The 'ulah anjeun pangalusna di sakola, kerja keras tur meunang panghasilan alus' udar

Filed dina Pikiran & jiwa kontrol by on Januari 20 2016 0 Komentar

Kamiskinan-di-Walandaéta "ulah anjeun pangalusna di sakola, kerja keras tur meunang panghasilan alusConditioning 'téh jadi ingrained di masyarakat urang yén pangaruh henteu milu di udar ieu otomatis ngakibatkeun pangaluaran. BPS laporan kiwari nu 1,1 juta rumahtangga bieu sangkan tungtung nepungan. Kapikiran anjeun, urang nuju ngawangkong ngeunaan rumahtangga. Anu bisa jadi kulawarga. Jumlah rumahtangga dina Januari 1 2015 éta 7,7 juta. Éta hartina 14,3% teu bisa nepungan. Maksudna kulawarga 1 7. Lamun ngirining bel di imah 1 7 kitu anjeun bakal manggihan jalma anu teu nyieun eta. Tapi Dirjen (judulna luyu militér pikeun kaayaan pulisi) TBPM Tjin-A-Tsoi BPS ngalaporkeun di laporan ieu (Nu masih kabaca ku salah sahiji euweuh) nu teu bisa ngawadul di Walanda [quote] Dina kamiskinan Walanda moal hitungan survival fisik. Unggal warga boga sangsara prinsipna mangrupa hateup leuwih sirah na, teu ngarasa lapar, tiasa pakéan leres tur miboga aksés ka perawatan médis. Ku kituna, mémang tapi sakumaha jelas! Maksudna neuro linguistik Programming (NLP) di na pangalusna. lalaki nu écés boga dirina gaji alus, tapi anjeunna geus 'earned', sabab anjeunna geus digawé teuas pikeun. Taya, urang tingali aya konsentrasi camp-kawas jenis sarimi leumpang sabudeureun on jalan. Aranjeunna teu bisa ninggalkeun imah. Kai ngambang jeung lebu sinks ka handap, tipi nu disetél 'vision' Anjeun tina kanyataanana dina jarak (tele). Manajer média persépsi anjeun; view anjeun di dunya.

Laporan sarua nyebutkeun BPS [quote] Sanggeus taun stabilitas, sanajan mangsa krisis ékonomi, acuk di rumahtangga sareng panghasilan low, proporsi nu nunjukkeun teuas pikeun meunangkeun ku 40 persen di 2012 mun leuwih 50 persen di 2013. Lajeng dibagikeun ka ditolak sarta sumping di kalayan 2015 41 persen deui jadi dina tingkat stabil heubeul. The BPS sahingga manggih yén 14,3% boro bisa minuhan, tapi jumlah penduduk di incomes low nu sorangan nunjukkeun teu datangna sabudeureun téh luhureun 40%. Catet yén anjeun kedah geus dituduhkeun eta lajeng sorangan. Ku kituna ulah eusian bentuk lamun dipenta. Reliabiliti tina BPS téh tangtu debatable, sabab malah jelema nu serius diulik laporan datang aya pas manggihan yén aya anu mindeng tampered jeung nilai diukur dibandingkeun taun saméméhna. Supados 2015 data teu dumasar kana hasil panalungtikan nu sabenerna, tapi dumasar kana angka ti 2014 ngaramal [rujukan papiliun C] Bab 2 na 3 dibere papanggihan dina jumlah (jalma), rumahtangga mibanda panghasilan low diturunkeun tina Survey Panel panghasilan. Hasil panalungtikan nu pangahirna relates to panghasilan leuwih 2014. Pikeun gambar ayeuna sarta gain hareup, Biro Planning Tengah (CPB) di pamundut ti BPS dijieun perkiraan tina extent kamiskinan di 2015 na 2016. Tapi antosan menit a; 2015 geus passé? Kunaon tokoh ieu teu bisa ngan ditunda tabél? Sangkan sagalana eta geus ngomong ngeunaan 2015 sabenerna cicingeun dumasar kana model matematis teu on nilai nyata! Ku kituna eta bisa ogé sadayana masih loba leuwih goreng ti nu nyebutkeun laporan. Lungsur di grafik di handap nu laporan 2015 bakal nembongkeunKu kituna henteu dumasar kana fakta tapi dina asumsi itungan hiji. Ieu mangrupakeun 'proyéksi'. Aya ngan bisa ogé meureun aya paningkatan. Tapi media mainstream ngabejaan Anjeun teu. Ieu hadé! Éta naon yakin.

Rumahtangga keras ka-meunang-sabudeureun-16-01-18

The udar ti budak leutik urang sadayana ngalaman, nya nu kudu diajar ogé jeung leumpang dina garis sangkan karir alus. Anjeun bakal earn cukup duit teu mungkas nepi handapeun garis kamiskinan. Kanyataanna, Anjeun bisa kituna jadi pamadegan yén ieu lapisan goréng masarakat anu diperlukeun pikeun memotivasi muda neruskeun do pangalusna maranéhanana di sakola, ngarah teu mungkas nepi di grup éta. Sarta sakaligus geus réngsé nalungtik anjeun aman jeung anjeun manggihan diri di bank ageung, lembaga pamaréntahan, semi-pamaréntah atawa multinasional, Anjeun kudu alus ngalakukeun pangalusna anjeun sarta obediently turutan parentah sangkan anjeun gaduh kasempetan pikeun meunang payun. Na hartosna luhur saloba ka anjeun ti jalma anu karek asupkeun na ngalakukeun maranéhna pisan pangalusna, bisa ngadalikeun. Kursus kuir pangalusna pikeun cengkraman lamun geus nyambung salila taun murid Anjeun dina hiji paduan suara murid salaku Minerva atanapi lamun gabung Freemasonry. Sangkan sagalana tetep gumantung bener dina alungan anjeun ka handap. Anjeun kudu ngalakukeun hiji jaringan saeutik tur ngalakukeun pangalusna anjeun. Ku kituna, lamun turun maneh ngahutang ka diri luar tina parahu.

Kelas elit nu ngatur dunya, anu sabenerna mah diwangun ku grup humanoids anu kasurupan ku badan (ti dimension sejen) Eupan kana énergi kahirupan manusa. Grup ieu geus diwangun millennia kana sistem hiji hiji nu éta tangtu, nu disadiakeun ku alamNgan tiasa didapet ukur ngaliwatan mayar tur partisipasi dina model piramid dilaksanakeun ku aranjeunna. Kusabab anjeun ti budak leutik tumuwuh nepi di modél éta, aya bener euweuh alternatif ti saukur 'ilubiung dina modél éta. Urang geus jadi tebih dikaluarkeun tina anu sabenerna urang téh. Untungna nu teu boga waktu pikeun mikir ngeunaan ieu. Anjeun peryogi isukan mayar tagihan lamun aya - lamun boga pakasaban Mayar alus - teuing sibuk perencanaan nu senang outing salajengna.

Morpheus cutatan: Anjeun kudu ngarti, lolobana jalma ieu teu siap jadi unplugged. Jeung loba di antarana nu jadi inured, jadi Hopelessly gumantung sistem, thatthey bakal tarung ngajaga eta."

éntri sumber link: telegraaf.nl, cbs.nl, cbs.nl, compendiumvoordeleefomgeving.nl

tags: , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup