DNA mangrupa kecap magic nu solves unggal rajapati jeung hal nyiksa seksual!

Filed dina Nicky VERSTAPPEN, warta analisis by on August 30 2018 3 Komentar

Sumber: phys.org

DNA mangrupa cara magic anyar penegak hukum jeung everybody nyaéta sumanget ngeunaan! DNA bisa ngajawab kabeh anjeun bener. Contona, upami tatangga anjeun kapanggih maot na DNA tétéla janten baju nya, lajeng we geura nyaho saha the killer téh! Ieu sabenerna hiji narabas dina kamajuan téhnologis unprecedented.

Papanggihan kabayang, mesin uap, listrik jeung internet nya breakthroughs tapi DNA sugan paling groundbreaking. Hatur nuhun kana DNA urang 100% yakin yén Jos Brech teh killer tur abuser seksual sahiji maung Verstappen. Ieu Anjeun ogé mangrupa sungsum tulang tina kabagjaan yén kulawarga maung tungtungna gaduh kajelasan. Anjeun tiasa ngabayangkeun yén indung teh hayang lalajo killer dahsyat dina panon!

Kumaha carana sangkan nu gawe, DNA anu?

Ogé éta kawas, dulur boga kode unik, kayaning a barkod dina parsél ogé salawasna unik. DNA mangrupa unik keur unggal jalma. Anjeun tiasa contona manggihan kamiripan antara kolot jeung barudak, sabab genetik nu rada diwariskeun, tapi éta pernah DNA memang bakal janten clone pisan persis sarua, sanajan. Jadi anggap anjeun boga DNA batur urang ti garis kulawarga kaopat atawa kalima, aya bisa kénéh manggihan sababaraha kamiripan, tapi béda kedah geus ngaronjat considerably.

Hatur nuhun kana kode unik ieu, sangkan anjeun bisa nempo DNA persis kapanggih atawa jalma geus di kontak sareng batur atawa hal. Nu mungkin geus a huidschilfertje atawa irung bulu. Jadi ngabayangkeun anjeun kiwari kalawan tatangga anjeun leuwih keur kopi, teras Chances ampir 99,9% DNA nu ninggalkeun balik di imah nya. Ieu contona nyaeta dina bangku dimana anjeun linggih dina cangkir kopi atawa pakean tina tatangga, alatan kanyataan yén anjeun masihan dirina leungeun. Anjeun bisa geus stroked dirina saeutik ngeunaan taktak jeung kitu sababaraha dander atanapi kesang landed on pakéan nya.

pamarikasan mayit keur neangan sebab matina

Ayeuna ngabayangkeun yen tatangga sarua poé saterusna, ieu kapanggih maot di imah nya sanggeus indungna boga acan diaksés ku telepon diusahakeun sadayana dinten. Manehna atawa kapanggih maot tapi sagemblengna eces kumaha manehna maot. Sanggeus hiji pamarikasan mayit keur neangan sebab matina di NFI mangka euweuh renik eta nunjuk ka rajapati. pulisi kapanggih sanggeus panalungtikan satuluyna ogé euweuh anu bisa masihan sababaraha indikasi, tapi bakal mibanda DNA anjeun dina baju jeung dipan tina tatangga.

Ngarah kaluar laporan pamarikasan mayit keur neangan sebab matina nembongkeun nanaon di jalan kontak seksual, jadi taya alesan pikeun nganggap yén tatangga ieu abused séksual.

Sanajan éta pulisi nu bisa dicokot pikeun pamariksaan pikeun nangtukeun naha aya mungkin geus rajapati atawa nyiksa seksual, anjeun bakal dileupaskeun sanggeus 3 poé. Anjeun tiasa ngambekan deui, sabab nyaho yen DNA anjeun kapanggih ukur di tatangga, kusabab anjeun jeung nya di warung.

Curiga dina hal kelamin

Ayeuna maneh oge kantos geus uninga dina hal seksual-nyiksa nu Anjeun salaku tersangka ieu ngagero. Anjeun kungsi wengi spent dina hotél, dimana wengi nu aya kungsi jadi hal seksual-nyiksa. Anjeun uninga tina loba saksi na nembongan nu mungkin geus aub dina hal seksual-nyiksa. Anjeun aya keur lalampahan bisnis di hotél ieu. kituna anjeun ngabukti tur dihukum teh palaku sabenerna. Tapi, anjeun aub dina hal seksual-nyiksa.

bukti DNA

Kira sabulan engké, Anjeun ngahurungkeun tipi anjeun jeung anjeun neuteup dina ZAP kaliwat ka siaran tina Peter R. de Vries. Aya nu ujug-ujug ningali yen manehna boga hiji wawancara emosi jeung ibu tatangga Anjeun. Peter R. de Vries nyaéta panggero kaadilan tetep anjeun salaku tersangka perdana di rajapati ieu, kusabab DNA anjeun ieu kapanggih dina imah jeung anjeun geus kalibet dina hal seksual-nyiksa! Ieu bisa dilawan nu nu murderer na rapist sahiji tatangga anjeun!

Anjeun tingali komplikasi kumaha éta Pananjung DNA 100% lamun bukti dianggap hal? Anjeun salawasna butuh bukti ngarojong. éta hadir wae henteu hartosna yén anjeun hiji murderer atanapi abuser seksual. Aub geus dina hal kelamin teu hartosna nu geus disabit dina hal kelamin.

Naha nya DNA penting?

Sigana pisan kasus maung Verstappen a PSYOP (operasi psikologi) yen ieu ngabalukarkeun sakabéh DNA Walanda katempona kecap magic anyar. Walanda geus jadi yakin yén éta super alus for everyone nyandak DNA jeung eureun di database nasional. Ayeuna kudu ka jum'atan ngan mungkin mawa DNA ieu ti taun sagala hal légal sakumaha buktina (anjeun kudu nyandak eta henteu leuwih sneaking kaluar imah Jos Brech, bisi a baé leungit urang salempang ngeunaan kanyataan ieu jum'atan teu tiasa).

kacindekan

Hal ieu ngaharepkeun nu bakal rada atra ti anecdote luhur nu nyungsi DNA sabenerna nyebutkeun nanaon ngeunaan palaku a. Dina kasus maung Verstappen conto teu kungsi nunjukkeun ku laporan pamarikasan mayit keur neangan sebab matina di NFI yén anjeunna ditelasan. Ogé, teu bukti yen aya geus nyiksa seksual. Éta sarupa hal anjeun ditétélakeun di luhur kalawan tatangga.

Ulah rék mungkas nepi di mangsa nu bakal datang dina kaayaan kitu? Lamun panerapan anyar nyaeta kedap - Hatur nuhun kana ieu hal média hype na emobuilding ku Peter R. de Vries - asalna, ayeuna kedah ngagem hiji net bulu na sarung karét mun anjeun buka tatangga on warung.

Éta aya alesan sejen euweuh naha databés DNA bisa kadorong ngaliwatan PSYOP a? Bisa eta jadi nu aya parallels jeung hukum vaksinasi wajib bohong di nungguan? lajeng maca artikel ieu sakali.

Maca ieu file sakabeh

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (3)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    http://misdaaddossier.nl/nicky-verstappen/

    29 2001 Juni:

    Anu ngabalukarkeun maot teu bisa ngadegkeun deui; ogé kiwari questioned nyiksa seksual. Total bewilderment timbul ngeunaan panalungtikan anyar kana waktu maot.

  2. gronz23 wrote:

    Ieu sakuduna diperlukeun bacaan pikeun jalma anu teu bisa pikir keur diri (99% tina Walanda jadi).

  3. salah panon kabuka wrote:

    gronz23: Terangkeun eta dina beurat hypnotized, paling deeply di. Aranjeunna buka sabudeureun tur ngabejaan Anjeun dina tungtung pertahanan nu diri naon dipaké atanapi sagemblengna kaluar peta. Kuring mindeng ngawartoskeun yen kuring salawasna ngan pikir maranéhna keur sakabeh aktor sarta yén nempatkeun sagalana dina pamandangan. Aranjeunna cinta ngobrol jeung média, sanajan upami Anjeun masihan aranjeunna analisis alus tur rinci ngeunaan patarosan kritis, acan maranéhna nyarita sorangan sakumaha wayang média sarta ngabejaan Anjeun kahayang maranéhna mibanda warta ka yakin naon diri bakal kudu yakin salaku domba. Pikeun salaku média nyebutkeun, yen bakal jadi hiji-hijina kabeneran nyata, taya pilihan séjén. Lucu keur nu gadis rumaja hipnotis rocelli lomba kalawan lemon nu kahayang eta aanduid. Aranjeunna memang percanten buah juicy amis, tapi mangrupakeun lemon haseum, malah lamun ngabejaan aranjeunna éta lemon a, maranéhanana ngomong anjeun gélo. Kadangkala kacida Hayu urang ogé ego na narcissism nu asalna kasampak, batur saukur teu kaci katuhu tapi kuring.

    grts

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup