Hasil hal Anne Faber sakumaha diprediksi tanpa leuwih TBS ujian jiwa

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on July 4 2018 2 Komentar

Sumber: volkskrant.nl

Sanajan loba urang teu hoyong hirup badag kawas anu ti Anne Faber sarta Michael P. jigana kantos bisa geus operasi psikologi (PSYOP) - nyorong ngaliwatan ukuran anyar - sigana diprediksi Tujuan hal ieu eta ampir geuwat jadi ditingali sanggeus hal éta. Kuring geus diprediksi yen eta bakal ngabalukarkeun panerapan anyar jeung anu kituna kasus nu pertama geus bakal méré push arah éta. Nyaeta, hakim saukur aya panerapan ka boot laps maranéhna pikeun balik sarta yén panerapan kieu saterusna. The Anne Faber hal anu kumaha nempatkeun kuring ngeunaan calon nepi ka rengse di adegan. Nu bakal katarima jadi hiji ngahina ka salamet, tapi lamun hal ieu nempatkeun dina pamandangan nu nganggur 'salamet' leuwih ti urang milu dina bagian akting di psyop a. Dina psyop a aya euweuh palaku, moal korban na salamet. Ku kituna abdi niatna mertimbangkeun kamungkinan yén hal Anne Faber éta hiji kauntungan psyop tina ngalaksanakeun fiqih anyar, dituturkeun ku panerapan anyar.

Sedengkeun kabebasan ucapan masih aya dina kertas, anjeun masih bisa masihan pendapat anjeun tanpa anjog ieu TBS. Chances aya nu gaduh atanapi keu hiji pamadegan dina mangsa nu bakal datang bakal ngakibatkeun TBS. Acan I ngabejaan anjeun masih ngan pendapat abdi.

rumusna nya salawasna psyop: Jieun masalah, anu réaksi ku konci média lajeng nawiskeun leyuran nu pernah bisa nganyatakeun tanpa masalah timer dijieun. 'Masalah, Réaksi, Solusi"Urang nelepon Maxim éta.

Tangtu anjeun bakal boga sagala jinis patarosan kawas: "Sumuhun, tapi Anne Faber bisa bener aya sabab kuring geus kolot sarta lanceukna nya di tempoan gambar na loba jelema terang nya, abdi gaduh seueur foto nya carita ditempo sarta ngadéngé kolotna, jadi kumaha bisa mikir hal saperti a ditunda dina pamandangan? " of "Leres, tapi Michael P. rajapati nu dipikawanoh tur I uninga sora na di pangadilan jeung pangadilan geus acan questioned anjeunna, jadi kumaha bisa anu jadi nempatkeun dina pamandangan?" Lamun hayang hiji pamanggih kumaha kuring datang ka tempoan nu geus datang, mangga di dieu, sakabeh payil maca.

Lamun omongan Kami ngeunaan psyop a, urang keur diajak ngobrol ngeunaan masalah ti pamaréntah rigged sarta maénkeun éta kabéh wayang nagara ti peran penting. Pikir karir jeung duit. Politikus, JPU, hakim, média jeung individu minuhan aya kabeh penting. Ieu mungkin ngarugikeun naon upami Anjeun hoyong jieun perobahan utama di masarakat. The Anne Faber masalah éta kaayaan dampak pisan hébat dina masarakat, sabab TBS henteu ngan hal. The TBS istilah leuwih komprehensif ti kalimah atawa treatment jiwa. akronim sabenerna boga di dinya naon eta nangtung pikeun. Anjeun datangna Ter BECISION nu Snangtung asétat. Dina basa sejen, Anjeun leungit kabeh timer tekad anjeun. Hal bangor téh yén ukuran TBS bisa jadi ngalegaan nepi ka ahir poé jeung anjeun teu tiasa ngabantu eta. Sabenerna keur dihukum TBS perlakuan jiwa berpotensi lifelong. Ayeuna urang manggihan urang henteu sakabeh anu leuwih ti geus katempo yen naon anu dahsyat jelema bodo Michael P. tapi oge niat ti (disangka) psyop. Anjeun ngagaduhan ngaliwatan média anu masalah dished nu dijieun jadi ambek (réaksi) Éta maneh hormat alus éta saha saha bit aneh, TBS ditumpukeun bisa meunang (leyuran). Tur jadi naon! Ieu némpél diri meureun moal! (Naha anjeun pikir).

Dinten aya mucunghul artikel dina Leeuwarder Courant némbongkeun yén trend anyar neguaan TBS ieu geus dipaké ku hakim. Pangadilan di Leeuwarden nempatkeun hiji lalaki 50 taun heubeul panjara 2 taun on TBS, dina sambungan ku stabbing tina sataun katukang. "Ditangtoskeun", ayeuna bisa pikir! "Alamat scum yén! Sagalana jeung dulur Cicing up lakukeun bit gélo! "Éta jelas yén métode psyop Anjeun diprogram pikiran set ieu. lalaki Ieu kasus nu pertama sanggeus Michael P. sia hirup tanpa laporan jiwa. Éta alatan TBS bisa infinitely ngalegaan. Naha anjeun lajeng bener implikasi tina robah ku? Dimana jalur? wates ieu geus bergeser arah a stabbing, arah euweuh deui stroke maot atanapi rajapati. Moal lami deui hiji tawuran sanggeus kaulinan bal sagala alesan keur TBS? Urang laun mungkas nepi dina situasi dimana aya panerapan atawa hal hukum on nu bisa ngandelkeun pikeun mastikeun yén anjeun bakal disimpen pembuangan lifelong of psychiatry. Laun bentang nu contours tina kaayaan pulisi handapeun panon anjeun, tapi ku sabab nu Masalah, Réaksi Metoda masih jalan deui éféktif, anjeun nangkeup kana leyuran ukuran nu normal teu tangtu hayang ningali. The sakitu legana staged atanapi rigged teror ngaliwatan Jabar dijieun anjeun nampi langkung Citatah, kaméra, scanner awak, pulisi pakarang jeung téhnik drainase. The (psyop) kajahatan timer dijieun ensures nu masih embraces leuwih horor-aksi.

Anjeun mindeng ngadenge urang ngawadul wungkul lamun manehna némpél sorangan. warning ieu jelema bodo nu Martin Vrijland anu boga nyali Gore mun malah mikir nu hiji rajapati bisa nempatkeun dina pamandangan, anjeun bisa malah ulah pikir éta hadé bisa teuing dipasrahkeun jelema bodo sapertos an. Ngan lamun mangaruhan jalma dina kahirupan sorangan, maranéhna bisa manggihan nu boga pamadegan panulis gélo bisa ogé geus katuhu. Lajeng éta telat. Mindeng kitu, yen urang ulah malah nyadar naon anu bade di. Urang neangan eta bangor nalika patugas Panalungtikan ngeunaan kotamadya mangrupakeun dina imah urang uninvited; Urang neangan sagala kaméra di jalan na sagala perdarahan nu sok a bangor saeutik, tapi sabab urang diprogram kitu kuat ngaliwatan Masalah, Réaksi, SolusiKami geus datang ka yakin yén éta téh perlu. Sagedengeun ti eta, Anjeun perlu dipaké pikeun eta. "Kuring boga nganggur nyumputkeun," sok pamikiran comforting. Sajaba ti éta, jalan jauh tina diri urang dina sistem jeung maranéhna aya dina watesan mata pencaharian gumantung.

Anjeun pilari pakasaban di psychiatry? Kuring ngaduga geus tumuwuh di Jumlah klinik TBS. Tahan pakasaban geus di pikiran! Anu sistem karya bisa earn hirup alus kalawan monitoring sarta punishing sesa populasi. Jadi diri nyarita dina eunteung jeung ngulang mantra nu tos Anjeun rengse pakasaban alus. Pikeun urang hirup di George Orwell urang 1984 nu geus diajar mikir dina newspeak: sagalana geus tibalik jeung sounding harti positif.

  • ditahan ngora, brainwashing nonoman> nonoman
  • programmer view dunya sapihak / pamikiran> guru / pangajar
  • drugging na imprisoning sawawa> miara jiwa
  • fellowmen punisher> perwira nalungtik husus, panjaga, penegak
  • papayung tina kaayaan ngalawan rahayat> pulisi, tentara, pangadilan
  • spionase dina urang> kaamanan spesialis / data badag
  • extortionist> pagawe agénsi kempelan / perwira / pajak pagawe
  • brutalize sasama lalaki liwat tetep ternak jero rohangan raja> perwira panjara
  • gifverkoper> GP, tukang ubar
  • importers langkung restraints ngaliwatan semblance démokrasi> politikus
  • jeung saterusna

Tangtu éta saeutik leuwih bernuansa. Sahingga kadang saurang perwira pulisi anu sabenerna siap pikeun anjeun sarta tangtu aya loba dokter tur professional séjén anu dianggo ku niat alus. Dokter moal bisa nulungan deui yén maranéhna anu dilatih di leungeun jeung manual sahiji gorombolan kimiawi. pagawe nonoman yakin serius anu kurungan tina rumaja troublesome berpungsi. Agen ogé teu bisa mantuan earpiece bakal terus aranjeunna pinuh waktos di modeu hipnotik (blieb-blieb). Prajurit nu dilatih pikeun maéhan jeung geus diajar yén éta diperlukeun. Aya carita alus keur unggal profési di masarakat modern urang. Kuring kudu salawasna pikir tina India pituin di Amérika (anu massacred 100 juta). Maranehna henteu sakola, euweuh pulisi, euweuh senjata api modéren, teu bui, teu rumah sakit na tinggal di imbangan ku alam. Lamun suku maranéhanana janten leuwih badag batan 200 lalaki, hiji suku nu anyar diwangun. Aya kasaimbangan sarta hormat keur alam jeung silih dugi kami kacida beradab Westerners kalawan téhnologi kami mawa "peradaban jeung kamajuan." Keur naon urang spent dina prakna éta geringna, pupusna sarta karuksakan pikeun kapentingan perampokan, handapeun saos kaagamaan, pangaweruh jeung kamajuan téhnologis. Urang ayeuna méakkeun hiji saos tambahan: démokrasi.

Urang ngawangun sistem eta urang ngali manusa jeung nelepon deui kamajuan. Leuwih jalma di klinik TBS ogé kamajuan hébat! Atawa éta hiji bukti leungitna sarta stashing leuwih jalma nu teu cocog atawa bisa muterkeun dina hiji Unit sausages Sistim runtuhna? Mangga Samentara nonton CareerBuilder?

éntri sumber link: lc.nl

tags: , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (2)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Dick Klein Oonk wrote:

    Mertimbangkeun kiwari mangrupa hiji 100% psyop mana Rusia bakal jadi "mungkin kasangka". Nyaéta virus nu kungsi ditelasan ... tapi dumadakan sumping hirup keur TV.
    Dina adegan nempatkeun ngaliwatan Ukraina. Saliwatan tapi 1 sakali geus dina TV.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup