Duncan teu tiasa nyanyi jeung kontes Eurovision lagu ieu rigged (LHBTI propaganda)

Filed dina warta analisis by on May 20 2019 10 Komentar

Sumber: nu.nl

Hampura, tapi abdi tiasa karakter dina hype sabudeureun gain anu Duncan nyaéta panggero bener teu ngarti. Kuring tumaros lagu aya atoh ngan bray on ningali aya naon kitu hébat ngeunaan Duncan ieu. Lajeng média éta budak jadi hype tapi pendapat abdi nyaeta yén manéhna sagemblengna teu tiasa nyanyi. Téh mangrupa squeaks saeutik tur creaks. Taya bakat. Cai mibanda nganggur teu jeung nyanyi. Leuwih ti éta, anjeunna terang anjeunna bade meunang, sabab anjeunna ketawa sarta ucul ampir nepi nalika ngaranna teu malah disebutkeun (tingali di dieu). Hoyong terang pendapat abdi? Éta kiwari resmi acan, sabab ngaku yen urang mibanda kabebasan ucapan. Anjeun ngan gaduh janten politis bener, jadi teu bisa ngomong yén Eurovision Song kontes diwangun ukur pamilon LHBTI. I do dinya baé. Sarta dina akronim anu nangtung pikeun H moal heterosexual.

The kontes Eurovision lagu nyaéta propaganda murni, jeung programming kaayaan téh familiarization jeung LHBTI on rétina Anjeun. Kabéh kauntungan of transgender Conchita Wurst di 2014 janten jelas nu sakabéhna festival ieu propaganda acara badag nyaéta ngamajukeun idéologi Luciferian. Ieu kabeh ngeunaan promosi agenda Luciferian sahiji gagasan transgender mana LHBTI standar anyar (standar) ieu elevated. Panon ratusan jutaan pemirsa dipaké kalawan baku anyar ieu. Lalaki anyar geus lesbian, homo, bisexual, transgender atanapi intersex (naon anu bisa jadi). Sanajan kitu, ieu grup henteu nyadar yén maranéhna anu dipaké pikeun agenda loba nu leuwih gede, nu tina total transformasi lalaki nuju cyborg trans-manusa sexless.

Sumuhun, éta pamadegan mah. Nu bisa kabeh kapanggih moal politis bener, tapi anjeun bakal manggihan meureun alatan teu eling turutan televisi jeung media, sarta yén anjeun diprogram sagalana kritik diserang pamikiran LHBTI. Facebook, Twitter jeung média sosial lianna ngaliwatan média sosial, anjeun diserang kaayaan tentara ngakuna jeung anjeun lalaunan diolah pikeun akur standar anyar.

Sumber: wordpress.com

Agama dunya Luciferian neruskeun ku Garéja Katolik (jeung oge agama dunya tina pamaréntah dunya dina pembuatan bakal), nyaeta tempat lalaki dirina bisa euweuh baranahan. Ku alatan éta, sakabéh jelema preferensi seksual anu beda standar biologis heubeul (ngan lempeng) diwanohkeun di LHBTI propaganda urang mikawanoh madhab sabudeureun urang. Lambang Luciferian teh Baphomet (nu embe hermaphroditic). Luciferianism sabenerna kabukti mun hermaprodit nu. Conchita Wurst, dina 2014 Eurovision (visi pikeun Éropa) meunang Eurovision, éta ngagambarkeun éndah ambiguitas éta. Manusa kudu robah gancang sarta kudu diwanohkeun sagala kahoyong seksual lian ti heterosexual. Barudak neangan ngawartoskeun sakola anu gender anjeun pilihan sarta lamun nonoman anu gancang brainwashed. Tapi kolotna ngalakukeun eta ku uncritically taat ka barudak maranéhanana lalajo nempokeun propaganda sapertos.

Lajeng generasi saterusna geus jadi biasa baku anyar ieu, hambalan masih leutik nuju transformasi hareup, nyaéta jalma dimana awak laun transforms arah transhuman nu. Ieu bakal kajadian laun, dimana urang munggaran bakal nambahan sababaraha gadget gunana na awak. Téknologi otak-awan panganteur nyaeta ngadeukeutan ti urang mikir, lajeng urang datangna undak ngadeukeutan ka gawang; jalma nu manusa geus ngajanggélék jadi budak digital sexless. Ku waktu nu sagala jadi brainwashed nu boga produk kawas teu sanajan otak anjeun panganteur awan petikan.

"Tapi Duncan éta 2 panungtungan rékaman platinum Jeroen Pauw tur loba jalma geus milih pikeun manéhna. Sadaya jelema bisa manggihan na hébat "... hehehehe éta gambar yén média masihan anjeun. Media propaganda. Euweuh nya naon eta sigana.

éntri sumber link: nu.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    100% rigged, éta kitu atra yén Kuring heran naha éta teu dimaksudkeun pikeun jadi unmasked.

    Sakabeh jalma piramida jeung rising putra / panonpoe di tukang teu diarahkeun sarta ngadangu video boh.

    Asih Lucifer mangrupa kaulinan loosing, abdi meunang addicted ka buruan loosing.

    Leungit diri di buruan ieu, addicted kana sagala shit aneh di di dunya ieu.

  2. salah panon kabuka wrote:

    Kuring nuturkeun euweuh kontes, tapi aya kalana nu matak gaze Anjeun masihan nalika anjeun kalawan batur ngadatangan anu nonton TV. Kuring kapanggih eta panasaran nu kudu diangkat salaku gentleman nyaeta bisexual. Naon nu kudu ngalakukeun jeung nyanyi pikeun festival kitu? Sabenerna euweuh acan, tapi tangtosna propaganda teh kuring bébéja babaturan milik. Das atra tur anjeun bakal ngadenge lila ti dinya, lantaran di dieu aranjeunna tetep jadi emosi, oh naon geulis jeung lawon dina panon anjeun.

  3. kaméra 2 wrote:

    A Zeeer lalaunan unrolling agenda kiwari unfolds dina laju kuadrat, di handapeun kedok sarua Sopiani Sopiani manusa, naon treuk pinter off, bak mikir tina PBB ngasuh buah

    https://www.unfe.org/un-leaders-sport-stars-activists-join-forces-equality/

    • Martin Vrijland wrote:

      Sumuhun, istilah 'sarua' oge dina agenda EU
      Kami kabeh sarua, tapi teu kabeh sarua.
      Hiji lalaki anu lalaki hiji; Hiji awéwé anu awewe. Saméméhna ti ...
      Simkuring sarua dina tingkat jiwa, tapi teu sarua.

      Biantara perkosa Orwellian nyaeta mun jangkung hébat dilaksanakeun dina huluna tina lomba manusa. Sarupa, tapi henteu sarua. Kuring boga willy jeung téstostéron. Hiji awéwé boga breasts, uterus jeung hormon bikangna: teu jadi sarua. Atawa sarimbag.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Dun tiasa nud = bisa (henteu bisa) solusi (Luciferian Alie Star Crowley "sagalana Anjeun kedah ngaktipkeun sabudeureun" kanyaho)
    a nudge digital (push) ngagaduhan di tukang

    Kagagalan éta manggung Madonna éta nyieun ilusi tina real-time téhnik sora-pitch teu aya ... nu aya.

    • Martin Vrijland wrote:

      Madonna solusi cannud boh (pernah geus dipigawé ... aranjeunna téhnologi salawasna pitch)

      • Martin Vrijland wrote:

        The Luciferian (Aleister Crowley) komunitas téh sadayana ngeunaan (Dun-bisa = bisa nud fonétik 'teu bisa') Oh nu ngagambarkeun 93 3 × = 6 666 (lamun giliran 9 - ngahurungkeun sagalana - tapi digress)

  5. Martin Vrijland wrote:

    Duncan Laurence téh, komo deui, hiji anagram pikeun 'un cared najis "

    nu hartina "najis unkempt '

    Tapi, urang ulah rék ngahurungkeun sagalana, sabab lajeng meureun Aleister Crowley kabukti sabudeureun di kubur sarta taya sahijieun hayang nu 😉

  6. MB. wrote:

    Naha atanapi henteu ... nanaon ieu nomer ngéléhkeun ilaharna pernah di festival ieu. Atoh. Pulitik, tapi urang geus dipikawanoh pikeun taun. Tapi lamun meunang, anjeun nyauran eta ngan teu alam.
    'Saeutik' iffy, upami kaamanan Spot Festival mangrupa prerequisite a. Tapi sugan Hamas geus Israel (Samaun kiwari) jeung anjeun ngan teu bisa.
    waktos salajengna di NL ... deui ngeusian média ... éta sadayana ngeunaan eusi.

  7. keazer wrote:

    ti 2: 41 nu katingali hiji jahat mesem raray. Lampu tina acara (piramida ngabentuk ieu paparan)

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup