5G na transhumanisering Man

Filed dina warta analisis by on Pébruari 28 2019 35 Komentar

Sumber: steemitimages.com

kamajuan téhnologis ayeuna pindah jadi gancang yén loba jalma sagemblengna unaware tina naon mungkin. Generasi muda, sugan sababaraha program TV jeung lalajo on Papanggihan Channel atawa anu nuturkeun latihan teknis bisa jadi informed saeutik hadé, tapi lamun nanya ka passerby rata miwarang lamun maranéhna terang naon conto nyaéta nanotéhnologi, anjeun meunang respon négatip. Tapi turutan tren di kamajuan téhnologis, méré gambar alus tina kamajuan pulitik anu bentang na anjeun teu meunang ukur gambar jelas naha undang jeung peraturan nu diwanohkeun, tapi naha jadi loba anu téhnologi ampir tangtu.

5G mangrupakeun conto alus. Waragad masih troubles anu luput ngagantung kaeusi dunya kalawan panarima transmisi 5G. Tur upami abdi ngawartoskeun maneh kabeh ieu nyumbang ka sistem perbudakan digital pamungkas, anjeun bakal nempo yén waktu passively lalajo téh leuwih. Geus waktuna pikeun revolusi a, sakumaha dijelaskeun dina artikel abdi saméméhna.

Anjeun nyaho nanaon tina nano-téhnologi, anjeun ogé nyaho yén éta téh kiwari dimungkinkeun pikeun ngawangun sanggeus unggal atom atawa molekul. Urang tiasa bari ngayakeun réplikasi DNA. Henteu ngan éta, urang bisa nyieun bahan nu mibanda sipat lengkep anyar. Ieu ayeuna malah mungkin mun nulis balik DNA. Hal ieu dilakukeun ngagunakeun métode CRISPR CAS nu dipikawanoh, nu awak manusa bisa maca leuwih lengkep atanapi kirang salaku software Microsoft Word. Ngaliwatan métode ieu, kode bisa ditandaan dina DNA awak manusa sarta bisa diadaptasi. A jenis "manggihan & ngaganti fungsionalitas kitu; kawas nu software dina PC Anjeun.

Di dieu dina website geus remen diangkat naha kedah aya panerapan anu ensures yén pamaréntah tina unggal mahluk manusa boga DNA dina database a. Dina paralel, kedah aya panerapan anu ensures dulur geus datang ka nampa vaccinations wajib. Tangtu, ieu mangrupa ngaliwatan jalur tina Masalah, Réaksi, Solusi, nu massa anu kneaded psikologis pikeun nampa panerapan ieu, masalah timer dijieun atawa inflated, contona ku operasi psikologi (PSYOP, baca: staged kasus kajahatan atawa - wabah respectively- staged virus). Lamun ngaliwat lalaki kawas Peter R. de Vries kasus kriminal enormously lega publicized uninga pikeun ngajawab kalawan DNA salaku kecap magic, Anjeun kudu mawa beurat kana modeu ditampa pikeun database DNA nasional. Mun anjeun bisa némbongkeun kumaha salah eta mana dugi aya panerapan gancang pikeun vaksinasi wajib jeung virus wabah kudu mastikeun yén jalma Anjeun frightens tur ngaliwatan operasi média utama (kawas wabah Ebola PSYOP), anjeun ogé kudu aspék bisa jadi raket pagawean kayon.

Duanana nyaéta dipikabutuh pikeun hal pohara kapaké, lamun hoyong kaayaan kakuatan totalitarian leuwih rahayat. Anjeun teras bisa ngaropéa jalma genetik tina 'awan'. Kabéh anu diperlukeun dieu pikeun, nyaeta nu bisa mawa kana virus carrier (dipikabutuh pikeun palaksanaan metoda CRISPR-CAS) ngaliwatan vaksinasi di tiap individu. (Baca leuwih handap video)

Luhur Ted presentasi écés daun wungkul, sarta ngan ningali aspek positif kamajuan ieu. Najan kitu, abdi ngagambar perhatian anjeun kana bahaya hébat nu lurks dina. Rék nedunan di luhur, Anjeun bakal peryogi jaringan stabil sarta jaringan anu mibanda nyatu 'rubakpita' pikeun ngahontal kode mindahkeun nu dipikahoyong.

Tapi aya nu leuwih. Kuring geus remen diangkat teh Elon kasturi geus diadegkeun hiji parusahaan nu disebut Neuralink. Urang ngadenge saeutik ngeunaan di media, kusabab fokus nya éta Spasi X, Tesla sarta Company boring, tapi Neuralink pohara penting. Sabenerna maénkeun sagala pausahaan hiji peran penting dina lalaki transhumanisering, sabab Spasi X bisa maénkeun peran pinuh dina satelit spasi nongkrong 5G Tesla nyumbang di ngembangkeun kecerdasan jieunan sarta Neuralink bisa mawa otak online. Pangeboran Company aya dina konteks ieu sahenteuna relevan, tapi utamana bakal cocog kana gambar tina kahayang kana gancang saling komunikasi. Mun di pasar dina hiji téhnologi taun sababaraha for jeung otak asalna online, aya hiji dunya kemungkinan anyar muka, disadiakeun dina jaringan 5G geus siap. Lamun nyaho anu bagian tina brains fungsionalitas tangtu geus lumangsung sarta anjeun bisa contona langsung alamat di puseur sadaya panca indera, anjeun tiasa tetempoan, dédéngéan, ngambu, nyabak jeung rasa projecting langsung kana uteuk. Lamun nyaho dimana fungsi memori nyaéta, anjeun tiasa unggah kenangan anjeun ka hiji urang otak atawa pikiran dibagikeun.

Sumber: futurism.com

Éta mungkin otak ngagantung Internet jeung anjeun boga 5G jaringan sakuliah dunya-lega, teras tiap bagian individu ngeunaan "internet mahluk '. Ayeuna anjeun ngartos naha parusahaan nu ngompa ratusan jutaan Google, magic kabisat, Boga tujuan pikeun nyadiakeun dunya kanyataanana lapisan virtual? Éta sabab kudu nempatkeun sagala gelas VR dina mangsa nu bakal datang ningali hiji realita lapisan virtual ngaliwatan dunya nyata (Augmented kanyataanana). kanyataanana maya ieu bisa langsung visualized dina uteuk anjeun (puseur visual uteuk anjeun). Ieu ogé kaasup hal kawas touch, rasa sarta ambeu. Dunya nyata laun bakal datangna ngagabungkeun jeung maya. Aya sagala pausahaan tech badag di dunya pikeun investasi.

Ayeuna anjeun bisa sorangan jadi gumbira ku pamendak sapertos. Utamana lamun anu kesel a jeung anjeun sadar yén anjeun bisa leumpang ngan shooting ti dunya nyata dina mangsa nu bakal datang, tapi game ieu saukur disimpen salaku lapisan dina dunya nyata. Urang bisa di mangsa nu bakal datang babagi pangalaman via Snapchat na Instagram, tapi lajeng projected langsung kana uteuk jeung pangalaman indrawi kalayan sakabéh éta. Industri porno bakal mekar dina rangsangan indrawi online. a secukupnya ieu kami ningal dina Man pilem Demolition ti 1993. Murid moal sagala pangaweruh maranéhna kudu meunang kaluar tina awan. Diajar kituna sabenerna superfluous. Urang bakal langkung tukang kreatif ngeunaan realities maya. Simkuring teu ngawangkong ngeunaan SciFi jeung hal acan nyandak puluhan. Urang ngobrol ngeunaan kamajuan ayeuna dijalankeun. Lantaran kitu jaringan 5G geus mangrupa kacida pentingna ayeuna.

Samentara éta, sagala rupa teknologi nu baris geura-giru jadi dilarapkeun pikeun manusa geus katingali ayeuna di dunya robotics. Kami dina verge tina fusi lalaki jeung mesin sarta hijina hal anu diperlukeun pikeun ieu yén jaringan nu nyadiakeun rubakpita katuhu jeung speed, pinuh dipasang. Lantaran kitu parusahaan OneWeb (www.oneweb.world) Geus dimimitian ngagantung ruang pinuh ku satelit 5G. pamaréntah lokal jeung pausahaan Telecom mangrupakeun jadi slow nya sadayana oge jeung alus, tapi aya urgent kusabab sistem perbudakan pamungkas kudu dipasang pas mungkin. Elon kasturi kagungan rencana geus 2015 ngagantung rohangan via SpaceX satelit 5G pinuh dina Januari 2019 kami ogé nempo surat anjeunna ngompa spasi via SpaceX pinuh rébuan 5G satelit. Kumaha mungkin yén lalaki anu warned dunya ngeunaan bahaya AI (kecerdasan jieunan) ngaluarkeun yayasan téhnologi on sadayana fronts sangkan AI nyandak leuwih umat manusa? Tanpa rubakpita ditangtoskeun jeung AI bisa jadi salaku caket tanpa sambungan uteuk. Kasturi ngabogaan masker beungeut jelas kalawan 2.

Urang bakal ngalaman robot istilah pondok beuki nyandak kana tugas manusa leuwih. robot Atlas-kawas (Klik link) kalayan anatomi manusa, gandeng ku téhnologi handap jasa robot (sensor nu dipedar di ngabogaan anggota awak na), nu dandan na rumah sakit bisa populate. Tapi anjeun bisa ogé pulisi jeung fungsi militér cuti dicokot ku robot misalna. Nanotéhnologi baris geura-giru mastikeun yén urang tingali robot dijieun ngaliwatan jaringan nanotéhnologi hirup. (Baca leuwih handap video)

Naon éta sadayana ngeunaan éta beuki bakal blur garis antara lalaki jeung mesin. Pausahaan anu pikiran awan kabéh nguji kumaha nyadiakeun robot ku uteuk dina awan nu. Anjeun memang bisa ngeureunkeun AI dina processor dina sirah robot, tapi hardware nu nyadiakeun massa tambahan na oge rentan ka ruksakna. Teu eta leuwih merenah lamun boga sakabeh tentara prajurit robot éta brains maranéhanana ngan saukur dina awan nu? Keur kitu nu peryogi jaringan 5G, sabab jaringan nu boga rubakpita cukup pikeun nyadiakeun kagunaan éta. A uteuk dina awan nu tiasa loba nu leuwih gede ti uteuk dina tangkorak. Anjeun tiasa numbu komputer kuantum pikeun robot jeung kitu anjeun tiasa ngadamel aranjeunna teuing smarter. Tangtu eta oge merenah nu téhnologi ieu geus kungsi diuji dina robot salaku otak manusa baris geura-giru ngagantung dina awan sarua. Éta wungkul anu hambalan leutik ngagantung otak manusa kana téhnologi anu sarua.

Samentara éta, ngembangkeun AI (kecerdasan jieunan) gancang dina lebet nu. Simkuring terang yen AI téh bisa ngalakukeun pangakuan raray ku cara ngumpulkeun data badag ti kaméra. Dina pamikiran ieu, paling utamana Cina; nagara anu kabuka dipaké. Sanajan kitu, eta leuwih metot lamun nyaho kamajuan nu pangahirna. Peneliti di Carnegie Mellon University geus ngembangkeun hiji metoda keur ngalakukeun AI ngartos basa awak. Mangga baca sakabéh artikel didieu sahandapeun link ieu. A cutatan tina artikel nu nunjukkeun bakal ngabalukarkeun hiji gambar tina tempat ngembangkeun ieu:

Kiwari éta sistem ngabogaan set ieu data ngagambar ti, éta bisa ngajalankeun kalawan ukur hiji kaméra jeung laptop. Eta euweuh merlukeun kubah kaméra-dijejeran mun nangtukeun penah awakna, sahingga téhnologi nu diasupan sarta mobile. Para panalungtik geus dileupaskeun kode maranéhna mun umum pikeun ajak experimentation.

Maranéhanana ngomong téhnologi ieu bisa dilarapkeun ka sadaya sorts interaksi antara manusa jeung mesin. Ieu bisa maénkeun peran badag dina pangalaman VR, allo deteksi finer jangjang gerak fisik pamaké tanpa hardware tambahan, kawas iteuk-on sensor atawa sarung.

Bisa ook Mempermudah interaksi alam beuki ku robot imah. Anjeun bisa ngabejaan robot anjeun ka "Nyokot Éta Up," na eta Langsung bisa ngarti naon nu nuju ngarah di. Ku perceiving jeung alih basa sapuan fisik anjeun, robot malah Dupi diajar maca émosi ku nyukcruk basa awak. Ku kituna lamun nu nuju nangis cicingeun kalayan beungeut anjeun dina leungeun Anjeun Kusabab robot geus dicokot proyek Anjeun, éta bisa nawiskeun Anjeun jaringan a.

Ulasan luhur tina kaayaan kiwari teknologi anjeun kedah rada sadar naon anu bade di na kumaha gancang urang nyandak arah nu tangtu. Kabéh kamajuan téhnologis ieu ditambahkeun nepi, urang bisa niténan bahaya hébat. téhnologi ieu leungeun pamaréntah sarta korporasi mega nyiptakeun rohang pikeun control totalitarian leuwih manusa dimana anjeun nyebutkeun ngalawan anjeun. Sakali dina jaringan nu di tempat, sakabeh AI ieu dites kahontal dina robotics, sambungan otak komo DNA urang bisa dirobah ti awan nu kami aya dina kaayaan bahaya pisan. Patarosan badag nya naha kami pamaréntah jeung pausahaan kawas Google jeung Facebook tiasa dipercanten téhnologi ieu. Hiji patarosan teuing badag nya naha urang laun transhumanisering lalaki ieu estu kudu hayang? Kumaha bisa bahaya caket ieu halt? Atawa kedah urang tingali salaku lengkah saterusna bisa dilawan dina évolusi manusa? Inget pilem di handap acan? (Baca leuwih handap video)

Lamun jalma kawas CEO Google Ray Kurzweil (jeung loba batur) geus, urang bakal mayar 2045 biology heubeul urang jeung ngagabung jeung AI. Manéhna ngabogaan kecap nice nimukeun tur nyaéta panggero moment ieu fusi 'singularity'. Sateuacan yén awak manusa bakal abadi, kusabab kabéh kamajuan téhnologis ieu ditétélakeun di luhur. Kuring geus disebutkeun ukur digambarkeun ujung gunung es, sabab anjeun tiasa bakti hiji buku sakabeh, tapi gambaran kahiji nyaeta cukup ieu anjeun ngartos naon anu bade di.

Mun urang kabeh kamajuan nambahkeun up, Anjeun bisa manggihan yén kalanggengan pursuing nu transhumanists (gaya nyetir balik kabéh kamajuan téhnologis ieu, nu aya di sakabéh lapisan luhur pausahaan tech badag), boga jauh di umum kalawan prediksi ibadah. Sangkan terang kana "kalanggengan" tina "hirup langgeng" dina Alkitab. Sarta lamun eta anu diucapkeun dina Alkitab ngeunaan kreasi a "langit anyar jeung bumi anyar, nu bisa nyimpen deui dina realities maya nu Ray Kurzweil prédiksi yén urang tiasa hirup di 2045. Kuring ajak anjeun kituna ka artikel ieu maca deui. Di dieu kuring ngajelaskeun naha téhnologi bakal mawa kaluar kabeh prediksi teh prophetic, kaasup penampilan a Al Masih-inohong dina hawa (awan). Link kalayan transgenderism (génder baé nétral) ieu jadi jelas, sakumaha dipedar di artikel ieu.

Jadi Anjeun nyambungkeun sakabéh buah luhureun, mangka anjeun bisa dimimitian ningali yén waktu keur procrastination téh leuwih. revolusi kudu dimimitian ayeuna. Mangga baca di artikel ieu kumaha carana maén peran hiji. Kadé ogé yén urang kudu téhnologi nu beuki loba draws dina web di sakuliah dunya, shedding. Anjeun tingali bahaya? Bagikeun artikel ieu pisan anjeun tiasa!

Pikeun pamahaman ditangtoskeun dinya téh boga mangpaat pikeun sabenerna klik sakabeh artikel dikaitkeun tur maca aranjeunna. maca Di dieu, dina nurutan-up.

éntri sumber link: oneweb.world, edgy.app, technocracy.news, cloudminds.com, spectrum.ieee.org, futurism.com

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (35)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Kamajuan di machine2machine geus anyar ogé massana moméntum, naon sababaraha nyaho éta Qualcomm, perusahaan balik kamajuan dina 5G (ogé 4G, 3G, 2G) eta aya dina léngkah anu panjara digital atawa sakumaha kuring nelepon deui piara * pinter Gulag *

    "Di antara téknologi dikembangkeun ku Qualcomm Israel téh parusahaan m2m (mesin keur mesin) sélular platform-mana anu dipaké pikeun lagu lokasi pets, kids, manula, sarta harta, ceuk spokesperson a. Ieu bagian tina usaha Qualcomm pikeun nyieun hiji "Internét tina Sagala," dimana objék nu intelligently disambungkeun ngaliwatan gabungan canggih nirkabel jaringan, modul, sensor jeung software pikeun ngaktipkeun bursa real-time inpormasi - nu mibanda elemen konci dimekarkeun di fasilitas Haifa Qualcomm urang , ceuk pausahaan. Di antara produk thathave nyababkeun ti téhnologi Maksudna Tagg, anu piaraan alat nyukcruk ".

    "Di antara Qualcomm urang Great kontribusi ka téhnologi mobile éta ngembangkeun standar CDMA (Divisi Code langkung Aksés), Mana diaspal cara keur saum sareng 3G 4G komunikasi. tim Israél mantuan pikeun ngamekarkeun Standar pikeun téknologi Jalma, ceuk Jacobs ".
    https://www.timesofisrael.com/qualcomm-founder-a-fan-long-before-start-up-nation/

    Bari geus dipikawanoh pikeun loba hal Microsoft, mangka paling dipikawanoh pikeun Windows - jeung taun, rumor geus swirled pikeun taun Éta patempatan utama sistem operasi anu dimekarkeun di Israel, hal parusahaan geus dikonfirmasi Sanajan eta geus pernah dieusian ngan komponén Mana atawa Windows anu "Israél." Gates, nu teu nyaho, teu cacah boh tapi anjeunna "pisan senang"
    https://www.timesofisrael.com/bill-gates-israeli-tech-changing-the-world/

    Tagg piaraan (goyim) alat tracking 😀 jeung bagian badag tina Windows dimekarkeun di Israel do math di ... 😉

    https:// en.wikipedia.org/wiki/Machine_to_machine

  2. ZalmInBlik wrote:

    Méméh robot moal salah mimitina kudu ngumpulkeun jumlah ontiegelijk badag data pikeun nguji algoritma keur pangakuan pola, Microsoft / Apple / Google ngalakukeun ka, jeung data badag nyaéta kecap magic ....

  3. Zonnetje wrote:

    Sumuhun, na rahayat biasa bakal tétéla rupa jeung teu nganggur kamajuan ieu. Simkuring terang saha balik deui tapi jadi sepi, diktator halus nu urang hirup nu urang disebutkeun bakal jadi alatan luhur bisa dieusian jawab. Sedih kitu.
    Sumuhun, counters bebeneran téh jenis gewtsgetrouwe bener nice anu pernah bakal nelepon pikeun revolusi nyata. Ku kituna mah aja tapi moal bakal papisah ans jalma biasa spontan bakal mutuskeun pikeun ngalakukeunana. Nu bakal jadi wasiat jelema anu geus hierarchically luhureun papan. Ah, Belanda, zombination dieu kantos kajadian iwal diarahkeun ku JS tersangka ushal.

  4. IBERI wrote:

    Ieu gancang di arah salah. kamajuan ieu kudu dieureunkeun. Dina sagala hal, nu undesirables moal cocog keur hirup salawasna. Aranjeunna baris sabenerna energetically (sanajan fisik) getarged.

    • clairvoyance wrote:

      Kabéh pisan nice, tapi lamun kuring ningali shills sarua nu bisa ngabantu ngalaksanakeun chemtrails, Gerbang pizza, 911 tig sarta séjén psy-ops / hoaxes sarta panutup up, naon anu kuring kudu 5G jaringan?
      Urang nyaho nanaon, sarta ku kituna (?) Urang balik kawas domba ngan bouncing deui deui.
      Éta mana deui persis saperti salawasna. Lajeng abdi baca komentar dihandap teh video on YT lajeng nyaéta panggero anu:
      "Heran naha Israel deploys euweuh jaringan 5G"
      Na yén sigana bohong sejen.
      Tur hirup langgeng I nyandak ku sisikian uyah, memang, kuring teu yakin eta.
      Freeze pati atanapi maot lapar kedah mungkin.

      • Martin Vrijland wrote:

        Yén shills yén bebeneran kalawan campuran gede bohong ka ahirna niup nepi ka net kapal-kaamanan, kudu jelas ... conto abound (George van Houts, Ronald Bernard, Ole Dammergard, Jim Fetzer, jeung saterusna).
        Anu henteu ngomong téhnologi nu teu ngamekarkeun arah éta. Hal ieu kacida gampang neuleumkeun diri dina naon kuring nulis, sarta pikeun manggihan yén urang teu ngawangkong ngeunaan fiksi, tapi sabenerna ilmiah / komersial
        kamajuan.

        Naon anjeun (buang orok jeung bathwater) nyaéta respon preciesde kedah pemicu shills ieu.

  5. Riffian wrote:

    Naon anu digambarkeun di dieu geus dirojong ku sababaraha sumber ...

    Sakali kacilakaan, dua kali kabeneran sarta tilu kali pola hiji

    • clairvoyance wrote:

      Riffian, utamana mimiti menit 27 I bisa nuturkeun éta ogé, tapi kaleungitan thread ti menit 27: 12 mun 28: 31. Meureun ngan kuring. Dupi anjeun sabenerna diawaskeun sorangan jadi jauh?
      Mah moal ayeuna naon masalahna maranéhanana, atawa aranjeunna senang? Kuring ngarti aya bener euweuh deui. Atawa meureun cicingeun Luciferians anu pasang aksi saperti Kristen? (Ku kituna shills salaku éta)
      Teu rada loba lahan anyar di Kristen palsu alternatif nitenan domba Kristen dina kontrol jeung dongeng kayaning datang tina Jurusalamet dina bentuk Yesus Kristus.
      Abdi trunews kitu ngan hiji saluran disinfo candak Kristen.

  6. guppy wrote:

    Ieu pisan metot naon lumangsung. Masih, Jigana ayeuna teh geus kajadian jeung nu lamun manusa dirina digawé nepi jadi luhur nu eta sarua jeung dewa dunya ieu hal anu teuas reset. Paling bakal tebih dikaluarkeun tina diri nu maranéhna saukur teu boga pangaweruh salamet.

    Kudu ngabayangkeun nu ningali dunya ngaliwatan wungu gelas berwarna kami kabeh kagungan on. Upami anjeun teu acan dikembangkeun diri teu geus invested kumaha kanyataanana jalan. Lajeng sagalana bakal tumiba tiis pisan di hateup anjeun, lantaran bener pisan gancang dina taun panganyarna na taun hareup.

    Parahu nu aya sia aya leuwih ti Coffin a, anu Parahu dina hubungan ogé boga dimensi sarua salaku Coffin a. Ulah digolongkeun kana carita hirup langgeng pangeusina ieu, tapi nyaho yen anjeun di dieu pikeun hayu jahat balik. Sabalikna ti jahat kanggo alesan alus hirup. Mun anjeun nyambung ka Internet lajeng Anjeun teu bener hirup jeung nu jahat. Ngaliwatan maot, anjeun tiasa kaluar tina dieu, anjeun teu sieun nanaon. Taya bunuh diri alatan anjeun whining deui bangun nu ranjang orok atawa geura-giru kana cyborg a.

    Urang teu bisa mungkir yén urang teu butuh internet pikeun ngembangkeun kami tapi kami geus tebih saluareun wates.

    Naha anjeun kantos heran anu petroglyphs ieu geus dijieun? Meureun hal ieu teh salamet tina reset saméméhna.

    Meureun tapi prakna eta kalawan sababaraha flints sarta ruku sarta arrow 😂

    Simkuring nuju bade ngalaman lamun urang nyebutkeun urang nuju bade ngaliwat nu sakali.

  7. ZalmInBlik wrote:

    ... wangunan on Qualcomm / 5G

    Cristiano Amon, CEO Qualcomm, nambihan yen 5G 4K streaming pilem téh sakumaha gampang saperti streaming musik. Oh genah 😀

    Sagalana di awan

    5G ogé kudu jadi pohara penting pikeun kamampuhan awan. "Moal lami deui anjeun nyimpen sagalana dina awan," ceuk Amon Qualcomm. "Ayeuna aya kénéh loba aktip dina smartphone anjeun, ahirna anjeun nimu sagalana dina awan jeung aktip béda dina telepon anjeun teu perlu." Ku anjeunna hartina informasi nu disimpen dina awan, batan fisik dina telepon.
    https://www.nu.nl/internet/5769273/5g-komt-in-2019-maar-ware-potentieel-laat-op-zich-wachten.html
    https://www.timesofisrael.com/qualcomm-founder-a-fan-long-before-start-up-nation/

    sami urang tingali dina Microsoft kalayan maranéhanana 365 Hiji leyuran Girang awan na sintésis Google..De éta sakabéh data nu aya di sakuliah dunya dina glance sarta ngagunakeun komputasi Quantum éta sapotong engké jajan ...

    sarta tangtu ngagunakeun algoritma luyu hal tangtu ulah aya timely 😉

  8. ZalmInBlik wrote:

    studi panalungtikan Israél nembongkeun hiji konferensi internasional yén frékuénsi éléktromagnétik anu sarua dipaké pikeun pakarang pikeun control balaréa, wangun dasar tina jaringan 5G panganyarna, leuwih ti 50 miliar unites alat (IoT). Studi ayeuna pikeun ngonfirmasi frékuénsi nirkabel dina millimeter jeung submillimeterbereik yén gelombang ieu interaksi langsung jeung kulit manusa, hususna kelenjar kesang. Dr Ben-Ishai Departemen Fisika, Universitas Ibrani, Israel nembe dipedar kumaha saluran kesang manusa meta salaku runtuyan anteneu hélik kalawan paparan ka panjang gelombang ieu.

    Élmuwan miélingkeun yén saméméh téknologi 5G anu deployed ngagunakeun frékuénsi ieu, ujian mimiti dampak kudu dilaksanakeun pikeun kaséhatan manusa pikeun mastikeun yén umum jeung lingkungan anu kajaga.

    Éta aya studi? Ehhh teu 😀

  9. Zonnetje wrote:

    Naon masih mangrupa philanthropists, hah. Sangkan museur kapentingan manusa. Sarta kami tapi sinis jeung kritis. Aranjeunna pantas medali hiji. Naon hiji rongkah individu atoh. Kuch.
    Rezim ngarobah asap!

  10. MB. wrote:

    'T salawasna guessing naon sabenerna. Bisi wae, loba Spasi X repot palsu, kaasup nu cheers sadaya eta jelema.

  11. Riffian wrote:

    Hiji-hijina hal abdi tiasa ningali tina ieu kamajuan téhnologis atawa programming duga yén urang tingali ngaliwatan saluran biasa, mikir Hideung Eunteung on Netflix nyaéta yén infrastruktur pikeun sistem 'Kredit wijen' maké IoT (5G) tahap krusial panungtungan bade. Urang ngumpulkeun titik ieu sadayana babarengan ngaliwatan kagiatan urang dina Internét sistem gunana tina mangsa nu bakal datang, abdi kituna datangna kana kacindekan yen kuring moal panjang hoyong eupan sato galak AI sahingga teu ngasupkeun offline hareup foreseeable / kaluar grid. Naon Zib sarta Martin pos didieu teu musik hareup lumangsung sakumaha urang nyarita ..

  12. Martin Vrijland wrote:

    Kumaha lamun kieu Microsoft Hololens anyar téh ngan awal? Dina sababaraha taun, gambar langsung kana uteuk diunggah jeung 5G jaringan pohara penting. Mun Google Magic kabisat dina dunya hiji 'tempat kaulinan' ngajadikeun eta malah leuwih seksi! Tapi anu manages jaringan? Web di sakuliah dunya? Saha nu lancah di pusat?

    • Zonnetje wrote:

      Anu manages jaringan? Saha nu lancah di puseur sual anjeun. Maksudna teu ngajawab moeiijk. Saha manages data sarta aliran informasi? Katuhu, anu tersangka biasa. Anu sejenna. Cui Bono kabeh jalan ngakibatkeun aranjeunna.

  13. ZalmInBlik wrote:

    Akamai Panyiaran, Inc. mangrupa jaringan Amérika pangiriman eusi (CDN) jeung panyadia layanan awan kantor pusatna di Cambridge, Massachusetts, di Amérika Serikat. jaringan pangiriman eusi Akamai urang nyaeta salah sahiji nu panggedéna platform komputasi disebarkeun di dunya, jawab porsi antara 15% na 30% tina kabeh lalulintas wéb. [3] Pausahaan ngoperasikeun jaringan tina server sabudeureun dunya tur rente kaluar kapasitas dina server tesis ka konsumén anu keur loka Ramat Maranéhna digawekeun gancang ku dikabaran eusi tina lokasi deukeut pamaké. Lamun pamaké navigates ka URL hiji customer Akamai, browser Maranéhna geus dialihkeun ka salah sahiji salinan Akamai ngeunaan ramatloka teh.

    http://edition.cnn.com/2001/TECH/industry/09/11/akamai.founder/index.html
    https://edition.cnn.com/2013/09/09/tech/innovation/danny-lewin-9-11-akamai/index.html

    • Martin Vrijland wrote:

      Metot ... ieu mah sakali hiji manajer jualan di AboveNet (kiwari Akamai).

      Hiji jéntré metot: VP Paul A. drove a Porsche 911 na dipesen kana hotél gedé salawasna kamar 911
      Urang kudu aya dina mangsa éta loba bir nginum dina akun of 911 kamar, tapi anu méméh PSYOP serangan kawentar 😉

      AboveNet ieu kaala ku Metromedia Serat Network (NASDAQ MMF), tapi anu bangkrut di 2002 (https://www.nytimes.com/2002/05/21/business/technology-metromedia-fiber-files-for-bankruptcy.html)

      Engké, aranjeunna dimimitian ku jadi Akamai (atawa meuli kaluar tina bangkrut) sanggeus parusahaan munggaran Loka Smith sempet meuli duit. Dina jangka waktu nu Kuring geus ninggalkeun kapal sinking ka saingan (anu ogé rubuh sanggeus gelembung Telecom).

      Mun Kuring kungsi dipikawanoh yen kuring sabenerna digawé pikeun Rupert Murdoch, abdi sempet rada scratched balik Ceuli kuring, tapi kuring teu jadi lakukeun.

      • ZalmInBlik wrote:

        Hatur nuhun Martin pikeun info..Ik metot ieu balik malah satuluyna disebutkeun yen Akamai mangrupa bagian ti program Talpiot Israél kawentar mana Danny Lewin mangrupakeun produk alam, Unit 8200 teh sarua ti NSA AS. Murdoch teu leuwih ti hiji lalaki jarami zionis ..
        https://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=3241.0

        • Riffian wrote:

          Utamana bagian ngeunaan Danny Lewin (Akamai) pisan menarik, 9 / 11 éta hiji operasi militér Israél tanpa ragu a ..

          • Zandi Panon wrote:

            @zib, heel interessant die danny lewin figuur. Ik heb het vaker gezegd als je maar dieper graaft zul je de usual suspects tegenkomen. Ze verschuilen zich achter allerlei maskers en opereren graag in het duisternis, zoals kakkerlakken. Zodra het licht (waarheid) op hen gericht wordt vluchten ze allen kanten op…

  14. ZalmInBlik wrote:

    Israel anu 2nd The Panon Out Of 6-Panon.

  15. ZalmInBlik wrote:

    Peran sababaraha pausahaan Israél (pausahaan hareupeunana) dina meta téroris, kayaning 9 / 11, 7 / 7 jsb

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup