Anjeun tiasa nyangking parantosan sareng pilihan anjeun masalah!

Filed dina warta analisis by on June 10 2019 12 Komentar

Sering sering anjeun ngawitan paguneman sareng jalma anu mimiti nyadar yén dunya yén média sareng politikna nétélakeun yén urang didasarkeun sagemblengna kana tipik sareng tipuan anu terimpang, réaksina rada teu harepanana sareng dina "kami henteu tiasa ngalakukeun nanaon". ulah ". Kuring salawasna mendakan yén kacindekan metot. Naha anjeun moal bisa ngalakukeun nanaon ngeunaan éta? Becauseta kusabab urang cicing di Walanda katut ampir 18 juta jelema anu boga kueh bumi atanapi ku sabab populasi sadunya ampir 8 milyar?

Nambah jumlah jalma anu nangtukeun gambar di Walanda? Ieu sababaraha sakeupeul aktor politik anu maénkeun dina kaulinan kénca, katuhu, héjo, wungu, liberal sareng oposisi sareng sakeupeul palatih persépsi dina média (kawas para pamaca warta warta, rai Telegraaf (sareng koran sejenna), Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk sareng ngaranan sakabeh daftar propagandists profésional anu dibayar). Ista klub relatif leutik.

Anu urang anu patali nyaéta naon waé abdi nyebut 'sistem'. Sistem nyaéta pagawéan radar anu tiasa dianggo dina waktos sadaya radar. Sistem hukum, aturan sareng pajeg sareng sadayana inspeksi tina sagala hukum, aturan sareng pajeg. Terus Anjeun gaduh lembaga pendidikan sareng pelatih sareng sagala hal anu umat manusa diajar damel di sistem.

Alesan naha urang henteu tiasa (atanapi rada janten: wani) ngaleupaskeun sistem jeung alesan yén kami henteu wani ngudag éta persentase leutik tukang bohong panangtayungan kaluar tina posisi maranéhanana atawa sahenteuna tiasa ngantepkeun yén kami ka aranjeunna, kusabab kami nempo yén aya seueur kasalahan, tapi dina waktos anu sareng gumantung kana sistem anu sami. Sabaraha jalma dianggo di gedong kantor ageung nalika nerapkeun aturan, mariksa jalma séjén atanapi latihan generasi salajengna. Batur digawekeun dina 'bantuan' dimana unggal jalma anu henteu panjang tiasa dianggo dina sistem anu numpuk atawa dipasuh up. Upami saurang jalma anu ngajantenkeun sistemna pikeun léngkah éta, radarna bakal diganti ku anu anyar.

Simkuring terang teu sia aya "sistem"; kami henteu terang dunya anu ngalir sacara mandiri ti sistem anu aya. Dimana urang bakal tanpa infrastruktur pikeun mobil, karéta sareng pesawat urang? Dimana urang teu aya tanpa aturan patalimarga, lampu lalulintas, undang jeung aturan? Kumaha kedah anjeun ngatur dunya? Ngaleungitkeun sagala aturan eta? Naha urang kedah ngudag hiji jenis anarki? Sareng teu démokrasi hiji-hijina model anu dianggo? Atawa bakal anjeun rada hirup di handapeun diktator?

Titik sanés anu prinsip dasar anu salah; titikna nya eta jalma anu nyepeng tenda anu mehkeunkeun yén urang hirup di démokrasi hiji, samentawis ieu lain nanaon langkung tina masalah topeng dina rezim diktator. Ieu lumaku di tingkat nasional jeung internasional. Sajaba ti éta, titikna kana yén urang sacara langsung dibantah ngaliwatan politik sareng média ku penampilan ancaman kajahatan sareng teror (sering nyalira-self created) sareng sadaya hal-hal anu sanés, janten sigana sapertos supados kedah urang undang-undang hukum, aturan jeung ukuran kaamanan. Whirlpool éta tina terus asup sieun jeung maén balaréa kalayan tipuan jeung tipu daya, Anu laun nyababkeun manusa langkung seueur beuki dina kaayaan pulisi kapulisian. Hanjakal, éta lolobana kalibet dina sababaraha sandwich, supaya roti sareng kaulinan tiasa dibayar, sarta ku kituna seuseueurna paling buta tetep naon.

Filsuf Plato sakaligus nyerat carita nyebut "allegory of the gave" (tingali gambar sareng artikel ieu). Jelema di handap guha dipasung. Aranjeunna teu terang nanaon sanés bayangan-objék anu ngalirkeun dina cahaya cahaya jieunan. Hayu urang ngan nyebutkeun yén kami kabéh jalma di guha anu dipasung ka sistem anu dipikawanoh. Plato nyatakeun dina allegorna yén lamun urang kedah ngajantenkeun ka permukaan, maranéhanana bakal dilolongan sinar panonpoé alami ku kituna kabur ku kabebasan sareng bentuk saleresna objék (diantarana aranjeunna ngan saukur ngéwa tembok) nyaho guha), yén maranéhna resep resep posisi dipasung akrab dina guha kanggo kabebasan anu kagunganana nganggo rasa.

Rahayat di guha moal bakal terang kapasitas maranéhna leres salaku hasil tina ranté maranéhanana. Alsota ogé bakal pernah ngalaman kabebasan leres. Kanyataanna; lolobana bakal resep posisi dipasung sareng kalangkang kanyataanana sabab dipercaya. Paling bakal resep kana lampu jieunan dina média jeung pulitik di luhur cahya panonpoé.

Salami urang mutuskeun cicing di guha sareng tetep radar sistem anu ngajalankeun; salami urang anu puas ku kalangkang tina realitas anu urang tiasa laksanakeun (gaganti tearing diri urang sorangan ti jalma anu parantos dipasangkeun kami kana sistem anu hukum sareng aturan anu ngadamel ranté kami sareng roti sareng maénkeun éta ngan bentuk dina tembok) urang moal ngahontal Salami urang tetep mariksa unggal upami urang tetep dipasung kana sistem sareng taya sahijieun nyorotkeun pikeun ngareubah rantay, urang bakal tetep dina kalangkang kamampuan urang sareng ningali dunya anu mangrupakeun saukur cerminan poék tina realitas dina tembok.

Geus waktuna eureun radar; pikeun megatkeun ranté sareng nyingsieunan para penjaga guha di lawang ka torowongan. Anjeun peryogi lagu éta pahlawan ('Urang bisa jadi sakadar kanggo waktos') ku David Bowie. somethingta hal anu tiasa Sadérék dinten sareng nya eta hal anu langsung mangaruhan kanyataanana anjeun. Sakali dipegatkeun tina ranté, anjeun tiasa nyambung batur ka permukaan sarta ngabantosan sieun kabebasan leres. Neupaskeun éta ranté sareng nyarios ka sasama urang ngeunaan ngajaga ranté budak di jero guha. Anjeun tiasa ngamimitian dinten; ngan ukur sieun Anjeun pikeun ngantepkeun kasalametan palsu tina guha akrab anu nyepeng anjeun. Ngaradeg sareng megatkeun ranté anjeun sareng ngantep saha waé anu ngusahakeun ngeureunkeunana sarta tetep anjeun dina guha terang kecap-polos yén anjeun moal nanggungjalan budak kana kanyataan palsu kanggo sesa jiwa anjeun.

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (12)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Ngabayangkeun yén mahluk opat kelén tina film ieu ngabéréskeun ngaran politisi sapertos Mark Rutte, manipulator média sapertos John de Mol, Peter R. de Vries, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, Eva Jinek sareng seueur anu sanésna. Anjeun ngan kedah nempatkeun sorotan ka dinya tur tingal kumaha kajadian:

  2. Abdi kuring artikel anu saé sareng jelas!

    Sistem ayeuna dumasar kana "kakuatan" sareng ieu "kakuatan" dijaga ku sadaya pihak kalibet.
    Naha "kakuatan" dina tanda petik?

    "Kakawasaan" dina sistem sanés henteu daya otentik, tapi "kakuatan" dumasar kana jahiliah, sieun, nelen jeung karuksakan. Jalma anu ngatur sistem sarta ku kituna mibanda "kakawasaan" ka jalma-jalma nyaéta dampal dina nyiptakeun jahiliah ieu, sieun, ekploitasi sareng karuksakan diantara jalma milik jalma. Anak rahayat jalma lahir tanpa lahan sareng disuhunkeun pikeun milu dina sistem, nu dingaranan sistem ngagaduhan kapentingan sakabéh jalma ... masarakat; kapentingan umum.
    Teu aya kapentingan umum! Raceta balapan beurit dahsyat, dimana madmen, egos badag, narcissists na psychopaths geus junun meunang "posisi dominan". Walanda aya diktator!

    Daya anu leres atanapi otentik dumasar kana kamampuan pikeun ngadamel, saimbangna sareng saimbang-rekeningna. Jalma-jalma bener anu calakan tiasa nyiptakeun-hal anu pohara éndah, tanpa ngabahayakeun hak aya jalma-jalma sejen, flora sareng fauna.
    Hanjakal, nurutkeun sistem, jalma "tétéla" anu kawilang henteu pinter! Ieu urang hirup kalawan "pinter" parantos hasil diobatan sarta diprogramkan dina sistem sareng ngeluh propaganda sareng indoctrination. Jalma ieu henteu nyiptakeun naon waé, tapi ngalakukeun padamelan anu aya di sistem, di mana aya sanés rohangan pikeun kecerdasan nyata, anu tiasa nganyatakeun sorangan dina kreasi anu leres sareng mana kasaimbangan sarta harmoni lumaku. Conto jalma soulless sapertos anu manajer sareng kerah bodas ... anu teu tiasa sabar ka jalma calakan leres di sakurilingna. Pidéo The Incredibles (dina artikel) mangrupakeun conto anu hadé. Sarerea geus seuri dina pidana ieu lucu, tapi ngan ukur wani ngajantenkeun pesen sareng mendakan diri dina eunteung ... saolah-olah maranéhna henteu tiasa nyucapkeun dunya anu diserat sareng ego.

    Ku kituna ...
    Deui ka dianggo isukan sareng anu ngahalangan anjeun pikeun ngingetkeun posisi anjeun. Saha anu terang, meureun aya promosi! Ulah nganggap ngeunaan naon sabenerna anjeun lakukeun. Barina ogé, anjeun moal bisa ngarobih dunya. Jalma anu henteu sanggup kéngingkeun kerja parantos parantos diaktipkeun ditumpurkeun ku sistem ieu. Katerangan ogé ieu lumaku pikeun jalma-jalma ieu: becus, sabab henteu tiasa ngabantosan éta.

    Upami anjeun teu acan terang naon anu kedah dilakukeun, bagikeun artikel ngeunaan ramatloka ieu sareng ngarojong ramatloka ieu sareng uang artos.

  3. Zonnetje wrote:

    Artikel anu saé ti Martin sareng réspon anu saé ti Suk Kajadian!

  4. Maasland wrote:

    Hai Martin,
    Anjeun tiasa nempatkeun sababaraha sauran sapertos. Tapi tetep non-praktis
    Henteu paduli kumaha pikir ngeunaan "kitab suci," maranéhanana nubuat memang bakal "leres".
    Upami urang ngalakukeun nix, teras prosés éta dituluykeun. Lamun urang nganggap 100den (naha atanapi henteu dijadikeun oposisi anu dikawasa) inisiatif sareng individu pikeun ngalaporkeun pengangguran ... .. lajeng ningkatkeun prosés polarisasi ... ... anu pamustunganana ogé bakal ngahasilkeun hasil anu sami: 100 % Tiasa dikawasa masarakat anu "anu leuwih seueur pangsaeutikna anu ageung anu sanésna kedah (kedah)"
    Malah bade cicing wae dina tenda sareng sababaraha, lajeng tumuwuh endive anjeun sorangan, sanés peta giat, sabab minoritas sapertos anu antukna bakal ngelek ku sistem anu sarua.

    Bisa jadi éta The Truth is luar frames kami? Bisa jadi yén dasar hiji ti eta buku suci anu "ngan" kaeusi, teras ogé nubuat anu ditulis ngeunaan jaman salajengna? Hijina hal anu kedah diulik deui nyaéta patarosan: naha meureun aya hiji kakuatan anu Illahi anu parantos disaluyukeun jaman ieu (eon ieu), numana mana anu hadé sareng jahat ngucapkeun babarengan, anu saterusna sulingkeun eon. dimimitian recovery pinuh? Dina kasus ieu urang cicing dina waktu anu pohara menarik sareng pantes diajar.

    Tapi kuring resep maca sapotong atanapi nasihat praktis 6 tina anjeun tentang kumaha carana leres tiasa dianggo pikeun nelepon, sareng anu ogé resep maca hasil anu dipiharep ka dunya langkung saé.

    • Martin Vrijland wrote:

      Hai Arie,

      Dina pamadegan mah anjeun leres nangtoskeun yén ieu niat anu pébotat agama anu kaeusi kudu ngusulkeun. Kedah dicatet yén nubuat dina agama utama nampilkeun sasaruaan sareng béda dina jéntré, pikeun ngadamel dualitas nu dipikabutuh pikeun perjuangan anu diperlukeun di antara golongan populasi.

      Kuring geus dipedar dina sababaraha artikel anu kuring yakin urang hirup dina kanyataanana simulatif. Kanyataanana simulatif anu disusun ku "déwa" (nu diwangun tina simulasi) khususna, anu disembahkan di kelompok rusiah sareng Garéja Katolik: Lucifer
      Kuring ogé ngécéskeun yén hakekat simulasi nyaeta kedah aya pilihan bebas. Upami teu kitu simulasi bakal deterministik tur hasilna bakal jadi definitif, ku kituna teu bakal simulasi, tapi hiji pilem deterministik.

      Najan kitu, tiasa ngadamel hasilna sareng ngarahkeun naskah (jalma anu nubuatana), pembina parantos ditempatkeun 'karakter anu henteu-maénkeun' dina simulasi; avatars anu dikawasa ku lalaki anu kedah ngintunkeun karakter anu diputerkeun (jiwa milu anu aya dina simulasi pamuter multi) di arah naskah anu gedé.

      Nuhun, ku kituna aya simulasi ieu 'Allah' (pembina) (simulasi dina sababaraha pamaén). Leres, aya hiji naskah anu tiasa dipanggihan dina nubuat sareng enya, aya grup (avatars) anu nyoba sadar naskah ieu.

      Ku kituna kuring hoyong masihan sasén praktis 6 nu nanya:

      1. Ngeureunkeun percanten ka langit jeung naraka (dualitas) sareng percanten ka sadaya anu ageman agama hébat ngabejaan anjeun, sabab modél Allah / Iblis atanapi langit / naraka nyaéta dualitas anu disieun minangka bagian tina simulasi pikeun nempatkeun anjeun leres dina leungeun kirimkeun panjaga naskah sareng nyerah jiwa anjeun ka Allah (anu ngawangun simulasi); atawa "anak Allah" (nu ngawangun simulasi dina pakean domba).

      2. Neuleumkeun diri dina kanyataanana simulatif sareng asup ka kumaha avatars karakter henteu-maén anu disetir ku naon anu ogé urang sebut éntitas, tapi anu sabenerna hartosna 'ngatur ku pembina simulasi'

      3. Panggihan kumaha ieu anu henteu maénkeun dina avatars karakter nganggo nubuat dina sagala agama pikeun ngalibetkeun naskah anu hébat sareng mikuat dina jiwa (para pamaén dina partisipasi dina simulasi multi-pamaén) nyerah definisi ka AI Luciferian ("hirup langgeng" agama, "anu singularity" tina transhumanism; mahluk sami sareng sami).

      4. Masihan skrip-dijaga anu henteu nganggo pamuter anu sanés, tapi di luhur, teu dicelupkeun jalma-jalma di média sareng politik nanggepan daék sacara sadia pikeun berkas skrip na dijaga; urang ngobrol ngeunaan ngaran anu parantos dipikawanoh dina politik jeung jurnalistik (boh grup oposisi mainstream sareng dikawasa anu bareng ngadamel kaulinan dualitas).

      5. Lirén henteu ngajentrekeun anjeun nganggo jasa naskah sareng muterkeun simulasi nalika aturan-béu éta: kaluar tina guha sareng wani malih sieun anu tanpa henteu aya rantai budak sareng sareng henteu janten bagian tina karya radar bakal leres.

      6. Sumputkeun sagala bentuk agama sareng kapercayaan dina "ka dieu Yesus" (atanapi gaya mana waé anu mana waé anu bade pas simpen anjeun)) tur tingal yén anjeun badan kaputusan anjeun. Upami anjeun ningali yén hukum gratis bakal salawasna nerapkeun, teras anjeun ogé bakal ningali éta unggal pilihan anu anjeun parantos lakukeun (anu simpangan tina arah anu dipikahoyong tina naskah) ngabantosan aya pangaruh-hasil ahir kanggo ngabantuan Luciferian nu dipikahoyong Hasil ahir.

      Pikeun katerangan rinci ngeunaan naon anu kuring ngarujuk di luhur, baca artikel ieu: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-is-kinderlijk-eenvoudig-om-de-toekomst-te-voorspellen-als-je-het-script-doorziet-wordt-een-nostradamus/

      Atawa baca artikel dina menu di handapeun judul 'simulasi' sareng ngawitan di halaman 2 lajeng neraskeun bacaan dugi ka salam ka tukang.

      • pikiran Supply wrote:

        Hei Martin,

        Analisis anu saé pisan sareng kasimpulan hakekat sadaya artikel anjeun nu tos ditulis dina taun-taun ayeuna. Dina ieu panalungtikan abdi sorangan abdi sumping kana kacindekan sami. Goalta tujuan mulya tapi 'dina waktos hirup urang' naskah anu henteu parantos dirobah (cukup) (hirup pondok teuing kanggo éta). Sikina parantos dikawasa tur meureun meureun aya dina sababaraha taun sarta panginten nu bakal kajadian .. Meureun, kusabab karéta naskah anu rumbling sareng sahingga siki éta tiasa kaluar? sugan hiji kaunggulan di dieu kusabab mémori maranéhanana henteu mupus?

        Samentara éta, kuring pikir anjeun kedah ngamankeun 'Roh' anjeun sorangan. Kusabab (ogé dumasar kana panalungtikan abdi) pati henteu otomatis 'game over'. Malah saatos anjeun paéh, bakal gratis bakal diuji sarta aranjeunna bakal ngantep anjeun milih. Kawas dina 'game'. Upami anjeun kersa ngantepkeun diri sareng nyirikeun upami anjeun bakalkeun "mémori bakal dihapus" anjeun bakal leresan deui dina 'daging'.

        Asalna kami henteu 'daging'. Kami terstruktur pikeun ngéléhkeun simulasi ieu lajeng kami deui (di sakabeh daerah) terstruktur dina simulasi. Lamun 'will will' nyaéta hukum universal, maka kami nyalira masihan idin pikeun muterkeunana 'game' (sanaos dina pretenses palsu). Alesan naha urang ngolo-ngolo pikeun ngulinkeun kaulinan ieu téh diskusi anu sanés ..

        Ku kituna ayeuna sanesna pikeun (individual) saatosna moal nyieun pilihan salah deui dina ngaran 'bébas will'. Kusabab lamun nyieun pilihan kalayan 'wasiat bébas' (ku cara diolo-ngolo ku pretenses palsu), lajeng anu ngan bakal 'wasiat bébas', tulus atanapi terstruktur, henteu masalah. Sareng anu persis kumaha 'bébas will' anjeun terstruktur.

        Itta lajeng sanes waktos keur (sajaba moal kalibet dina naskah dina simulasi (saloba mungkin)) bade difokuskeun kana simulasi deui saatosna anjeun maot? 'Game over' -> 'Player Up, One More Game'.

        Lamun anjeun moal bisa meunang 'game', nya éta hadé diajar kumaha ngeureunkeun muter? Utamana upami hasil ahir tina ieu salawasna tetep anjeun dina kaulinan (Singularity / Transhumanism) jeung maranéhna narékahan pikeun masihan anjeun henteu pilihan pikeun milih 'game'?

        Abdi hoyong terang visi dina ieu ..

  5. jelema nu baha wrote:

    Anjeun teu noél kana titik penting dina perbandingan sareng allegory guha. Jalma anu geus ningali bentuk leres sareng akrab sareng cahya panonpoé anu henteu dipikaharti ku "dipasung" nalika maranéhna balik ka guha. Alsota ogé migunakeun parah deui guha gua, sabab éta henteu langkung dianggo kana dunya schsduw sahingga ditanggap salaku kirang ku "ranté".

  6. S0M30N3 wrote:

    hallo

    Salah sahiji koméntar henteu ngaliwatan-hijina .. sareng ieu ngan link youtube: https://m.youtube.com/watch?v=_sB5cTocfZM

    Hatur nuhun sadaya martin, inspirasi, motivasi, artikel jelas, nyerah sareng tetep bade ..

    Salam S0M30N3 - Jeffo

    • Zonnetje wrote:

      Upami urang hoyong ngarobih kaayaanna, dina dieu sareng ayeuna, maka urang kedah nyadar yén budak lalaki naskah anu ngajadikeun panerapan, ngalaksanakeun kawijakan padika via psyops, sareng sanes. Jsb anu ngabahayakeun kana populasi normal. Budak awéwé sapertos ieu parantos nami ngaran kulawarga basa Walanda tur ngagugikeun janten Walanda dina kahirupan sapopoé, supaya jalmi Walanda biasa nganggap maranéhna 'Walanda. Areta henteu hal éta ngeunaan hal éta imigran mumusuhan 'elit' anu nyepeng posisi kéngingkeun di Walanda sareng anu henteu hoyong nyerah / ulah babagi sacara sukarela. Upami urang hoyong ngarobah kaayaan, kami kedah ngayakinkeun elite imigran musuh ieu nyerah jabatan konci sarta ninggalkeun Walanda sacara sukarela. sabab éta mangrupa sumber masalah di Walanda. Upami urang parantos ngusahakeunkeun di Walanda-nagara hiléna, kaayaan di walanda bakal dirobah ku cara nguntungkeun, sanés anu langkung halus, jempe, pamilihan anu palsu, warta palsu, jsb. Diantarana ngeunaan populasi biasa, anu aya ukur anu dipikaresep.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup