artikel panganyarna

The Henk Otten distortions di Forum pikeun Démokrasi (FVD) sangkan bisa diprediksi

Filed dina warta analisis by on April 26 2019 0 Komentar
The Henk Otten distortions di Forum pikeun Démokrasi (FVD) sangkan bisa diprediksi

De politieke schijnvertoningen worden steeds voorspelbaarder. Je vreet bijna je schoenen op als je de hele heisa rondom het vertrek van Henk Otten ziet. Iedereen die hier al wat langer meeleest heeft kunnen ontdekken dat Forum voor Democratie (FvD) vanuit het Clingendael instituut gelanceerd is. Het is dus een koninklijke spindoctors partij waarvan de pionnen […]

Continue Reading »

Positivism na optimism!

Filed dina warta analisis by on April 25 2019 5 Komentar
Positivism na optimism!

"Cokot hirup a" mangrupa idiom sarta frase anu digunakeun sacara internasional. Ieu anu dimaksud salaku panggero pikeun nunjukkeun yén jalma geus kitu kajawab spends jumlah inordinate waktu dina kasus trivial atanapi naon naon (nurutkeun Wikipedia). Sakabeh tulisan Martin Vrijland mindeng disebut kitu trivial naon naon [...]

Continue Reading »

Robert Jensen na Jensen.nl nu Infowars strategi kaamanan net keur Walanda?

Filed dina warta analisis by on April 24 2019 9 Komentar
Robert Jensen na Jensen.nl nu Infowars strategi kaamanan net keur Walanda?

Ngan pas Robert Jensen bisa balik deui ka tabung, anjeunna deui dicokot tina. ngadegna teh kalawan nyata bisa euweuh mungkir yen aya dissenters tur jadi Robert bisa mibanda sebutkeun maranéhanana dina "stasiun komérsial" RTL5 tapi kapaksa manehna kamari mupus sawah deui. Nu hurung aneh, tapi éta [...]

Continue Reading »

Notre Dame kahuruan: a test ku burner gas 5 menit on 300 ek heubeul taun (garing) bar

Filed dina warta analisis by on April 22 2019 8 Komentar
Notre Dame kahuruan: a test ku burner gas 5 menit on 300 ek heubeul taun (garing) bar

Bari Notre Dame seuneu dibawa sakabeh dunya kana shock tanpa aya malah éta kurban manusa, anu sual badag masih naha hateupna ieu ngaduruk handap. Éta eta dianggo, ieu sabab ek balok nyekel seuneu salaku hasil tina hiji burner ku nu hateup-lead geus diganti atawa sumping [...]

Continue Reading »

Evert Jan Poorterman sarta kakuatan sarta 'kanyaho' ngeunaan Nibiru jeung Anunnaki

Filed dina warta analisis by on April 22 2019 6 Komentar
Evert Jan Poorterman sarta kakuatan sarta 'kanyaho' ngeunaan Nibiru jeung Anunnaki

Kamari kuring masihan Evert Jan Poorterman manggihan hiji compliment ngeunaan carita Easter ngajentul na dina ramatloka Niburu.co. Jigana lantaran disada pisan nice tapi substantive sual kuring tetep wondering lamun bukti na sagala rasa. Evert Jan proclaims campuran UFO kapercayaan jeung iman dina planét Nibiru jeung Anunnaki. Kuring [...]

Continue Reading »

Lamun pamaréntah média sosial atanapi internét buka nutup di serangan (saperti dina Sri Lanka), anjeun sabenerna nyaho cukup

Filed dina warta analisis by on April 22 2019 11 Komentar
Lamun pamaréntah média sosial atanapi internét buka nutup di serangan (saperti dina Sri Lanka), anjeun sabenerna nyaho cukup

The serangan di Sri Lanka kamari kungsi dampak hébat deui. Ratusan maot na loba luka, sarta serangan ku pelaku bom bunuh diri di sababaraha lokasi, jadi media ngabejaan anjeun. Kumaha impressive kitu? Jadi impressive yén pamaréntah Lankan Sri meda sosial ieu tearing geuwat ka "mencegah penularan warta palsu". Tapi naon [...]

Continue Reading »

Ngan hiji pamikiran ngeunaan cukang lantaran ti Notre Dame Seuneu

Filed dina warta analisis by on April 18 2019 17 Komentar
Ngan hiji pamikiran ngeunaan cukang lantaran ti Notre Dame Seuneu

Simkuring resep teu speculate tapi seuneu nembongan Notre Dame, lamun diajar gambar, loba kawas seuneu dikawasa alus. Anjeun bisa nyebutkeun yén Macron pohara merenah pikeun bisa maénkeun pamingpin hébat, kawas seuneu Reichstag di Berlin ti 1933 Adolf Hitler ogé pohara alus [...]

Continue Reading »

organ nu dicetak mulai DNA endogenous mangrupakeun fakta: tingali didieu jantung dicitak munggaran 3D

Filed dina warta analisis by on April 17 2019 2 Komentar
organ nu dicetak mulai DNA endogenous mangrupakeun fakta: tingali didieu jantung dicitak munggaran 3D

Taya, éta moal warta palsu, elmu geus datang ka dieu rutin sakumaha diprediksi dina loka. 3D haté kahiji dicitak nyaeta hiji kanyataan. Élmuwan di Israil geus junun nyitak hiji haté DNA endogenous. haté anu dipidangkeun dina video nu handap ti dipikaresep yén ukuran hiji [...]

Continue Reading »

Notre Dame Seuneu selingan seuneu di-al Aqsa Masjid di Yerusalem (anu sakuduna nyieun pikeun Bait Allah)?

Filed dina warta analisis by on April 15 2019 39 Komentar
Notre Dame Seuneu selingan seuneu di-al Aqsa Masjid di Yerusalem (anu sakuduna nyieun pikeun Bait Allah)?

Seuneu badag dina Notre-Dame de Paris nahan emosi churning. Sakaligus aya (lamun suratna bener) tapi seuneu sejen bade, nyaéta Al-Aqsaamoskee Yerusalem. Suratna asalna tina situs Newsweek.com na sigana otentik, sajauh bisa dipariksa. Ngan klik link. The [...]

Continue Reading »

"Pangajaran SMA anu kainfeksi cacar" beuki nyorong arah vaccinations wajib

Filed dina warta analisis by on April 15 2019 7 Komentar
"Pangajaran SMA anu kainfeksi cacar" beuki nyorong arah vaccinations wajib

Saméméhna, anjeun ngan meunang cacar jeung panyakit séjénna kalawan ngaran lucu, sangkan anjeun kungsi sababaraha poé nice kaluar ti sakola na di mom imah éta kaluar gering. Dinten, jarum suntik kudu di na neangan dulur dikaluarkeun saméméh virus pikeun ngamekarkeun résistansi. Naha anjeun ujug-ujug geus cageur, bari [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup