Anne Faber munggaran dikubur, teras ngaben, ujug masih dikubur. Kasalahan bapana Wim Faber?

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on May 27 2018 9 Komentar

Bisa geser dina miss jurnalistik, tapi sapertos hitungan serius saperti hal Anne Faber sigana teu mungkin nu galau a pamakaman jeung ngaben. Ayeuna urang bisa disebutkeun yén Telegraph jadi mindeng ngajadikeun kasalahan, tapi dina hal leungit sakumaha anu di Anne Faber sigana kuring aya hiji redaksi lengkep meddling kalawan hal. Kumaha anjeun tiasa jadi salah kaprah dina ngalaporkeun yén batur dikubur atanapi ngaben? Dina 21 Oktober, Telegraph dilaporkeun yén Anne Faber bakal dikubur poé saterusna. wengi eta suratna dirobah sarta Anne bakal ngaben sakaligus. Dina carita pisan emosi dina Volkskrant kamari, dimana bapa Anne Faber sigana novél rada provokatif tokoh utama dina tulisan kacida alusna sarta duka gambaran ngeunaan hiji scriptwriter pohara alussanajan kitu Volkskrant nyebutkeun yen: "Saatos pamakaman Anne urang Wim estu ngan bisa mikir hiji hal: kumaha ieu bisa lumangsung?

Papa tadi Wim nu kudu pikir Saatos ngaben di? Dina hal nu nuju teu salah kaprah? Lamun ngubur putri Anjeun nyaéta ritual sahiji dampak hébat nu tetep sareng anjeun. Sami mana keur ngaben di. Di handap ieu mangrupakeun elemen rada penting dina ieu carita, anu tiasa nyokot nu urang bisa kudu nungkulan hiji PSYOP pisan badag jeung ogé orchestrated.

Naha anjeun bakal ngalakukeun éta? Naha anjeun bakal nyieun sagala gambar jelema digital ngarobah hiji vermissings- jeung rajapati di tempat kajadian? Naon jelema bodo invents ka pikir anu ieu PSYOP a!? Muhun, mun panerapan ieu bisa dicitak ku nu pernah ilaharna ngalakukeunana ku percetakan, éta gunana lamun boga hiji rajapati muluk emosi-provoking, anu nyimpen nagara dina kaributan. Lamun ngidinan Anjeun ngahontal jalma dina mangsa nu bakal datang bisa dipenjara tanpa intervensi ti hiji psikiater atawa ujian jiwa lamun pangadilan manggih yén ieu téh perlu, anjeun bakal geus ngahontal kaayaan tina naon anu lumangsung dina Uni Soviét heubeul tur disebut ' dissidents. Éta bisa dipenjara tanpa rahmat; euweuh hayam jalu nu crowed ka. Sadia ti kaayaan keur saeusi hirup anjeun lamun hakim megatkeun. Ku kituna hiji PSYOP tina babandingan ieu bisa mastikeun yén urang nelepon pikeun panerapan anu bakal normal jadi dianggap salaku horor murni, tapi kusabab dulur anu keuna ku rajapati dahsyat sarta killer dahsyat Michael Panhuis, dulur bakal akur panerapan anyar ieu. Anjeun tiasa teras engké salaku kaayaan ngan saha konci kagok. Keur naon urang napelkeun jadi loba ngeunaan ramo di Erdogan atawa nagara kawas Cina, tapi dijual ngaliwatan marketing pisan palinter dina wangun PSYOP ka jalma.

Anu pencét ramatloka Telegraph nu kabuka dina Jumaah 20 Oktober bisa maca eta Anne Faber bakal dikubur. Dina update Oktober 21 23: jam 32 suratna dirobah sarta ngaben Anne dumadakan. Telegraph éta dina waktu nu ngan poho ngarobah URL nu éta katingali yén maranéhna kungsi robah pikiran maranéhanana. Ayeuna aranjeunna tos URL diedit sarta Anne éta sangkan (nurutkeun pesen kieu) ngaben. Geulis aneh kituna 'ayah' Wim kiwari ngawangkong ngeunaan pamakaman a. Oh, bodo téh ngan jadi emotionally bingung yén manéhna téh salah kaprah.

Anjeun nempo video nu di handap pikeun diajar ngeunaan hartosna teknis salah geus némbongkeun karakter dina kahirupan nyata teu sanajan teu aya atanapi gaduh gambar urang, video jeung audio. Bisa eta jadi nu urang kaayaan didieu kalawan PSYOP a gaduh babandingan badag (maké téhnik misalna) dina urutan nyorong ngaliwatan hiji hukum anu engké bisa nyokot saha kaluar jalan? meunang Edith Schippers lajeng kénéh harti na? 'Masalah, Réaksi, SolusiMangrupakeun metoda dimana anjeun nyieun masalah anu lajeng ka ngangsonan hiji respon émosional diantara rahayat, aranjeunna lajeng nawarkeun solusi maranéhna bakal normal pernah nampa. A "solusi" nu bisa pencét saha, tapi taya sahijieun nyangka deui sabab evoked pisan emosi.

éntri sumber link: volkskrant.nl

tags: , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Hal ieu kacida aneh ngomong baé anu geus mimiti Sukatani, ngaben atawa dikubur deui. Mun manehna geus dikubur di mana baé anu lajeng? Dupi urang warga pariksa?
    Alus nu tetep terus abreast.
    Salaku urang nyaho, naon bae bisa lumangsung di Walanda. Teu dimaksudkan dina cara positif. Ieu nagara bahaya. Utamana lamun anu quo status, sistem, criticizes nu Grup. Walanda sells sorangan salaku nagara HAM tur ngaliwatan presstitutes mun nyumputkeun awon, pikaresepeun. Ti luar sagalana Sigana nice kaluar, protocollerje dieu, ogé diropéa taman jrrd Walanda Dr. Jekyl jeung mr. Hyde. Taya moral tapi dimana eta ngan dijalankeun dina duit iwal maranéhna bisa earn moral. Muhun eta tetep carousel darat, laundering duit nagara kalawan pakta pajeg na luas.

    • Martin Vrijland wrote:

      Yén pamakaman unannounced luar biasa lumangsung dina Jumaah 20e, ieu nelepon sorangan geus ngahalangan. Hiji poé saméméh dijieun nu maos janten sadar yen aya nowhere ningali hiji pengumuman tina pamakaman a. Tangtu apology poé saterusna kulawarga teu hayang wartawan aya sahingga peupeus kursus teh penjaga. Barina ogé, kami kabéh boga wartawan nyata di nagara ieu anu bener balik Ngalanglang jeung anjeun kudu eureun. Atawa geus aya ngan saukur no panon prying utamana desirable sabab "kulawarga" teu kudu datang ka gambar? Rék do lamun anak Anjeun atawa kabogoh bakal leungit na bakal ditelasan? Ninggalkeun sagalana ka ahli komunikasi profésional super ti hiji mamang Hans Faber?

  2. Frescinho wrote:

    Hai Martin, Faber mangrupakeun kulawarga Yahudi? Nurutkeun kana iman Yahudi anu Yahudi henteu ngaben tapi dikubur ngan ... Kuring henteu weruh naon Yahudi anu keukeuh meuleumkeun mayit ... patarosan anjeun bakal menta nya naha a Yahudi anu ngaben ngalawan tradisi yahudi ... Yahudi anu dikubur supaya jeung Advent tina Yesus gugah deui ... kalawan ngaben bakal gagal ieu ...

    • Martin Vrijland wrote:

      dives alus misalna mairan hiji reageerder..waarom anyar nu ujug-ujug?
      Pikeun ngadalikeun diversion arah ngaben naha Yahudi jeung ka sapi jalu sawala jauh ti pinter naha ngarobah naratif media.
      lalaki alus!
      titik teh nya eta carita geus robah dina média jeung nu eta pisan anu luar biasa. Anjeun moal ujug-ujug nyarita tina ngaben mangrupa, sanggeus eta éta pamakaman munggaran tur acan deui ujug-ujug nyarita tina pamakaman a.

  3. clairvoyance wrote:

    ramana miwarang, "Kumaha ieu bisa lumangsung" Muhun, sareng urang heran kumaha eta bisa lumangsung yén maranéhna bakal dikubur heula, teras ngaben lajeng dikubur deui engké baé.

    Sarta eta ieu dipikawanoh atoh "kumaha ieu bisa geus kajadian?" A gélo stray éta eta?
    Kitu gawéna kalayan manajemén persépsi. Bohong ulang shit gering anjeun tina média.

  4. kamera wrote:

    Baheulana rapih fototootjes Kremlin shopped, aranjeunna kalakuan jiga nanaon ti
    lately, sahanteuna lamun maranéhna bisa geus ampir satengah abad, sumawona lamun
    anggaran pamaréntah geus lajeng nu kakarék dihasilkeun. Téknik ningkatkeun tapi manipulasi dina
    saprak jalan mun Roma

  5. clairvoyance wrote:

    Ngeunaan pilem "generative jieunan AKAL ', Tintin aya dina sagala hal sumanget.

  6. Zonnetje wrote:

    Kuring teu ngarti naha maranéhna diteundeun rusiah atawa di tanggal sahenteuna rusiah bakal geus dikubur aranjeunna. Di handap ieu mangrupakeun hal nu teu resep Rahasia. Malah piaraan hiji meunang perhatian leuwih. Salaku kajadian, sigana lamun aranjeunna pernah eksis iwal eta dimaksudkeun. Deui, teu saha nyaho di mana baé anu dikubur? Anu bakal presstitute kénéh geus ngangkat deui sareng ieu panalungtikan ati maranéhanana biasa. kuch kuch

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup