Evert Jan Poorterman sarta kakuatan sarta 'kanyaho' ngeunaan Nibiru jeung Anunnaki

Filed dina warta analisis by on April 22 2019 10 Komentar

Sumber: skyhighcreations.nl

Kamari kuring masihan Evert Jan Poorterman manggihan hiji compliment ngeunaan carita Easter ngajentul na dina website Niburu.co. Jigana lantaran disada pisan nice tapi substantive sual kuring tetep wondering lamun bukti na sagala rasa. Evert Jan proclaims campuran UFO kapercayaan jeung iman dina planét Nibiru jeung Anunnaki. Kuring geus geus nyatakeun yén iman pisan metot di reptil-kawas ieu sareng ogé fascinated kuring bari. Éta sabab David Icke aya sakabeh buku ditulis ngeunaan sasarengan matak sarta buku ngeunaan Zecharia Sitchin. Kuring nutup téori ieu teu definitif, tapi lamun kuring nganggap pamanggih yén urang hirup dina kanyataanana simulative (atawa maya) (sakumaha dijelaskeun dina runtuyan ieu artikel, di dieu en di dieu) Dupi sagampil mungkin yen bagian tina tipu daya persepsi.

Naon penting nyaéta yén hal teu ngeusi bukti palsu. Dina carita Daud Icke, Sitchin na Poorterman abdi tiasa kitu, meunang henteu bisnis beton tapi ngan testimonials pribadi atawa malah inpormasi.

Ku kituna kuring masihan saméméhna yén karya Zecharia Sitchin sigana jadi dumasar kana tarjamahan tina tablet liat saukur lepat atanapi malah ngabohong. Di dunya internét kasebut, rada susah teu sapatemon jaba debunking eta hal, tapi dirina ngalakukeun deui ngaliwatan ngampar atanapi distortions. Kuring curiga beuki loba anu bagian badag média alternatip anu dikawasa ku block kakuatan anu sarua balik média mainstream. Lamun nyempad media mainstream numbu conto téori sakumaha nu mana negeskeun yén bumi téh datar, atawa ayana spésiés reptilian, anjeun bakal pas afserveren kritik jeung ngagambar monopoli di kaleresan deui ka arah média mainstream.

Kuring hoyong paguneman kalawan Evert Jan didieu ngan babagi sabab Kuring heran ngeunaan kaadigungan sarta cara anjeunna dismisses kritik. Kuring mimiti e-mail kamari Evert Jan éta respon kana newsletter na nu manehna mere pintonan-Na dina asal tina Paska. Kuring dilaporkeun ka anjeunna yén artikel na pisan fascinate kuring, tapi kuring boga mamang kuring ngeunaan carita Nibiru. Nu henteu hartosna yén aya euweuh truths bisa diuk di artikel na. pertanyaan anu naha urang téh ningali strategi of Pergaulan bebeneran kalawan gede bohong sakumaha dipedar di luhur.

Evert direspon saperti kieu:

Oh hancana kuring alus; Badag Martin Vrijland mana tulisan kuring bakal patut eta ... Ieu kabeh alus. Kuring manggihan artikel anjeun pisan rewarding, tapi kuring teu bisa salawasna nangtoskeun naha naon nulis téh leres. Jeung salaku disebutkeun saméméhna; 'Unggal lalaki keur anjeun ". Duit pikeun kuring jeung anjeun. Nibiroe, PlanetX, SecondSun (Schwarze Sonne - SS - Nazi) nyaeta ayeuna teu cukup ieu panalungtikan neneng Anjeun. Ogé milik keur leuwih tilu puluh taun ... dua puluh taun Nyiapkeun pikeun nyarita. Dibikeun Jumlah pamanggihan kuring bisa ngalakukeun, abdi wani nyebutkeun yen Kami ahli dina widang kuring. Ahem! Kalawan sababaraha trepidation yen, tapi kiridit mana kiridit téh alatan! Loba ragu naha béntang kadua aya; Ogé Revolusi indigo Micky Singa ngusap lanté kalayan kuring jeung complains ngeunaan "anunnaki 'sarta legendaris planet / béntang Nibiru. Aya kitu loba indikasi ayana béntang nu mibanda opat planét ... na aya kitu loba indikasi yen anjeunna datang ... na aya kitu loba indikasi yén 'anunnaki' ayana na aya malah indikasi yen jalma ieu ngawengku hirup di Veluwe dina hiji basa underground handapeun Fliegerhorst Deelen (Akın ka Delos Yunani - langkung mitologi Yunani nyaéta saukur mitologi Walanda ti Yunani kuna éta Frisians). Salam Evert Jan

Lajeng abdi dimekarkeun direspon sakali. Hayu atuh geura jawaban kuring narima isuk pos ieu aya, dimana réaksi Evert Jan urang geus ditandaan bulao.

Hai Evert,

Ku teu sangka pisan dina watesan badag atanapi leutik. Éta sakabéh bagéan program urang. Kuring ngan nulis gagasan kuring ngeunaan hal sarta tétéla maca sababaraha urang kawas, tapi Jigana aya sababaraha kali deui urang mah nu resep dying kahayang atanapi kahandap.

Atoh, kuring pikir henteu bisa disebutkeun yen lamun batur dekade ka diajar subjék ieu ti teu merta hartosna yén jalma ngabogaan janten katuhu. Éta leres! Tapi dumasar kana naon atuh bisa manggihan!Na yén indit pisan gancang sarta dituturkeun salah léngkah séjén nepi ... Dan tadi pamikir hébat sakumaha Nicola Tesla atawa Niels Bohr pernah bisa datang nepi ka wawasan anyar jeung kedah salawasna nyapek dina karya guru kalawan taun pangalaman. Anjeun tiasa ngawangun keur nyarita kana visi torowongan atawa hiji jalan heubeul atawa anjeun pencét jembatan anyar jeung nempatkeun hiji Pad anyar.
Jigana éta teu atra nu bener ekslusif pikeun ngabenerkeun visi tiasa pamenta dumasar taun pangajaran. Naon sih?! Abdi teh ngan hiji dina Benelux tur saluareun eta abdi matuh lolobana isu. Kami saprak kuring boga panalungtik séjén encountered anu masih tiasa ngawartosan hal dieu lakukeun naon kuring henteu terang! Abdi teh ngan hiji di dunya nu geus bisa manggihan bahasa kadua "AN PBB sanggeus KI; nu Kwando, a kacida stylized opdrachten- jeung paréntah basa, idéal pikeun rupa-rupa dimekarkeun contona, teu ka spasi. Kami kahiji ningali yén lirik anu ditulis dina tablet liat di shorthand. Ngan sababaraha taun deui ngusulkeun hiji assyriologe Walanda yén "cuneiform" kadang bisa jadi shorthand a. Hanjakal euweuh langkung uninga. Manehna bakal reprimanded, sabab ngan ngajalankeun hal teu kedah anyar. Abdi meureun kahiji na ngan hiji anu nilik yén Walanda / Frisian datangna ti Babul, Sumedang na Akkad. Kuring teu Sitchin. Abdi sigana ngan hiji anu tiasa ngajelaskeun naha Mars nyaéta beureum jeung corétan sarta bintik beureum nu aya dina atmosfir Jupiter urang. Na jadi abdi tiasa disebatkeun sababaraha fakta jeung titimangsa teu salah ragaji anu geus baca buku ngeunaan Zecharia Sitchin. Élmuwan conto panjang nyobian pikeun dekade sangkan masuk akal teori evolusi jeung ka némbongkeun, tapi anu henteu hartosna yén sakabeh jalma élmuwan ngalaman nuturkeun lagu katuhu atawa bisa ngaku dumasar kana pamadegan taun kagiatan aranjeunna ngagambarkeun bebeneran. Eta tetep sistem kapercayaan anu elaborated.
Anjeun tiasa ngabayangkeun nu aya dina pilarian ahli pikeun topik kayaning teori evolusi, tapi ieu ngandung harti yén aya pernah tiasa atanapi mungkin naek deui batur metot téori dina ragu? Tangtu, kalawan alesan alus. Tapi teu kitu ... atawa naon anu anjeun lakukeun - urang nempatkeun video pikeun hiji satengah jam lajeng urang ngan bakal uitvigileren naon kontradiksi sah carita Sitchin urang. carita nu mangrupakeun batur ... na anjeun écés balik. Rupa, Anjeun tiasa, tapi lajeng sakur fakta sarta nempatkeun pamiarsa anjeun naon nu katingali, pikir jeung yakin kana dasar video dibere. Urang nonton sugan moal ningali atawa manggihan dina carita. Sahingga kudu ngabantu urang jeung éta.
Ku kituna kuring teu percanten ka istilah sapertos "ahli" sahingga moal "cobbler tetep panungtungan". I do. Anjeun tiasa nambahkeun sagala jinis subjék boga hiji pamadegan, tapi lamun diuk dua on lagu katuhu. Hiji anak di sandbox nyaeta rupa ku kuring can tangtu mibanda sebutkeun hiji kalawan snottebel irung na, upami anjeunna téh terampil dina seni! Lamun neuteup nu katingali Nieuwsuur, para ahli térorisme, para ahli Amérika, spesialis sarta ahli a, b atawa c lulus. Lamun ceuk maranéhna salawasna satuju? Lieur teu! Atawa saur anjeun lajeng nu teu bisa nyempad? Pasti mun kuring dibahas naon mun neuleu assess na review, sarta dumasar kana kanyaho kuring sorangan, pangaweruh jeung panalungtikan sarta framing gambar na visi kuring ... lajeng I ngagerem sakali terus ucapkeun pisan di kamar; 'Bruising Stelletje na suckers' ... na pindah ka saluran sejen. Utamana kiwari jeung chatter ngeunaan cuaca! Anggap maneh posisi jawaban thereto bakal lajeng "euweuh, abdi teu bisa nyempad" kedah. Kuring heran naha anjeun sorangan kana praktek. Abdi bogoh atuh moal di bacaan abdi sabab Kuring geus teu maca na pikir wawasan alus bisa timbul persis sabab Shoemaker nu malah dibere jalan panungtungan sarta malah nempatkeun batur kalawan katingal seger anyar balik nu bisa mikir yén produk nu ogé bisa dijieun smarter sarta béda. Sami manglaku ka warta, sajarah, agama jeung isu sejenna. Taun pangalaman teu sinonim jeung pandangan bener zat. Nu ampir kudu satuju sareng kuring. Sagemblengna satuju ...
Kuring geus geus nunjuk kaluar ramatloka nu criticizes buku ngeunaan Zecharia Sitchin jeung heran naon mikir éta. Tempo deui ...
Nu henteu hartosna kuring nangtang anjeun manggihan guaran metot geuwat kuring anggap éta katuhu kabeh. Najan kitu, kuring manggihan deui metot alatan tétéla loba pamiarsa terang janten kabetot tur I ogé ngakuan yén hal bisa salempang cores bebeneran. Kuring ngan heran naha teu campuran bebeneran kalawan desinfo (sadar atanapi pingsan). Hal ieu kabeh dijieun ku kuring ... Sababaraha pamanggih bisa disada pisan masuk akal atanapi metot. Ku méré gambaran yén anjeun diajar pikeun dekade kedah ngartos eta, pangaruh bisa lumangsung nepi ka urang ti ngan nampa tanpa mariksa bukti sorangan. Kusabab mayoritas boga memang euweuh waktu keur ... ngayakeun éta clue na pikiran pikeun!

Kami panasaran ngeunaan bukti demonstrable nyata ayana Nibiru na contona basa underground di Fliegerhorst Deelen. Anjeun boga pamadegan underground bukti kongkrit basa atanapi dumasar kana carita ti jalma? Ngarasa sarta nyaho tur visions sarta pernyataan batur. Arnhem / Velp éta hiji hotspot dina '60 na' mimiti 70, sarta Airport Deelen. Saksi ningali lampu aya, ngalayang objék (UFOs) jeung salaku bapa babaturan milik nu jadi cop dina eta taun di Velp, mindeng éta telepon ringing kusabab laporan. Jigana aya hiji basa bawah tanah antara Arnhem jeung Velp (deukeut piramida di Velperbroek). Dina Deelen airfield bakal janten basa sapuluh tingkat. Dua floors anu luhur sarta leuwih badag batan nu sejen tur aya dua pesawat kalawan diaméter estimasi tina 200 méter! Tentara kaptén Dick Berlin (Jerman) éta langsung saatos retiring anggota Déwan Direksi Taman Nasional De Hoge Veluwe jeung Museum Kröller-Müller (Jerman). Naon teu hiji gerakan ex-militer dina Veluwe nu? Éta lalaki ujug lover na connoisseur?! Atawa manehna bisa méakkeun salaku on kunjungan resmi ka base bawah tanah (dina urutan pikeun nampa parentah ti dewa! ... kawas Adolf Hitler (Jerman) tuh tilu kali?!). Berlin ieu hasil ku Peter von Uhm (Jerman). Nalika anjeunna pensiunan Anjeunna nyandak Dick Berlin dina Déwan Direksi Taman Nasional De Hoge Veluwe jeung Museum Kröller-Müller. Yén Peter tétéla dumadakan dipikacinta alam jeung seni. Jigana bisa nangtukeun Arnhem / Velp nyapu lumped jeung Hotel Bilderberg di Oosterbeek, Fliegerhorst Deelen, dasar underground aya, anu saeutik "snowshoe" atawa "ajag jalma" anu katingal dina Veluwe, ayana tina 'karajaan 'di Apeldoorn, anu candi nalika zaman kuna dedicated ka Apollo (hatur Apeldoorn ngaranna), jarum karaton sarakah Loo, Hoog Soeren (bohong sigana hiji tempat gaya pisan kuat), nu buleud House, anu' ek wodan 'dina Veluwe jeung gundukan astana, jalur prosesi nepi Triple / Wekerom tur leuwih mungkin. Ieu rustles salaku mahluk luar angkasa nyebutkeun ... hahaha! Na kumaha ngeunaan lumangsungna Madonna deui dina Gelrdrome ... Aranjeunna nempatan kamar di Bilderberg Hotel na eta geus miboga saprak datangna Pangeran Charles jeung Ratu Beatrix. Kudu snuggle réptil nyaéta sagala?! Simkuring teu terang tapi Bulan Bilderberg (di sakuliah dunya) salawasna sigana geus ditutup hiji jangjang pikeun sémah nu biasa, tapi moal sémah terduga (shapeshifters?! Réptil?!). Arnhem, Gelredome, Naga ieu slain ku satria a ... na sedengkeun satria lance di jantung Naga struck, gunana rattled kecap; 'Gelre, gél, gél' ... Gelre dina basa aslina Kwando nyaeta gé El RE>, kalawan harti; "Heed-El / elips / elastis /stretchable-aturanana "atanapi GELRE boga hal ngalakonan jeung 'ngadengekeun', dédéngéan kitu masihan ... keur hal atawa batur anu rutin sarta manteng ... bakal jadi béntang kadua anu pas unggal 3600 taun ... na teu nu boga nanaon keur ngalakukeun jeung 'Draconian' bawah taneuh di Veluwe nu?! Simkuring teu terang kitu ogé inget jeung kamungkinan connect with hal aneh lianna di Veluwe nu. ngabalikeun ka urang tingali er le EC <hartina; 'Metal / berharga-hirup-rata'Atawa bisa mibanda hal anu ngalakukeun jeung logam mulia (emas) milik didieu 'AN PBB NA KI "(Jerman) jeung ngirim ka planet maranéhna ... atanapi éta nu' vuurkeerltjes 'nu Veluwe di jaman baheula bijih beusi dilebur. lalaki leutik (gnomes kobolters?), The réptil amphibious leutik anu diwangun dina dasar bawah tanah meureun?

David Talbott (anu terus hasil karya Immanuel Velikovsky) contona, teu percanten ayana Nibiru. Ngalakukeun eta nujul kana karya Velikovsky. Kumaha anjeun ngalakukeun eta? Immanuel Velikovsky éta teu sadar ayana béntang kadua. Sangkan anjeun meunang aya nanaon ngalawan di buku-Na. Sanajan kitu, bukti ayana! Contona, yén "cai bumi 'mileage dicokot lamun béntang nu pas, kayaning salila Budalan ... na liwat Laut Beureum éta samentara garing. Salila tilu poé (ie tilu poé yen Isa di kubur na. Saatos tilu dinten, Yesus). Yesus oge salah sahiji loba ngaran pikeun béntang kadua. Velikovsky hayu anu lumangsung ku komet a ... sarta ngarasa komet Velikovsky urang ngan béntang kadua. Boh planét Nibiroe Sitchin. Ngan pangaweruh nu teu dipikawanoh dina jangka waktu-Na. Ogé pondok tina Sitchin on nalika 1976 sumping kaluar dina bukuna.

Poorterman nujul kana di réaksi pikeun artikel ieu leungeun kuring, nu kuring ditempatkeun hiji pilem tilu-jam nu negates bukti Zecharia Sitchin. Yén Evert Jan moal jadi cukup. Anjeunna bisa manggihan yén kuring boga sorangan nepi ngalakukeun deciphering nu tablet, tapi patarosan téh naha anjeunna geus dicokot teh kasulitan pikeun lalajo pilem teh. Dina pilem nu, step by step kumaha bukti adduced ku Sitchin jeung nu lianna teu faktual teu malah akurat. Kuring teu ngarti nu Evert Jan hayang kuring perlu sakabeh tipe hambalan, tapi kuring teu boga kaadigungan sarua salaku Evert Jan na yakin anjeun bisa meunang maca sumur di pilem ieu, tanpa kuring di kabaran. Jigana téh mangrupa non-argumen buang eta. Sumawona Evert Jan contradicts sorangan ka handap ku ayat 5 disebutkeun yen anjeunna rada satuju sareng kuring bari manéhna nepi aya teu satuju sareng kuring, tapi sabenerna mah nyebutkeun nu sarua.

Naon dina ngaran Poorterman? Gatekeeper? Evert Jan asalna deui di respon na mun carita saksi na goblins, tapi lamun kasampak bener satuju dokumenter handap di dieu, Anjeun bisa manggihan yén kami moal salawasna kudu nganggap ngan ambing carita. Evert Jan jelas yén anjeunna percaya yén paling pembaca na "nu clue atawa pamahaman" boga pikeun nalungtik hal, tapi anjeunna publishes sapotong mingguan on Nibiru. Sigana anu anjeunna nganggap yen geus dipercaya di anjeunna sarta teu mibanda clue atawa alesan pikeun pariksa deui diri. Pribadi, abdi kuciwa nu kaanggo pamiarsa anjeun kalawan kaadigungan misalna.

Pikeun pamahaman na sabab kuring nganggap yen anjeun clueless sarta pamahaman eta boga keur estimasi nilai eusi, abdi sakali deui dijelaskeun kumaha mindeng ngahutbah gede bohong murni sababaraha sastrawan hébat wayang. Najan kitu, abdi tiasa ngabayangkeun nu teu boga waktu pikeun lalajo lila tilu jam, tapi tinimbang di weekends hiji setelan pilem Hollywood, anjeun malah bisa hayang nyieun waktu pikeun hal ku leuwih jero saeutik. Sugan Evert Jan ogé kandungan sakali bisa meta tinimbang ngalakonan eta kalawan 'hoream' dina bagian abdi (lantaran sagalana kuring teu lengkah kaluar tipe). Ieu ngan mantuan mun ningali bahan ngarojong, sahingga dokumenter ieu sugan formulir pangalusna. Tangtu, ogé di dieu urang kudu ngalakukeun jeung informasi ngeunaan batur, sabab na kuring moal manggihan waktu contona mun unravel nu tablet liat Sumerian, tapi dina sagala hal éta mangpaat pikeun nguji sisi séjén deui. Manggihan Evert Jan conto, yen anjeunna geus kapanggih 'shorthand' (tingali réaksi) tina tablet nyebutkeun ngeunaan Nibiru jeung Anunnaki? Ieu sagala bukti pendukung sarta ngayakeun clue atawa pikiran basajan ' "seemed pariksa dina bebeneran?

Nya éta ayana jalma kaasup 12e pangeusina? Kaasup ayana Annunaki? Taya, tangtu moal. Ogé bisa jadi éta jalma kawas gatekeepers Sitchin jadi bebeneran nyampur jeung gede bohong ngahaja. Eta meureun nu maranéhna saukur anu yakin. Carita bisi wae tetep hiji atraksi utama dina éta sorangan. Kuring manggihan éta pisan metot sorangan, ngan kadang anjeun ngan kudu ngalakukeun hiji dipariksa, atanapi henteu ngan, sarta anu hijina carita metot. Pribadi, abdi condong nyieun sajarah leuwih ti sudut pandang ieu tempoan (sakali anjeun klik link nu). Ogé, abdi mamatahan Anjeun pikeun nalungtik éta pikeun diri jeung teu nampa uncritically. Anu lumaku pikeun sagalana kuring nulis.

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (10)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. keazer wrote:

    Naon merhatikeun kuring paling cinta.
    Ogé hatur nuhun ka anjeun Martin kasampak salajengna sakumaha geus urang diajar.

    Kaasup pilem ieu nu geus dibikeun atuh a pandang sakabeh béda nu urang teu jadi jauh
    lamun éta Kiwari negeskeun.
    Anjeun kudu gaduh kasabaran saeutik kalayan wayang
    https://www.youtube.com/watch?v=fFrLkNrATGA

    Satuluyna anjeun datang ka punt2 lamun (gunung) nu bebek akrab.
    Naha teu sakabeh gambar jadi petrified di Mesir Kuno? anu weruh piramida?
    https://youtu.be/puXsFyainQU

    Kumaha cut nyaeta kumaha dibor ieu ngandung harti yén urang téh kaayaan hiji peradaban luhur batan ayeuna?
    Atawa teu eta hartosna yén maranéhanana éta salaku sajauh kami ayeuna, tapi nu sapotong alam teka dijieunna hésé sabab geus petrified?

    Anu nyaho urang tapi lebu mikir ngeunaan nu salawasna bisa diuk di gigireun.

  2. nganalisa wrote:

    Hai Martin, geus aya saméméhna commented ngeunaan Poorterman tingali komentar kieu
    https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-einde-van-de-onafhankelijke-berichtgeving/#comment-4335

    Ngajaga manehna geus sababaraha taun di liang doktrin Dietsen nuju pisan kana doktrin Arya tina Reich Katilu. Kuring percanten ka anjeunna pikeun shit ....

  3. guppy wrote:

    Urang ayeuna geus ngahontal hiji titik nu urang nyaho yen dunya ieu téh ulang / ilusi. Laju cahaya geus kalem anjeun meunang waktu jeung bahan. Anu dijieun dunya ieu sareng saha anjeunna téh tur dimana manéhna hirup teu dinya kénéh masalah? Tapi lamun urang masihan anjeunna énergi urang neruskeun digging kana mangsa katukang. Malah jadi urang tarung pikeun katuhu kami ti lalaki Allah ieu kalimah-Na. Atawa / (génder nétral) ngaran dirina na ayeuna Alloh Annunaki, ELOHIM, Allah, Zeus, ISIS, Mary kitu maksudna teu bener masalah. Mun urang nyieun awak urang kuil di ngahargaan ka aslina lajeng cease mun aya dina dunya delusional urang. Nu katingali eta kajadian, urang ngan kudu nyieun pilihan nu nyebutkeun wilujeung ka dunya heubeul.

    sadayana geus ngalakonan kalawan nyaluyukeun sél awak anjeun (DNA) kana jalma anu asalna ti luhur. Éta énergi, urang asup ka firewall atawa dina aslina urang?

    https://youtu.be/vxI7i-ycyG8

  4. Zonnetje wrote:

    Martin I bakal ringkes. Ngan ngalakukeun hal sorangan, sarta sakabeh sésana nyaéta selingan.

  5. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM wrote:

    Évolusi téh bohong! Aya anu pernah kapanggih buktina "panengah" ku garong kubur (arkeolog)!
    Lamun teu bisa ngajelaskeun eta ngomong "Big Tangkal".

  6. guppy wrote:

    Hal ieu écés matak ngabingungkeun nu sagala piramida hébat sarta kawas nu diwangun ku urang saeutik leutik kawates. Kuring yakin yén bumi téh heubeul ti maranéhna bakal boga kami yakin. Kuring ogé yakin yén Nibiru sakali 3600 taun pas ngareset bumi. Kuring teu yakin yén dewa hirup pangeusina kieu, ieu téh ngan hiji planét pinuh ku miara énérgi pikeun shift kutub.

    Golongan carita anu ku invented by grup pangaweruh gaib pikeun deui pamingpin ti umur anyar. Carita UFO sakabeh saha jalma anu asalna ti luhur eta tos rengse dilaksanakeun kaluar tina konteks.

    Sagalana geus dijieun tina pikiran urang!

    Yén jalma éta sakali deui éta kusabab éta lapisan ozon éta 7 kali kandel, aya tés dilakukeun, sarta geus ilmiah dibuktikeun. Ieu neangan intuisi abdi katerangan logis, kuring ngagantelkeun nilai leuwih ti buktina ilmiah. Sajaba ti éta, nyatakeun yén dinosaurus lastari sarta yén sagalana di bumi éta laér leuwih gede. Lapisan ozon ieu deui recovering, sarta kasempetan ieu pisan luhur yén sagalana geus badag teu ngan Walanda.

    Kituna éta alus nu aya nunjukkeun yén urang kudu janten fleksibel dina ngumpulkeun informasi sarta ulah bet dina kuda.

    Kuring geus dimekarkeun ku cara hiji na geus loba informasi dihapus unggal madhab sarta geus disaring kaluar paling berguna jeung dicokot potongan dina pikiran kuring.

    Kumaha kuring nyaho naon leres atanapi henteu: intuisi!

    Nu bisaeun sababaraha jalma, tapi difokuskeun intuisi anjeun sorangan lajeng Anjeun pamustunganana bisa nempatkeun teka nu.

    Teu teka nu ngidinan nempatkeun batur!

  7. Martin Vrijland wrote:

    Evert-Jan refuses ningali film nu Sitchin asumsi anu musnah 😉
    Kuring kudu balik ti ngetikkeun haha.
    Ngan butuh hiji tampilan Evert, sabab ieu dirojong ku bukti video, nu keur ngetik kaluar sababaraha pikaresepeun.

    http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13985:de-tempel-van-salomo-deel-2-evert-jan-poorterman&catid=7:archeologie&Itemid=19

    • guppy wrote:

      Anjeunna meureun refuses Orjana CBD minyak jeung pérak koloid nyandak anjeunna, anjeunna dimimitian unggal kolom anu anjeunna karasaeun gering. Kuring yakin sabab suci dina dua sumber ieu jeung sangkan sorangan pérak koloid.

      Acan I kedah nyebutkeun yén Jigana kudu karsa alus niburu situs dina UFO sanggeus kampanye. Di dieu sakitu téh unbelievable, sarta aranjeunna meunang carita mangpaat séjénna deui ka handap.

      Evert-Jan nyebutkeun roket obelisk kedah nunjukkeun yén sirit kedah anjeunna gaduh usulan katuhu. Éta anteneu nu pikeun ngirimkeun énergi atawa orgasme nepi ka dualistic dewa / badan / elf urang.

      Ngalayang saucers undoubtedly bakal datangna ka bumi ieu, tapi maranéhna ieu dijalankeun dina bumi teu ti planét séjén. Kuring yakin aya ngan hiji cara na nu geus liwat terusan kalahiran atawa ngaliwatan pati. Sami manglaku ka carita yén Annunaki kudu emas kami mulangkeun atmosfir planét maranéhanana. carita ieu emas figurative kedah nembongkeun jalma énergi nempatkeun kana eta. Kami di lebah anu dianggo kanggo uang / emas / madu jeung obelisk / sirit nyiptakeun babees anyar (sebutkeun Samsung / Galaxy Saturnus, kinerja Gala tina x jeung y).

      Mun hiji lemahna spaceship badag tapi maranéhna balik nicely on dewan, abdi gé antosan dugi ceunah kaluar tina pipa nu.

      Ngartos nanaon anjeun teu bener diajar oertalen, anjeun ngan nengetan.

      Kabéh narjamahkeun kana tanaga, sangkan kuring nyandak hiji bula beureum.

      • Martin Vrijland wrote:

        Éta niat oposisi dikawasa nyampur bagéan bebeneran kalawan gede bohong. Mun salah ngan nyokot kasulitan pikeun néangan 3 jam dokumenter loba jelas ngeunaan gede bohong teh.
        Kitu datangna on Evert Jan..je bisa ngalakukeunana!

  8. gampil wrote:

    Evert-Jan téh utamana saendeng anu tataman mun truths sorangan, boga saeutik panon jeung ceuli pikeun realitas sabudeureun anjeunna. Oh langit, naon atuh sebutkeun ayeuna .... kanyataanana nya kanyataanana THE. Tur ayeuna Abdi ngagunakeun langit ...? Oh oh, aya ogé EJ ngabogaan pamadegan jelas ngeunaan eta.

    Pikeun taun kuring patepung EJ nutup deui, tapi saprak lajeng Kuring geus pernah patepung batur leuwih téori langkung twisted anjeunna owns. Iraha anjeun ménta hiji substantiation husus atawa bukti papanggihan, manéhna nujul kana 30 taun nya ku pangalaman jeung panalungtikan. Oh hehehehe ... Nu ieu memang taun 10 tukang geus taun 30 panalungtikan. Sangkan tétéla LP ieu hangs dina scratch kandel. Pribadi, abdi buang jauh catetan yen di sawatara titik tur mimitian pilari sora béda, sarta mindeng henteu kirang geulis.

    Na naon I ogé salawasna bungah nalika EJ sarta téori na ... Naha manehna teh ngan hiji uninga sagalana ti bersinar (kecap sorangan), sarta naha manéhna ngabogaan monopoli keur naksir pangaweruh jeung hikmah nu pesen ieu luhur kakuatan, jeung sésana planét ieu teuing bodo tur luhur sagala teuing kirang mangtaun pangaweruh ieu.

    Utamana Jigana nu reply kana EJ nyebar di luhur tiap némbongkeun. Ieu pinuh ku kontradiksi sakumaha Martin nunjukkeun, tapi Jigana tangtangan ti EJ yen anjeunna kudu diajar maca munggaran jeung napsirkeun naon geus anjeunna maca, saméméh ngayakeun ucapan timer congratulatory!

    Tungtungna, pendapat pribadi kuring anu EJ bisa ngabejaan carita alus di campfire jeung kudu ngurung. Dirina minangka ikon ilmiah leupaskeun utamana teu ngadangukeun na kasampak di pamadegan sejen ... naon a panalungtik anjeun?

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup