artikel panganyarna

Kalah perang enggeus? Atanapi urang leres-leres hudang sareng paripolah?

Filed dina warta analisis by on July 10 2020 7 Komentar
Kalah perang enggeus? Atanapi urang leres-leres hudang sareng paripolah?

Teu aya masalah anu luar biasa pikeun ningali kumaha pamiarsa Martin Vrijland, anu parantos berjuang tujuh sareng satengah taun pikeun kebangkitan pikeun kaayaan pulisi anu parah, disalurkeun ka inisiatif anu katingali endah sapertos 'Café Weltschmerz' sareng 'A perang parantos éléh' ku Sven Hulleman. Karel van Wolferen, anu menonjol dina saluran kasebut, teu nandang […]

Continue Reading »

Coronavirus covid-19: naon anu kami henteu ngupingkeun ngeunaan Maurice de Hond sareng Willem Engel, bagian 2

Filed dina warta analisis by on July 9 2020 17 Komentar
Coronavirus covid-19: naon anu kami henteu ngupingkeun ngeunaan Maurice de Hond sareng Willem Engel, bagian 2

Dina édisi sateuacana tulisan ieu kuring ngajelaskeun kumaha diskusi ngeunaan aerosol, tetes gedé sareng jarak hiji satengah meter sigana janten alihan diskusi anu diasupan ku Maurice de Hond sareng Willem Engel, sabab ngaleungitkeun patarosan utama, nyaéta: Naon virus, kumaha virus dianggo sareng kumaha […]

Continue Reading »

Coronavirus, infestasi simeut sareng kajadian nubuatan sanés anu kaleresan

Filed dina warta analisis by on July 8 2020 10 Komentar
Coronavirus, infestasi simeut sareng kajadian nubuatan sanés anu kaleresan

Kadang sigana kitu lamun urang nyaksian kajadian nubuat, sapertos dina kasus simeut migratory anu ayeuna tuang sawah anu gedé dina 3 buana. Coronavirus gaduh dampak anu ageung pikeun perekonomian sadunya, sareng sering dijelaskeun di dieu yén jigana koronavirus mangrupikeun alibi ka […]

Continue Reading »

Prediksi Perang Sipil AS sigana caket sareng ngadeukeutan: milisi BLM beramar di Georgia

Filed dina warta analisis by on July 6 2020 0 Komentar
Prediksi Perang Sipil AS sigana caket sareng ngadeukeutan: milisi BLM beramar di Georgia

Pikeun jalma anu masih nganggap yén gerakan Hideung Matéri Matéri ngagaduhan kebangkitan samentara kusabab rajapati George Floyd sareng karusuhan di dunya anu nyababkeun éta, disarankeun nyandak gambar di handap ieu. Éta dina Hari Kemerdekaan, 4. Juli, Samentawis éta, awéwé gadis dalapan taun sareng hideung […]

Continue Reading »

Coronavirus covid-19: ngeunaan anu kami henteu ngupingkeun Maurice de Hond sareng Willem Engel

Filed dina warta analisis by on July 2 2020 6 Komentar
Coronavirus covid-19: ngeunaan anu kami henteu ngupingkeun Maurice de Hond sareng Willem Engel

Nalika urang ningali laporan internasional, sigana pisan yén gelombang koronavirus kadua dipasang na. Naha éta leres mangrupikeun gelombang coronavirus atanapi gelombang nomer sareng gambar média gaya Hollywood ngeunaan IC lengkep. Patarosan kumaha koronavirus 19-covid nyebar […]

Continue Reading »

Buku anyar Martin Vrijland anu judulna 'Coronavirus covid-19 dimana tungtung ieu?' sayogi ayeuna

Filed dina warta analisis by on June 30 2020 5 Komentar
Buku anyar Martin Vrijland anu judulna 'Coronavirus covid-19 dimana tungtung ieu?' sayogi ayeuna

Akhir-akhir ieu kuring parantos nyambut damel di buku anyar anu judulna 'Coronavirus covid-19 dimana ieu tungtungna?' Wabah koronavirus covid-19 mangrupikeun pandémik anu kabeneran leres, ogé mangrupikeun perkenalan alat-alat téknologi anu kuring antisipasi. Buku éta ngécéskeun sacara rinci mana skrip master anu dibukukeun sareng kumaha atuh ieu […]

Continue Reading »

Tangga Escher Penrose tina oposisi FvD, Willem Engel sareng Maurice de Hond

Filed dina warta analisis by on June 29 2020 1 Comment
Tangga Escher Penrose tina oposisi FvD, Willem Engel sareng Maurice de Hond

Tangga Penrose mangrupikeun ilusi optik atanapi obyék anu teu bisa diciptakeun ku matematikawan Inggris sareng fisikawan Roger Penrose di 1958. Tangtangan anu sami saacanna dikandung ku seniman Swedia Oscar Reutersvärd, tapi henteu dipikanyaho di luar Swédia. Dina tangga éta sigana tiasa leumpang kana luhur (atanapi ka handap) pikeun mundur dina tangga anu sami. Di […]

Continue Reading »

Démo Minggu 28 Juni Malieveld kadeudeuh, kasabaran sareng kasalametan net tina Virus Madness

Filed dina warta analisis by on June 26 2020 20 Komentar
Démo Minggu 28 Juni Malieveld kadeudeuh, kasabaran sareng kasalametan net tina Virus Madness

"Asih, kasabaran sareng amanah". Kuring yuswa 10 taun nalika kuring mencorong gareja sareng kahartos yén anjeun bakal dipikacinta upami anjeun nembé ka Gusti. Nalika kuring mutuskeun henteu, cinta gancang janten hukuman. Parah anu sami anu ku kuring […]

Continue Reading »

Naon diperyogikeun Hideung Lives Matter, LGBTI sareng vaksin Covid-19 wajib?

Filed dina warta analisis by on June 24 2020 6 Komentar
Naon diperyogikeun Hideung Lives Matter, LGBTI sareng vaksin Covid-19 wajib?

Naon diperyogikeun Hideung Lives Matter, LGBTI sareng vaksin Covid-19 wajib? Pamustunganana éta ngeunaan transformasi jalma kana nétral gender, warni, jalma transhuman. Wios anu kuring ngajelaskeun. Nyepetkeun santai anjeun! Sakumaha anu kuring prihatin, jelas pisan yén aliran getih aristokrat bodas dipertanggungjawabkeun salami panindasan jaman […]

Continue Reading »

Démonstrasi 21 Juni, Willem Engel, nyeri Mordechay Kris, Jeroen Pols, edan virus sareng naon anu bakal kajadian salajengna?

Filed dina warta analisis by on June 23 2020 17 Komentar
Démonstrasi 21 Juni, Willem Engel, nyeri Mordechay Kris, Jeroen Pols, edan virus sareng naon anu bakal kajadian salajengna?

Kamari kuring sakeudeung dijelaskeun demonstrasi Minggu 21 Juni di The Den Haag. Anjeun panginten tiasa ningali gambar di ditu di dieu sareng sigana ogé mendakan yén éta sadayana "profésional" dikelompokeun. Anjeun ogé mendakan yén korégér kaluar tina van pulisi. Hal éta bisa dituduhkeun yén […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup