve të shumtë, në të cilën parazitët e saj të gjakut ushtrojnë skeptrin. Shkrimi i madh gjithmonë sillet rreth kontradiktës dhe polaritetit për të mbajtur rrjedhën aktuale (ashtu si polet plus dhe minus që prodhojnë një rrymë të drejtpërdrejtë). Avatarët më të pajetë të njeriut (të lehtë për tu programuar) që e vënë veten në shërbim të këtij blloku pushteti, aq më e lehtë është të mbash fort në atë përqindje të vogël të 'shpirtrave'.

In ky artikull Unë shpjegova se si truri i njeriut është programuar nga djepi. Ju lutemi lexoni me kujdes të dy artikujt para se të vazhdoni të lexoni këtu. Është e rëndësishme që ta kuptoni këtë botë dhe këtë univers për atë që është: një simulim.

Është gjithashtu e rëndësishme të shihet se (me anë të riprodhimit) vetë-riprodhues bio-avatars kanë një lloj inteligjence artificiale që ne gjithnjë do të përmbajmë në kohën e tashme. Bio-truri i trupit të njeriut (avatar i njeriut) është mjaft i zgjuar për të mësuar, për të ndjekur kurse trajnimi, për të bërë një karrierë, për të shijuar muzikë, për të kërcyer, për të shikuar filma, për të shkuar në pushime dhe për të shijuar. Megjithatë, ajo është e nivelit të inteligjencës njerëzore AI (artificialisht inteligjente). E njëjta nivel tani po fillon të arrihet pothuajse në botën e teknologjisë, kështu që ne mund ta kuptojmë më mirë.

Dje një mesazh erdhi nga në faqen e internetit Zerohedge.com në të cilin u raportua se Facebook ka zhvilluar një UA që mund të punojë në një PC të thjeshtë në vend të kompjuterit super mega nga Alfabeti i Google që arriti të mësojë lojën më komplekse Shko në asnjë kohë dhe mundi lojtarin më të mirë në botë. Facebook krijoi një sistem AI (të quajtur Pluribus) që arriti të mundë 6 lojtarët e mëdhenj të pokerit herë pas here. Kjo AI rreh lojtarë të shumëfishtë nëpërmjet rezultateve të fitores komplekse. Një lojë si Go është relativisht e lehtë për AI, pavarësisht faktit se ekzistojnë më shumë kombinime të bordeve se ka atome në universin e vëzhguar (sepse të gjitha informatat janë të paktën të disponueshme për të parë). Kjo e bën më të lehtë për UA për të trajnuar. Kjo është e ndryshme për pokerin, sepse ju keni të bëni me faktorin e blloqeve të disa lojtarëve. Facebook prandaj guxoi të nisë deklaratën e mëposhtme dje:

"Është e sigurt të thuhet se jemi në një nivel super njerëzor dhe kjo nuk do të ndryshojë".

Ne jemi 2019 dhe zhvillimet në teknologji po shkojnë në mënyrë eksponenciale. Ne po lëvizim drejt një bote të drejtuar nga AI, por nuk e kuptojmë se po ndërtojnë një kopje brenda një kopjeje. Ne tashmë jetojmë në një realitet virtual të drejtuar nga UA dhe ndërtuesi i kësaj simulimi po përpiqet të na thyejë në 'jetë të përjetshme' duke na ofruar premtimin e jetës së përjetshme përmes transhumanizmit dhe duke na dhënë kështu (veçantinë e rreme) të UA për të joshur. Kjo është e njëjta jetë e përjetshme, siç na ofrohet nëpërmjet feve dhe 'Mesia' me siguri do të zbresë nga 'reja'. "Mesia" që do të na joshë në veçantinë (e rreme) për të na humbur edhe më tej në UA dhe në këtë mënyrë të përdorim fuqinë krijuese të lojtarit origjinal (me të cilin ju ende keni një lidhje shpirtërore pa tel) fusha kuantike (si një virus).

Sidoqoftë, në sajë të këtyre zhvillimeve në fushën e UA, është gjithnjë e më e mirë të kuptohet që avatarja njerëzore është një bio-avatar autonom me një bio-tru që operon artificialisht inteligjent. Shkenca tashmë është në gjendje të shtypë organet nga informacionet e qelizave staminale dhe të ashtuquajturat rriten organoidet në të cilën janë ndërtuar modelet 3D të një truri. Skenat e trurit janë gjithashtu duke u bërë gjithnjë e më shumë finely meshed dhe njerëzit kanë filluar të kuptojnë funksionimin e trurit të njeriut. Duket e fortë se truri ynë sillet si një bio-procesor inteligjent artificial. Pak kohë mund të shtypim edhe trurin dhe të sigurohemi se është madhësia e duhur për të drejtuar programin e dëshiruar AI. Pastaj mund të shtypim avatars bio-robot. Natyrisht që këto zhvillime teknologjike të gjitha ndodhin nën maskën e zgjidhjes së problemeve të Alzheimerit dhe çmenduri ose ndalimin e procesit të plakjes, por mund të supozoni se ka qëllime 'të larta'. Është e domosdoshme të kuptosh se si funksionon truri nëse doni të ulni trurin në re ose të bëni azhurnime dhe ndryshime. Kjo vlen për të gjithë biosistemin njerëzor. Human-bio-robot po vizaton sistemin e vet në mënyrë që të vendosë themelet për përmirësimet e mundshme dhe kopjet e pavdekshme.

Propozimi im është që avatarja njerëzore tashmë formon një bio-robot (avatar) brenda këtij simulimi dhe se disa avatars kontrollohen nga jashtë, por shumica janë "avatarë të pajetë". Kjo do të thotë se atyre u jepet një bazë bazë e kodit të programit (ADN) të transferuar nëpërmjet procesit të riprodhimit dhe mund të trajnojë programin themelor të AI në bio-trurin nëpërmjet djepit në procesin e mësimit të rëndë.

Ju zgjidhni avatar tuaj kur merrni pjesë në këtë simulim; çfarë i perceptojnë sytë kur shikoni në pasqyrë.

Pasi të kemi zbuluar se ky simulim është i mbushur kryesisht me biografitë e pajetë (por biografitë artificiale të vetë-përsëritur artificialisht) dhe termi Jo-Playing Characters (NPCs), mund të kuptojmë gjithashtu se ne nuk duhet ta presim atë nga masat . Mos prisni grupe të mëdha që janë kundër "sistemit" ose bllokut të fuqisë. Kjo thjesht nuk do të ndodhë, sepse ndoshta 99% është e pajetë. Kjo është arsyeja pse një psherëtimë e tillë e njohjes mund të kalojë përmes jush kur më në fund të hasni në një person të frymëzuar diku në këtë botë. Po bëhet një gjë e rrallë. Kjo është arsyeja pse ju mund të ndiheni të vetmuar dhe të vetëm në këtë botë të mbushur me njerëz. Kjo është arsyeja pse mund të keni menduar shpesh në punë se njerëzit rreth jush janë robotë. Gjithçka përshtatet. A ndjehesh ndonjëherë keqkuptuar? Kjo është e drejtë. Një sistem AI nuk vjen nga i njëjti 'shtresë singulariteti' krijues që ju (një në butonat e avatarit tuaj) vijnë nga. Kjo është arsyeja pse ajo kurrë nuk mund t'ju kuptojë.

Ju jeni krijues në natyrë dhe keni zgjedhur të merrni pjesë në këtë simulim. Është një simulim i virusit për të testuar fuqinë në zhvillim të njësive të njëjës. Formati origjinal unik krijues që ju jeni është duke u testuar dhe duhet të njohë sistemin e virusit për atë që është me vlerë. Ju keni (me qëllim ose pa dashje) filluan të marrin pjesë në këtë simulim Luciferian, por ju patjetër ende keni vullnet të lirë dhe kontroll. Nuk ka arsye të ndihesh më vetmuar. Kjo është pjesë e iluzionit të simulimit. Ju jeni duke u shtyrë. Ju do të mashtroheni. Ju shikoni miliona, miliarda avatarë AI të pashpirt (të pakontrolluar) rreth jush. Vetë-të mësuarit vetë-përsëritur bio-robots që mund të jenë të zgjuar, por nuk janë të kontrolluara nga shtresa origjinale. Ata kurrë nuk do të jenë në gjendje të kuptojnë konceptin e 'shpirtit' ose 'frymëzimit'; ndryshe nga terminologjia e programuar nga feja. Më së shumti ata do të jenë në gjendje ta simulojnë atë duke ndërtuar një simulim brenda simulimit. Nuk ndihet më i vetmuar dhe nuk ndihet i dëshpëruar. Ekziston dikush në butonat që ka pasqyrë dhe që jeni ju. Mos u frikësoni: në asnjë situatë; madje as në qoftë se ju vini në prag të vdekjes fizike: vetëm ju do ta lini këtë simulim.

Pra, nëse doni një përgjigje në pyetjen nga titulli: "Si do të bëjmë ndryshimin e madh në qoftë se 99% është jo-gjallë?", Unë ju rekomandoj t'i lexoni këto artikuj 3 përsëri me kujdes dhe në rend kronologjik:

 1. Ne nuk mund t'i zgjidhim problemet në botë duke menduar dhe duke folur, por në këtë mënyrë:
 2. A ka shumë njerëz rreth jush fjalë për fjalë pa shpirt (trupë të pajetë)?
 3. 'Ego' është programi AI që plotëson autopilotin e bio-robotit të njeriut-avatar

Ka një arsye që ju dhe unë ende vendosëm të jemi këtu. Ne ndoshta jemi në procesin e ndalimit të sistemit të virusit ose të mësuarit nga ai. Sidoqoftë, nuk ka arsye të ndihet i vetmuar, i vetëm, i dëshpëruar, i zhgënjyer, ose i dëshpëruar. Truri juaj e ndjen atë, sepse i sheh të gjitha ato Karaktere që nuk luajnë (NPC) rreth jush; NPC-të që dalin të gëlltitin gjithçka kaq pa dëshirë dhe kurrë nuk rezistojnë. Kjo është simulimi që ju ngatërron. Besoni fuqinë krijuese (dhe rimëkëmbëse) të formularit origjinal të krijimit tuaj origjinal (shih artikullin e parë nga lista).

Lista e lidhjeve burimore: zerohedge.com, theguardian.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (32)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Marga ka shkruajtur:

  Ajo që shkruani është aq e njohur për mua, unë pothuajse duhej të qaja, gjithë jetën time kam ndjerë keqkuptuar, ndryshe nga të tjerët, shpesh të vetmuar gjithashtu, pjesërisht sepse nuk mund ta kuptoja se ka kaq shumë njerëz që qëllimisht disavantazhet, të cilët pa dallim dhe pa dëshirë gëlltiten dhe të bëjnë gjithçka, ndërkohë që thjesht nuk mund dhe nuk mund ta bëj këtë.
  Unë jam mjaft i drejtpërdrejtë në atë që them, ndjej, bëj, që nuk vlerësohet nga shumica e njerëzve (pa shpirt), sepse kjo lejohet dhe nuk është e mundur, në të vërtetë ata ju thërrasin 'të urdhëroni', duke shpresuar që ju pastaj përsëri në mënyrë të rregullt në linjë, gjithmonë kishte probleme me mua për të konform.
  Nëna ime dikur thoshte dikur: sa kokëfortë je, kokëfortë, rebel, për të thënë më pas: nëse do të kisha qenë më shpesh në të kaluarën.
  Dikush në punën time dikur më tha: ti je i pastër, vetëm më vonë fillova të mendoj për këtë, sepse zbulova se shumica e njerëzve nuk janë.
  Në mënyrën time unë kam rezistuar, ndër të tjera, kundër ligjeve dhe rregulloreve çnjerëzore ndonjëherë që u zbulova në jetën time, natyrisht që isha / do të dënohem për këtë, megjithatë unë nuk mund të ndihmoj, por të jem vetë, nuk më vjen keq .
  Bota ime është e vogël me vetëm disa njerëz të animuar, përndryshe unë nuk jam në Social Media, nuk votoj dhe qëndrojnë larg organeve të mia.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Kjo është mirë të dëgjosh. Dhe tani që e dini këtë, është koha që të mos kaloni kohën tuaj këtu, por përdorni lidhjen tuaj me origjinalin tuaj në një mënyrë të dobishme. Ju jeni këtu për të çmontuar sistemin e virusit dhe për të përdorur fuqinë tuaj krijuese.

   Ju mund të humbni ndjenjën e dobësimit që truri juaj avatar ka (ndoshta / ndoshta) si rezultat i zhgënjimit nga të gjithë ata avatarë të rrethuar rreth jush. Ti je i madh dhe mund të fillosh.

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Përgjigje e bukur nga ju dhe e mirë që ju postoni atë. Do të doja të shihja reagime nga të tjerët që gjithashtu dëshironin të ndajnë përvojat e tyre personale.

 2. Mind Furnizimi ka shkruajtur:

  Artikulli i ri përsëri .. Dhe me të vërtetë përkundër faktit se pothuajse tërësisht veproj vetëm në këtë shoqëri, kurrë nuk ndihem i vetmuar për shkak të lidhjes më të lartë me veten time. Kjo i jep eufori në vend të vetmisë ose të qenit në depresion. Shumë e bukur!

  Një pyetje gjithsesi .. Si e provon prifti nëse fëmija është i animuar është po apo jo? Si mund ta shoh nëse dikush është i frymëzuar apo jo? Apo është e mundur vetëm me gota të veçanta, siç është filmi "Ata jetojnë"? 😉

  Por, për shkak të deklaratës suaj që ju mund të lehtësoheni kur takoni një person të animuar, a krijoni përshtypjen se nuk keni nevojë për ato syze? Do të doja të dija se si e njeh këtë?

  Faleminderit paraprakisht ..

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Nëse priftërinjtë i përkasin avatars që janë të kontrolluara nga ndërtuesi (ose ekipi i ndërtuesit) - i quajtur edhe kontrolli arvohontik - atëherë ato janë, ashtu siç janë, syzet e Luciferit në këtë simulim.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Dhe si e dini nëse dikush është i frymëzuar? Ju e dini këtë. Ju e zhvilloni këtë kuptim ose (më tepër) e keni atë që nga lindja.

    • Mind Furnizimi ka shkruajtur:

     Kjo është e mrekullueshme. Pra, kur ecni në rrugë ju tregoni veten; "Është e çuditshme dhe nuk është"?

     Për fat të keq unë nuk mund ta bëj këtë ...

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Për disa, ky radar natyral është kaq pak ose nuk përdoret (shtypur nga imazhi i programit). Qëndroni përsëri të qetë dhe dëgjoni lidhjen tuaj të shpirtit me origjinalin tuaj.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Por në përgjigje të pyetjes suaj:

      Po, kështu funksionon. Për të qenë i sinqertë, është më mirë të kundërtën. Tani është kaq e rrallë të shohësh njerëz të animuar duke kaluar nga ajo që është shumë e dukshme kur dikush frymëzohet.

     • Mind Furnizimi ka shkruajtur:

      Ndoshta ata janë aq të pakta sa që unë nuk bie në to. Deri tani kam nevojë për pak kohë para se ta konfirmoj dikë si "të pa penguar". Unë shpresoj se në të ardhmen do të injoroj një sy mund të bëjë .. 😉

     • Unë PFC kundër Amygdala ka shkruajtur:

      Më shumë se 80% e njerëzve në funksionet e sotme 'botë' brenda rrugës së rrahur. Ata mbajnë veten duke jetuar në zonën e tyre të rehatisë, mënyrën e sigurtë në trurin e tyre. Ata janë të shkëputur nga lidhjet natyrore me 'natyrën', universin, zemrën e tyre ... Nuk reziston më me frymëzimin fillestar ... Në shumicën e rasteve ky peng ka qenë i programuar në mënyrë të pandërgjegjshme ...

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Natyra dhe universi janë pjesë e simulimit. Është thelbësore të shohësh përmes kësaj. Pra, ju duhet të rezononi me veten tuaj origjinale, por për të parë përmes kësaj, është e dobishme të kuptojmë thelbin e këtyre artikujve.

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Shumica e njerëzve të pajetë janë kontrolluar për vite me radhë përmes programeve të kontrollit të mendjes si feja dhe programimi përmes të gjitha llojeve të teknikave (TV, media sociale, etj.). Në të ardhmen e afërt, ndërfaqja e trurit-cloud do të kontrollojë masat edhe më lehtë, duke e bërë personin e frymëzuar edhe më të rrallë. Është e rëndësishme që të shmangen të gjitha ato ndikime të jashtme në bio-tru aq sa është e mundur.

 4. kc2211 ka shkruajtur:

  A mendoni se njerëzit e pajetë mund të frymëzohen të gjithë, a janë frymëzuar të gjithë në parim? Ose më mirë, a vijnë të gjallë të gjithë në tokë?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Nëse lexoni artikujt e 3 dhe komentet e vendosura në artikull do të shihni se sipas mendimit tim nuk është kështu.
   Jo të gjithë ata që kanë lindur janë të frymëzuar. Ju zgjidhni avatar tuaj në lojë: ajo do të lindë frymëzuar. Pjesa tjetër shkon vetëm në AI (i quajtur edhe ego).

   Shënim: avatarët që kontrollohen nga jashtë (ose nga ju si një "lojtar" ose nga grupi i kontrollit) gjithashtu kanë një sistem AI (ego). Kjo mund të shkaktojë që avatari ndonjëherë të injorojë kontrollin e tij të jashtëm (që është kryesisht rezultat i programimit nga djepi në varr).

 5. Guppy ka shkruajtur:

  Ekziston vetëm një mënyrë për t'u tërhequr dhe kjo është në natyrë. Kur shkoj në qytet një ditë, e gjithë kjo simbolizëm më shtyn të çmend. Kudo që njerëzit ecin me bluza me adhurimin e Saturnit ose simbolet okulte. Ata janë promovuar nga grupe muzikore dhe artistë të famshëm për një arsye. Ajo merret automatikisht, pa dyshim ose pyetje. Ju dëgjoni dhe shihni atë kudo, përveç larg nga qyteti në natyrë. Duhet të jemi atje për të pastruar veten, shpirti im e di këtë me siguri.

  • Unë PFC kundër Amygdala ka shkruajtur:

   Sapo mësova nga Martin se "natyra dhe universi janë pjesë e simulimit. Është thelbësore të shohësh përmes kësaj. Pra, duhet të rezononi me veten tuaj origjinale, por për të parë përmes kësaj, është e dobishme të kuptojmë thelbin e këtyre artikujve ". Unë sapo u pajtua në këtë faqe. Unë do të lexoj artikujt e ndryshëm mbi këtë para se të vazhdoj të plotësoj nga iluzioni im i 'zgjimit'.

 6. Guppy ka shkruajtur:

  Kam lexuar edhe këtë. Kur mendoni se mund ta gjeni lehtë veten? Nëse jeni të rrethuar nga stresi dhe frekuenca të ulëta ose nëse jeni të sintonizuar me frekuencat e trupit 432hz.

  Natyrisht, natyra është pjesë e këtij simulimi, por kjo është një kopje, frekuenca e së cilës është zvogëluar. Ju mund të gjeni shtresën origjinale duke gjetur vendosjen e duhur brenda vetes!

  Me të vërtetë nuk është si në filmin e parë të matricës që ushqimi ynë origjinal bruto duhet të hahet në mënyrë që të mbijetojë. Ky është mashtrim për të promovuar këtë simulim.

 7. Jon ka shkruajtur:

  Zgjidhja duket të jetë një deklaratë mbi "qëllimin e gjakut" (google ose search on youtube) për të hequr qafe karma të keqe që vazhdoni të rimishëroni. Gjaku është i fuqishëm dhe mund të përdoret si i mirë ashtu edhe i keq. Ju bëheni një nga 144000 (bible) dhe mund të ktheheni në origjinal nëse ju "vdisni" (jo prapa në kompjuterin e virusit) Pyesni nëse Martin ka hulumtuar ndonjëherë këtë dhe mund të gërmoj në të dhe të shkruajë në lidhje me të.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Nëse ky simulator i universit shkon në një simulim tjetër, në "simulimin më të lartë" (ai në të cilin shkon) mund ta mashtroni lojtarin me opsionin rimishërim, sepse ai nuk e kupton se kjo është gjithashtu pjesë e simulimit (le të themi) e quajnë atë "simulimi i dhomës së pritjes").
   Me pak fjalë: nuk duhet të ringjalleni. Ju vetëm duhet të mbani mend se jeni duke u shtyrë përmes simulimeve dhe që gjithmonë të përqëndroheni në formën tuaj origjinale të entitetit (forma e parë e ndërgjegjes që vjen nga "qeliza burimore") që ka një funksion krijues.

   Por atëherë supozojmë se ato histori rimishërimi janë të vërteta. Kemi parë ndonjëherë prova të forta për këtë?

 8. Guppy ka shkruajtur:

  100% është sigurisht rimishërimi i vërtetë. Kur ju (vajtim) zgjoheni në një djep, shpirti juaj mishërohet në atë trup. Problemi është se ne nuk mund ta kujtojmë historinë tonë. Unë nuk besoj në kohë dhe besoj se shpirti ka dr mundur të futet në histori. Unë besoj në zhvillimin shpirtëror, në atë moment do të kuptoni se nuk keni më asgjë për të kërkuar në nivelin më të ulët. Ky moment ka ardhur tani, ju mund të mbledhni aq shumë informacione për të shpëtuar tani. Ka shumë njerëz që janë mashtruar që niveli këtu në tokë është shumë i ulët. Paramendoni nëse tani zgjoheni diku dhe mund të përdorni të gjitha mësimet që keni vëzhguar në këtë nivel. Pastaj ju nuk doni të bjerë për atë përsëri. Martin dëshiron ta bëjë këtë të qartë, mos u tundo nga të gjitha mundësitë teknologjike, sepse tashmë e kemi pranuar këtë. Burimi ynë i pastër informacioni i shpirtit është sulmuar në mënyrë që të bëjmë të njëjtat gabime përsëri.

  Kjo është arsyeja pse rimishërimi në këtë nivel nuk është një zgjidhje dhe ky është problemi më i rëndësishëm që duhet të zgjidhim.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Thënë mirë. Pikërisht: e dini se nuk duhet të ktheheni.
   Ju jetoni në mesin e shumicës së njerëzve të pajetë që janë atje për t'ju motivuar që të dorëzoheni në sistem dhe t'ju bëjnë të ndiheni të dobët nëse "devijoni".
   Ejani në zbulimin që jetoni në një simulim. Ju lutemi vini re! E rëndësishme: simulimi i virusit Luciferian ka për qëllim të infektojë origjinën e të gjithë ekzistencës. Nëse zbulon se vetëdija juaj (që vjen nga qeliza burimore e çdo gjëje që është) është një entitet krijues individual, atëherë do të zbuloni se mund të merreni me ndërtuesin e këtij sistemi virusi dhe vetë sistemin e virusit. Kjo nuk është e mundur në këtë SIMS (ky nivel bio-avatar), por ju do ta bëni atë në nivelin tuaj të ndërgjegjes. Mos e identifikoni veten shumë me këtë simulim. Kjo është vetëm një "botë ëndërr". Ju nuk jeni me të vërtetë këtu, ju shikoni (dhe luani me vete) në një simulim.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    @ gupy fjalët tuaja resonate me vizionin tim për këtë realitet simuluar. Që nga mosha e hershme unë kam marrë gjithmonë një qëndrim vëzhgues, pa e ditur se diçka nuk ishte në përputhje me pikëpamjen time të vëzhgimit të këtij simulimi në të cilin jemi duke u mbajtur në robëri. Unë kurrë nuk kam qenë zvarritur në të menduarit dogmatik, unë kam menduar gjithmonë pse, dhe një qëndrim të hapur për të gjetur të vërtetën është një tipar karakteristik që ju duhet të zotërojnë. Fëmijët në veçanti duhet të inkurajohen që të mendojnë në mënyrë kritike dhe gjithmonë të pyesin pse çështja, të stimulojë kuriozitetin, të fillojë kërkimi .. Ne jemi këtu që të rritemi shpirtërisht, të përjetojmë dhe të gjejmë rrugën tonë prapë pa rënë në grackat ne kthehemi në burimin universal. Derëtarët e këtij realiteti janë të vetëdijshëm për zgjimin dhe tani po përpiqen të instalojnë një bllok teknologjik në derë.

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër