Beuki loba jalma nu dimimitian ningali ngaliwatan éta dina simulasi tina hirup: ieu téh naha

Filed dina simulasi, Pikiran & jiwa kontrol by on August 3 2018 9 Komentar

Sumber: qz.com

Rizwan ( "Riz") Virk mangrupakeun pengusaha sukses, investor, laris panulis, pelopor dina industri video game jeung produser pilem bebas. Ngaliwatan pangalaman-Na dina video games online jeung pangajaran kaasup fisika kuantum sarta gerakan agama, anjeunna sumping ka kacindekan yén éta téh kacida probable yén dina kanyataanana maya kaulinan multiplayer hirup. Sarta anjeunna henteu nyalira. Malah jalma kawas Elon kasturi jeung Nick Bostrom ngajawab ieu. Tapi sabenerna ngarupakeun gagasan pisan heubeul. Dina loba tradisi mistik, utamana Budha sarta Hindu, urang téh bébéja yén dunya sabudeureun urang sabenerna ilusi. Maya, kecap basa Sanskerta pikeun ilusi, anu dipaké pikeun nerangkeun dunya urang tingali, sareng Brahman nyaeta dunya nyata. Dina Budha, eta anu dimaksud yen guna "awaken" mengakui yén dunya sabudeureun urang mangrupa ilusi. Kanyataanna, istilah "Buddha" sacara harfiah "bangun". Kuring nyarankeun ka dulur Riz Virk urang artikel, di mana manéhna bakal substantiate naha anjeunna percaya eta kamungkinan yén kami dina simulasi tina kahirupan, maca (klik di dieu).

Sabenerna kuring ngarujuk utamana pikeun sumber sejenna kayaning Riz Virk, sabab urang ayeuna diprogram sakali ambéh maranéhanana ngan bisa yakin lamun gaduh neruskeun masuk akal hefty atanapi reputasi di dunya (nu sadayana ngeunaan bisnis, ilmiah atanapi tipe séjén sukses) geus diwangun. Nu nuju teu ngan ambing nampa nanaon tina sagala Martin Vrijland sabudeureun heralds hiji carita konspirasi saeutik. Anjeun teu ngalakukeun! Rék batur ngadangu jutaan mobil listrik dijual, buku laris atanapi jual mangrupakeun guru kabuktian di wewengkon sejen. Ngan lajeng urang nyandak nanaon serius. Dina ieu. Anjeun uninga sababaraha ngaran badag. Geus ayeuna bisa jadi metot?

Gemblengna, abdi mamatahan deui maca artikel kuring saméméhna dina subjék ieu. Di dieu kuring ngajelaskeun yen mun anjeun mertimbangkeun fisika kuantum kana sudut pandang, tiori ieu dina diri pisan masuk akal yén kami dina simulasi tina hirup salaku hijina tur ngan observasi nu masalah mangrupa aliran informasi (katempo ku urang salaku ripple di 3D ieu) kana partikel fisik. Dugi momen observasi nyaeta ngeunaan partikel a - sahanteuna salaku ilmuwan nangtukeun - di superposition. Ieu ngandung harti yén unggal pilihan pikeun unfolding zat anu masih enclosed dina posisi ieu. I dipedar nu bisa ngabandingkeun ieu nonton layar di hiji game online. Sakali anjeun mindahkeun tempat kalawan controller anjeun, unfolds gambar dumasar kana dijieun ku pilihan anjeun. Sagala informasi Anjeun pikeun nyieun eta pilihan (saméméh anjeun beroperasi controller nu) anu geus enclosed dina kode dasar game. Eta gumantung kana pilihan anjeun sarta programming (kodeu sumber) tina kaulinan, gambar unfolds on layar Anjeun.

Mun anjeun dina kaulinan multiplayer, jeung nu lianna nu di kamar anu sarua sarta pilari di objék anu sarua, maranéhna kudu nitenan objék anu sarua ti sudut pandang maranéhanana. Ieu ngandung harti yén sakali pamuter munggaran katalungtik obyék kudu néangan sami pikeun sakabéh pamaén séjén. Anu ngécéskeun konsép entanglement kuantum. Hiji gelombang materialized (pakét informasi) asalna kaluar ti superposition na dina dasar nu 'controller' aktivitas ti observer munggaran.

Sigana di nu mibanda pangaweruh dina pikiran sawala lengkep di handap ieu masalah fisik kuantum (réngsé dina perdebatan unresolved geus arisen sanggeus percobaan kontroversial 'slits ganda', jadi élmuwan kawas Einstein jeung Bohr), mangka dimimitian dumadakan sadayana janten jelas. Élmuwan ulah kaluar lantaran ngarasa masalah ti jeroeun buruan jeung cobaan pikeun ngajawab. Butuh ngan nu kabisat mental kana persepsi kaulinan luar nu ensures yén sagalana geus dumadakan dipedar. Kuantum Entanglement mangrupakeun sarat dina kaulinan multiplayer, sarta konsép 'locality' (jeung faktor ngawatesan tina laju cahaya) bakal dibatalkeun upami informasi wae dikokolakeun ku "komputer" sentral. lajeng nyaéta A pamuter salaku kaulinan nempo hiji obyék dina layar na, Pamuter B obyék ieu ti sudut nu beda, bari layar komputer nu rébuan kilométer eta. Bentuk obyék anu geus ditangtukeun ku sighting munggaran tur duanana pamaén baris nempo ngaliwatan entanglement kuantum bentukna sarua ti sudut béda. Mun pamuter A kabukti objek nu keur ditempo langsung ku Player B (entanglement kuantum). 'Location' muterkeun euweuh peran deui.

Boh coding sahiji kaulinan salaku pilihan sahiji pamaén (pengamat) sangkan hal indit game online kajadian.

kacindekan bisa digambar didieu dina loka nyaéta yén encoding tina simulasi ieu (program) sigana ditulis ku 1 jalma kalawan niat anu jiwa (observer) ngalakonan identitas leres poho. Kabéh tanda nunjukkeun yén urang hirup dina simulasi Luciferian nu naskah ieu dituturkeun. Aksara ieu utamana kapanggih dina agama jeung ngarah ka arah konflik hiji dumasar kana kaagamaan, perangna pikeun Yerusalem sarta datang hiji tokoh Al Masih (nu avatar tina hawa - "awan" - descends di buruan). Ogé sigana yén watermark Luciferian mana bae di balik téh, mahluk: Masalah, Réaksi, Solusi. Jeung sanajan agama responds ka realisasi nu kami hiji jiwa perceiving, realisasi anu diteken ku persis ieu (luhur) aturan, sieun maot sarta mungkas nepi di naraka, ieu direngsekeun ku nyalametkeun teh ngaliwatan salah sahiji atawa séjén (Yesus, Mohammed, jsb) sarta janji sawarga. Muhun, persis sabab watermark masih katingali, digabungkeun jeung informasi ngeunaan saha sigana nyembah ka masyarakat rusiah sarta Vatikan, abdi disimpulkeun yen Lucifer mangrupa arsitek agung multiplayer kanyataanana maya ieu, dimana kodeu sumber ngalir nurutkeun aturan program sarta ngoperasikeun grup tangtu avatars di buruan dikawasa ku pembina teh (jadi dikawasa sakumaha avatars dina kaulinan).

Ngan lamun urang jadi sadar kaayaan kami manggihan Sunan Gunung Djati, urang bisa mertimbangkeun kumaha urang bisa ngahontal robah (tingali artikel ieu jeung komentar).

éntri sumber link: hackernoon.com

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Mairan ti maca anu bisa ngadaptar dina situs ieu (masalah teknis nu kuring kénéh néangan solusi). Pesen handap anjeunna dipasang dina Kala Facebook-Na:

    Hiji carita di ranjang?

    Ieu kabeh dimimitian jadi incredibly geulis. The maén jiwa anu ngumbara di sabudeureun alam semesta jeung nanaon encountered acan biasa eta seemed jadi incredibly matak. Ieu kaulinan! Hayu urang nelepon kaulinan 'paradise'. jiwa ieu dina avatar buruan, awak biologis nu urang nelepon manusa. Sanajan kitu, ieu noteworthy yén maranéhna kungsi milih antara hiji jalu atanapi versi bikang. Anu game, tapi kahiji waktos kuring patepung di dualitas jiwa. lalaki nu cicing di hiji dunya éndah dimana sagalana éta salaku geulis tur captivating. Jadi loba pikeun manggihan, pangalaman jeung pangalaman! playmaker kungsi bener dipigawé nanaon kitu menawan, enchanting malah nyieun eta jiwa nu hayang maénkeun kalayan.

    Pernah saméméh miboga nanaon jiwa kawas éta. awak nu mana itungan alam kalayan sagala tutuwuhan, sato, landscapes, musim, sensations jeung pangalaman, beuki loba jalma séjén, anu jiwa nu ngakuan jiwa lianna. Aranjeunna dicoo sacara babarengan sarta ngarasakeun kaulinan. Kaulinan ngawanohkeun motto "beuki jiwa, beuki bungah" na cara méré ka leungeun jeung suku. Sex! awak Anyar dijieun tur leuwih jalma pikeun ilubiung dina game. Paradise éta beuki populated jeung maranéhna ngawangun komunitas babarengan dicoo game dina harmoni lengkep.

    Sanggeus hirup éndah pinuh tumuwuhna sarta ngembangkeun dina game pupus, awak jeung jiwa deui occassion ka maénkeun. The rebirth! Ieu nuluykeun sarta on, bari angka mawar contributing jiwa. Beuki loba jalma hayang maénkeun kaulinan hébat ieu. Ieu sukses resounding. maker ieu wareg. Lalaunan tapi pasti, fitur anyar nu ditambahkeun kana kaulinan ku panyipta dina. Tantangan aranjeunna disebut eta. Saleresna mah ieu ciri tina maker dina. Teu kitu nice, atawa sabenerna rada awon na Tret nasty. Atoh, jiwa nu mikir eta bisa. Ieu sanggeus kabeh ukur kaulinan.

    maker dina ngawanohkeun kana tantangan pikiran manusa jeung dieusi pikiran kalawan elemen anyar game. Pikiran éta jadi kecap, kecap, disada, vibrations, énergi Geter, énergi glowed jeung lampu glow éta yén maranéhna diawaskeun. Ku kituna urang geus nyieun hiji dunya anyar dina game, kalayan elemen ditambahkeun of maker dina. Tantangan anu jadi beuki loba tur gedé, bari jiwa nu terus stepping ditinggalkeun game. Sajauh yén beuki loba mimiti nangtukeun jeung peran ti lalaki anu dicoo eta. jiwa kungsi poho naon deui ieu dina kanyataanana, anu jiwa anu dicoo panyipta kaulinan urang.

    Leungit, sanggeus kitu loba rebirths, panginten pikeun ilubiung dina jiwa dina kaulinan anu 'paradise' disebut. Yen jalma kaayaan paradisiacal aslina game leuwih ngeunaan jiwa sadar, tapi ieu kitu entwined pencét jeung peran manusa, yen ieu paling ditanggap salaku pangeling na kahayang. Kaulinan pernah bakal balik deui ka kaayaan aslina, tapi jiwa sorangan leungit di idéntifikasi jeung peran manusa tapi terus yakin yén game masih bisa jadi "won" ku atawa 'katuhu' alus ' mun ngalakukeun ". Anu éta ilusi hébat, anu pernah bakal jadi kanyataan.

    playmaker nangtukeun aturan jeung jiwa na mulasara eta ku neraskeun maén di dinya. Ku méré énergi maranéhanana. Hégarmanah nyaéta neneng muter sakumaha avatars maranéhanana dina anguish kaulinan. Éta naon bisa urang tingali ayeuna di buruan. Lalaunan, sagalana geus dumasar dina sieun hit. Sieun scarcity, pangaluaran, tilar dunya, perang, kalaparan, panyakit, hutang, cilaka, inadequacy, leungitna ...

    jiwa geus réngsé pertandingan jeung nyoba mundur ti eta. Mimitina éta saméméh lalaki anu muterkeun awakening. Samentara jiwa nu geus siap ngalakukeun ngan éta. Ieu mangrupakeun letting lebet hébat sarta nyebutkeun wilujeung ka loba, loba illusions dijieun dina game. Ayeuna eta geus Nyiapkeun pikeun mulang ka jagat raya nu hijina game sésana jadi hiji pangalaman. jiwa nu kedah muhasabah kumaha dinya terus. Ngaléngkah, atawa usaha maker nyabut kamampuhan pikeun nahan sagala beuki jiwa kana buruan.

    Bisi wae, salah sahiji jiwa awakened. Yén loba, upami teu sakabeh jiwa bisa nuturkeun ...

    • Martin Vrijland wrote:

      Hayu ngalengkepan email aya tapi ngan dina tempat:

      Hai Martin,

      Alesan kanyahoan, moal sukses pendaptaran. Cageur pesen.

      Saterusna, Kami pisan impressed jeung panalungtikan anjeun, kalawan rujukan ka tukang anjeun, jeung item nu patali.

      Sanggeus artikel penultimate murag pikeun kuring pisan uih tina potongan teka dina tempat. Sapertos nu saprak kuring ngalaman detachment nu miheulaan paling dormant. Ieu jadi dasar yen jiwa nu sigana surak. Malah wrote carita ngeunaan FB.

      Mangga buka dina kalawan gawé hébat anjeun sarta ngantep sagala Ajen Smith tapi nice ... ????

      Pangalusna Wasalam,

      J

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kana analogi tina kaulinan téh pangalusna ngartos nya pikeun manggihan yén sakabéh kode pikeun maén game (ie kaasup sagala pilihan pilihan perjalanan, jsb) geus dibereskeun di CD nu malah sateuacan Anjeun kaulinan jeung CD pamuter Playstation anjeun eureun.
    Anjeun ngalaman sagalana kumaha oge maneh ngarasa gambar kronologis (Chronos, Waktu, Saturnus). Meunang gambar nu?

  3. Paul Somers wrote:

    Cemerlang, Maya, taman hiburan keur mayit hirup!
    Paul

  4. Dirk wrote:

    Bakal Kuring resep mikir yén kami sabenerna simulasi tina kahirupan. Ayeuna Kuring heran lamun ku masarakat realisasi nu ngabalukarkeun leungit tina barudak. Jigana masih aya kacangcayaan éta sakabéh barudak kuring datang ka realisasi sarua.

    kami rék ngeureunkeun Lucifer, urang kudu sadar maneh mikir aslina urang luar simulasi nu. Mun kuring bisa keur kuring sorangan lajeng deui jiwa di dunya nempatkeun jalma nu teu bisa cocog ngéléhkeun.

    Kahayang pikeun mibanda barudak anu masih napel kuring salaku bagian tina kahirupan ieu (dina simulasi) Hésé ..

    Lamun urang nganggap yen aya perang dunya jeung kurban tina jiwa dina Aksara Luciferian. Lajeng eta jiwa bisa jadi meunang ka cocog, tapi maranéhna moal bisa nyieun salaku: pati sangkan henteu baranahan.

    Lucifer masihan sakumaha saeutik-gancang jiwa / feed Kumaha tiasa. Éta kantos cukup? Tiasa ngan dina dasar sukarela jadi dahar atanapi kurban téh involuntarily.

    • Martin Vrijland wrote:

      Pribadi kuring ngantep rambatan dina simulasi ieu naon nya. Tapi sigana teu cukup pikeun ngeureunkeun rencana jahat.
      Dina respon saméméhna (tingali artikel saméméhna), Kuring geus geus dibikeun pendapat abdi na anu éta Jigana mustahil ngomong jeung katangtuan naha Luciferian rencana pervading sukses. nyatana yén "jiwa trapped" kitu kudu geus datang ka yakin dina ilusi anu sipatna keur Toké dina lapisan aslina keur rencana-Na. pertanyaan anu naha nu succeeds.

      Tapi, sigana gunana pikeun kuring pribadi sahenteuna ningali ka sosok kaluar kumaha carana "hack" Sistim supados jalma anu teu acan sadar posisi superposition maranéhna tina jiwa nu bisa ngadeteksi. Sugan eta mantuan nu urang (sahenteuna, éta nu jiwa geus dimimitian pikeun ngaidentipikasi sorangan di buruan ieu) geus ngahudangkeun ti dunya ngimpi maranéhanana. Tapi pikeun anu aranjeunna kedah teras lumangsung artikel kawas panggero ieu lajeng buka tingali acan.

      Urang sahanteuna geus bisa ngamimitian naskah euweuh maén dina kaulinan ieu.

  5. S0M30N3 wrote:

    Hatur nuhun Martin! Tangtu respon hébat (carita pondok) dina komentar ..

    Ogé boga rarasaan kuat yén game badag nu 1 urang, loba teori baris ngaleungit kawas kaagamaan, spasi, bumi datar, jeung sajabana

    Tetep pondok tur hayu ff ff 2 tinggaleun di Bob rapper anjeunna ngabogaan loba lagu alus, utamana elemen dicokot bagian, tapi ngalakukeun pikir bagian tina artikel nu.

    "Bob - digital dunya"

    https://m.youtube.com/watch?v=CIJ3L8bLKGQ

    "Tibalik ka handap"

    https://m.youtube.com/watch?v=mwNILJaBM9s

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup