Facebook bans sababaraha warta alternatif hébat sakumaha Infowars jeung sajabana, situs ieu ditampi iber

Filed dina warta analisis by on May 3 2019 16 Komentar

Sumber: rt.com

Facebook bans kiwari sababaraha warta alternatif badag sakumaha Infowars, Farrakhan jeung sajabana. Ieu malah mana undak salajengna: lamun artikel anjeun ka loka on pos Kala, anjeun meunang larangan a. Ogé dina kaca ngeunaan kaayaan Martin Vrijland pikeun sababaraha poé aya bewara yén pintonan di sagala rupa setélan Méi 2 kudu dijieun. Dina pilem di artikel ieu sarta (jeung handap dina komentar) I némbongkeun cara ngalakukeun sababaraha usaha nyadiakeun data nu diperlukeun tina Facebook (sanajan sabenerna mah merlukeun sadayana manggihan absurd), tapi éta tombol setting diangkat saukur teu jalan.

Kuring nelepon sababaraha taun jaba salaku oposisi Infowars dikawasa. situs misalna sabenerna dibuka tur deployed candak jumlah tumuwuh tina pamikir kritis. Kahiji maneh kudu aranjeunna atanapi tiasa nempatkeun hiji cap jelas on na aranjeunna tiasa posisi diri dina sudut leungeun katuhu. Yén Facebook nyaéta kiwari jadi kabuka pursues ieu carana ngawasan pangperangan tur bans Kaca hartina tungtung kabebasan tina ucapan nyaeta hiji kanyataan. jaba ieu kiwari bisa ngumpulkeun blows maranéhanana sarta yén game dikawasa nyempad deui. Pamingpin ngatur ti dinten 1 widang gaya sadayana dina Internet.

Pulitik jeung média revolve sabudeureun interaksi keur sanggup ngararangkay masarakat di buleud. Rék sabenerna ngirim tiap warga nuju hiji mindset tangtu jeung numbu ka gerakan pulitik. média anjeun pake pikeun sapi jalu persepsi tur maturan jalma nu palette rasa jeung warna. Lamun bisa ngayakinkeun saha yén éta téh alus pikeun milik ka rasa atawa warna husus, anjeun tiasa ngantep jalma ngajawab. Satuluyna anjeun ngukur persis sabaraha efektif anjeun digawé manajemén persepsi jeung kumaha eta junun ngajalankeun domba balik supir, b atawa c. Ieu kabeh ngeunaan Pakem ditahan dina outlook jalma. Jadi panas jadi panas anu: manajemén persépsi. Najan kitu, anjeun kudu nawiskeun sakabéh Usuk. Tangtu anjeun hoyong ningali nu bisa ngayakinkeun saha sahiji pendapat anu sarua, tapi dina psyche manusa gawéna ngan béda ayeuna. Hiji mana kawas Mercedes, Volkswagen sejen atanapi BMW. Kabéh pintonan ieu béda bakal nangkep bisa jeung kudu dikadalikeun. Jalma anu digambarkeun dina panggung dunya (ngaliwatan jaringan maranéhanana masyarakat rusiah kawas Freemasons, sadaya universitas nu latihan pikeun grup ieu), sarta organisasi pulitik jeung agama, nyaho hadé ti saha nu salawasna oposisi flank diri di senar anjeun kudu tetep ditahan.

Pamikiran jalma bisa dicirikeun sakumaha kelir sarta rasa. Rék jalma nyorong saloba kategori sahingga kabiasaan tangtu atawa bisa numbu media dinyatakeun ngalaksanakeun grup éta. "Anjeun katuhu, sabab anjeun boga pamanggih sapertos na sapertos". Anjeun dipaké pikeun jadi dirombak, dirombak atawa katolik, ayeuna pulitik boga peran sebaran dina rasa sarta mangrupakeun media anu Lebetkeun gambar éta. Pulitik teh garéja anyar. Jeung anjeun kudu milik ka garéja tangtu, disebutkeun henteu bakal balik. Ngan anjeun kedah pikeun AJAX, PSV na Feyenoord. Sangkan nu nuju ditinggalkeun, katuhu, liberal, demokrat sosial jeung saterusna. Ku kituna bisa nyambung ka 'merek' jalma tanda. Pikeun unggal pamadegan di masarakat téh net kaamanan. Analisis data badag sadaya lalulintas Internet, paguneman online, disadap e-surat, Telepon, kagiatan média sosial sarta informasi lokasi input séjén (dimana anjeun nongkrong na kalawan saha anjeun bade) ladenan rusiah masihan wawasan rapih kana anu boga pamadegan naon tataman. Resmina, ieu henteu lumangsung sacara alami, sarta sabab kudu ngaleuleuskeun deui sakumaha pawns George van Houts mana nu carita deui dipariksa kedah tilelep ka handap.

Tugas nyekel-strategists Anjeun ngarasa yen eta bakal disusun pikeun anjeun jeung anjeun nyekel salaku net perikanan. Sanajan kitu, a pawn daya bakal paling scrapes nu bisa nyieun suku korsi kakawasaan, tapi aranjeunna pernah nempo sagemblengna ka handap. The fuss ayeuna ngeunaan carana ngawasan Facebook jeung mungkin kejutan yen bentuk diwenangkeun liwat situs web saluran dikawasa-oposisi ceuk nu kawengku. Hal ieu masih dimaksudkeun yén lalaki biasa dilaksanakeun passively di jalan. Penetrating kopi hiji tur nganggap yen batur bakal settle pikeun manéhna. Infowars 'Alex Santang atawa Robert Jensen bakal lashing alus pikeun anjeun sarta lamun dulur tetep diuk passively di tempat teu ngalakukeun nanaon.

Media na media alternatif nu dirancang pikeun ngadalikeun persepsi pengikut na ogé keur nyalurkeun peta nu kieu. Di paling, Anjeun kudu wanti pikeun ilubiung dina lalawanan dikawasa, kayaning nu tina jaket konéng. Éta pikeun maranéhanana anu kaleuwihan dimimitian mun ateul. Aranjeunna lajeng bisa channeled hanjelu maranéhanana dina cara deflate. Samentara giliran agenda tina kaayaan totalitarian di speed pinuh.

Anjeun sacara alami bisa yakin yén Facebook nyaéta kasuksésan leutik kasual of a bodo pinter ngaranna Mark Zuckerberg anu jadi cemerlang pikeun geger situs média sosial. Geus waktuna nu nyaho yén jenis carita Dream Amérika mana piercing sakali. organisasi sarta frontmen misalna geus dibuka ku jalma dina kakuatan. Facebook nyaéta ti dinten 1 rigged salaku alat spionase, persépsi influencing alat jeung emper tina sistem kontrol totalitarian. Éta jalan sarta tujuan ieu jadi jelas pikeun jalma anu boga akal rada jagjag.

Sumber: thejournal.ie

Drama anu Facebook dibagikeun datana sareng Cambridge Analytica éta ngan hiji panutup-up méré gambaran yén ieu mangrupa salah sahiji-off acara luar biasa. Sanggeus éta Facebook kagungan hiji alibi pikeun anjeun asup pikeun palanggaran privasi malah leuwih, sabab disebutkeun Anjeun teu bisa maké ladénan tangtu. Sarta perhatian ti spionase entrenched dina jalma liwat dina drama Cambridge Analytica preconceived turunan kawas hiji flares pesawat firing ngusir hiji misil panas-néangan. Facebook nyaéta ngan awak nyetél ku jeung grup nu ngatur dunya nuju kaayaan pulisi totalitarian. Sosial pangaluaran ku linking jalma ka group anu geus ngalarang tina Facebook lajeng saukur bagéan tina strategi jelas stigmatize grup tangtu.

Jalma anu kitu kritis bisa dicirikeun jelas sakumaha kantos. "Oh, anjeun jadi salah sahiji Infowars, Jensen atawa Forum pikeun Démokrasi. Oh, anjeun jadi salah nu ieu oge ngalarang on Facebook."Jadi nu urang anu teu dikawasa, numbu ka grup kontrol.

kaulinan pisan palinter catur dimaénkeun. The pamingpin dunya ieu teu tanpa aksés ka supercomputers nu bisa ngéléhkeun pamaén catur pangalusna pamaén Go di dunya. Aranjeunna nyaho kumaha carana maén eta strategis ambéh maranéhanana tetep everybody dina modeu pasip, hanjelu bisa nyalurkeun dipareuman jeung maranéhna terang kumaha maksakeun stigma jeung numbu ka grup dikawasa ku maranéhna. Antukna kapal kaamanan net nu dikawasa group bakal sunk ku linking aranjeunna keur disinformation diwangun-sadar tangtu atawa kaayaan marudah sosial jeung rusuh ékonomi. Diantarana dina artikel ieu (Jeung loba batur), I dipedar kumaha nu game dina pendapat abdi, saéstuna jalan.

Jeung anjeun nempo eta, masih pours cangkir kopi na nyieun taktak anjeun sabab tetep teu bisa ngarobah nanaon. hirup anjeun revolves atanapi ku. Kuring yakin ieu teu dangong katuhu. Lamun ningali eta hiji panjara bata lapangan maén anjeun jeung anjeun becus eureun tukang, anjeun jawab. Sabab tiasa ngalakukeun diri pikeun ngamimitian revolusi a. A revolusi nu bakal mawa robah nyata. Teu salah sahiji kutang konéng maranéhanana atawa spanduk jeung demonstrasi ngalawan pamaréntah. Taya, revolusi nu dimimitian nyandak sikep béda jeung robah nyata. Anu dimimitian ku turnaround tina iman 'robah aya nu datang ti luhur'Ka'robah asalna tina sorangan. Revolusi nyata dimimitian ku kapercayaan dina pangaruh kuat tina jiwa anjeun sarta anjeun (saterusna) amal di dunya ieu. Nelepon eta 'efek kukupu' atawa sebut wae a "serelek di sagara", beda kakuatan dina diri. Kami di iman dampak volition kami leungit. Kami geus poho saha kami sabenerna dina tingkat jiwa, kami geus poho yen kuat bisa mangaruhan unggal individu di nya lingkunganana. Dimimitian ku volition kuat.

Urang buka sakaligus tingali yen jiwa nu geus gaya nyetir balik sakabéh pilihan urang jeung lampah urang, lajeng urang ngadangukeun deui jiwa jeung kirang kana 'naon aman tur aman ". Simkuring bade ngadamel pilihan macul; wani hayu balik ti jaminan jangka pondok tur wani ngandelkeun robah anu bisa ngabalukarkeun ieu pilihan macul.

Parobahan badag datang moal ti luhur, atawa dikelompokeun (unaudited) oposisi atawa politikus atawa pawns oposisi atanapi sumber média anyar. Parobahan badag dimimitian ku anjeun. Anu dimimitian ku pilihan anjeun nyieun ayeuna. Ieu dimimitian ku ngadengekeun haté anjeun; nu gateway kana jiwa anjeun. Saha nu sahiji joystick hirup anjeun? Nyaeta nu atanapi éta (via garis kadali sieun kaleungitan jaminan) bank anjeun, boss, partéy pulitik, karir Anjeun atawa naon? Anjeun percanten sugan ngan nu pilihan Anjeun gaduh sababaraha pangaruh kana dunya, sabab lokomotif uap hurtling ngaliwatan baé! Naha saur anjeun anu diprogram keur beurat jalma ti Lawu ka kuburan ka lengkah dina leumpang jeung ngarobahna dina sistem? Ieu waktu pikeun revolusi ti jeroeun jiwa anjeun. Jeung anu dimimitian ku pilihan anjeun. Ieu dimimitian ku ngadengekeun haté anjeun sarta nurani anjeun. Hurungkeun TV Anjeun kaluar, balikkeun sadayana warta jeung cobaan pikeun megatkeun diri ti program nu aya bombarded poean sangkan anjeun bakal ngadenge sora batin anjeun deui. Nu sora batin téh écés lain chatterbox anu sabenerna ceramah ka anjeun. Ieu Anjeun jiwa nu beresih tur pilihan grotesque ulah nyieun; nu nembongkeun yen jaminan anu palsu jeung nu gagah na maneh ngajadikeun maneh kuat. jiwa anjeun nu nunjukeun yen robah Anjeun pangaruh hébat dina sistem na naskah.

Perobahan moal datang kana dunya ieu anjeun tetep pasip tur ngagantung deui. Robah moal datangna lamun kantos ngeusian kaluar kartu keur mere sora a unggal opat taun na ngaharepkeun yén pawn hareup daya baris mantuan anjeun kaluar waktu ieu. Kumaha buta anjeun kudu gaduh amanah dinya? Nu sabenerna wangun hoream. robah bakal datangna mun anjeun datang kana aksi sorangan. Taya pikiran, teu kecap, tapi amal. kituna nyandak robah tur ninggalkeun sagalana nu nyadar yén ieu ngarojong sistem totalitarian atanapi ngawangun éta sistem gugur. Ulah aya deui ilubiung. Balik ngalakukeun eta béda. Anjeun bisa mikir yén diri rupa sabab I do teuing sarta Kami nanaon leuwih ti malah hiji lalaki biasa di jalan anu geus kaluar na pakasaban 7 sababaraha taun ka pengker na proceeded kana aksi kongkrit. Ngalakukeun!

éntri sumber link: rt.com

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (16)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Pikeun masihan sababaraha credibility mun Infowars ngarah mibanda situs maranéhanana atawa 'ngalarang'. Ieu ensures yén Santang jeung Co. ngan bisa dijual jadi 'korban' tina 'ngadegna' bari zojn oposisi dikawasa ngan Infowars jadi murni. Jones'll jadi rupa, anjeunna téh salah sahijina tur ngaliwatan éta pangacara anu asalna deui oke, stakker.Jones jsb anu pipers pied na 'Amerika' tetep jero tangga kawas Trump ogé diarahkeun ka 'bash' tetep ngan populér. Salaku salawasna trik langgeng ti aranjeunna.

  2. euweuh warga wrote:

    Anjeun meureun hoyong ngaganti naon rék tapi lamun aya di masarakat anu geus ngahontal kalawan sakabeh jalma beurat indoctrinated, brainwashed sabudeureun anjeun lajeng Anjeun ngarobah nu loba tur anjeun lakukeun rutin nyobian anjeun meunang mumusuhan jeung réspon bodo deui.
    Sarta kuring ogé yakin yén éta téh geus telat, urang kedah kasempetan bisa awakened ku diajar di loba kasalahan nu dijieun ku 9 / 11. Nalika ieu sugan malah 2 mun 12 .... kami geus di sabudeureun waktu dinner jeung urang bakal meunang naon maranéhna pantas di pendapat abdi, sahenteuna eta suckers anu masih néangan ka Nomer ngeusi warta tur hirup expiring maranéhanana jeung kali alus tur kali goréng ulah poho bal !! sabab bener ... tapi ALL tina dunya nu maranéhna hirup jeung psychopaths anu ngadalikeun dunya, maranéhna teu boga clue a.

    Kuring rencanana Illuminati-Walanda cuti dina waktu, sanajan mimiti keur perang Éropa sarta urang bade janten halal dibantai ku urang jeung agama karapihan-asih, tapi dimana eta bakal aman ???
    Jelas euweuh tempat deui di dunya mana nu Rothschilds ninggalkeun urang nyalira, abdi ningali dinten pamungkas kuring nu datang, kabur perang jeung kasusahan sarta yén urang ngahutang ka sakabeh jalma kanker jalma bodo sabudeureun urang sangkan anu hate nu pangalusna, elite warga sasama kuring? hmm ...

    • Marga wrote:

      Taya warga, keur anjeun kuring posting deui respon kuring 1 Méi, eta geus tangtu mimiti lamun sadayana jalma teu di handap, bagikeun deui kalayan saloba urang sabisa.

      Dina istilah basajan kuring sorangan, Abdi hoyong nepikeun pesen.

      Pikeun abad, dunya ieu diparéntah ku jalma anu kantos mutuskeun yén maranéhna hayang jadi boss, nyoba boga kakuatan leuwih populasi, sarta jalma rék maksakeun anjeun ngalakukeun naon maranéhna rék.
      Populasi umur dunya indoctrinated ku jalma dina kakuatan, maranéhna hirup di sieun, sieun kabawa dihukum, bisa kaasup, bisa dipenjara.
      populasi, jalma bisa jadi saha maranéhna rék jadi, aranjeunna henteu haratis tur diwajibkeun taat ka sadaya sorts hukum (bodo) jeung aturan, hukum jeung aturan nu di sagalana yén Rék ngaganggu dina kahirupan.
      Tapi kumaha lamun unggal worker di sektor mana wae, tapi estu sakuliah dunya, ayeuna malah dinten 1 bakal iklas turun karya maranéhanana, kasampak naon anu lumangsung lajeng, dinten 1 tapi naon ayeuna 1 dinten hirupna.
      Hayu urang moal antosan kalawan eta Senén Juni 3 2019 aya poé hade ka ngalakukeun éta.
      Candak kaluar seragam anjeun, mareuman komputer, nutup warung, anjeun ngaranan eta, tapi ngalakukeun eta.
      Sarta truckers sarta patani, anjeun gaduh peran badag alatan tanpa anjeun rak kosong di warung, teu dahareun dina méja, tapi dinten 1 nyaeta incalculable.
      Tapi lamun éta teu cukup kami ngalakukeun deui lajeng sugan sejen.
      Kakuatan hartosna nanaon, aranjeunna ngan gumantung kana jalma maranéhna rék maranéhna butuh urang curb sarta aranjeunna geus dipigawé pikeun abad bener pangalusna maranéhanana.
      Kami sakabeh jalma bébas sarta kami henteu nampi eta.
      Pribadi, Kaula mah dina média sosial, tapi loba jalma séjén ngalakukeun na I mudahan aranjeunna bakal babagi saloba mungkin pos ieu.
      Urang manusa tiasa ngalakukeun hal, nempatkeun sieun anjeun kumisan jeung ngalakukeun eta.

  3. Naha rék terang? wrote:

    "Jeung nu urang ngahutang ka sakabeh jalma (...) jalma bodo sabudeureun urang sangkan anu hate paling, elite warga sasama kuring? hmm ... "

    Anjeun masihan hiji acara alus kumaha canggih Sistim gawé. Geus sakali deui junun nyieun polaritasna mun ngangsonan emosi.

    Naon jalan pangalusna pikeun kuring téh rék tetep di unggal kaayaan sorangan, sahingga nyadiakeun counterweight ka sakabeh madness sabudeureun kuring. Mun malah hiji jalma nganggap conto, Kuring geus nyumbang sahanteuna hal pikeun ngaganti.

    • Zonnetje wrote:

      Dupi anjeun mere conto kongkrit? Kumaha anjeun uninga yen jalma geus hired anjeun salaku modél? Naon nu robah, naon nu robah dina kaperluan praktis.
      Kuring ayeuna meunang umur anyar mana abdi tiasa ngarasakeun nanaon.

      • Naha rék terang? wrote:

        Nu sok tiasa frustrating, abdi pernah nyaho naon hancana pikeun jalma séjén. Kuring ngan coba sangsara hirup abdi dina cara anu karasaeun nyaman keur kuring. Ngubaran jalma séjén cara Abdi hoyong ngubaran diri, tetep mibanda kuring bari dulur sabudeureun kuring sigana akang gélo, tinimbang sympathize hate.

        Hanjakal, sakabéh agama jeung arus dijieun ageung logika bisnis misalna. Kristen, New Age, sagala hal logis kahirupan geus ngabajak ku agama jeung sains pikeun eta.

        Ieu kahontal kahayang digambarkeun di dieu disusun ku Martin. Saha bisa instan kadorong kotak, polaritasna bisa dijieun na ujug-ujug Abdi New Age.
        bulan panungtungan I éta salaku sobat ti supporter milik tina Forum pikeun Démokrasi. Jeung sore ieu mangsa paguneman sareng Katolik taat madhab nempo tanda Armageddon, abdi éta hiji Murtad sarta bakal kaduruk salamina di naraka seuneu.

        Mun kuring teu tetep keur sorangan, ceunah dina pamadegan mah krisis identitas badag 😉

        Untungna, kuring meunang pisan aya kalana sababaraha eupan balik némbongkeun tangka simkuring ngaraos teu gélo: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/landelijke-peiling-vertrouwen-in-de-media-wat-laat-dat-zien/#comment-23048

  4. Zonnetje wrote:

    Sumuhun, éta hanjelu tapi budak leres boga Paréntah sarta prohibitions tina minoritas mumusuhan "elite" homemade. Budak teu boga pamanggih yén pamanggih dipibanda dina huluna maranéhanana, moal pamanggih sorangan tapi sagemblengna dilebetkeun salaku bolu anu mumusuhan imigran 'elit'. Jeung memang ieu budak saha ngajaga sistem jeung ngajaga eta tina huntu na paku 'Masters' imigran mumusuhan maranéhanana. Brainwashing ku televisi, onternet geus réngsé karya maranéhanana. Sajaba ti éta, IQ pisan low sahiji budak na
    egoism, autisme, internalized ku sieun jeung kasalahan sarta voiila sumping kaluar tina éta impian baseuh. Masters leuwih budak jeung budak ku disagrees. Hayu aranjeunna jadi budak, maranéhanana ngomong.

    • Riffian wrote:

      Idd kami tetep repeating ragrag didieu dina loka, sanajan Bernays na Goebbels geus ningali buka-mouthed di domba docile ... ogé naon rék nalika sistem anu katala mun millimeter kalayan gawé babarengan sukarela ti budak

      Aranjeunna henteu geulis di Meadow nu ... maranehna nyebutkeun bisa nyukur ayeuna maranéhna teu pilari di Madurodam keur domba hiji leuwih ti dua kali 😀

      "Euweuh anu leuwih enslaved ti Hopelessly Jalma anu falsely yakin Aranjeunna bébas."

  5. guppy wrote:

    Duit témbong deui énergi nu urang nempatkeun di tempat. Naha anjeun teu satuju sareng hal nu kudu eureun Mayar. Mimiti ngeureunkeun jeung hirup urang kudu pangaruh langsung, kayaning koran, eureun meuli kalayan merek badag jeung meuli saloba mungkin lokal atawa tumuwuh sorangan téh malah hadé. nyandak KPR sarta nyobian pikeun manggihan formulir perumahan mirah kalawan grup anu kuat ngahiji.

    Ieu leres yen lamun urang eureun Mayar pajeg ieu boga dampak nyata. Hanjakal grup teuing leutik na hiji atawa dua poé, moal aya rasa jangka panjang.

    Simkuring masih boga jalan panjang payun, tapi step by step kami balik ka base. Ieu alus mun dipikir sateuacanna ngeunaan eta aya sabab kuring yakin urang ahirna gé kudu balik deui ka base.

    Cara anu dunya ayeuna embarked tungtung maot na xal teu nuluykeun salawasna. Éta hadé lamun urang geus balik minggu gélo Sunan Gunung Djati, niup ka teu jadi teuas.

  6. Zonnetje wrote:

    Ieu mah sakadar ngeunaan duit. Di handap ieu mangrupakeun anggota tina grup anu aya di luhur hukum jeung nu keur aranjeunna sok iwal mun hukum dina salah sahiji atawa cara séjén. Na yén ieu individu papanggih deui nyekel leungeun luhureun sirah mun maranéhna megatkeun hukum atawa gagal papanggih jadi Anjeun teu tiasa meunang leupas tina éta. Ieu ogé ngabalukarkeun hiji voir kalapa Éta ogé mikaresep sababaraha luhur batur, jalma biasa. Yen aranjeunna salawasna masihan leuwih sering dipake tinimbang kana Huns pikeun posisi konci supaya rezim sistem ieu, tiasa teu pegat nunjukkeun paripolah na IQ tina budak. Sajaba ti éta, maranéhna téh dina kahirupan sapopoe cukup pinter nyumputkeun tina populasi umum keur bagian tina minoritas mumusuhan "elit".

  7. Diewer wrote:

    "The pamingpin dunya ieu teu keur nanaon bisa ngéléhkeun supercomputers sadia dina pamaén catur pangalusna di dunya pamaén Go." Saha supervises nu supercomputers? Anu nyadiakeun carana ngawasan nu? Tempo sadaya taun warta dipasang didieu:

    • Riffian wrote:

      Adam teu senang teh ngan hiji anu nilik dina big picture, Aku senang lantaran beuki jalma agenda subversive nu dimimitian pikeun mikawanoh leuwih hadé (istilah eksponensial) kami sanggup idéologi ieu jahat + Aksara, panebusan ngaliwatan Sin, nyegah sarta klimaks (Armageddon) pikeun reureuh jeung ngaleungitkeun aranjeunna. Perang Dunya III nyaeta ka pangaweruh kuring geus bade tingali sagala kahuruan nu cahayana jeung sakabeh wayang dikadalikeun di group ieu, abdi tiasa disebutkeun yen di luhur sabab tiasa dianggo raket babarengan jeung sadayana ngaluyukeun minutely tetep mesin uap ieu. Bagian I jeung II éta lain gagal, tapi rada pamanggih yén aya di paling henteu acan ... hanjakalna

      Kuring miharep éta hiji mayoritas waktos hudang nepi na euweuh tensioned keur trolley ieu disebut elite / kapilih ....

      Dina kontéks ieu, kuring ogé bisa nyarankeun karya Christopher Jon Bjerknes sarta tangtu loba artikel nu ditulis ku Henry Makow ... nu Protokol-protokol kawentar + Beureum Symphony nu hanjakalna teh blueprint tina rencana Luciferian ieu
      https://archive.org/details/RedSymphony

      wawancara ieu geus ngalarang kana saluran Adam keur alesan, Abdi nyebutkeun diundeur disebutkeun loba bahan sumber (unknown) ..

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup