Michael P. nu pembunuhan Anne Faber dipikawanoh lega: warta palsu atawa kanyataan?

Filed dina Anne Faber by on Januari 11 2018 24 Komentar

kamari media dilaporkeun Michael P. (anu ku kiwari everyone weruh yén P Panhuis kaayaan) ngalegaan bakal geus dipikawanoh dina pembunuhan Anne Faber. Nu ujug-ujug bisa kaluar dina mangsa sési pro-forma. Nu ieu teu acan dibawa kaluar tadi, teu sagemblengna pas dina garis mahasiswa ITB dirumuskeun ku pulisi nepi ka kiwari salawasna kasus nu bener. Samemehna urang uninga yen Michael P. sempet confessed ka situs, tapi utamana confessed rajapati teh. Yén kanyataan anu luar biasa ieu didieu noticed dina loka éta salaku paradoxical, sugan ayeuna alesan keur péngkolan ieu. Ieu leres, sanggeus kabeh, ampir euweuh versi resmi tur warta anu ieu diadaptasi jadi nanaon hadé sumping kitu. Jadi Anne Faber dimakamkan munggaran, tapi ieu 24 jam engké diadaptasi kana ngaben mangrupa. Kawas nu bisa di aya salah kitu juru carios profésional sakumaha cik Hans Faber. Kaadilan jeung pulisi kudu spokesmen longstanding, tapi kiwari kulawarga ogé mibanda spokespersons sarta tetep kaluar tina gambar sorangan. Anjeun, sanggeus kabeh, ulah nganyatakeun duka keur putri Anjeun atawa kabogoh anu daun anjeun profésional.

The psikologi manusa ngabogaan fitur husus nu ieu geus dipikawanoh nepi ka Yusup Goebbels, menteri propaganda dina rezim '40 /' 45 kalayan tatanggana wétan urang. Lamun ngulang ngalakukeun urang yakin eta mana hal sering cukup. Bener henteu masalah naha hal nyaéta atanapi henteu logis nunda babarengan atawa henteu. Hiji judul anu headline atawa sora diomongkeun maca warta serius pilari na hipnotik, gawéna keajaiban. "Michael P. geus ngalegaan dipikawanoh killing Anne Faber"Dupi cukup pikeun program pikiran subconscious anjeun kalawan gambar anu zat geus ngumbar sarta yén sakabeh hal kajadian kitu leres. Anjeun tiasa nyimpen fakta babarengan jeung ngajelaskeun persis naha hal henteu sigana make akal pikiran. réaksi kognitif Anjeun ditangtukeun deui ku média ti ku fakta. Anjeun diprogram ku gagasan nu média teu bisa bohong jeung mawa maneh fakta warta. Anjeun yakin yén fakta anu. Ayeuna damel di maca rata meureun henteu malah masalah naha hal Anne Faber mungkin nyaeta PSYOP atawa henteu. Urang bakal resep yen hal éta ngan saukur keur réngsé. Tur teu aya kacindekan hadé ti palaku sarta kajelasan ngeunaan nasib salah urang. Teras we bobo alus deui. Panon ditutup sarta peckers.

Teu eta teu bisa ditandaan yen urang pernah meunang kana gambar di kulawarga atanapi sobat ti Anne Faber sarta aranjeunna dina lampah légal di kamar misah? Teu eta teu bisa ditandaan yen Michael Panhuis moal muncul dina rohang pangadilan teh? Taya salempang. Kalawan téhnik layar héjo nu diperlukeun, media ogé alamat kedah ieu. Tapi kamungkinan bisi PSYOP masih kawas thumb nyeri. Keur naon urang tingali atanapi ngadangu carita di média. Preferably dirojong ku foto, sabab kalayan poto sagala meunang hiji dorongan credibility.

website www.nepnieuws-checker.nl ngécéskeun kumaha carana nyieun hartosna anyar téhnik béda. Software sarta kecerdasan jieunan ayeuna geus sabenerna ensured yén kami moal naon urang ngadangu atanapi ningali bisa ngan percanten ambing. Tapi naon masalahna? psikologi urang henteu siap. Simkuring yakin media ambing; sababaraha iwal langka. Lamun média ngadéklarasikeun yén aya pabrik warta palsu di Rusia, urang kumaha oge yakin yén sakapeung wanders warta palsu dina média sosial. Tapi urang wani teu nyandak pendeta kami suci questioned. Media (nu warta, koran, omongan nempokeun, majalah, radio, jrrd) geus nyokot posisi gareja. Media nu anyar ruang tamu clergyman urang. Simkuring yakin aranjeunna ambing na aranjeunna tinggi; malah lamun urang nyekel éta kadang mun lepat. Dina pastor anjeun disebut Nomer News, Telegraph, Iman, Eva jinek Jeroen Pauw, jsb teu bisa pageuh ngadegkeun. Aranjeunna alus jeung mawa maneh bebeneran jeung nu kabuka jeung kritik. Aranjeunna dosa sakapeung, tapi éta manusa.

The pembunuhan Anne Faber masih boga sagalana jauh ti PSYOP sarta bakal forensics sarta bebas bisa nalungtik. Lajeng datangna patarosan sapertos:

  1. waarom nyandak 6 poé Michael P. méméh pulisi ngagaduhan kana gambar sanggeus jaket Anne urang ieu kapanggih, nyaho NFI mungkin gaduh profil DNA dina jam 6?
  2. Naha Anne Faber nuluykeun sapédah granny nya a siklus jalur ANWB Ngabuburit dina pangaweruh nu cuaca goréng ieu datang sarta lamun eta ngagaduhan poék?
  3. Naha Michael P. swung sabudeureun barang Anne di tempat béda?
  4. Naha Anne Faber asalna dikubur, sarta aranjeunna wangsit sapoé engké dumadakan ngaben?
  5. Naha Michael P. confessed dina loka?
  6. Anu éta Anne Faber jeung saha kabogoh nya Nathan Fidder?
  7. Naon leres tina dmana saméméhna tina Michael P.?
  8. Anu éta karakter utama dina ieu carita, jeung bisa ningali bukti ayana maranéhanana lian ti foto (nu CGI nu bisa jadi dijieun)?

Sarta tangtu aya nu leuwih loba patarosan anu bakal maot di review. masalahna nyaeta nu mibanda urang ngalakukeun hal eta ku iman buta dina ngalaporkeun of a juru carios kulawarga media, pulisi, kaadilan, pangacara jeung. Simkuring meunang ningali gambar dina hareupeunana, tapi nyaho realitas di pungkur moal. Naon nyatana na naon fiksi? Maksudna 1 sahiji alesan pikeun nu inisiatif teh nepnieuws-checker.nl diawalan. situs ieu boga bunuh panalungtikan bebas dina isu kayaning yén sahiji Anne Faber jeung media, pajabat penegak hukum bebas bakal ngadalikeun produksi 'warta palsu'. pamaréntah di kolaborasi jeung média bisa maénkeun ngaliwatan urutan PSYOP rahayat tina "jadi ku jalanMasalah, Réaksi, Solusi"Ka nyorong pikeun panerapan anyar? Anu mangrupa salah sahiji patarosan utama anu bakal digali ngaliwatan prakarsa ieu. The kaayaan (subliminal) pesen "éféktif pilarian sipil 'kedah nyumbang kana kampanye peluncuran"babarengan aplikasi pilarian(A poténsi aplikasi nenjo kana sipil)? Ogé, pamundut kitu bakal dibahas. Tapi ieu panalungtikan bakal konsentrasi dina fakta.

Anjeun di ni'mat hiji panalungtikan bebas sapertos, mangga hayu urang nyaho di ieu survéy nasional dina warta palsu. Naha rék sabenerna resep yen gambar anjeun di dunya nu tetep sakumaha anu kasebut? Simkuring hoyong kaleresan masih sabenerna nyaho lamun nu mere ukur perhatian?

éntri sumber link: telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (24)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Jan wrote:

    ..and saha nu pengacara nu bolos Nathan ... .. tadaaaaaaa Sébastien Diekstra

    Spin Dokter ti A / MIVD

    bodo teh ngan lakukeun warta NEP jeung pamadegan coroner pikasieuneun

    • Zandi Panon wrote:

      @Jan, seukeut anjeunna sabenerna asalna tina stabil Pertahanan. Mibanda sababaraha tulisan devoted mun kaliwat. Anjeun Spong (Narkoba), Knoops, Korver (bisnis pedo diantarana) jrrd, sarta dina Moskowicz kaliwat anu mulasara dasi nutup jeung Om sahingga VenJ.

      ayeuna manehna sits on masalah ieu, nu écés pisan alarming
      https://www.rtlnieuws.nl/nederland/moeder-dronken-bij-fatale-val-sharleyne-van-balkon-flat

      https://www.ftm.nl/artikelen/militair-advocaat-sebas-diekstra-keert-defensie-de-rug-toe-interview
      http://noventas.mobi/index.php/strafrechtadvocaat-sebas-diekstra-stopt-als-reserveofficier/

        • Martin Vrijland wrote:

          Naon menteri nyebutkeun Wiebe (di 2 :. 20 mnt) sugan sia repeating:. Éta kami henteu ngan manggihan sakabéh kalungguhan kami di dieu, di peran kuring, tapi ogé salaku mahluk manusa " Sumuhun Ladies jeung gentlemen tina politik jeung média maénkeun acteursrol maranéhanana. Anjeun tiasa manggihan nanaon da bagian anjeun atanapi ti humanness Anjeun. Ieu rada normal jeung kami anu aaan jadi biasa.

          Eva rattles warta "fakta" ngeunaan Anne Faber sakumaha lamun éta conclusively. Aya teu matak anut ka. Ieu ngan "leres". Jeung pengacara slick Nathan Fidder kedah tangtu netelakeun yen ieu sadaya teuas tur hésé. Nathan sorangan teu bisa, tangtu, datang ka tabung.

          Abdi émut pernyataan ku Eva jinek yen sakumaha 18 gadis-lami sataun éta rada hiji exhibitionist tur diaku nyandak kaluar baju nya di publik nalika manéhna mabok. Ibu mikanyaah perhatian sarta lamun geus perhatian horny, anjeun teu kapikiran .... tina kakuatan-Na.

          https://consent.show.nl/?url=https://www.show.nl/social-media/2017/eva-jinek-trok-vroeger-vaak-haar-kleren-uit-als-ze-dronken-was/

          • Martin Vrijland wrote:

            cutatan:

            Lajeng éta waktu ngagambar carita alus ti poé heubeul: "Kuring dipaké pikeun meunang hiji exhibitionist sakumaha kuring kungsi inuman. babaturan kuring éta gélo. Nalika kuring sakali deui mimiti ngalaan baju manehna mikir, mangga. Ngeureunkeunana. Urang sadaya geus katempo kuma awak anjeun. Ieu di kuring kasampak dina wates. Tapi éta tangtu moal, hanjakalna ".

          • Zandi Panon wrote:

            Ieu oge hiji sarana idéal meres, nanaon téh anéh di Roma anyar ..

          • Martin Vrijland wrote:

            Taya jalan awéwé hiji meureun. Lamun jadi lalaki hiji undresses sarta nangtung taranjang dina bar waving pendulum anjeun katampa nanaon kirang. Dina kasus dimungkinkeun bakal meres (salaku lalaki). Upami Sadérék (anjeun masarakat awam undressed) salaku awéwé, tapi anjeun ngan soar popularitasnya. Kituna, urang kudu majalah kawas Playboy jeung barang.

          • Zandi Panon wrote:

            haha ???? Mun jenek sakumaha putri idéal presents ti Anjeun tiasa "gambar" ngarugikeun sapertos nu teu cocog keur presenting hiji program NLP (programming). Ku kituna anu weruh jenis gambar maranéhna kudu nya jeung tangtu nguatkeun hubungan na sareng kanal na posisi elit oge ..

            Aranjeunna squeeze diri di strangest nu kabukti mun aranjeunna geus aya kana horen..en nyebarkeun burit jeung suku Crawling Tangtu teu heran ????

      • Jan wrote:

        @zandinogen ..thx jeung ulah Ivana Smit

        Dina sakabeh kasus ieu aya gambar bener ieu sadayana shopped babarengan

        ..and naon anu bersangkutan Sébastien, anjeunna téh ngan teuing hip ieu ngan diwanohkeun teuing na sigana geus dialungkeun sagala hal aneh dina pangkonan Na. Kabeneran ....

        • Jan wrote:

          ... jeung ulah Dascha Graafsma ...

          pamaén sarua (Diekstra na VD Goot) - sarta hal ieu dimimitian panalungtikan particullier suksés ...

          • Martin Vrijland wrote:

            The Anne Faber hal ku kuring ti dinten 1 disangka keur hiji hal PSYOP pikeun ngawanohkeun panerapan anyar jeung pikeun ngawanohkeun spionase anyar (dina jalma) parabot saperti 'manggihan babarengan aplikasi (tingali pos Kala saméméhna). Untungna, eta anu dijemput ku sababaraha loka; ngan aranjeunna teu nerangkeun masalah utama aktip sapertos (anu ogé leungit dina analisis ieu). Masalah pangbadagna: hak nu nampa sawaktos Anjeun masang aplikasi saperti. Anjeun masihan polisi ti full-waktu wasa langsung ka sensor tina telepon Anjeun. Dina pondok, Anjeun nyieun telepon anjeun hiji bar lempeng dengekeun alat pikeun pulisi. Gunana! Kuring nyebutkeun do! Tangtu, panulis artikel apologizing ieu "teori konspirasi" sabab ooh wee, upami anjeun kritis, anjeun hiji "konspirasi thinker .. saeutik cowardly. Taya, anjeun ngan kritis; meureun nya! Sakuduna! Meunang leupas tina anu Gombal "konspirasi thinker 'stigma! cap anu diciptakeun ku media ngawula kaluar sagala kritik aranjeunna. Acan I nempatkeun artikel tapi ngan kitu nu katingali leuwih jalma tingali kumaha urang relinquish kakuatan leuwih:

            https://wangedragpolitie.blogspot.nl/2018/01/nieuwe-samen-zoeken-app-van-politie.html

          • Jan wrote:

            ku ieu hartosna abdi, tangtosna, "ayaan", sabab nyaeta ngan teuing slick sadayana. Urang tingali "dipénta panalungtikan" transisi tina siaran layanan publik ka YouTube

          • Zandi Panon wrote:

            Istilah plot thinker (konspirasi theorist) diselapkeun ku CIA nav JFK pikeun guna tiasa stigmatize unggal thinker kritis. Jeung maranéhna geus hasil nice ... jadi jauh

            CIA Dispatch # 1035-960 (1967)

            Tujuan tina dispatch ieu nyadiakeun count ring bahan sarta discrediting klaim ti theorists konspirasi,

            Pikeun employ aset propaganda na mun refute serangan ti kritik. ulasan buku sarta fitur artikel anu Husus appropriateness keur kaperluan ieu.

            Dina diskusi swasta pikeun média teu diarahkeun iraha wae panulis tinangtu, atawa dina nyerang publikasi Mana Dupi jadi acan forthcoming,

            Kritik gaduh atanapi di leg enticed ku formulir kareueus intelektual: Éta terang kana sababaraha téori sarta murag asih jeung eta; Aranjeunna scoff di ook Komisi Kusabab eta teu salawasna ngajawab unggal pertanyaan ku datar putusan hiji cara atawa lianna.

            http://www.washingtonsblog.com/wp-content/uploads/2015/02/CIA-conspiracy.jpg
            http://www.washingtonsblog.com/wp-content/uploads/2015/02/CIA-conspiracy2.jpg

            https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

  2. Zandi Panon wrote:

    Kunaon a Search aplikasi ti pulisi?

    Pulisi appreciates nu involvement warga, tapi aya oge sieun nu sukarelawan tanda erasure kahaja atanapi ganggu. pulisi neangan eta penting janten aub neangan grup sakumaha badag. Dina momen anu mangrupa hal kapanggih, titik anu sakuduna dihartikeun salaku olah TKP pikeun panalungtikan forensik. Kituna eta Kadé pulisi nyaho saha geus Isro aya, sarta yén nyaéta kalayan aplikasi nu. Ogé hayang ngingetkeun pulisi beforehand, ambéh maranéhanana sadar mana persis dimimitian milarian hiji sabab henteu keur leumpang pikaresepeun. Ieu mungkin gaduh dampak signifikan psikologis dina urang.
    https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politie-app-moet-helpen-bij-zoekacties-naar-vermisten-ineens-900-man-voor-mijn-neus

    Patarosan utama dimana anjeun masihan idin lamun install aplikasi misalna?

  3. IBERI wrote:

    Warga boga pakarang ampuh nyebarkeun badag skala ka tungtung pisan gancang mun sistem ngaruksak. Naha neruskeun nampa tur satuju kana ngawangun panjara sorangan sarta ahirna nepi demise sorangan? Na rék perlu mayar keur eta? Parah, pamaréntah bakal massively guna ngukur sabaraha urang sukarela cooperate sareng maranehna. Naon kontak jeung dunya ngampar bakal kudu eureun. Aranjeunna ulah malah teu masalah lamun aya nu meunang perhatian négatip. Jeung paling urang terang yen aranjeunna bohong. Keur ditipu, tapi laun aranjeunna mimiti ngarasa normal jeung sugan cinta. Hal goréng. Sajauh eta geus datang kana pintonan abdi. Éta téh abused sareng ngawitan cinta, hal goréng. masarakat gering.

    Aya pamaén bal profésional who wants to maén bal dina stadion kosong, ngeunaan maén bal profésional bakal cease mun aya. Industri farmasi teu hayang populasi cageur, atawa kakaisaran farmasi maranéhna collapses. Ulah meuli propaganda koran jeung lowers nu ratings, teras aranjeunna moal bisa nulis leuwih ngampar na program nyasabkeun langkung. Mun politikus nu euweuh dicokot serius, maranéhanana dina kakuatan boga masalah badag. Tur upami aya pangsaeutikna jeung pangsaeutikna bakal milih, pareum tegangan na sabab euweuh dina garis tur bisa fool umum. Aranjeunna teu tiasa maén deui sabab aya nu leuwih dibikeun ka perhatian maranéhanana. Mun aranjeunna tarik imah kirang pinuh, aya saeutik leuwih janten poltici. Salaku beuki loba jalma terang yen pamaréntah curang dina garis assembly, maranéhna bakal pamustunganana euweuh ngakuan kadaulatan pamaréntah. Éta mangrupa ngimpina maranehna ambruk salaku sistem pidana maranéhanana jeung nu hijina bisa lumangsung lamun urang eureun nyoco sistem gering tur kriminal.

    • Zandi Panon wrote:

      Jigana éta sindrom Stockholm bagian leutik tina nu kieu naha eta terus eupan sato galak jeung sieun alami kanyahoan éta: euweuh jaminan panghasilan layu atawa gugur, jsb Jadi Pakem sahiji gunana keur tumuwuh ku sapoe ....

    • Martin Vrijland wrote:

      @Iberi

      Persis. Kuring miharep urang bisa mairan acan 3x reread na hayu turun di dieu.

  4. Notis wrote:

    Salah sahiji palaku nu kuring wajib tingal ucapan bébas kuring malah jadi palaku palsu.
    A Michel Pan tangtu, Pan? Naon Pan, dumadakan ngajadikeun kuring mikir a Panhuis tangtu. Sumuhun persis nu!
    Cor Panhuis. Cor Panhuis tina "bendera palsu" MH17 / MH370.
    Janten kabeneran atawa tuh baé (AIVD agén) ngaranna Pan nimukeun acan karyana dina MH17 gaduh dina pikiran? ????

    Saliwatan, anu MH17 alis MH370 teu ditémbak tapi saprak ngandung dina (Nabrovo) Oekraine!
    Gunning bakal hartosna yén kapake sumebar ngaliwatan loba (teuing!) Aréa ageung kalayan sagala konsékuansi na, sahingga kirang controllable, saksi uing nyandak asal jsb jsb jsb

  5. Marcos wrote:

    Naha nulis pikeun Sébastien F (ollow) T (anjeunna) M (oney)?

  6. kamera wrote:

    pisan bagéan picilakaeun abdi hoyong babagi kejutan ...
    hancana mikat "perhatian pisan" Wittenburg di Amsterdam.
    Ieu écés mangrupa item warta pisan hanjelu tapi
    Urang kedah tetep waspada kana ieu ... ngan kejutan

    Éta ku ningali gambar dina kembang diteundeun "euweuh 1" ngandung nami jalmi nu parantos ditempatkeun kembang. Mun sobat anjeun almarhum anjeun leres do kartu kalayan ngaran anjeun dina eta.

    Ieu kaget jalma pulisi sarta ngadéngé ambulan jeung sakaligus uninga nembak (dina waktos anu sareng !!!) ngungsi kalawan jandela muka butthe offenders kaluar aya tapi ngan 1 1 enya ukur kabur jalur éta disadiakeun .. (aréa ulikan ukur sakali)
    Kukituna eta ditémbak jeung pulisi éta aya na acan aranjeunna sagemblengna dipiceun sahenteuna 10 km lajeng stabbing mobil on seuneu?
    aya leuwih loba verbazingen, didieu hayu urang samentara dina

    Tempo didieu teh kieu (handap link pilem atvijf) ngan sanggeus kajadian éta, nembak anu uninga aya lampu na aya ambulan

    http://www.at5.nl/artikelen/177838/twee-mannen-met-bivakmutsen-op-renden-binnen-en-schoten-om-zich-heen

  7. Peter wrote:

    Hiji sapotong nu bapa Anne éksténsif pikeun kecap tina Times mangka yén Aisyah dimakamkan nalika kuring jadi lees.Nu moal ngaben deui. Naon eta? Bad journalism? Salajengna kasohor yén bapana ukur keur panjang sarta bisa mikawanoh / ngaidentipikasi jempol nya.
    Poto urang nu kuring bisa manggihan Anne ningali hiji jempol dina teu kasampak kawas manehna boga hiji jempol pisan husus. salajengna sigana kuring nu jadi indung unggal tapak tatu / tanda lahir jeung sajabana atawa bisa nyaho anak anjeun tapi tétéla ayah ieu. Anjeunna ukur weruh jangkungna nya jeung jempol nya.
    https://www.volkskrant.nl/mensen/wim-faber-deed-eigen-onderzoek-naar-de-moord-op-zijn-dochter-ik-zoek-de-pijn-op-die-anne-heeft-ervaren-~b705eec0/

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup