Punten dicatet: dokumenter na Covid-19 Janet Ossebaard (Ninefornews) mangrupikeun dokumén palsu

Filed dina warta analisis by on Maret 23 2020 9 Komentar

sumber: pinuh dihubungkeun.nl

The Covid-19 Janet Ossebeard (tanaman bunderan, Ninefornews) dokuméntasi coronavirus (tempo di handap) nyaéta parét. Anjeun kedah sadar yén superkomputer Deep Blue IBM al di 1996 juara dunya Kasparov kalayan catur sareng Komputer Kuantum Alphabet Google dina taun 2016 juara dunya anu paling rumit Akang junun ngéléhkeun. Salaku tambahan, anjeun kudu sadar yén média sanggup ngaluncurkeun sadayana, kalebet sadayana (kaasup téori konspirasi) sorangan.

Aranjeunna tiasa ngahiji sadayana sapertos pilem sareng ngajantenkeun anjeun leres-leres éta warta, supados pamariksa palsu palsu sapertos NuCheck.nl tiasa diduruk dina tahap anu engké. Sareng sadaya kumpulan data anu ageung ayeuna, pamimpin dunya terang cara maénkeun massa turun ka tingkat target mikro.

Hal anu palinter ngeunaan sadayana ieu nyaéta yén seueur kabeneran kanyataan yén berita palsu anu nyiptakeun diri dipasang, tapi kusabab jalma engké ngahasilkeun "buktina" anu aya berita palsu, aranjeunna tiasa ngalungkeun anak kaluar tina cai mandi.

Abdi hoyong ngantebkeun ieu ka anjeun sareng mamatahan anjeun leres-leres maca sareng nyebarkeun buku kuring. Teu aya anu nunjukkeun anjeun strategi oposisi anu dikawasa. Henteu Ninefornews, Henteu HayangToKnow, Henteu Jensen, Henteu Niburu, Henteu Sanes. Éta sabab aranjeunna baris pangahirna. Entong taman di jerona! Di artikel ieu sareng dina buku kuring ngajelaskeun strategi oposisi anu dikawasa sacara jéntré.

Dangukeun didieu kanggo conto metodeu garis anu terakhir: voorbeeld

Dina ieu tulisan ti metro.co.uk tingali kumaha pidéo éta ku Janet Ossebaard bakal pas dilabélan warta palsu.

Nyuhunkeun hampura, kuring henteu hoyong janten sombong sareng pinter, tapi kuring kaluar padamelan abdi langkung ti tujuh taun ka pengker kusabab kuring kaganggu ku bohong dina média. Dina waktos éta, contona, kuring masih percanten ka Alex Jones 'Infowars sareng réngsé dina sirkuit média alternatif. Janten kuring mendakan ti jero yén aranjeunna sadayana henteu resep pisan sareng bebek anéh ieu dina kacamatan (tingali katerangan).

Janten seukeut sareng henteu ragrag kanggo jaring kaamanan sareng para pendeta anu dikawasa dikawasa (tingali buku kuring pikeun panjelasan salajengna, kumaha ogé utamina sequel ieu).

Dina dinten ayeuna, seueur video anu dikirim ka kuring pikeun ngarobat kuring sareng ngamotivasi kuring masangkeun pesen sapertos anu tiasa dilabélan warta palsu; meureun dina usaha pikeun hideung situs abdi. Janten anjeun leres-leres kedah jaga sareng tetep kritis. Dina buku kuring mah ngagambarkeun kumaha pikeun milari hiji-hijina sumber inpormasi anu leres (asli) sareng kumaha urang tiasa ngarobih sistem virus ieu.

"Cara anu pangsaéna pikeun ngadalikeun oposisi nyaéta mingpin éta diri", Vladimir Lenin

éntri sumber link: destentor.nl, ninefornews.nl, wikipedia.org bbc.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Salaku conto, naha anjeun yakin yén Robert Jensen nyaéta oposisi nyata? Anjeunna ngadamel pidéo anu saé! Saha studio anjeun saurna anjeunna nyéépkeun acara? Anu ngeunaan (Badan Umum Pencét Walanda) John de Mol meureun?
    Bangunna bangun ... jaring kaamanan: baris terakhir

    Pamustunganana dihapus ku skandal pikeun ngarobih jaring kaamanan anu dieusi - sareng para pengikut sareng sadayana - dina oven seuneu.

    Parobihan REAL henteu asalna tina lalaki sareng awéwé di tukangeun kaméra! Éta ngajaga anjeun dina ilusi anu aranjeunna bakal ngatur éta pikeun anjeun. Parobihan REAL dimimitian ku ngaktipkeun diri!

  2. Martin Vrijland wrote:

    Kumaha anjeun ngabéréskeun jalma-jalma salaku anu nuju ningali Teletubbies. Jalan wijen! ... Pffff ngeureunkeun percampuran ieu kaleresan sareng poyok! "Cabal," "Trump Juruwilujeng," "Q" ("alus pikeun anjeun"), sareng seueur deui téori kaamanan anu aman.

    Madam cicingeun promosi ide komunis!

    Trump henteu anu Jurusalamet! Sareng setélan kauangan anu namina ku 'bunderan pamotongan' Madam ieu direncanakeun leres sareng nuju diwanohkeun ku naon anu ayeuna muncul dina panon anjeun, sareng Trump dina tiung. Peta jalan ka arah komunis téknologis (totaliter) “Kasalametan Negara” .. dipromosikeun ku 'crop crop' Jannet Ossebaard. Cara téknologis: dikawasa ku téknologi ... janten AI ... data gedé: modél Cina komunis téknologi! Hiji sosialis komunis anu gedé pikeun komunis! Éta naon anu diwanohkeun awéwé ieu!

    Kieu:
    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/de-bill-gates-quantum-dots-de-draadloze-id-kaart-die-bijhoudt-of-u-corronavirus-heeft-en-of-u-gevaccineerd-bent/

    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/coronavirus-een-maatschappij-die-verhard-of-wint-de-menselijkheid/

    • Martin Vrijland wrote:

      Hei John de Mol: Diewertje Blok bakal janten pilihan anu langkung saé pikeun strategi bersih kaamanan ieu….

      https://media.libelle.nl/m/gsa8rpniti1a_home_landscape_top_article_630x325.jpg
      (sumber: Libelle)

    • Martin Vrijland wrote:

      Fikmin (9:30 mnt.): "Upami aya total média sosial, ulah sieun sabab Operation Defender 2020 parantos dikedalkeun pikeun néwak pamaréntah korupsi."

      Henteu aya 'bunderan pamotongan' ... éta bakal dianggo pikeun ngeureunkeun jalma-jalma tina komunikasi saling, supados henteu memberontak ngalawan dipenjara akhir.

      Gombal! Shill!

    • Martin Vrijland wrote:

      Shill Micha Kat promosi carita net Q Anon anu sami

      https://www.facebook.com/dewaarheidsvinder/videos/688260735046449/

    • Harry beku wrote:

      Ganjil total. Sareng parantos maca komentar dihandap ieu, aranjeunna ogé nyepak pancing, garis sareng sinker. Tangtosna aranjeunna bakalan resep percaya pesen positip.

      Lanceukna ageung bakal nyalametkeun urang tina elit jahat, Asih dulur, percanten ka adi, percanten ka Trump, percanten ka tentara. Tarekat dunya anu anyar damai sareng karahayon bakal muncul

      Aranjeunna bakal hudang dina cara anu dahsyat nalika telat.

      Di AS ogé, anjeun ayeuna gaduh jalma anu salah ieu anu ngajarkeun pesen sapertos ieu. Sasquatch bakal nyalametkeun urang, alien bakal nyalametkeun urang, Trump bakal nyalametkeun urang, tentara bakal nyalametkeun urang.

    • Harry beku wrote:

      Seueur réaksi liris dina video ieu (covid19 bagian 3). Boga katingal sababaraha épék di tukangeun koméntar. Seueur gaduh video youtube sami sareng 1 atanapi 2 palanggan. Akun YouTube anéh katingali ku rekening palsu atanapi diciptakeun ku sababaraha jalma anu sami

      • Martin Vrijland wrote:

        Éta pinuh ku rekening palsu, akun palsu palsu sareng bot AI anu ngabales média sosial. Anjeun moal tiasa deui nyandak réspon kana saluran média sosial anu serius sareng malire waé.

    • JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

      Dendam barudak!
      https://youtu.be/RM0uvgHKZe8

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup