49 ditelasan di serangan dina dua masjid di Christchurch Selandia Anyar

Filed dina warta analisis by on Maret 15 2019 20 Komentar

Sumber: rt.com

Numutkeun média, aya 49 maotna di serangan dina dua masjid gantina Christchurch di Selandia Anyar. Taya ragu angka ieu bakal dirévisi luhur. Éta sakabéh bagian tina rusuh sabudeureun operasi psikologi misalna pikeun mawa jalma kana panik jeung sieun. waktos Ieu éta Muslim anu alatan hiji serangan. Ku kituna, tegangan antara grup populasi ieu masih salajengna inflated. Bakal teu tiasa liwat incitement ku propaganda média anu dunya nyoba nempatkeun tegangan antara fokus kénca jeung katuhu, teras nawiskeun serangan misalna hasilna tangtu.

"Tapi Martin Vrijland, nu nuju teu bade disebutkeun yen serangan ieu palsu?"Nyaan wani teu nyebutkeun jeung katangtuan nanaon. Hiji-hijina hal kuring gé nyebutkeun éta serangan misalna hiji deui nyumbang ka arming tina populasi ngalawan sejen. Kenca sareng ka katuhu-wing parpol jeung grup bakal luar ieu deui considerably. Ku patarosan harti serangan misalna pikeun ukuran kaayaan pulisi beuki lantaran laporan media di sakuliah dunya, unggal warga baris deui gumbira anu jadi loba 'ukuran anti terorisme "geus dicokot. Urang tiasa senang deui yén pc urang urang i-Pad jeung pinter telepon anu disadap maké data badag tur bisa jadi gumbira kalayan sagala kaméra jeung Gerbang kaamanan nu disimpen unggal madhab. Urang bakal akur pulisi urang deui senang tur wareg!

Sateuacan urang buka payun na hakim. Tempo pikeun diri ngan naon téhnisna mungkin maén rahayat kalawan hypes média jeung nanya ka diri: bisa kami dina jangka waktu ieu lamun aya misalna rupa-rupa sarana teknis hiji gambar tunggal naon urang di média meunang ningali kapercayaan?

Euweuh sahiji naon urang tingali dina TV teu kudu jadi merta leres. Yakin naon nu warta nu mawa mangrupa "bebeneran" dina kanyataan euweuh leuwih ti "iman" dumasar kana kapercayaan. Anjeun percanten media pikeun némbongkeun kabeneran na fabricated acara warta. Najan kitu urang kasampak di billionaires euyeub geus milik pausahaan media, urang masih bakal jadi rada curiga. Tapi urang yakin kana pendeta gareja ogé resep eta. Kawas imam anu abused barudak. Urang neruskeun percanten gareja. Éta kitu teuing pikeun média?

Simkuring hoyong na bisa aya nu maranéhna bisa maénkeun kami kalayan operasi psikologi hébat kana sapi jalu sentimen dipimilik ku urang dina arah nu dipikahayang. Polaritasna ngabalukarkeun alami salawasna mun ngalir dina arah nu dipikahayang; batré misalna hiji ngabogaan tambah sarta kutub dikurangan, nu ngahasilkeun aliran a. Elite luhureun lapisan (gaduh media dina kantong dirina) boga sagala resources sadia keur ngahasilkeun polaritasna nu. Éta rék "Pegida ngalawan Antifa", kénca ka katuhu, Christian ngalawan muslim, jeung saterusna. Kituna peletakan dasar keur rusuh ti rusuh ieu aranjeunna nyieun urutan kantos anyar, salawasna leuwih centralization daya nyaéta hasilna. (Baca leuwih handap video)

"Sumuhun, tapi Abdi masih ngawawancara riil nu mibanda jalma nyata anu bener hanjelu tur I ngadangu ti kulawarga jeung babaturan anu aranjeunna nyaho jalma nu geus ditelasan di serangan misalna hiji". Kami teu bisa ngadalikeun eta sadayana. Kitu meureun nya leres, tapi meureun kitu oge jadi palsu. Anggap eta ngarupakeun operasi psikologis tegangan (polaritasna) nempatkeun bangsa on ujung, anjeun tiasa ngalakukeunana ngagunakeun téhnik pilem (AI, jieunan solusi software calakan) atawa ngan saukur ku hitman anu ngabalukarkeun banjir getih. Ieu misalna hiji serangan geus tangtu masih mungkin yen anu nyata jeung otentik. Kuring ngingetan wungkul nu teu bisa ambing ngandelkeun nu langkung lengkep ihwal kumaha média anu presenting. Dina sajarahna, urang bisa disebutkeun yen media teu bener boga catetan lagu pisan beresih.

Video luhur nempokeun sabaraha dekade ngaliwatan rupa gambar greenscreen tiasa palsu. Kalayan ayana software Anjeun kumaha ogé loba kali nuluykeun. Anjeun nonexistent-contona, rupa sakabéhna nyieun nanaon (tingali video mimiti handap). Teras Anjeun tiasa masihan sejen ngawawancara hirup jeung pamadegan rupa timer dijieun, dimana sigana yen jalma nu bener aya. Kiwari dimungkinkeun anjeun migunakeun software reenactment raray (tingali video kadua). Dupi anjeun ngabayangkeun kumaha anjeun tiasa nganggo solusi software ditémbongkeun 3 keur ngalaksanakeun wawancara dina jalan ku jalma anu teu aya? Anjeun nyieun hiji jalma non-existent (palsu jero), dipaké layar héjo keur batur pikeun nempatkeun di tempat kajadian jeung ngaliwatan software reenactment raray, nempatkeun nyanghareupan anyar a stand-di aktor. Anjeun tiasa nyanghareupan jeung sora ngaluyukeun secukupnya sarta dina jangka waktu nu teu anjeun gaduh wawancara palsu jero sareng non-existent-saksi deukeut serangan palsu dina jalan. Kanyataanna, anjeun sabenerna bisa nempatkeun sagala pinuh pamandangan. "Sumuhun, tapi aya saksi? Aya jalma anu ngaku uninga urang? Aya kénéh kabeh pulisi jeung tanaga ambulan hadir?"Nya kitu maraneh duanana propil média sosial palsu jero tur sésana téh lumayan loba siap saku duit earn pikeun Tujuan luhur."

Sumuhun, serangan misalna hiji bisa dilakukeun ngan ogé bener, punten tapi kayakinan mah aya dina menteri, nu pedo imam jeung média teu pisan badag jeung kitu kuring ningali anjeun operasi psikologi mungkin balik ledakan média sapertos. Naon anu anjeun yakin anjeun kudu nyaho diri.

(Baca artikel nurutan-up jeung gambar ti shooting nu)

éntri sumber link: telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (20)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Kuring nempo video ieu masih lulus ... ulah nyaho saha sumberna téh, tapi sakadar keur catetan

  2. Martin Vrijland wrote:

    "Getih ieu splashing on kuring .." ceuk nu lalaki jeung cleanest na paling geulis blus raray kantos

  3. Zonnetje wrote:

    Mun Kuring keur teu salah kaprah, Christchurch éta sababaraha taun ka pengker, oge dina warta. Kuring henteu weruh naha. Aya sambungan sagala? Anjeun boga kasempetan pikeun nalungtik eta.

  4. Riffian wrote:

    Ieu ngabalukarkeun katuhu dina naon anu lumangsung media dikawasa sakaligus tur nu museurkeun kana ...
    https://www.rt.com/news/453862-idf-hit-100-gaza-targets/

    Aranjeunna sibuk mawa kaluar rencana ti Albert Pike ..

  5. Zonnetje wrote:

    Kuring teu ngarti nu aya sababaraha offenders na tersangka geus ditahan. Heran lamun bakal aya sidang umum dimana backgrounds sarta motif bakal muncul. Henteu mungkin pikeun ngajalankeun salah sahiji atawa leuwih tina defendants anu tadi ku kaamanan atawa infiltrator diri. Anjeun mindeng ningali yén jalma kitu geus vrijgekaten gancang jeung anjeun jalma nu hears nanaon deui.
    Naha urang kantos bakal datang deui teu percanten eta lamun geus di Selandia Anyar kayaning "alus" ahli hukum jeung hakim sakumaha zombiland, Walanda.

  6. ZalmInBlik wrote:

    Operasi bendera palsu commissioned ku sis?

    "No group maréntahkeun serangan kuring, abdi ngadamel putusan sorangan. Padahal mah tuh wartosan reborn padjajaran Templar pikeun berkah di rojongan ti serangan, Mana was've dibikeun. "
    https://www.legit.ng/1227716-meet-brenton-tarrant-live-streamed-gunned-migrants-new-zealand.html
    https://www.facebook.com/observerplus/posts/1084697055074890
    https://boards.4chan.org/pol/thread/206295018/reposting-206291813

  7. aurora0026 wrote:

    Sagedengeun ti eta, kuring ngadenge nanaon ngeunaan Boeing 737 Max, kumaha bakal dinya kénéh jadi lakukeun? Sigana aya sih hayang ngajaga nu batur Boeing jeung shareholders na.

  8. guppy wrote:

    Éta kiwari pohara gampang ngagumbirakeun sakabeh suku. Saméméhna, maranehna sami, ayeuna loba leuwih gancang.

    Urk nu katingali carita sarua, nonoman Kristen anu nempatkeun handap kalawan konsekuensi katuhu ekstrim. The eureun di NZ nyaeta parasaan malah leuwih balik. Jalma anu nyadar yén urang maénkeun nempatkeun aranjeunna dina média dina kategori sarua salaku Assassin ieu.

    Taya hiji anu dimimitian heran lamun boga masjid di Australia pikeun némbak Muslim, teu Kristus-garéja hurung hadé. Sabab mangrupa serangan dina Muslim christchurch. Kawas nu ramah Urk nyerang konon Maroko. Kumaha anjeun meunang jadi loba pakarang di batang anjeun dina nagara mana sagala pakarang geus didaptarkeun?

    https://nos.nl/artikel/2276108-om-doet-onderzoek-na-verontwaardiging-om-stevige-column-over-urk.html

    Ngaran columnist Elfie ### ### el- didieu (frekuensi pisan low) tromp = = trump trumpet'll kabeh kajadian.

    Nalika kuring baca sakabeh komentar Témbongkeun paling dipandu ku fairies ###

  9. Marcos wrote:

    Baraya,

    Dimana hiji taun 28 meunang duit ngapung kaluar ka Éropa nganjang sababaraha nagara pikeun pamadegan sarta hate masihan taneuh. Lajeng gentleman ieu bisa jadi sababaraha bulan di Dunedin nyadiakeun mata pencaharian Na, a anggota klub shooting lajeng nyéwa mobil keur ngalakukeun akta nu? Kumaha carana sangkan batur resep kartu kiridit.

    Tapi naon impressed kuring paling becvreemdt is the time antara dua shootings. Kuring uninga 11 7 menit jeung menit. jarak nyaeta ngeunaan 6 km, tapi maneh kudu maca ti masjid munggaran di mobil lajeng ngarambat jarak, sarta masjid automparkeren salajengna nyaeta jaman ieu waktos cukup. Kusabab sorangan tinggal didieu dinten Kuring hayang nyandak jalur deui. Hanjakal, loba jalan anu dumadakan turun kira-kira masjid ti shooting munggaran. Tapi bakal ike dinya salila saminggu, coba lamun ningali 6 kieu km bisa katutupan dina menit 7 (dina Jumaah).

    • Martin Vrijland wrote:

      Metot! Tetep urang dipasang ..

    • guppy wrote:

      Naon oge aneh nu di yén pilem ku kamera tibalik ka handap firing dulur jeung mana deui némbak deui pikeun mastikeun aranjeunna bener maot. Di masjid sejen seueur tatu nu loba jalma syuting, sarta linggih dina telepon maranéhanana. Jigana eta mah nu teu ngahontal keur telepon anjeun dina kaayaan kitu. Nu nuju bade ngabantu baraya anjeun?

  10. MB. wrote:

    Mungkin kudu nungkulan gawena média janten kahiji dina ngalaporkeun kasus. Tapi lamun leres nyaeta ngeunaan nyawa jalma (anu boga kulawarga, jsb).

    Hal anu struck abdi:
    - sumber warta (media sejenna, anu PM, etc.Je bakal nyangka pulisi handles komunikasi ngeunaan saha korban nu jeung nu lianna.
    - Jumlah korban robah dina kaayaan kritis. Langkung maot ti luka disebutkeun.
    - poto sareng sapatu
    - "The otoritas teu resmi dikonfirmasi identitas, saliwatan, sabab anjeunna kedah muncul di pangadilan Sabtu na resmi tersangka".
    - "The Brenton Tarrant 28-lami geus ditahan sarta boga muatan jeung rajapati (0700 jam waktu Sabtu NZ).
    - "bahan peledak Aya ogé kapanggih yén anu napel salah sahiji atawa leuwih kandaraan." (?)
    - 'Premier Jacinda Ardern dikonfirmasi saméméhna dina konferensi pers yen gunman miboga motif extremist' (rada prematurely)
    - Ieu kudu geus a Uchiha badag ... moal gambar jelas
    - 'Perdana Menteri Selandia Anyar, Jacinda Adern, diréaksikeun di horor. Manehna curhat ngeunaan "dinten blackest" na teu boga mamang ieu serangan teroris. " (Prématur keur PM)
    - Numutkeun hiji organisasi Siria 1 Siria sahanteuna aya anu tiwas ". (Sumber Pisahkeun)
    - "Sababaraha barudak éta ogé diantara korban. Numutkeun laporan heula nya sadayana ngeunaan barudak Siria. (Spekulasi, anjeun ulah?)
    - "barudak Na geus dimimitian kampanye fundraising ngubur bapana di Apganistan. (Ku kituna geura-giru)
    - Numutkeun hiji warta ti Bangladés sarta BDNews24.com aranjeunna sumping ka hirup salila serangan teroris. (Sumber Pisahkeun)
    - Numutkeun organisasi warta Arab Al Arabiya nyaeta Mohsen al Muzaini succumbed kana tatu-Na. (Sumber Pisahkeun)
    - "putra séjénna Khaled masih leungit." (Teu masjid, atawa malah jalma teu indentified?)

    - ...

  11. MB. wrote:

    ... tur écés teu ngalakonan sakabeh jalma jalma anu maot ti kasakit dicegahna jeung kalaparan. Taya deui warta ...

  12. IBERI wrote:

    Naon atuh ngarti éta palaku nyaéta anggota padjajaran Templar (Freemasonry) jeung bakal geus ngaku yén organisasi anjeunna milik, anu rada loba anggota Serbia (paramilitary) veterans heubeul. Pribadi boga gagasan yén perjuangan pikeun Kosovo (dibere tegangan pulitik panganyarna) sugan sadayana bakal bitu dina gaya pinuh ngaliwatan bulan datang.

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/kosovo-laat-spanning-met-servie-oplopen-door-uitbreiding-importheffing~bf2c6262f/

    https://nos.nl/artikel/2274812-veel-animo-voor-nieuw-leger-van-kosovo-maar-servie-is-niet-blij.html

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup