The hebat konsér ku Marco Borsato De Kuip di Rotterdam!

Filed dina warta analisis by on May 31 2019 3 Komentar

Sumber: ticketm.net

Henteu éta Kuring geus uninga, tapi kudu tetep jadi dilaporkeun malah geus aya: media kamari nya pinuh ku konsér hebat ku Marco Borsato De Kuip. Sakabeh ngaran badag tina kiwari nya éta: Davina Michelle Bulan, Andre Hazes, Lil 'Leutik, Armin van Buren na meureun kuring poho aya kénéh sababaraha hiji. Naha kedah eta malah jadi disebutkeun? Sabab revolves sabudeureun konsép roti na circuses, sarta éta metot ningali kumaha rébuan jalma kénéh jadi sibuk partying bari dinding panjara bisa cemented leuwih aranjeunna. Paling, kumaha oge, ngalaman ieu salaku pinding panjara, sabab bagian tina tim Mason, supplier, manajer atanapi custodian tina panjara anyar. Ieu mangrupa panjara halimunan tanpa bata fisik sarta henteu bar ditingali tur jadi ampir euweuh salah nilik eta. Maksudna sangkan négatip na urang hayang jadi kainfeksi negativity.

Kuring henteu weruh naha film The Truman Tembongkeun kungsi katempo na sabenerna mah oge nyarankeun pikeun ngaleutikan pilem, runtuyan jeung nonton TV, sabab nu mawa anjeun lantaran kaayaan hipnotis. pilem anu kitu, ngan ngeunaan bangun up ti hipnotis, tapi ukur na ukur keur protagonis Truman (dicoo ku Jim Carrey). The Truman Tembongkeun kanyataanana urang nyaeta hal sakabeh inklusif sarta gawéna beuki pisan jalma, sarta aya loba leuwih jalma anu keur dicekel kanyataanana palsu ieu. Éta realitas mana ieu ngagabung ku persentase leutik tina populasi sarta loba anu bagian tina Truman Tembongkeun -Direction dirina boga pamanggih. Ieu alatan pagawéan jam diwangun ku sababaraha radars sareng komponenana. Kusabab jalma ngan kabayang di sakabéh wangun aranjeunna ningali dirina teu kabawa bagian tina trickery parusahaan timepiece na tipuan. Lapisan luhur nu ogé sadar, nyaeta inti teuas sarta kami moal bisa meunang bray dina ngabogaan hati nurani; disebutkeun maranéhna moal bakal jadi nyetir prosés ieu.

Meureun anjeun anyar di dieu, jeung pamiarsa bakal manggihan eta kabeh ngan gede bohong. Anjeun moal pikir anjeun dina nurun Truman Tembongkeun. Yén meureun manggihan 'negativism' na hayang cicing jauh ti jalma négatip. Anjeun oge bakal manggihan hiji acara kawas pamadegan Marco Borsato jeung sasama artis na meureun ngan ngajentul hiburan profésional sarta kabagjaan murni (gumantung rasa anjeun, tangtu). Sugan anjeun malah reueus tina Productions hébat Walanda weruh nempatkeun ka handap. Anjeun meureun terang yen bangsa Romawi méré roti urang jeung kaulinan, tapi ngarasa rupa; Anjeun ngan ngarasakeun. "Simkuring awfully alus kabeh bareng!?" Anjeun neangan ide nu aya panjara hiji bakal janten sabudeureun urang, meureun gede bohong. Sabenerna mah hal ieu meureun leres keur kalolobaan urang. Maksudna efek nu ningali dina video di handap ieu. Tingali eta keur senang sakali. Memang eta masih pilem lucu, sabab jalma sahandapeun hipnotis pikir maranéhna anu dahar anu pelem juicy amis. Ngarah sacara harfiah secukupnya asam lemon anu aranjeunna teu ngegel.

Oh anjeun teu yakin anjeun diteundeun handapeun hipnotis? Truman kahiji waktos teu sadar anjeunna dilaksanakeun dina kanyataanana palsu, nepika hal anu luar biasa mimiti niténan. Ayeuna anjeun bisa ngomong, "Kuring hoyong eta hal anu luar biasa teu ningali jeung kuring manggihan eta rupa sakumaha kuring hirup ayeuna." Sajaba ti éta, penjaga tina Truman Tembongkeun (tukang tina sakabéh karya radar nu ngajaga eta dina posisi) nyaeta (pisan palinter) ensured yen jalma anu mikir kritis stigmatized téh keur 'konspirasi theorists', 'katuhu', 'nasionalis' 'anti globalisasi ',' aksi anti iklim ',' jalma anu yakin bumi téh datar, "jeung sajabana, jadi teu hoyong ngadangu anjeun grup éta. Baca deui artikel ieu Pikeun katerangan lengkep ngeunaan kumaha carana maranehna ieu.

Jadi lamun bisa nangtung dina éta tahap hypnotist Rasti Rostelli sarta bakal nangtung nepi na ngagorowok yén anjeun bisa dahar a lemon haseum jeung enamel huntu anjeun kapangaruhan; lamun kuring éta nunjuk kaluar kulit konéng jeung siki sakumaha buktina yén éta téh lemon a, anjeun bakal ngingetkeun kuring kana dileungitkeun tur Cicing up. Anjeun terang pasti nu tuang a pelem juicy panas. Anjeun teu hoyong ngadangu kuring jeung anjeun diantara grup dina hipnotis sareng anjeun, anu moal ngadangu kuring ogé. Taya sahijieun hayang ngadangu nu maranéhna sabenerna anu dahar lemon a. Duaan nu ketawa di kuring na taunting kuring jauh.

Sanajan kitu, bukti anu masih rada atra, tapi rék teu bisa ningali deui, sabab geus brains informasi ku-pas. nipis kasebut jadi haseum:

  1. Pamaréntah nerapkeun warta palsu, produksi televisi, ngaliwatan deepfakes jeung téhnik software pikeun operasi psikologi kandaraan (PSYOP urang), jadi Anjeun nangkeup panerapan nu bisa nyokot warga wae tanpa intervensi ti hiji psikiater atawa hakim sahiji jalan (tingali artikel ieu en kieu thereon). Handap jeung dissidents!
  2. Hal ieu diwangun dina jaringan 5G nu nyandak pamaréntah sangkan urang bagian tina sistem kontrol digital, nu DNA bisa dirobah online, otak manusa bakal ngagantung online (maca jeung nulis fungsionalitas). Hal ieu méré aranjeunna kontrol total leuwih populasi. panerapan dina keur disiapkeun ku operasi psikologi warta palsu ka rarata jalan pikeun ditampa ti basis data DNA, Aksés ka awak manusa (orgaandonatiewet). Sambungan otak geus dijual ka massa via dina hiji leungeun anceman kecerdasan jieunan (AI) baris nyusul kami sarta bakal pasang aksi ancaman, sangkan bisa nyambung hadé jeung (Elon kasturi) jeung di sisi séjén generasi anyar kasempetan pikeun neuleuman leuwih gancang, contona ngaliwatan industri kaulinan sareng porno.
  3. Pamaréntah anu bisa dipake dina proyék globalisasi maké opposites atanapi dualisme. Anjeun kudu mikir ti AS ngalawan Rusia / Cina, tapi oge dina dualisme pulitik. Ieu pintonan ditinggalkeun versus katuhu atawa urutan ngadegkeun heubeul na "gerakan pulitik inovatif". di artikel ieu I dipedar kumaha, contona, digawé di pulitik nasional ngaliwatan oposisi dikawasa.
  4. Pamaréntah di sakuliah dunya nyorong transgender (LHBTI) propaganda, sabab ngudag dunya transgender transhuman. Hiji populasi nu ngaganti biologis baku heterosexual ku standar nétral génder-(dimimitian dina rupa wangun adun dubbed kalawan LHBTI); jalma ieu moal deui alami bisa procreate sahingga kontrol anu ogé lokasina di nagara. Versi nétral génder-oge sejen agama di alam (Luciferian, katumbiri). The Luciferian Tatanan Dunia Baru dina pembuatan anu boga tujuan pikeun 1 agama dunya, 1 kelamin (génder nétral jeung transhuman) jeung pamaréntah dunya 1.

Daptar di luhur téh ngan hiji kasimpulan ringkes tina sitrat Anjeun eats. Aya leuwih jalan, tapi ieu téh mangrupa gambaran leutik.

Kuring nanya ka kaluar hipnotis anjeun jeung jalma dina tahap Rasti Rostelli sareng anjeun awaken. The Marco Borsato ngeunaan dunya ieu aya tetep anjeun hypnotized ku selingan indah tur nempokeun. Cicingeun tur tanpa anu sipatna sadar, maranéhna nyumbang kana agenda badag.

Anjeun bisa nanya: Marco Borsato sadar bakal dianggo dina transgender propaganda ku Davina Michelle (Tempo artikel ieu), Dupi manehna masih jadi reueus karyana sarta anu jadi senang ku akun bank padded kandel, nyaho yén barudak sorangan dina sababaraha taun bisa milih pikeun ganti kelamin? John de Mol, boga ANP, ngabagéakeun sakabeh jalma milyaran di akun bank kasebut éta peuting bathed dina kesang sakumaha anjeunna ngimpi yén manéhna téh jawab PSYOP Productions warta palsu? Urang masih jadi senang sababaraha taun salaku urang cicing handapeun sistem kontrol totalitarian? Ku lajeng, kumaha oge, Anjeun moal panjang boga kabebasan pikiran (sacara harfiah, sabab uteuk anjeun hangs online) mikir ieu.

Anjeun euweuh mieun lisah panon. Ogé, anjeun teu kudu nyangka tukang tina Truman Tembongkeun dumadakan oke mun gaduh sareng anjeun dina mangsa nu bakal datang. Éta rék kontrol total di dunya junun ti awan nu. Sahingga kudu balik sangkan robah teh! maca di dieu Kang kumaha anjeun ngalakukeun eta.

éntri sumber link: imdb.com

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (3)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    Pesen utama Kaleresan lalaki acara téh nu kudu nungkulan nu sieun datang leupas. Dina ahir pilem, manehna datang dina témbok dimana manéhna geus nanjak ngaliwatan dina urutan janten gratis. Sakali upstairs, anjeunna kedah tina lampu (jieunan) kosan poék. Anjeun kudu mimiti ngaliwatan poek mun meunang ka lampu nyata.

    Keur disada teuing alus janten leres éta kami dina témbok és nu geus rék nanjak ngaliwatan sabudeureun planét urang ngajajah buana lianna 33. Aya ngan hiji masalah nu kénéh lepat dina kaayaan manusa sami fisik anjeun boga ayeuna. Ieu teh pitfall sahiji téori bumi datar, anjeun masih ditawan dina kaayaan dimana anjeun dina salah.

    Jigana aya ngan hiji cara na nu geus liwat pati (sieun).

    Simkuring resep teu mikir ngeunaan eta lila, jadi éta nice yén aya anu rutin diayakeun pihak a.

    Dinten 🎈😉 beureum

    • Martin Vrijland wrote:

      Téori bumi datar téh korupsi palsu (disinformation) tina verplatte dimension (handap) nu urang (pikir kami) hirup. titik teh nya eta urang manggihan Sunan Gunung Djati dina kahirupan Luciferian simulasi (dimensi handap).

      • Martin Vrijland wrote:

        Dimana "hirup" sanes kecap katuhu. Urang rebut (multi-pamuter) jeung dimana simulasi kami (akting na contributing) jiwa hiji kalawan controller dina leungeun.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup