artikel panganyarna

Donald Trump ngalaksanakeun kecapi bari Roma nundutan, sapertos Kaisar Nero

Filed dina warta analisis by on June 4 2020 8 Komentar
Donald Trump ngalaksanakeun kecapi bari Roma nundutan, sapertos Kaisar Nero

Sajarah Roma parantos ditulis dina sababaraha taun ka pengker, sabab kedah dianggap salaku jenis berita palsu anu siga Rusia anu Kaisar Nero ngala seuneu ka Roma nyalira sareng ngawaskeunana kecapi. Masih, kamiripan kana tweet Donald Trump di handap penting pisan sareng kecap-kecap saleresna kaleuleuwihi. Jalma anu masih teu ngartos […]

Continue Reading »

Femke Halsema ngadamel demonstrasi tanpa ijin sah & formasi kelompok sareng jarak jauhna 1,5 m henteu tiasa dipareuman

Filed dina warta analisis by on June 2 2020 10 Komentar
Femke Halsema ngadamel demonstrasi tanpa ijin sah & formasi kelompok sareng jarak jauhna 1,5 m henteu tiasa dipareuman

Anjeunna leres pisan nyarios éta, tadi wengi saatos démonstrasi anu teu jelas dina Bendungan; Femke Halsema at Op1: démo leres mangrupikeun hak konstitusional. Janten anjeun henteu peryogi ijin pisan. Ieu mangrupikeun buah tina kaayaan sareng urang sadayana kabiasaan janten urang parantos diusahakeun ku média kana percaya yén […]

Continue Reading »

Rébuan jalma di Dam Square mayar protés atanapi sacara spontan pikeun George Floyd anu teu aya anu terang?

Filed dina warta analisis by on June 2 2020 14 Komentar
Rébuan jalma di Dam Square mayar protés atanapi sacara spontan pikeun George Floyd anu teu aya anu terang?

Bantahan anu kamari di Dam Square di Amsterdam mangrupikeun conto khas protés anu mayar di mana nagara nyéwa sakelompok Inoffizieller Mitarbeiter ngalangkungan layanan intelijen. Pikeun sababaraha bulan ayeuna, teu aya urang Walanda anu nembak tembakan pikeun tahan ka ukuran koronavirus sapertos kuncina sareng hiji satengah meter, tapi kanggo hiji (kanggo sadayana […]

Continue Reading »

Métode Pembunuhan Pulisi Minneapolis George Floyd Pikeun Ngaleungitkeun Perang Sipil?

Filed dina warta analisis by on June 1 2020 12 Komentar
Métode Pembunuhan Pulisi Minneapolis George Floyd Pikeun Ngaleungitkeun Perang Sipil?

Pembunuhan lalaki hideung George Floyd ku patugas pulisi Derrek M. Chauvin di Minneapolis ngagaduhan unsur anu curiga anu masihan gambaran yén perang sipil parantos ngahaja dimimitian. Éta bakal langkung pondok pisan yén urang nuju kaayaan film produksi sareng tangtosna urang hoyong […]

Continue Reading »

Corona Krisis Covid-19 ngingetkeun 2003 Virus MS Blaster dibintanginya Bill Gates

Filed dina warta analisis by on May 28 2020 13 Komentar
Corona Krisis Covid-19 ngingetkeun 2003 Virus MS Blaster dibintanginya Bill Gates

Beuki loba sora anu munculna koronavirus parantos leres parantos dirarancang di laboratorium. Dimana kuring diserang di awal ku anu disebut kanyataan cek Nu.nl, nalika kuring nunjukkeun yén virus sapertos kitu tiasa asalna tina laboratorium, éta ayeuna média aréa anu sami anu ngalaporkeun […]

Continue Reading »

Kakuatan parobahan dimimitian ku ngirangan sieun, pamrograman sareng ilusi palsu sareng janten revolusi anu leres

Filed dina warta analisis by on May 26 2020 5 Komentar
Kakuatan parobahan dimimitian ku ngirangan sieun, pamrograman sareng ilusi palsu sareng janten revolusi anu leres

Dina bulan-bulan anyar, satengah dunya ditembak di jero kasieun musuh koronavirus halimunan. Réréana henteu gaduh pamanggih kumaha média sareng politik, sasarengan piramida kakuatan (anu parantos ngadeg ti saprak jaman baheula), nangtoskeun persépsi dunya urang. Ampir sadaya anu urang tingali ku sabab percaya yén berwarna salaku […]

Continue Reading »

iPhone nyumput aplikasi 19 covid-13.5 dina pembaruan i-OS XNUMX panganyarna

Filed dina warta analisis by on May 25 2020 15 Komentar
iPhone nyumput aplikasi 19 covid-13.5 dina pembaruan i-OS XNUMX panganyarna

Kuring henteu gaduh iPhone sahingga kuring henteu acan tiasa pariksa deui, tapi halaman wéb Apple jelas ngeunaan éta. Hanjakalna, sababaraha anu maca istilah sareng kaayaan sateuacan masang apdet atanapi aplikasi, tapi anjeun ngan ukur ngagaduhan aplikasi pelacak kaasup kana apdet panganyarna IOS 13.5. Upami anjeun naroskeun ka kuring, […]

Continue Reading »

Maurice de Hond mendakan aturan anu salah satengah satengah ngawur (video)

Filed dina warta analisis by on May 22 2020 13 Komentar
Maurice de Hond mendakan aturan anu salah satengah satengah ngawur (video)

Dina 33 menit salajengna, tingali Maurice de Hond, lalaki éta balikna kana polling nasional anu ageung yén urang tiasa "dipercaya". De Hond parantos mendakan yén paniliti tinangtu nunjukkeun yén aturan hiji sareng satengah méter éta pook sareng yén coronavirus utamina sumebar nalika ventilasi goréng. Maurice tangtosna yakin pisan kana […]

Continue Reading »

Sakumaha seueur urang Walanda anu masih tiasa mayar tagihan salami krisis korona?

Filed dina warta analisis by on May 21 2020 16 Komentar
Sakumaha seueur urang Walanda anu masih tiasa mayar tagihan salami krisis korona?

Upami anjeun ngiringan média, boro henteu aya masalah di Belanda kecuali virus korona, anu masih keneh mirip bom waktos anu nyeretik. Dimana jurnalisme nalika nganggo ngagambarkeun pribadi sangsara di tukangeun panto hareup? Henteu sesah kanggo meunangkeun inpormasi RIVM […]

Continue Reading »

Anjeun moal tiasa deui asupkeun toko upami anjeun henteu masihan nami sareng nomer budak anjeun di lokét sareng anu kakara dimimitian

Filed dina warta analisis by on May 19 2020 12 Komentar
Anjeun moal tiasa deui asupkeun toko upami anjeun henteu masihan nami sareng nomer budak anjeun di lokét sareng anu kakara dimimitian

"Pamaréntah naroskeun kami ngalakukeun ieu sareng kuring ngiringan ngan ukur 'Befehl ist Befehl'. Anjeun kedah nyayogikeun nami sareng nomer ID anjeun supados tiasa ngalacak saha anu parantos di kontak. Upami anjeun henteu ngalakukeun ieu, anjeun henteu tiasa asup toko, tapi anjeun ogé tiasa balanja online sareng kami ”. Teu kunanaon […]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup