artikel panganyarna

Kaméra sareng chip otak ngajadikeun jelema buta anu katingali deui!

Filed dina warta analisis by on July 17 2019 0 Komentar
Kaméra sareng chip otak ngajadikeun jelema buta anu katingali deui!

Kuring geus nulis ngeunaan panganteur otak nirkabel pikeun sawatara waktu. Pasar henteu acan sajauh unggal neuron online, tapi 'leural neural' parantos berkembang. Artikel teoritis anu panganyarna ti Dinas Téknik Eléktro sareng Scienceslmu Komputer sareng Helen Wills Neuroscience Institute, University of California, Berkeley, ngajelaskeun konsép sistem anu disebut […]

Continue Reading »

Bencana hawa MH17: naon ogé tiasa urang percanten?

Filed dina warta analisis by on July 17 2019 2 Komentar
Bencana hawa MH17: naon ogé tiasa urang percanten?

Punten ayeuna 5 sababaraha taun ka pengker anu musibah MH17 bakal lumangsung. Saprak harita, urang ujug-ujug katingalkeun fanatik média ngeunaan fenomena 'warta palsu' na di 2019 urang malah ningali laporan yén program software sacara artifisial calakan (AI) nyaéta dumadakan tiasa ngahasilkeun kokok. JIT (Tim Penyelidik Gabungan, anu […]

Continue Reading »

Kumaha carana urang ngarobah ngagubungkeun badag upami 99% teu kunanaon?

Filed dina warta analisis by on July 15 2019 26 Komentar
Kumaha carana urang ngarobah ngagubungkeun badag upami 99% teu kunanaon?

Ayeuna urang parantos sumping kana kacindekan yén seueur sabudeureun urang sacara harfiah teu kanyahoan (tingali artikel ieu), kuring nanya deui pikeun mukir deui ngeunaan nyarios éta. Kuring henteu hartosna 'cara nyarios' atawa 'metaphors', henteu hartina mah sacara harfiah teu kanyahoan. "Buka sareng balikeun" mangrupakeun hiji pernyataan anu kawentar [...]

Continue Reading »

Q Anon, anu wahyu Epstein, sambungan Clinton, 'komunitas bebeneran': tetep bakal alright!

Filed dina warta analisis by on July 12 2019 7 Komentar
Q Anon, anu wahyu Epstein, sambungan Clinton, 'komunitas bebeneran': tetep bakal alright!

Kanggo seueur, Donald Trump éta lalaki anu bakal nyébaskeun 'ka deepstate'. Q Anon datang sareng hiji panyingkepan ka séjén sareng anu disebut 'komunitas bebeneran' sumping ka uap pinuh. Kalayan wahyu ngeunaan Jeffrey Epstein, rarasaan naékkeun bakal ningkatkeun saéna langkung. "The pedo-deepstate ieu tungtungna unkked," teh [...]

Continue Reading »

'Ego' nyaéta program AI nu eusian ku autopilot anu bio-robot manusa-avatar

Filed dina warta analisis by on July 11 2019 13 Komentar
'Ego' nyaéta program AI nu eusian ku autopilot anu bio-robot manusa-avatar

Jalma anu maca artikel ngeunaan jalma anu henteu kuningna (NPC) ayeuna ayeuna tiasa ngarti yén istilah "eling" atanapi "jiwa" tiasa disambungkeun kana sambungan nirkabel diantara panganteur uteuk sareng avatar dina simulasi. Avatar dina simulasi kasebut, sakumaha, dikawasa sacara éksternal sahingga diideuan. Dina artikel anu […]

Continue Reading »

Deutsche Bank berwarna nimbulkeun tanda resesi mimiti?

Filed dina warta analisis by on July 10 2019 6 Komentar
Deutsche Bank berwarna nimbulkeun tanda resesi mimiti?

Anjeun meureun ngagaduhan eta; PHK di Deutsche Bank (DB). Kacindekan, rébuan pagawé nampi hurup pengunduran diri maranéhna Senén panungtungan sarta bisa ninggalkeun wangunan langsung. Gelombang tina panggedéna pangleutikna nyerang London sareng Washington DC, tapi rébuan-tempat di tempat sadunya ogé leungit. Dina total, 18.000 diidinan ngabéréskeun pagawéanana sareng salajengna […]

Continue Reading »

Dupi seueur jalma di sabudeureun anjeun sacara harfiah teu aya palawuhan (awakna inanimate)?

Filed dina warta analisis by on July 8 2019 17 Komentar
Dupi seueur jalma di sabudeureun anjeun sacara harfiah teu aya palawuhan (awakna inanimate)?

Ieu ampir teu mungkin pikeun ngabayangkeun, tapi anjeun kantos heran lamun sababaraha urang di sabudeureun anjeun sabenerna gaduh 'jiwa'? Anjeun ngan kedah milarian sabudeureun anjeun dina kahirupan sapopoé, anjeun kadang-kadang manggihan jalma-jalma anu sanggup ngusahakeun karunya, tapi sabenerna sacara sagemblengna […]

Continue Reading »

Nyaéta Ursula von der Leyen (Presiden Uni ofropa hareup) sabenerna tina bloodline sarua jeung kulawarga karajaan Britania?

Filed dina warta analisis by on July 4 2019 19 Komentar
Nyaéta Ursula von der Leyen (Presiden Uni ofropa hareup) sabenerna tina bloodline sarua jeung kulawarga karajaan Britania?

Anjeun meureun terang ngucapkeun Winston Churchill kawentar: "Sajarah diserat kuangan teh Kosep". Hayu urang ngalakukeun sababaraha panalungtikan genealogical dina présidén EU anyar Ursula von der Leyen; anjeun terang yen awéwé anu kapilih sacara démokratis anu dumadakan diidinan nyandak tempatna anu dimaksud ti Frans Timmermans. Sigana teu kabeneran [...]

Continue Reading »

Kumaha urang tiasa nyarios ngeunaan 'kasadaran' sareng waktos anu sami ngabantosan sistemna?

Filed dina warta analisis by on July 3 2019 2 Komentar
Kumaha urang tiasa nyarios ngeunaan 'kasadaran' sareng waktos anu sami ngabantosan sistemna?

Anjeun ngupingkeun sababaraha jalma diajak ngobrol ngeunaan eling. Sababaraha neangan guru; batur tapa atanapi latihan yoga; batur buka garéja atawa kalibet dina sababaraha bentuk agama atanapi spiritualitas. The misteri badag nyaéta sabaraha urang sigana nyobian nyersihan kapalna sareng samentawis masih dina [...]

Continue Reading »

Méntalitas rata-rata Dutchman parantos pupus: lemah sareng pasif

Filed dina warta analisis by on July 2 2019 11 Komentar
Méntalitas rata-rata Dutchman parantos pupus: lemah sareng pasif

Upami judul artikel ieu nyangsang anjeun maca eusi, teras éta henteu hartosna yén anjeun sorangan lemah sareng pasip. Bisa ogé éta anjeun satuju sareng judulna atanapi langkung panasaran. Tapi hayu urang nyanghareupan eta: upami rata-rata Anjeun mesen [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup