artikel panganyarna

Waktos nyandak Peta beton

Filed dina warta analisis by on Nopémber 15 2018 7 Komentar
Waktos nyandak Peta beton

Geus waktuna nyandak Peta beton. Lamun geus maca artikel kuring saméméhna, anjeun bisa geus datangna sadar awakening nu teu jadi loba hitungan gaining pangaweruh ngeunaan abuses di dunya. Aya nu jadi memang ningali rada sababaraha jaring kaamanan rigged mun mamingan jalma kalawan 'bebeneran' [...]

Continue Reading »

The theorists konspirasi salaku Jim Fetzer, Ole Dammegard, Zen Gardner jeung sajabana, salawasna meunang jauh kalayan abuses maranéhna

Filed dina warta analisis by on Nopémber 12 2018 15 Komentar
The theorists konspirasi salaku Jim Fetzer, Ole Dammegard, Zen Gardner jeung sajabana, salawasna meunang jauh kalayan abuses maranéhna

Geus waktuna pikeun ngeset hal nepi ogé pakarang sarta ogé malah pikeun nampung dunya terangan of theorists konspirasi. Lamun balik deeper Anjeun mimiti di acara utama kawas JFK rajapati 911 atawa anjeun gé geura-giru manggihan yén aya anu lepat. Anjeun [...]

Continue Reading »

Naha Ole Dammegard mangrupakeun asset hébat kana média alternatip

Filed dina warta analisis by on Nopémber 12 2018 6 Komentar
Naha Ole Dammegard mangrupakeun asset hébat kana média alternatip

Ole Dammegard ieu idolized dina media alternatif. ngawawancara na nu kituna heartwarming sarta ngungkabkeun serangan palsu-bandéra nu nganggur pondok tina endah pisan. Anjeunna weruh kumaha carana ngaduga aranjeunna malah méméh. Dina hiji wawancara kalawan Irma Schiffer, anjeunna datang meuntas salaku lalaki pisan hipu tur asih. Anjeunna meunang on ogé kalawan [...]

Continue Reading »

Momen bebeneran geus anjog

Filed dina warta analisis by on Nopémber 11 2018 1 Comment
Momen bebeneran geus anjog

Sarerea emut adegan tina 1999 pilem kawentar nalika Neo bakal lulus dua Pél. Palinter anjeun ngelingan nu karacunan sanajan ieu deui. Morpheus ngabejaan Neo yén ngawujud bulao ka matrix. Anjeunna nyokot karacunan beureum, anjeunna nembongkeun anjeunna kumaha jero éta [...]

Continue Reading »

Palsu kritikus Arnold Karskens na palsu 'warta Hideung Kitab Nomer: naon a farce!

Filed dina warta analisis by on Nopémber 10 2018 6 Komentar
Palsu kritikus Arnold Karskens na palsu 'warta Hideung Kitab Nomer: naon a farce!

Baheula kuring nunjuk kaluar nu Arnold Karskens kalawan nepkritiek sumping ngeunaan abuses perang ku kartu tina sababaraha kasalahan minor teu nyabit kejahatan perang agung NATO jeung Walanda. Kalawan anyar "warta Hideung Kitab Nomer" na écés pisan yén anjeunna dipaké pikeun nongkrong di badut dikawasa. Zum dikenyang [...]

Continue Reading »

The Block strips, aktivis anti Buck jeung kaulinan pulitik

Filed dina warta analisis by on Nopémber 10 2018 2 Komentar
The Block strips, aktivis anti Buck jeung kaulinan pulitik

Aya dipaké pikeun jadi kawas Friesen Grand Pier na Dokkumers Boniface anu dipancung sakumaha anjeunna dirobah. Maranéhanana éta pahlawan! Kiwari kami boga friezes blocking jeung aktivis anti Buck. Nalika oposisi éta kénéh otentik, tapi ayeuna éta nanaon leuwih ti kaulinan dikawasa ti AIVD nu; jasa rusiah urang taun [...]

Continue Reading »

Pulisi bakal manggihan 33 taun engké dumadakan file heubeul Jos Brech!

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on Nopémber 9 2018 0 Komentar
Pulisi bakal manggihan 33 taun engké dumadakan file heubeul Jos Brech!

Butuh waktu kuring bari hiji sarta tangtu ieu hiji tugas teu mungkin, tapi aya dumadakan éta file heubeul Jos Brech, dimana anjeunna komitmen zinah jeung budak underage. hal nu ieu mecat atawa ditunda, tapi anu henteu masalah. Peter R. de Vries geus pursuing kalawan sakabeh kontak na [...]

Continue Reading »

Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Filed dina warta analisis by on Nopémber 9 2018 1 Comment
Google ngaluarkeun hasilna Jos Brech - Nicky Verstappen numbu ka Martin Vrijland

Dimana Kuring dugi satengah taun katukang, puncak masif bakal ningali lalulintas ramatloka kuring salaku média mainstream bakal masangkeun pesen ngeunaan maung Verstappen atanapi bisnis badag, ayeuna téh sacara harfiah nanaon ditinggalkeun jero. Dimana Kuring saméméhna bakal ngahias luhureun hasil teangan kaca 1, Aku [...]

Continue Reading »

Sheriff Geoff Dean tiasa seuri teu tahan sanggeus shooting massa di Ventura county wates bar

Filed dina warta analisis by on Nopémber 8 2018 18 Komentar
Sheriff Geoff Dean tiasa seuri teu tahan sanggeus shooting massa di Ventura county wates bar

Ieu mungkin keur nyarita dina shooting sejen di AS of hoax a. Aya henteu hoaxes jeung umbul palsu. Urang tadi ayeuna sakali deui definitively nungkulan. Media nu 100% dipercaya jeung mustahil mun bentang jadi loba jalma keur karanjang sarta ngantep bohong. [...]

Continue Reading »

putra Trump urang Jared Kushner prophetic Dajjal?

Filed dina warta analisis by on Nopémber 8 2018 5 Komentar
putra Trump urang Jared Kushner prophetic Dajjal?

Jared Kushner, putra Donald Trump (Ivanka Trump lalaki) boga sakabeh ciri tina Dajjal prophetic dirina. Henteu ngan anjeunna Yahudi ortodoks, tapi anjeunna meuli billionaire sipat 666 wangunan di Kalima Avenue di New York. Dina wangunan anu lanté kagenep ieu hired ku Lucent parusahaan [...]

Continue Reading »

avg Idin

Salaku Méi 25 2018 kami kudu ngawartosan perda EU anyar ngeunaan Aturan Umum Data (avg). Mangga baca pernyataan privasi sarta pikeun nuliskeun sababaraha setelan idin Anjeun atawa ngaluyukeun aranjeunna.

pernyataan privasi | nutup
setélan

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup