artikel panganyarna

Thierry Baudet Forum pikeun Démokrasi (FVD) "The bueuk of Minerva nyebar jangjang na"

Filed dina warta analisis by on Maret 21 2019 33 Komentar
Thierry Baudet Forum pikeun Démokrasi (FVD) "The bueuk of Minerva nyebar jangjang na"

Dina bubuka pidato meunangna na wengi panungtungan Thierry Baudet panungtungan wengi ngadawuh: "The bueuk of Minerva nyebar jangjang na di nightfall". Biantara bombastic geus narima loba perhatian sarta kritik, tapi sababaraha ningali handap ganda dina ucapan ieu meureun pikeun naon nu sia. Significance leres tina [...]

Continue Reading »

The pembunuhan tina serangan Utrecht ngabuktikeun pasti yen moal bisa PSYOP?

Filed dina warta analisis by on Maret 19 2019 21 Komentar
The pembunuhan tina serangan Utrecht ngabuktikeun pasti yen moal bisa PSYOP?

Sanajan sagalana némbongan yén urang kudu di dieu pikeun ngalakukeun ku PSYOP well-timed (operasi psikologi), jadi hiji poé méméh pemilu, aya kénéh carita compelling tina maotna nyata. Naon nu katingali na ngadangu golongan carita? Persis: di média. Sarta tangtu nu katingali dina média sosial ogé [...]

Continue Reading »

palaku disangka Gökmen Tanis dilaksanakeun, meureun drama kulawarga

Filed dina warta analisis by on Maret 18 2019 36 Komentar
palaku disangka Gökmen Tanis dilaksanakeun, meureun drama kulawarga

Jadi Anjeun gaduh sakabeh sumber, geus kaméra nongkrong sakuliah kota, tiasa saha ngadangukeun fitur otomatis sistem analisis data duga badag, tapi bisa lumangsung ka eureun dina non nyadiakeun hiji neunggeul angkutan umum? Lajeng niup sakabeh carita dina media ka aksi teroris lajeng dumadakan teuleum pesen [...]

Continue Reading »

Téroris serangan 24 Oktober Square Utrecht, sakabeh nagara kana panik a!

Filed dina warta analisis by on Maret 18 2019 35 Komentar
Téroris serangan 24 Oktober Square Utrecht, sakabeh nagara kana panik a!

isuk ieu pasti bakal serangan teroris di Utrecht. Simkuring masih nyaho nanaon, iwal urang baca carita bombastic, ngadéngé tur nempo dina média. bakal jadi ditémbak dina tram di 24 Oktober Square. Aya bakal geus geus a razia dina hiji apartemen on Truman Avenue di Utrecht. Sigana [...]

Continue Reading »

Ngeureunkeun Selandia Anyar: definitif ngadegna global carana ngawasan, pangarampasan pakarang jeung polarisasi Populasi

Filed dina warta analisis by on Maret 18 2019 29 Komentar
Ngeureunkeun Selandia Anyar: definitif ngadegna global carana ngawasan, pangarampasan pakarang jeung polarisasi Populasi

Lamun serangan tina 'Brenton Harrison Tarrant "dina Christchurch di Selandia Anyar teu a PSYOP, teras sahenteuna eta ngagaduhan agenda utama pisan pohara alus. Censoring dugaan Gambar stream teh hirup, arguing nu bisa mawa leuwih jalma kana pamanggih mawa kaluar serangan, mangrupakeun sampurna [...]

Continue Reading »

Ieu Brenton Harrison Tarrant ngeureunkeun bubuka tina katuhu anti térorisme Turki?

Filed dina warta analisis by on Maret 17 2019 9 Komentar
Ieu Brenton Harrison Tarrant ngeureunkeun bubuka tina katuhu anti térorisme Turki?

Lamun kami meunang tulisan panganyarna dina Brenton Harrison Tarrant percaya anjeunna bakal boga supir teh perjalanan perlu sigana utamana janten sajarah di alam. Ngabiayaan lalampahan na bakal datangna ti lucrative Bitconnect (mata uang crypto) Investasi. Nu hurung kawas alibi kredibel. Paling keuna nu laporan yén Tarrant [...]

Continue Reading »

footage vidéo ngeunaan jujur ​​Brenton Tarrant (stream live) Christchurch Selandia Anyar

Filed dina warta analisis by on Maret 16 2019 13 Komentar
footage vidéo ngeunaan jujur ​​Brenton Tarrant (stream live) Christchurch Selandia Anyar

Video jujur ​​Brenton Tarrant via livestream bakal geus dijieun salila serangan dina masjid di Christchurch Selandia Anyar, nu kacida pisan anu luar biasa (tingali video handap). Abdi hoyong nunjukkeun ka dieu, sangkan anjeun bisa ngabentuk opini sorangan ngeunaan kaaslian serangan ieu. Dina artikel abdi saméméhna I némbongkeun [...]

Continue Reading »

49 ditelasan di serangan dina dua masjid di Christchurch Selandia Anyar

Filed dina warta analisis by on Maret 15 2019 20 Komentar
49 ditelasan di serangan dina dua masjid di Christchurch Selandia Anyar

Numutkeun média, aya 49 ditelasan dina serangan dina dua masjid di kota Christchurch di Selandia Anyar. Taya ragu angka ieu bakal dirévisi luhur. Éta sakabéh bagian tina rusuh sabudeureun operasi psikologi misalna pikeun mawa jalma kana panik jeung sieun. waktos Ieu Muslim [...]

Continue Reading »

panggero urgent!

Filed dina warta analisis by on Maret 12 2019 6 Komentar
panggero urgent!

Ieu hiji waktos seru, sabab résistansi kana kagiatan tulisan bebas kuring nganggap babandingan badag. Hartina, carana ngawasan Facebook nyaéta jadi pinunjul anu jumlah nu datang anu darat dina ramatloka abdi Facebook geus plummeted nyata. statistik ieu némbongkeun. Malah mun seratan nu dibagikeun ratusan kali, éta [...] nyokot

Continue Reading »

Megatkeun: alarem musibah nuklir Big of-kelas dunya panangan!

Filed dina warta analisis by on Maret 11 2019 10 Komentar
Megatkeun: alarem musibah nuklir Big of-kelas dunya panangan!

Dampak utama bencana nuklir impending yén lurks dina tutuwuhan panggedena Éropa urang ayeuna alesan pikeun ngahemat alarem badag instan! Media mainstream cicingeun ngeunaan ieu, tapi aya anceman sagala-ngawengku tangguh. Anjeun terang ka pembangkit listrik nuklir Borssele atanapi Tihange (Bélgia)? Anjeun terang dampak utama hiji PLTN exploding? [...]

Continue Reading »

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup