artikel panganyarna

Virus corona sareng awal krisis anu diiluan ku pengambilalihan Turki Éropa

Filed dina warta analisis by on Pébruari 28 2020 16 Komentar
Virus corona sareng awal krisis anu diiluan ku pengambilalihan Turki Éropa

Aranjeunna dua topik anu béda tapi émutan kuring gaduh seueur hubungan saling: virus corona sareng Turki. Ngeunaan waktos anu sami sareng virus corona muncul, urang ningali Turki ngasah kutipna di Siria. Turki parantos tekenan kana Siria, Iran sareng Rusia; dua nagara anu Siria […]

Continue Reading »

Naon anu aya dina ujian 22-minggu sareng leres pisan pikeun ngarobih gender tina orok?

Filed dina warta analisis by on Pébruari 27 2020 6 Komentar
Naon anu aya dina ujian 22-minggu sareng leres pisan pikeun ngarobih gender tina orok?

Saatos tulisan kuring saméméhna ngeunaan ujian minggu 22, kuring leres nampi komentar kritis. Éta moal janten vaksin virus, tapi vaksin baktéri, ku kituna henteu tiasa mangaruhan kelamin fétus dina rahim. Candak yén éta dina mikroskop. Anu mimiti, […]

Continue Reading »

Waktosna hoard sateuacan rak aya kosong

Filed dina warta analisis by on Pébruari 24 2020 10 Komentar
Waktosna hoard sateuacan rak aya kosong

Dow Jones rubuh dinten ieu, 24 Pebruari, kalayan langkung ti 1000 poin kusabab kaseueuran sadunya ngeunaan virus korona. Di kotamadya Italia dimana virus parantos dideteksi, amprok na parantos ngamimitian di supermarkét sareng panik. Pamikir konspirasi gélo éta Martin Vrijland ngaduga éta, tapi pasukan troll online tetep siap pikeun […]

Continue Reading »

Program vaksinasi nasional: "kéngingkeun ujian minggu ke-22!" .. anak anjeun bakal dilakukeun hermaphrodite

Filed dina warta analisis by on Pébruari 24 2020 13 Komentar
Program vaksinasi nasional: "kéngingkeun ujian minggu ke-22!" .. anak anjeun bakal dilakukeun hermaphrodite

Aya indikasi munasabah yén pamaréntah parantos nyiptakeun hermaphrodite ku nyalira salami IVF sareng vaksin, sareng populasi nyandar sareng nyusahkeun sadaya dosiel. Ieu kumaha urang. Kami maca ngeunaan éta sareng nundak taktak urang ngeunaan 'téori konspirasi deui'. Sanaos urang tiasa nyimpulkeun yén sadaya sinyal nunjukkeun éta […]

Continue Reading »

Naha IVF sareng vaksin ngarah ka generasi budak biseksual?

Filed dina warta analisis by on Pébruari 21 2020 9 Komentar
Naha IVF sareng vaksin ngarah ka generasi budak biseksual?

"Nyiksa" nyaéta yén anjeun naroskeun ka batur kalayan budak lalaki atanapi awéwé, sedengkeun éta jalma ngenalkeun dirina salaku hal anu sanés. Teu heran yén konsép ieu sigana moal terjadi ka saha waé mangtaun-taun, sabab dina sasih sadinten sadaya jelema ngan ukur budak lalaki atanapi awéwé atanapi lalaki atanapi awéwé. Anjeun atos ngagaduhan homoseksual, lesbi […]

Continue Reading »

Naha André Hazes reureuh sabab Bridget Maasland curang dina Martin Vrijland?

Filed dina warta analisis by on Pébruari 19 2020 3 Komentar
Naha André Hazes reureuh sabab Bridget Maasland curang dina Martin Vrijland?

Hubungan antara André Hazes Jr. sareng Bridget Maasland parantos ngeusian média hungkul unggal dinten na acan ngarangsang panasaran seueur. Ieu mungkin yén ieu bakal ngakibatkeun paningkatan anu ageung dina anggota mayar tina Telegraaf sareng majalah Privé ogé bakal ngajual sapertos kuéh panas. Hubungan antara Marco […]

Continue Reading »

Bom Rusia ngancurkeun mobil angkatan tangan Turki di Suriah, kaayaan diasah

Filed dina warta analisis by on Pébruari 19 2020 7 Komentar
Bom Rusia ngancurkeun mobil angkatan tangan Turki di Suriah, kaayaan diasah

Bom Rusia paribasa nyebatkeun parantos ngiringan parabot militer anu diperyogikeun ti Turki tanggal 17 Pebruari. Dilaporkeun aya 23 baki leungit di Suriah (kaasup 4 tank Leopard - approx. Ed.), Sakitar 50 operator personil angker sareng jinis kendaraan séjén, 18 pamasangan MLRS, langkung ti 20 treuk militer sareng 2 situs panyimpen kalayan pakarang sareng amunisi. Sering […]

Continue Reading »

Virona Corona, jalan pondok anu nyababkeun kana ngaleungitkeun kas sareng épék ékonomi di sakuliah dunya

Filed dina warta analisis by on Pébruari 18 2020 6 Komentar
Virona Corona, jalan pondok anu nyababkeun kana ngaleungitkeun kas sareng épék ékonomi di sakuliah dunya

Anjeun panginten tingali pesen anu disampurnakeun, tapi épék tambahan tina wabah virus corona di Tiongkok nyaéta pamaréntahan Tiongkok ngaluarkeun artos tina sirkulasi pikeun ngarawat éta. "Nalika wabah koronavirus China anyar terus nyerang, bank pusat nagara parantos ngalaksanakeun strategi énggal pikeun [...]

Continue Reading »

Naha alam asli ieu bumi anjeun nyata

Filed dina warta analisis by on Pébruari 14 2020 11 Komentar
Naha alam asli ieu bumi anjeun nyata

Judul tulisan ieu panginten tiasa ngasingkeun pamaca anu énggal, tapi tulisan ieu saacan henteu dihaja dimaksud pikeun jalma anu mikawanoh yén aranjeunna henteu pameran. Leres, aya seueur jalma di sakuriling anjeun anu mendakan konsep "jiwa" atanapi "sumanget" hal anu pikasieuneun. Ieu mangrupikeun jalma anu mikir murni materialistik sareng […]

Continue Reading »

Naha Turki bakal nyandak Siria sareng naon hartosna hubungan sareng AS, Rusia sareng Iran?

Filed dina warta analisis by on Pébruari 12 2020 6 Komentar
Naha Turki bakal nyandak Siria sareng naon hartosna hubungan sareng AS, Rusia sareng Iran?

Upami urang ningali tanghi konvoi ageung sareng alat-alat sanés arah arah propinsi Idlib Siria, sigana yén Turki ngarencanakeun perang total ngalawan Siria. Video di handap ieu ti kamari, 11 Pebruari sareng nunjukkeun pamindahan skala anu ageung pisan. Samentawis éta, Turki ogé nembak helikopter tempur Siria. Erdogan […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup