Gjithkush në të ardhmen është një lidhje truri me internetin

paraqitur në FILOZOFIK by në 26 Maj 2015 12 Comments

implant nano-truritTë gjitha korporatat e mëdha në botë duket se po investojnë shumë në lidhjen e trurit të njeriut me internetin. Tashmë në 2013 kam raportuar se CEO i Google, Scott Huffman, deklaroi se në 2018 të gjithë do të kenë një çip në kokën e tyre (shih këtu). Lexuesi mesatar i moshës 40 plus mund të kujtojë ende një fëmijëri në të cilën ende nuk ekzistojnë telefona mobil. I njëjti brez tani sheh që fëmijët e saj dërgojnë appjes tek miqtë dhe të dashurat çdo orë dhe në mënyrë aktive shtypin 'instagram' dhe media sociale. Përveç kësaj, ata gjithashtu ulen online gjatë gjithë ditës dhe kështu japin "shembullin e mirë". Nëse nuk bashkoheni, nuk i përkisni më. Dhurata më e dashur për ditëlindjen e fëmijëve është tani edhe një i-Phone.

Nëse shohim zhvillimin eksponencial të progresit teknologjik siç shpjegohet nga Ray Kurzweil - filozof, shef transhumanist dhe teknik në Google (shih këtu) - prandaj është shumë e mundshme që brenda pak vitesh ne do të kemi teknologjinë për të qenë gjithmonë në internet. Ajo (tashmë ka përfunduar) Projekti i qelqit të Google kështu ka qenë vetëm një fazë e ndërmjetme dhe vetëm një hije e asaj që është teknologjikisht e mundur në të ardhmen e afërt.

Çfarë duhet të imagjinojmë se truri i njeriut varet në internet? Pse apo si do ta pranojë kjo gjeneratë në rritje e fëmijëve?

Për të filluar, është e dobishme që të zhbëhet thellësisht në teknologjinë nano. Me nanoteknologji mund të ndryshohet çdo molekulë. Dhe për shkak se ata kanë arritur pikën që ADN-ja e plotë njerëzore është hartuar, mund të thuash gjithashtu - siç thotë Ray Kurzweil - se e gjithë qeniet njerëzore mund të riprodhohen. Kjo sigurisht është ende një rrugë e gjatë për të shkuar, por ne gjithashtu duhet të kuptojmë se rritja teknologjike gjithmonë në mënyrë eksponenciale. Për momentin, për shembull, një e tërë tashmë mund të bëhet në Universitetin e Eindhovenit le linja të rritet regrowth përmes kësaj nanoteknologjie. Nëse shohim ADN-në njerëzore, mund të përfundojmë pas analizave të plota se harta higjienike e njeriut ruhet në ADN-në tonë si një lloj pakete informacioni ose një bazë të dhënash informacioni. Ray Kurzweil thotë se shkenca natyrore po bëhet gjithnjë e më shumë shkenca kompjuterike. Zhvillimet në fushën e nanoteknologjisë sigurojnë që njerëzit si Ray Kurzweil me siguri mund të pretendojnë se mund të ndërtojnë njeri pas një kohe të shkurtër. Në fund të fundit, nëse ADN-ja njerëzore mund të rindërtohet me nanoteknologji, atëherë në fakt i gjithë trupi i njeriut mund të riprodhohet gjithashtu. Ka shumë të ngjarë që është edhe qëllimi i tij Google X projekti. "Transcendenca" e Hollivudit jep një ilustrim të bukur për këtë. Ray Kurzweil vetë thotë se njeriu mund të rindërtohet në 2045 dhe kështu të përjetësohet (shih këtu).

Nanoteknologjia do të ofrojë zgjidhje në të ardhmen e afërt për të siguruar që receptorët në trurin tonë të kenë 'modeme të formatit nano'; ashtu si smartphone juaj tani ka një modem për të komunikuar me rrjetin G4 ose rrjetin tuaj WiFi, qelizat e trurit do të kenë gjithashtu një modem hiper të vogël. Filmi që ju këtu mund të shihni është tashmë një paralajmërues i kësaj. Nëse receptorët në trurin tuaj janë të lidhur në internet, do të jetë mjaft e lehtë për të marrë kapacitet shtesë (në kthim) në re. Në këtë mënyrë mund të përdorni kapacitet shtesë të kujtesës dhe të gjitha të dhënat që Google ka në serverat e saj (në internet) do të jenë direkt të arritshëm nga truri. Ne pastaj bëhemi drejtimin e superkompjuterëve, sepse gjithçka që tani duhet të prekim një ekran, ne mund të marrim menjëherë nga interneti me mendimet tona. Filloni zgjedhjen e emrit (android) për të kuptuar sistemin operativ të telefonit tuaj të mençur? Vizualizimi i të dhënave më pas nuk do të duhet të kalojë nëpër një ekran ose në të gjitha përmes syrit tuaj të syve. Jo, kjo mund të transferohet drejtpërdrejt në atë pjesë të trurit tuaj ku vizualizimi zhvillohet, në mënyrë që të shihni imazhet e gjalla. Google padyshim do të sigurojë një ndërfaqe të trurit që siguron që ju ende mund të përdorni ato sy të modës së vjetër dhe imazhet e ngarkuara nuk do të mbizotërojnë vëzhgimet e syve.

Natyrisht, ky zhvillim do të prezantohet para së gjithash në bazë të përparësive që ofron kjo në fushën e aplikimeve mjekësore. Kështu do Pacientët e Parkinsonit përfitojnë nga zhvillimet dhe me sa duket Google është deri atëherë e gatshme të rindërtojë plotësisht qelizat e trurit dhe receptorët në bazë të nano-teknologjisë. Superkompjutuesit nga Google vetë do të jenë ndoshta gjithashtu të përbëra nga qeliza sintetike nano-truri. Megjithatë, unë nuk dua të stimuloj shumë imagjinatën tënde.

Për të filluar, korporatat e mëdha do të ofrojnë zgjidhje kundër sëmundjeve. Në një smartphone tashmë mund të gjesh aplikacione që monitorojnë shëndetin tënd. Për shembull, shkalla e zemrës mund të matet në Samsung Galaxy Note 4 dhe një tregues shëndetësor jepet. Kjo do të thotë të përdorësh për të. Brenda një viti e një viti gjithnjë e më shumë njerëz do të ecin me një smartwatch dhe në të ardhmen e afërt ne mund të blejmë wristbands ose watches që zbulojnë sëmundje. Për këtë ju do të duhet të keni disa nanoteknologji në qarkullimin tuaj të gjakut dhe në atë kohë ju do t'i lini përfitimet më të mëdha se rreziqet. Kompanitë e sigurimeve dhe politikanët mund të luajnë një rol të detyrueshëm. Nanoteknologjia do të ofrojë zgjidhje kundër kancerit dhe sëmundjeve të tjera të rënda; Natyrisht, nano-teknologjia nuk do të përdoret për të riprogramuar qelizat e kancerit, por për të ofruar ilaçe (shih këtu), në mënyrë që 'Big Pharma' të mund të mbajë industritë e saj miliarda që konkurrojnë. Nano-bots do të zbulojnë sëmundje dhe do t'i kalojnë ato në rripin e dorës ose smartwatch-in tuaj. Gadgets, lojëra të realitetit virtual dhe aplikacione mjekësore do të lejojnë që gjeneratat e reja të mësohen me pranimin e nanoteknologjisë në trupin tonë. Hapja drejt sjelljes së trurit në internet nuk është më e madhe. Njerëzit më të moshuar mes nesh do të kullojnë kokën e tyre, por të rinjtë do të joshen dhe presioni i grupit do të japë shtytjen e fundit. Gjithashtu shikoni videon më poshtë dhe paralajmërohuni.

Lista e lidhjeve burimore: understandingnano.com, singularityhub.com, wikipedia

Etiketa: , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (12)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. loveulongtime ka shkruajtur:

  Nanopartikalet magnetike nga ndotja në ajër të hapur që shkaktojnë pothuajse të gjitha sëmundjet pikërisht sepse ato mund të arrijnë në tru dhe të gjitha organet janë të nevojshme si një mjet transferimi për të marrë nanobots në trupin e gjithsecilit. Pa këto ndotje të ajrit magnetik, të gjitha këto teknika nuk mund të kryhen në një shkallë të madhe.

  Për këtë arsye, zgjidhja e lëndës së grimcave nga kapitalizmi është pluhuri ultrafine. Dhe për këtë katalizatorët në trafikun dhe industrinë janë instrumentet më të rëndësishme.

  https://schafderenteaf.wordpress.com/2015/04/06/oplossing-van-het-kapitalisme-voor-fijnstof-ultrafijnstof/

  • ZerotheHero ka shkruajtur:

   Më duket e gabuar të them se pluhuri i mirë është përgjigja përfundimtare për të gjitha sëmundjet dhe kështu pjesa tjetër mund të lihet jashtë. Është një faktor i shumë. Martin shkruan për sëmundjet sikur ai beson në historinë e pishinës statike të gjeneve dhe se shëndeti ose sëmundja e sëmurë është një çështje për të fituar llotarinë e gjeneve. Të gjitha sëmundjet mund të shërohen dhe të parandalohen. Ajo që njerëzit duhet të kuptojnë është se njerëzit e bardhë janë thjesht një degë e degjeneruar e njerëzimit, por i kushtojnë vëmendje pjesës tjetër të popullit. Në krye të kësaj ka edhe kequshqyerja / kequshqyerja, shumë stres, ndikime toksike (lëndë grimcat) dhe rrezatimi. Këto janë shumë të gjitha shkaqet nëse nuk kam munguar. Përjashtimi i këtyre faktorëve siguron që shumica e sëmundjeve ose sëmundjeve të jenë të përjashtuara. Arsyeja e vetme për këtë është degjenerimi, prandaj, një pishinë e korruptuar e gjeneve. Në natyrë, kjo do të thotë se ju ndoshta jeni më të dobët se pjesa tjetër dhe nuk do të mbijetoni përmes përzgjedhjes natyrore. Ne e kemi përjashtuar këtë, sepse e gjithë jeta njerëzore duhet të shpëtohet, por për shkak të kësaj, gjenet më të dobëta mbijetojnë. Prandaj të gjithë njerëzit me degjenerim të rëndë nuk duhet të lejohen të riprodhohen ashtu si njerëzit me sindromën poshtë. Kjo mund të tingëllojë e ashpër, por në natyrë nuk ka asnjë skepticizëm për këtë. Rëndësia e specieve në dobi të gjenetikisht të dobët. Epo, unë nuk jam nazizëm. Sa i përket meje, të gjithë popujt "e bardhë" duhet të bien nga toka dhe vetëm popujt e errët të botës mund të mbeten ende. Në të vërtetë ashtu siç filloi. Gjithashtu degjenerimi mund të parandalohet duke jetuar sa më natyrshëm. Nuk ka shërim për ftohjen e zakonshme që thonë. Pse nuk kam për të kapur një të ftohtë që kur ndryshova dietën time? Ajo është bërë një gjë kulturore në botën perëndimore për të lënë pas dore nga supozimi nihilist, mashtrues se shëndeti nuk është i mundur dhe ushqimi nuk ka lidhje me të. Kjo nuk është përvoja ime. Simptomat e zymta, depresive janë zhdukur megjithëse unë duhet ta mbaj mirë atë homeostasis të sapo fituar. Çështja është se problemi shëndetësor mund të jetë një nga problemet e fabrikuara që kanë krijuar globalistët. Po sikur t'i bëjnë produktet biologjike të detyrueshme në një kohë të caktuar? Kush përfiton? popullsia sepse ato bëhen më të shëndetshme? Ose globalistët, sepse kompanitë e tyre kanë parë dritën dhe prodhojnë gjithçka organikisht në mënyrë që njerëzit të jenë më të shëndetshëm dhe se qeveritë e dëmtuara që bashkëpunojnë me prodhuesit e ushqimit globalistë tani kanë të gjithë fuqinë mbi të gjithë prodhimin e ushqimit. Se si kjo përshtatet në Perëndim kundrejt paradigmës së rreme të Lindjes mund të shihet sepse Rusia refuzon gmos dhe mcD është në lëkurë. Kush tani do të preferonte njerëzit që merren me shëndetin dhe kanë frikë se prodhimi i plotë i ushqimit do të modifikohet gjenetikisht? Pikërisht. Njerëzit harrojnë se globalistët punojnë me zgjidhjen e reagimit të problemeve. Më tregoni se çfarë lloj zgjidhjeje është një shtet policor komunist për të cilin çdo ushqim është modifikuar gjenetikisht (është e panevojshme të thuhet se materiali i Monsanto është një histori fantazme, a besoni me të vërtetë se do të ishin kaq të trashë për të shkatërruar njerëzimin?)? Nuk ka zgjidhje. Njerëzit janë të frikësuar, por ekziston një shans i mirë që shumë zgjidhje do të ofrohen në fushën e shëndetit për t'ju pranuar nwo. Edhe pse deri në atë masë ata përfitojnë prej saj.

   • loveulongtime ka shkruajtur:

    "Njerëzit e bardhë janë thjesht një degë e degjeneruar e njerëzimit, por i kushtojnë vëmendje pjesës tjetër të popullit". Gara e bardhë është e ekspozuar ndaj ndotjes shumë më të gjatë se njerëzit në Azi, Afrikë dhe Amerikën e Jugut. Në Azi dhe Afrikë, ndotja ka qenë vetëm një fakt në vitet e fundit. Degjenerimi gjithashtu do të bëhet i dukshëm atje.

  • Nemesi ka shkruajtur:

   mendje online
   ndjenja offline

 2. Chriszebis ka shkruajtur:

  Për mua, njerëzit tashmë janë të lidhura me WorldWideWeb përkatësisht përmes 'smart'phone e tyre, njerëzit nuk mund të bëjë pa.
  Ju mund t'i shihni ata të varur në shtrat në mbrëmje me ipad, telefon, laptopë në xhiron tuaj sikur të ishin pasardhësit e tyre dhe sigurisht televizori! Dhe njerëzit që takoni në rrugë janë në një nxitim dhe / ose janë të zënë me telefonin e tyre.
  Megjithatë, qesharake që ju thoni për të ftohtët e të ushqyerit Zerotothehero wbt, në punën time në punë ka shumë që pothuajse kronike dhe pastaj telefononi, mirë është pjesë e saj. Ashtu si ai person mesatar rrëshqet gjithçka, i përket moshës, me plakjen. Dhe përderisa ata nuk janë ende 40.

  Njerëzimi në rënien e saj të plotë, gjithnjë e më shumë bëhet i dobët dhe mbetet idiot.
  Në fund të fundit, një person është ai që ha

  Kolegë të ulur pranë meje dreka e tij brenda, nuk ka ide se çfarë është, por vjen nga fryerja.

 3. Nemesi ka shkruajtur:

  Në kulturën kineze (megjithëse "kultura e vjetër", por traditat janë të vështira) ishte dhe është ushqim = mjekësi
  dhe ilaçi = ushqim.

  Mendoj se shumë prej sëmundjeve tona perëndimore vijnë nga ushqimi, ajri dhe stërvitja e keqe, në krye të qindra vjetëve të degjenerimit që kalojnë nëpër gjenet në riprodhim. Është gjithashtu e njohur se përvojat e jetës mund të kalohen nëpërmjet riprodhimit (madje edhe nëpërmjet ADN-së). Cf. për të mësuar muzikën, intelektin, mirë apo të keq. forcë, shpejtësi etj.

  Përveç kësaj, njeriu është një majmun i veçantë, i drejtë, shumë truri (shumë?) Etj. Gjërat që ende nuk janë zhvilluar.

  Dhe e fundit, por jo më pak emocion, dhembshuri dhe veçanërisht ndjeshmëria, shkurtimisht, një evolucion ose zhvillim i shëndetshëm emocional dhe nuk ishte.
  Kjo ndoshta është arsyeja që ka kaq shumë psikopate në "krye".

 4. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  mendoni për njerëzit, 6 dhe 7 janë konferenca e hapur e mendjes në Amsterdam, kur Ian R Crane do t'ju tregojë të gjitha për atë (Crane është ish kolegu i agjentit të Mosadit / CIA-s Uri Keller)

 5. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Ian R Crane vjen për të na treguar se ne duhet të përdorim hemisferën tonë të drejtë dhe më pak të majtën tonë ....

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër