Странице Навигација Мени

Питање ауторитета Мисли за себе

Категорије Навигација Мени
ГООГЛЕ АД

Обама жели половину милијарде за Ал Каида / ИСИС Сирију

Обама жели половину милијарде за Ал Каида / ИСИС Сирију

De propagandamachine draait overuren, maar wordt steeds weer ingehaald door de alternatieve media, daarmee de alternatieve media ook in een spagaat brengend. Het is immers bekend dat veel alternatieve media sites heimelijk дневни ред van de elite dienen. Het viel mij al op dat Infowars.com maar niet de vinger op de zere plek wilde leggen waar het gaat om de ware aard en toedracht aangaande het ontstaan en het ware gezicht van de “terreurgroep” ISIS. Gister werd de site van agent provocateur en stiekem zionist Alex Jones gedwongen om er iets over te zeggen, omdat hij anders wellicht vroegtijdig door de mand zou vallen. Op de Canadese site Глобалресеарцх.ца stond namelijk een analyse van ISIS en wordt feitelijk verteld wat ik u al eerder meldde: ISIS is een CIA bedenksel, net als Al Qaïda. Alex Jones moest dit dus wel publiceren, daarmee de zionistische geheime agenda in de war schoppend, want alle zogenaamde vooruitstrevende denkers, inclusief Russel Brand, leverden tot nu toe wel kritiek op Amerika (zie овде), maar onthulden niet de ware aard. Ook David Icke heb ik nog niet keihard horen onthullen hoe het zit. Niemand heeft het over de Saturnus cult. Waarom niet?

Het probleem in de wereld van de alternatieve media is dat ze grote delen van de waarheid laten zien, om de pas ontwakenden binnen hun gelederen te trekken. Dit zijn de websites van het grote geld, maar ook veel amateuristisch ogende websites komen uit de gecontroleerd hoek. Men heeft er alles voor over om een vangnet te creëren voor mensen die wel kritisch over het nieuws en andere zaken nadenken. Het doel is om grip te houden op deze groep en ze bij de essentie vandaan te houden. ISIS is degene die in de Egyptische mythologie beschouwd werd als oudste dochter van Saturnus: “Ја сам Исис, краљица ове земље. Ја сам добио инструкције од Меркуруа. Нико не може уништити законе које сам утврдио. Ја сам најстарија кћер Сатурн, најстарији од свих богова.” We hebben hier dus blijkbaar te maken met strijders voor de Saturnus Cult. In meerdere artikelen heb ik al uitgelegd hoe deze Сатурн култ (Saturn / Satan) degenen zijn die de wereldheerschappij aan het opeisen zijn. U weet vast nog wel dat Цонцхита Вурст na de overwinning op het Eurovisie Songfestival zei: “Ми смо незаустављиви!” Veel van wat u ziet op tv is zuivere verering van het gedachtegoed van deze Saturnus cult. Mensen als Russell Brand, David Icke en Alex Jones behoren waarschijnlijk allemaal ook tot die club (klik op de link).

De hele propaganda stunt van het sturen van een half miljard dollar naar de rebellen in Syrië onder de vermelding dat het expliciet niet naar ISIS gaat, wordt ingehaald door de onafhankelijk schrijvende media. Iedereen die goed zoekt, komt er achter dat ISIS niet zomaar uit het niets komt, maar gewoon opnieuw een CIA bedenksel is. Al Qaïda in een nieuw jasje. Елсевиер извештаји [куоте] De Amerikaanse president Барак Обама wil dat het Amerikaanse Congres instemt met een budget van 500 miljoen dollar (ruim 367 miljoen euro) voor niet-extremistische strijders in Syrië. Het geld is bedoeld voor training van de strijders en hun uitrusting. Maar iets verderop in het bericht komt de tegenstrijdigheid al naar voren. De Main Stream Media maakt echter gebruik van het feit dat mensen gevoeliger zijn voor mantra’s van nieuwskoppen dan dat men echt kritisch nadenkt over de feitelijke inhoud van een artikel. Zo staat er verderop [citaat] Rivaliserende soennitische jihadisten die in Syrië en Irak vechten, sloten woensdag op de strategisch gelegen grensplaats Abu Kamal een akkoord. Terroristen van het al-Nusrafront (lees Al Qaïda) in Syrië hebben hun loyaliteit betuigd aan de jihadisten van ISIS in Irak. Natuurlijk dient ook deze prachtige volzin een propagandistische doel, want het wekt de indruk dat het twee aparte losstaande vechtclubjes waren. Ik verzeker u beide zijn getraind, gefinancierd en bewapend door het Westen. Men wil alleen de illusie wekken van een losstaande extreem gevaarlijke club met de naam ISIS. Daarnaast wekt dit bericht de indruk dat er nu nog geen geld naartoe gaat.

tjetsjeenHoe kan het dat ISIS alle strategische olievelden in Irak zonder een schot te lossen in kan nemen? Hoe kan het dat ze met Amerikaanse wapens rondlopen? Van wie waren de onbekende gevechtstoestellen die ISIS-stellingen in Irak bombardeerden? Natuurlijk gaat Amerika niet haar eigen huurlingen bombarderen. Dat komt ongetwijfeld van het kamp Rusland/Syrië/Iran. Ja, dit conflict is eigenlijk al de wereldoorlog. Het actieve vechtgebied beperkt zich echter nu nog tot het Midden Oosten en delen van Afrika. Het feit dat Amerika de Tsjetsjeense strijder Tarkhan Batirashvili naar het conflict gehaald heeft geeft wel aan met welke krachtvelden we te maken hebben. Speciaal voor de gelegenheid heeft men zijn naam maar verdanderd in Emir Umar al Shishani. Dat klinkt wel zo Soennitisch. Begint u ook door alle propaganda leugens heen te prikken? Begint u te zien hoe het spel gespeeld wordt? Shake hands!

Лист линкови са изворима: глобалресеарцх.ца, инфоварс.цом, рт.цом, Елсевиер.нл, хлн.бе

Све акције КСНУМКС
КСНУМКС ад

6 Коментари

 1. Најбоље

  bedankt voor dat, terwijl de matchfixinggames(NWO propagandagames) gespeeld worden gaan ze gewoon door en nog steeds komen alle regeringen ermee weg die instemmen met de officiele gebeurtenis van 9/11, het begin van war on terror,en hoeveel offers heeft het al gebracht

  http://owni.eu/2011/05/05/the-war-on-terror-in-numbers/

  De verantwoordelijke die instemmen met die oorlogen(of niet tegen stemde) hebben een vreemd geweten want ze weten dondersgoed dat 9/11 onmogelijk is veroorzaakt zoals weergegeven in het officiele(leugen)rapport

  http://www.youtube.com/watch?v=P3NtaDC_ZEo

  zgn officiele rapport
  извештај.http://www.9-11commission.gov/report/911Report.pdf

 2. Goed artikel, bedankt weer Martin.

  Over de saturn cult gesproken te hebben..;

 3. De Joden zitten achter ISIS :

  Almost finished writing a new thriller about ISIS threat. Would be so grateful for your prayers. An update.
  Joel C. Rosenberg’s Blog
  In Uncategorized on June 25, 2014 at 1:33 pm
  http://flashtrafficblog.wordpress.com/2014/06/25/almost-finished-writing-a-new-thriller-about-isis-threat-would-be-so-grateful-for-your-prayers/

 4. http://www.youtube.com/watch?v=HK5ZAapfylQ

  ISIS The Start of World War III? David Icke
  WeAreChange, Published on Jun 26, 2014
  “In this video Luke Rudkowski talks to David Icke about his predictions with ISIS and the possible start of WWIII. David breaks down many esoteric historical writings and the current political situation that can lead to bringing in other countries to war.”

  David Icke zegt hier meerdere malen dat hij zich ten hoogste verbaasd heeft over het feit dat Benjamin Netanyahu ISIS absoluut niet als een dreiging voor Israel ziet, en dus geen verdere stappen onderneemt ….

  Ik emailde een simpele vraag naar mijn mailing list :

  Date: Sat, 28 Jun 2014 23:30:51 +0200 (CEST)
  Од: Роберт М. Стоцкманн
  To: [email-list]
  Subject: Who is financing ISIS ?

  Здраво,

  A simple straightforward question which has some really strange multiple answers and even more divergent consequences :

  Q.: Who finances ISIS ?

  A.: by Webster Tarpley [1]: The Saudis .
  A.: by Jim Willie [2]: Langley .

  So what is it, as Jim Willie states also that ISIS is meant to overthrow the Saudi Kingdom, which is a Sunni state, as well.

  Срдачан поздрав,

  Роберт
  ПС.
  [1] Night of Living Dead in Washington as Neocon Zombies McCain, Graham, Wolfowitz, Perle Arise to Demand New Conflicts with Syria, Russia, Iran; Cheney Stokes War Psychosis with Thinly Veiled Call for Anti-Obama Putsch
  Webster G. Tarpley, Ph.D.
  The Conspiracy Show with Richard Syrett
  Јун КСНУМКС, КСНУМКС
  http://tarpley.net/night-of-living-dead-as-neocon-zombies-mccain-graham-wolfowitz-perle-arise-to-demand-new-conflicts-with-syria-russia-iran/
  http://tarpley.net/audio/20140622-WGT_on_Syrett.mp3

  [2] INTERVIEW WITH RICK WILES ON TRUNEWS
  Friday June 27, 2014 – Jim Willie
  Topic : Jim Willie fires both barrels on today’s program regarding the implosion of the Western banking system, the disappearance of large quantities of gold bars, a possible Chinese foreclosure of the U.S. Fed, the Saudi plan to end the U.S. Petro Dollar, and the Chinese-Russian timetable to unveil a gold-backed currency.
  http://www.trunews.com/friday-june-27-2014-jim-willie/
  http://www.trunews.com/Audio/6_27_14_friday_trunews2.mp3
  http://www.youtube.com/watch?v=OKwMKj6tMf8
  -
  Роберт М. Стоцкманн - РХЦЕ
  Нетворк Енгинеер - УНИКС / Линук специјалиста
  црасхрецовери.орг стоцк@стоккие.нет

  Jim Willie kwam met het volgende antwoord :

  Subject: Re: GJ Customer Service – shared articles of interest
  From: Jim Willie CB
  To: Robert M. Stockmann
  the correct answer is……
  Saudis thru Langley
  и
  Langley thru Saudis
  but really it is far more complicated

  do NOT try to simplify the situation or you will misconstrue everything
  Langley
  Саудис
  Wahabbi rich Saudis
  Bush-ites
  Сорош

  this is not simple
  dont make it simple or present simplistic questions

 5. Waarom verbaasd mij dit niet?

  Ik had het meen ik gisteren of eergisteren geplaatst,maar ik wrijf het er nog maar eens flink in.
  Amerika heeft zich laten hersenspoelen door die “moslim” illuminati puppet net zoals hier de Nederlanders zich hebben laten hersenspoelen door die oranje illuminati monarchie.
  Dus voor dat U roept dat die Obama of die oranje monarchie zo geweldig is,krab U eens achter uw oortjes.

  SHOCK CLAIM: Obama Is Behind the Islamic Caliphate!

 6. ISIS Is About to Destroy Biblical History in Iraq
  Irreplaceable history will be annihilated or sold to corrupt and cynical collectors
  by Christopher Dickey | The Daily Beast | July 7, 2014
  http://www.infowars.com/isis-is-about-to-destroy-biblical-history-in-iraq/

  ISIL destroys Shi’ia, Sunni, and Sufi shrines and mosques in northern Iraq
  Published time: July 05, 2014 17:18
  Edited time: July 06, 2014 15:35
  http://rt.com/news/170652-jihadists-destroy-mosques-iraq/
  ( However, ISIL or the Islamic State has made no move to destroy Jewish shrines like the shrine of the Prophet Nahum. Perhaps it has something to so with the self-proclaimed caliph, Abu Bakr al-Baghdadi, taking on the name Ibrahim al-Samarra, the first name a reference to Abraham, the patriarch of Israel. Just as with “Al Qaeda,” cui bono with the Islamic State? )

ГООГЛЕ АД

Настављате да користите сајт, слажете се да користите колачиће. Меер информатие

Поставке колачића на овој веб страници постављене су на 'дозвољавају колачиће' да би вам омогућиле најбоље искуство претраживања. Ако наставите да користите ову веб локацију без промене подешавања колачића или ако кликнете на "Прихвати" испод, слажете се са ове поставке.

близу