footage vidéo ngeunaan jujur ​​Brenton Tarrant (stream live) Christchurch Selandia Anyar

Filed dina warta analisis by on Maret 16 2019 14 Komentar

Sumber: heavy.com

Video jujur ​​Brenton Tarrant via livestream bakal geus dijieun salila serangan dina masjid di Christchurch Selandia Anyar, nu kacida pisan anu luar biasa (tingali video handap). Abdi hoyong nunjukkeun ka dieu, sangkan anjeun bisa ngabentuk opini sorangan ngeunaan kaaslian serangan ieu. di abdi artikel saméméhna Kuring némbongkeun sumberdaya naon aya nempatkeun hal saperti kana pamandangan. video nu livestreamed nunjukeun yen aya nowhere dina tetempoan komo speck getih. gunman ogé beurat pakarang ningkatkeun parkir nu tanpa malah batur alerted ngarespon. Aya tétéla boro screamed di masjid, sakumaha anjeun bakal nyangka urang ngungsi di panik.

Tangtu we bakal dirékam ku gambar jeung carita tina salamet ngaliwatan média, tapi lamun nyaho téhnik nyieun propil palsu jero komo video sareng poto kaasup kana palsu hiji jaringan sosial sakabéh, urang bisa kénéh jadi rada waspada lamun pandang bulu na ambing ngandelkeun gambar ditampilkeun. Kalawan téhnologi kiwari, dina bentuk software sarta kecerdasan jieunan (AI) sistem, éta trivially gampang pikeun nyieun non-aya jalma na faking gambar nanaon. Anjeun malah bisa nahan hiji wawancara langsung jeung batur dimana aya hiji real-time non existent (palsu jero) raray bisa dipaké salaku hiji overlay jeung salah teu bakal nempo yén éta téh palsu. (Lalajo video handap sarta baca leuwih handap)

Urang nyaho teu naha Brenton Tarrant nyata. sabab nyieun hiji raray palsu jero ku conto Nvidia software ieuAnjeun tiasa faking childishly basajan hiji sakabéh video. Kabéh nu peryogi téh mangrupakeun kombinasi antara sababaraha software téhnik greenscreen Ieu. Tangtu ku Kami baris nempo gambar tina litigation na mamang teu urang tingali telepon atawa kaamanan Gambar, tapi urang teu bisa ngan saukur nganggap yén sagala video atawa audio lajeng cek can dioténtikasi. Yén téh ngarupakeun matéri trust sahingga pamaréntah bakal écés kawas urang ku eta keur dibikeun kapercayaan checkers 'warta palsu', tapi anjeun oge kudu narima jagal kiwari anu dipercanten daging na sorangan. The jagal anu refuses daging na sorangan biasana baris approve sarta penampilan paling mawa musibah anu kritis pikeun credibility. (Lalajo video handap sarta baca leuwih handap)

A comment adil ti maca dina situs ieu di handap:

Dimana hiji taun 28 meunang duit ngapung kaluar ka Éropa nganjang sababaraha nagara pikeun pamadegan sarta hate masihan taneuh. Lajeng gentleman ieu bisa jadi sababaraha bulan di Dunedin nyadiakeun mata pencaharian Na, a anggota klub shooting lajeng nyewa mobil jeung ngalakukeun akta na? Kumaha carana sangkan batur resep kartu kiridit.

Tapi naon kuring manggihan paling ngahudangkeun tatarucingan teh waktos antara dua shootings. Kuring uninga 11 7 menit jeung menit. jarak nyaeta ngeunaan 6 km, tapi lamun perlu meunang ti masjid munggaran di mobil lajeng nyandak eta jauh (mobil na on ka masjid salajengna) periode waktu ieu cukup?

Kusabab sorangan tinggal didieu dinten Kuring hayang nyandak jalur deui. Hanjakal, loba jalan anu dumadakan turun kira-kira masjid ti shooting munggaran. Tapi, abdi hoyong eta dina kursus saminggu, coba lamun ningali 6 km ieu bisa katutupan dina menit 7 (dina Jumaah).

Anjeun masih sorangan ngeunaan eta. Ngalakukeunana dinya deui ka dalit Masalah, Réaksi, Solusi ngajalankeun kaulinan? Bisi wae, ieu nyumbang ka shooting inciting populasi ngalawan unggal lianna. Sénator Australia Fraser Anning masihan lila sanggeus shooting, nu imigrasi Muslim mun ngalepatkeun. Na yén sigana kutub positif jeung negatif rigged nu bisa aduk nepi ka kontradiksi, supaya aliran dipikahoyong dihasilkeun (tingali abdi artikel saméméhna). Ieu nu jembar Hegelian, nu sintésis tur anti tesis nuju kana sintésis. Sahingga kudu tambah sarta kutub dikurangan keur ngahasilkeun aliran tina batré a. Kituna teh kontradiksi di masarakat anu ogé ngahaja stoked up tambah badag jeung dikurangan kutub. Nu bakal jadi rupa ngaliwatan operasi psikologi (PSYOP) bisa kajadian. Nangtoskeun pikeun diri.

Mun handap video dihapus, mangga klik link ieu.

Sumber vidéo: http://all4alarp.com/watch/nz-shooting-hoax-analyzed_ayu2Ir99IzTgJrG.html

éntri sumber link: theguardian.com

tags: , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (14)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Yuri Goosen wrote:

    Kuring teu sakali dina gerbang mun kuring nempo gambar aslina tapi beuki waktos pilari deui kuring kapanggih hiji kabiasaan aneh saeutik rahayat. Naon atuh kapanggih aneh nya éta sanggeus nembak kahiji kénéh golongan jalma anu dikumpulkeun di masjid. Ogé bisa shok. Tapi dulur geus di tukang dibéré shot panas. Gambar anyar téh ujug-ujug loba survivor sarta bisa ningali aya liang bullet. Dooer bisa meunangkeun footage goréng. Tapi curiously éta pancen sigana bendera palsu!

  2. kaméra 2 wrote:

    Eva Gabeler diajak ngobrol mangkok buah well-bisi jeung kembang Walanda di tukang saperti gadis nu susuratan Telegraph reporter kedah ngawartosan speaks pikageuleuhan na unprecedented, naon Gambar teu ka Hawa atawa teu nempo? dan..die anjeun pikir urang geus teu katempo. Eva sigana aktris pohara alus, nyengir nya némbongkeun teu persis yén Aisyah nyaeta bungah.

    A paintball soré ti klub paintball filmed Sigana malah beuki sengit kaluar. Anjeun teu ngartos lantaran kabeh pilihan aya di leungeun kana
    kabéh alam jeung hal kajadian, kumaha.

    https://www.telegraaf.nl/video/3295331/zo-meedogenloos-ging-moskeemoordenaar-te-werk

    Sarta tangtu anjeun masih boga crises widang palaku,

    http://www.governmentsecrets.com/same-person-dies-in-boston-bombing-and-sandy-hook/#

  3. MB. wrote:

    Keur sadar (meureun) teu digawe, kumaha (aranjeunna tiasa lajeng ngaku yen eta jelas némbongkeun yén ieu mah nyata). Jumlah jalma dina video anu salah jeung nomer di luhur, komo deui, pasti bakal 100. Saterusna ahli sanjata mungkin gaduh sebutkeun maranéhanana ngeunaan naon pakarang ieu wreak normal.

    Jeung sugan Selandia Anyar, sabab mangrupa salah sahiji nagara panungtungan dimana anjeun nyangka hal. Ngan geus sababaraha bulan. Lamun kajadian aya, éta bisa lumangsung mana.

  4. Marcos wrote:

    Kamari jeung kiwari diusahakeun ngahontal masjid. Sanajan kitu, nu aksés ti sagala rupa arah geus ditutup sakumaha hasil karya jalan (vrijdal ieu geus kasus ??). Kedah sababaraha minggu ngan nyobian.

  5. Marcos wrote:

    Martin,

    Teu ieu sarua tangtu:

    The Herald ngalaporkeun Éta gunman nu streamed hirup keur menit shooting 17.

    Barang nyebutkeun Carl Pomare a manajer pikeun Buruh Hire Naki éta salah sahiji jalma kahiji dina adegan. Anjeunna nyetir ku masjid ngeunaan 1.40pm tur nempo sacara gembleng loba jalma ngajalankeun. Anjeunna uninga nembak bade off di seuneu gancang sarta jalma nganiaya taneuh.

    The Herald anu ngalaporkeun hiji gunman kadua geus beenseen deukeut Masjid Masjid Linwood urang. TV3 urang Newshub nyebutkeun saksi dilaporkeun ningali hiji gunman ngajalankeun kana masjid dinya.

    https://www.maoritelevision.com/news/regional/breaking-reports-fatalities-chch-mosque-shooting

    Ku kituna ngeunaan 1.40 ieu dimimitian di masjid munggaran kalayan aliran hirup tina 17 menit ieu dijieun. Sangkan jujur ​​teh ngan lajeng bisa disetir ka masjid kadua ngan méméh jam 2. Tabuh sabaraha ieu dilaporkeun dina shooting nu kadua?

  6. Marcos wrote:

    Pulisi Cenah aya shooting nu kadua di Masjid Linwood Masjid.

    Tandaan sundana ngawartoskeun Selandia Anyar Herald anjeunna Nu Uninga Ngeunaan lima gunshots sarta Éta mangrupa Jumaah doa-goer balik seuneu ku bedil atawa shotgun.

    Bapak sundana Cenah manéhna nempo dua urang tatu keur dilumangsungkeun dina stretchers cocog warung otomotif sarta Éta duanana urang mucunghul janten hirup.

    ogé saksi ka masjid kadua.
    "Urang éta kana 10 menit tina solat urang lajeng urang uninga nembak gun luar, tapi diteundeun dina sholat. menit salajengna, ieu di jero. Anjeunna hiji guy kulit lampu-berwarna sarta anjeunna dimimitian firing na urang sadayana indit pikeun panutup.

    Sahingga nalika shooting bahan video mimiti dikirimkeun ti 17 menit tur dimimitian Ron 1.40 - 1.45 (anu ditulis 15 menit sateuacan solat) sarta 10 kadua menit sanggeus anvag sholat ti Archer nu kedah panonpoé 10 menit geus dipigawé pikeun meunang ti A nepi ka B.

    Ogé anéh nu aya geus teu aya ukuran nyukupan dina satengah jam nu aya kaitannana ka masjid lianna (target poténsial)

  7. kaméra 2 wrote:

    Dina link

    N Wardinski
    1 week ago

    The aksés instan ka Inpo ieu withheld, Anjeun bisa assured Éta anjeun keur lagu.

    salah No geus kantos geus ditangtayungan ku withholding bebeneran. pamaréntah ngaruksak ieu aksi.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup