Inpo penting pikeun kahirupan anjeun ayeuna

Filed dina simulasi by on July 22 2019 19 Komentar

Sumber: futurism.com

Geus waktuna kaluar tina dunya ngimpi tur mimitian nempo dunya sakurilinganana kanggo naon sia. Nu bakal nyaritakeun perobahan dasar pikeun hirup anjeun. Abdi hoyong difokuskeun perhatian anjeun kana presentasi dihandap ti Richard Thieme (di bagean handap artikel ieu), urut imam anu parantos dirobah dirina jadi influencer sareng disayogikeun ku pausahaan sapertos Arthur Andersen, Allstate Insurance, General Electric, Badan Kaamanan Nasional (NSA) ), Microsoft, sarta Amérika Serikat Departemen Khazanah. Presentasi ieu dina dasarna nyebutkeun sagalana nu peryogi kauninga ngarti dunya ayeuna.

lamun artikel abdi maca ngeunaan inanimate manusa (sareng avatar anu diajakan ku pembina simulasi ieu), anjeun bakal ngarti yén inohong anu sapertos sapertos Richard Thieme kagolongkeun kana grup dimungkinkeun. Maca anyar dipenta pikeun ngaluarkeun éta sanggeus kalimah anu terakhir, tapi kuring nganjurkeun pikeun ngulik naon anu atos dieu disebutkeun sareng kunaon kitu loba pita sareng élmuwan ayeuna nyatakeun yén kami hirup dina simulasi. Notta henteu lepat na éta pasti patut tempo. Abdi malah ngaku deui penting ngarti kamajuan dinten ieu; terang dimana ayeuna dikirimkeun sarta ogé pikeun nyendak naon anu masih kénéh dilakukeun ngeunaan daptar-sareng-tipu daya kareta uap anu tiasa katingali dina média jeung pulitik. Atawa ogé:

Ku jalan nekenkeun topik ieu anjeun bakal manggihan hak-hak na sadaya masalah dina dunya ogé ningali solusi.

Kituna kalimah tina Richard Thieme dina mangsa konferensi hacker Def Con ieu tina 2015 (tempo video di handap) aya kituna anu nganalisis. Punten dicatet: presentasi ieu dugi ka opat taun, ku kituna kaayaan urusan dina widang pamekaran téhnologis, nu ditétélakeun ku Thieme, ayeuna gaduh éksponénsial jaman anu tinggal upami urang tetep hukum Moore di pikiran. Tapi, nurutkeun sababaraha Moorish hukum moal janten deui, moal aya pisan panungtungna pangpalananna dina widang chip (anu ningkatkeun-skala transistor skala pangurangan anu neundeun yayasan kanggo hukum Moore pikeun nyieun jalan kana perkanda anu aya dina ieu, wewengkon jaringan neural (anu nyieun hukum Moore sigana janten sah deui).

Jaringan neural

Jaringan neural ngusahakeun nyalin fungsi otak urang. Brain urang dilatih ti lahir sareng pendidik urang nyarios ka urang nalika ningali ucing atanapi naon kecap anu sanés hartina. Urang manusa, diajar ti 'data data' émbaran yén urang saurang kolot jeung guru urang. Jaringan neural diajar tina sét data anu ditarima. Setta susunan data kedah diawasan ku pengawas pikeun ngalatih éta. John Hennessy, élmuwan komputer Amérika, akademisi, pangusaha sareng presiden Alphabet Inc. (Google), ngécéskeun presentasi ieu pentingna jeung metoda AI sareng jaringan neural.

Naon anu anjeun tiasa diajar ti presentasi anu kumaha penting data susunan data. lamun manjangkeun naon ka nu paling ayeuna jadi kecanduan, nyaéta Snapchat, Instagram sareng sababaraha jinis sumber média sosial lianna dimana data-data anu dipulangkeun kontinyu, teras anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha sabenerna dunya saderekna dina 'set data diawasan' robah. Anjeun sareng abdi masihan sakumpulan data anu ngagunakeun AI pikeun ngalatih.

Pintonan Hennessy ogé luntur, sabab Facebook parantos ngembangkeun AI anu tiasa dianggo dina komputer anu basajan ti komputer super mega tina Alphabet Google anu diajar kaulinan paling pajeulit. pamuter pangalusna di dunya. Facebook ngembangkeun hiji sistem AI (disebut Pluribus) waktos éta sareng deui junun ngéléhkeun pamaen poker badag ti 6. AI Ieu kituna ketukan sababaraha pamaén ngaliwatan hasil meunangna kompléks. Kaulinan sapertos Go anu kawilang gampang pikeun AI, padahal kamungkinan aya deui kombinasi dewan batan aya atom dina jagat raya anu tiasa diobservasi (sabab ku sadaya inpormasi sahenteuna tiasa sadia pikeun ningali). Ieu leuwih gampang kanggo AI pikeun ngalatih. Ieu béda pikeun poker, sabab peryogi kana faktor Bluff sababaraha pamaén. Kukituna Facebook wani ngajalankeun pernyataan di handap ieu:

"Geus disebutkeun, urang nuju dina tingkat anu super manusa, éta henteu badé leresan".

Kami 2019 sarta kamajuan dina téknologi bade éksponénsial. NVIDIA, pamekar kartu grafik kanggo industri kaulinan (anu ayeuna laér langkung langkung tibatan industri pilem) parantos ngawangun jaringan neural nu gaduh anggapan basajan pikeun deepfakes mun nyieun sareng ngahasilkeun lingkungan deepfake. Jadi Anjeun boro bisa ngajaga kana perkembangan, anjeun bakal pikir.

Upami Richard Thieme nyarios ngeunaan langkung seueur teknologi anu parantos dikenalkeun di dieu, anjeun tiasa ngabayangkeun diri anjeun ayeuna kami ayeuna Lolobana jalma masih nganggap urang nyarios SciFi sareng ningali pilem atanapi seri Hideung Eunteung dina Netflix. Geus waktuna pikeun anjeun ningali yén sadaya hal nu nganggap éta fiksi na parantos aya kanyataan.

Pangaruh tina pikiran

In artikel ieu Kuring ningali ka presentasi Elon Musk sahiji perusahaan Neuralink, anu ngawangun interfaces otak-komputer kanggo sambungan nirkabel ka internet sareng aplikasi pikeun beroperasi panganteurina. Upami anjeun neuteup ka pamandangan Thieme di handap, anjeun bakal mendakan yén kaayaan téhnologis saleresna di 2015 jauh teuing. Di DARPA aranjeunna anu sanggup ngamanipulasi otak manusa tanpa susuk. Salah sahiji daérah anu ngulik nyaéta recovery tina kenangan, ngaleupaskeun biaya émosional tina kenangan, panyabutan kenangan spésifik, modifikasi eusi kenangan sareng implantasi kenangan anyar. Sejen nyoba maca pikiran jarak jauh sareng nimba inpormasi. Sejen panalungtikan nyaritakeun pamakéan DNA pikeun ngarti sareng ngulang pola pamikiran, rarasaan jeung paripolah. Sejen ngaadutkeun komunikasi pikiran-to-pikiran, nempoan jauh deui (éta panon sareng uteuk anu sanés), ogé susuk sareng téknologi non-invasif anu ngatur énergi éléktromagnétik otak pikeun ngaktipkeun psikokinesis, clairvoyance sareng telepathy.

Dupi anjeun tiasa ngabayangkeun anu 'jaringan neural' luas Elon Musk urang ngagaduhan Neuralink upami jutaan jalma mutuskeun ngagantung brains maranéhanana di awan? Dupi anjeun tiasa ngabayangkeun kumaha waé anu urang parantos asup nalika téknik non-invasi ieu pikeun ngamanipulasi otak (anu geus aya numutkeun kana Richard Thieme) digabungkeun jeung jaringan 5G?

Bio Hacking

Richard Thieme ogé ngécéskeun kaayaan urusan anu tumiba ka sakabeh biologi awak manusa kami sareng biologi sadaya organisme hirup. Sakumaha kuring anu ngécéskeun didieu di website pikeun taun, biologi urang parantos janten aritmetika sareng ngaluarkeun databés. AI, pendataan badag (susunan data tina pelajar neural anu diajar) via média sosial sareng siga sékut sareng kamajuan dina téknologi nano dina kombinasi sareng pangaweruh sél sirung sareng génom manusa dipetakeun, ngamungkinkeun pikeun organ na anggota awak. Thieme nekenkeun yén kami ningali dina publikasi ilmiah aya sahenteuna lima taun naon institusi sapertos DARPA parantos dileueut. Cangkok sirah monyét éta mungkin dasawarsa katukang. Samentara éta, sél otak tumuwuh di laboratorium sareng jaringan neural beurit sareng monyét hirup.

Nunjukkeun yen otak manusa disusun ku 80 milyar neuron, jaringan neural panggedéna anu tiasa dilakukeun pikeun pausahaan tech utama, pamaréntah sareng lembaga anu sapertosna (kawas DARPA), tangtu otak manusa.

Bio-avatar manusa sareng program AI anu ngatur uteuk

Hayu urang balik deui ka titik mimiti urang hirup dina simulasi (dimana dicatet yén anjeun pernah tiasa hirup "dina" jeung simulasi, tapi kedah paling idéntifikasi total sareng simulasi anu sapertos, sapertos pamuter game Playstation leungiteun diri dina kaulinan), lajeng awak manusa anu aya sia aya langkung ti panginten dina kaulinan sareng uteuk manusa mangrupikeun bio-prosesor anu avatar, anu mana anu prosés diajar neural-jaringan parantos ngajarkeun ka AI. Dina artikel ieu Abdi parantos ngajelaskeun yén posisi di jéntré.

Extremelyta penting pisan pikeun anjeun mendakan hakekat tina pernyataan di luhur. Anjeun bakal ningali yén anjeun lain jalma-jalma anu katingali nalika katingali dina eunteung. Anjeun ngarioskeun panon bio-avatar anjeun (jalma anu simulasi dina kanyataanana simulasi ieu), tapi panempo sabenerna luar luar tina simulasi ieu (sapertos pamuter Playstation linggih di dipan sareng controller dina leungeun na).

Hayu urang neuteup ka dinya percobaan ganda slits ti ahli fisika Niels Bohr, éta nunjukeun yen masalah ngan aya nalika aya panitén. Dina sababaraha artikel I parantos ngajelaskeun yén urang geus "tinggal dina simulasi". Anjeun badé ngamimitian upami anjeun artikel ieu maca dina jero, katingali kalayan item menu 'simulasi' atanapi asupkeun istilah 'simulation'-na panéangan. Kuring ninggalkeun bubuka anu tinggaleun di dieu sareng ngawates penalaran kana anggapan yén kami geus "hirup dina simulasi". Kuring ngahaja nempatkeun yén dina tanda petik, ku sabab anjeun moal tiasa hirup dina simulasi, tapi ngan ukur tiasa ngagaduhan dmana anu anjeun cicing di dinya, tapi sabenerna ngarasa sareng maénkeun katut (tina luar).

Upami urang maénkeun simulasi lajeng, kedah aya hiji 'sambungan jiwa' kalayan karakter aslina, sapertos sambungan Neuralink nirkabel 5G nganggo Sigana. Mangka 'connection soul' nyaeta sambungan jaringan jeung 'jalma asli'. Avatar anjeun dina simulasi 'diideuan' sarta dikawasa sacara luar. Dina artikel ieu Kuring ngécéskeun jentre naon inspirasi sareng sabaraha réncang mah sanés ukur akhirah Karakter Non-Puter (NPCs) di sabudeureun anjeun, tapi ogé apat anu dikawasa ku pembina (atanapi 'tim pembina') simulasi. Maca artikel anu ngabantuan pikeun pamahaman hadé tina konsép "jiwa" atanapi "eling".

The dualistic virus simulasi Luciferian

Abdi hoyong ngagambar perhatian pamiarsa kana kecap bubuka Richard Thieme tina katerangan di handap ieu. Dina pamadegan mah, kecap-kecap ieu mangrupa indikasi anu jelas pisan yén avatar ieu (Richard Thieme) disetir ku 'tim pembina'. Contona, dina detik 20 munggaran anjeunna nyarioskeun ku kecap sapertos "barudak nyarioskeun anu henteu nganggo" kusabab anjeunna terang yén ieu mangrupikeun avatars dina latihan; avatars disetir ku tim Luciferian (ti luar tina simulasi ieu). Barudak kutipan henteu ayeuna gaduh posisi penting dina sakabéh spéktrum 'alus jeung jahat'. Anggap kecap ieu nembus kana waktos Anjeun kusabab anjeunna nganggo sababaraha detik di dieu kusabab simulasi tina dasar tina saarah jahat (dualisme, yin / yan, liks / katuhu, Christian / Muslim, programer / hacker méré bentuk jeung ngajaga dualisme). Anjeunna ogé nyarios yén anjeunna nyarios ka ieu "barudak dikutipan unquote" bakal janten "inohong-cipta" abad ti ieu; jeung yén maranéhna geus jadi éta.

Ti 28e kadua, anjeunna teras neraskeun ku nerangkeun yén 'avatar' ieu (sakumaha kuring nyebut maranehna) nempatan posisi penting sareng nyiptakeun rohangan, anu saterusna tuluy nyebut 'rohangan IT atanapi spasi kaamanan atanapi teu aman urang sadayana nyicingan". Persis dina eta kecap anjeunna nyaritakeun ka panongton na naon anu anjeunna henteu terang terang (kusabab tim avatar Luciferian), tapi naon anu kuring leres sareng peryogi ngaliwat ka kami. Anjeun cicing di rohangan IT di dualitas (Kaamanan jeung kerawanan). Anjeun cicing dina simulasi a.

Pangdéngé rata-rata tiasa ngabales:Henteu aya hatur nuhun, anjeunna nyarios dina konferensi hacker sareng anu sakadar kaamanan sareng kaamanan di widang komputer sareng jaringan internét atanapi perusahaan teras salajengna". Najan kitu, lamun ngantepkeun sakabéh katerangan anu nembus anjeun, anjeun bakal mendakan dimana Thieme echt nyarios ngeunaan. Ngan ngadangukeun ti 40e kadua di mana anjeunna ngulang kecap imam-imam na: "Dijieun platform anu nu urang hirup ". Sakabéh wahyu anu salajengna nyertakeun sareng Thieme pisan kabuka sarta henteu sombong ngeunaan massa anu dimaenkeun sacara koléktif tur dijililkeun diulil.

Sakabéh perkenalan ka menit 3e ditembongkeun ku wahyu, kaasup kana menit 2: 45e, di mana manéhna nyebutkeun: "Presentasi ieu ngusahakeun pikeun nyanghareupan kanyataanna yén manusa téh muka sistem informasi sareng énergi". Geus waktuna pikeun anjeun jeung kuring ningali hal saperti aranjeunna. Lmu nengetan sakumna biologi salaku sistem informasi. Ieu mangrupikeun sistem informasi. Ata program. Programta mangrupikeun program AI. Janten pasna, simulasi a. Peta jalan piringan anu ayeuna urang nuju mangrupikeun hiji tempat anu ngawangun simulasi ieu sibuk ngawangun simulasi anu anyar: simulasi-in-a-a simulation, saperti dipedar di artikel ieu.

Naha?

Naha urang dina peta jalan nuju pangwangunan simulasi-dina-a-simulasi? Tim kontrol - éta avatars anu dikawasa ku tim Luciferian tukang (ti luar) - hoyong anjeun sareng kuring pikeun nyerah bio-avatars urang (awak manusa urang) keur transhumanism ngagabung jeung AI. Dina kontéks éta éta penting pikeun leres ngartos saha anjeun sareng pikeun éta anjeun kudu ningali panggih tina sadaya anu (nyaéta tina ayana). Dina artikel ieu cahya I do naon 'sél stém' tina ayana urang. Saos parantos maca yén, anjeun parantos mendakan yén yén sél stém ayana - aliran sadaya inpormasi inpormasi - parantos masihan bentuk-bentuk éntitas individu tunggal (sapertos sél stéming sél sirung anu masing-masing gaduh misi individu dina awak). . Unggal sél individu mibanda ciri unik sareng gaduh misi kabentukna sorangan. Dina awak awak, hiji sél ngabentuk pikeun ngalirkeun kana hiji panon sareng saurang séjén janten janten haté, teras salajengna. Kituna bentuk aslina anjeun (anu ngarasa / muterkeun simulasi ieu) nyaéta bentuk eling anu munggaran; idéntitas anjeun. Ieu mangrupikeun formulir tunggal otentik tina mahluk anjeun.

Simulasi nu ayeuna parantosan nitenan bisa dikedalkeun salaku virus. Dina pamadegan mah, urang saksi (panitén / pamuter) dina simulasi virus multi-pamuter. Husus pisan (baca di kabéh symbolism sarta kamajuan) urang ngobrol ngeunaan simulasi virus Luciferian. Karakteristik hiji virus nyaéta yén usaha nyoba narajang sareng numpu awakna. Dina pamadegan mah, anu ogé mangrupakeun rencana pikeun ngawangun simulasi virus ieu. Sistem virus diwangun di sabudeureun ku 'sél stém naon bae anu aya'; ngambil, nginféksi sareng ngambihkeun sumber-base-kode-of-sagalana-what (ogé disebut 'widang kuantum'). Maksudna ngan mungkin mun aya ngainféksi sél séjén. Sistem AI dimana urang cicing (ngarasa / maénkeun) hayang urang ngadamel formulir éntitas otentik kami (tunggal tunggal bentuk kreatif éntitas urang) kasadiaan sistem virus.

Tamba

Najan kitu, urang parantos terang tina biologi (pikeun umat manusa urang) yén virus aya pikeun nguji sistem sareng virus tiasa nungkulan. Sana aya dina waktos ayeuna pikeun paksinasi kami meunang gambaran yén awak manusa parantos leungit fungsi na penyembuhan diri, anu tangtosna misconception (sarta ogé propaganda). Identitas bentuk otentik kami (eling mimiti urang aslina) anu tiasa ngalawan virus sareng nungkulan sistim virus. Urang ukur kedah émut saha kami. Inget: anjeun henteu awak awak sareng anjeun sanés aliran pikiran anjeun. Pikiran anjeun mangrupakeun program AI anu dilatih dina jaringan neural prosésor bio-sentral anjeun (uteuk anjeun) anu aya di kamar pangluhurna avatar anjeun; jelema anu anjeun nitenan kana layar simulasi ieu sareng anu anjeun condong ngaidentipikasi diri anjeun. Sistem virus dibongkar nalika kami émut tunggal bentuk éntitas kreatif otentik kami: eling asli kami anu aya ti sél batang tina sagala anu aya.

éntri sumber link: zerohedge.com

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (19)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. ZalmInBlik wrote:

    Kuring ngabandingkeun simulasi ayeuna sareng pangaruh Droste, mirip jeung Ouroboros, hiji bunderan galak nu sababaraha terang kumaha megatkeun ...

    • ZalmInBlik wrote:

      Panitén téh observasi

      • Riffian wrote:

        ..this konfirmasi kuring kakarék dampi, tingali koméntar ieu

        TheObservator
        2 sababaraha menit katukang
        Bapa sareng waktos (Kronos.Saturn), panitén anu observasi .. urang langsung hirup dina simulasi éta gaya lawan-dualitas anu dipaké pikeun menerkeun hasilna

        https://youtu.be/h9dGdPEHarM

        • Martin Vrijland wrote:

          Skrip dual (naskah anu lumaku dumasar kana prinsip dualitas) bakal dikirim dina arah ku 'elitist avatars' (jalma avatars anu dikawasa ku tim tukang Luciferian).
          Ngelingan: simulasi a ngan ukur simulasi upami pamaén boga wasiat bebas pikeun milih. Upami Upami hasilna bakal dibenerkeun sateuacanna sareng eta moal deui bakal jadi simulasi, tapi pilem anu.
          Avatar anu badé nyobian naskah kitu kedah ngayunkeunkeun pamaén éta langkung léngkah liwat dualitas. Pisan ganda ieu jalankeun aranjeunna dina arah nu tangtu (saperti kutub tambah sareng dikurangan batré anu ngahasilkeun arus langsung).
          Weta pisan sababna naha urang tiasa nganggo dualitas madhab.

        • pikiran Supply wrote:

          "Panitén Ménjén"

          jeung

          "Résistansi Anu Bantuan" !!

  2. Martin Vrijland wrote:

    @ZalmInBlik

    Sakabéh carita éndah, tapi spiritual pisan wool pisan basajan sareng pajeulit ngadamel hal éta anu leres pisan basajan, rada sesah.

    Bener pisan basajan jeung kesederhanaan anu kuring diringkeskeun di luhur dina artikel 1. Anu ngaheéat loba mahasiswa spiritual na mahal.

    Kami pamaén anu ditalungtik dina simulasi virus Luciferian multi-pamuter ieu. Inget diri aslina anjeun sareng éta kaulinan langkung waktos. Kitu nya!

    Ku kituna anjeun henteu parantos diturunkeun atanapi henteu leungit, anjeun henteu néwak, anjeun henteu didieu (kedah kedah balik deui) .. Anjeun teu kedah "kabur ti matrix ieu". Barina ogé, upami anjeun ngulinkeun kaulinan Playstatipn, panginten asli anjeun sakaligus dina kéngingan sareng controller di leungeun. Anjeun masih sareng anjeun salawasna kreatif formulir kreatif aslina.

    Kitu we mutuskeun yén virus ieu teu tiasa ngukun / nginféksi sél stém. Urang ayeuna geus mutuskeun yen kusabab urang ningali éta.

      • Martin Vrijland wrote:

        Ilusi ngeunaan bunderan galak tina reinkarnasi parantos gampang dibantosan ku gaduh pamariksaan Luciferian ngawangun simulasi dina simulasi. Tingali ogé komentar dihandap artikel éta.

        Dunya spiritual aya na gurus di jero aya pikeun ngajaga urang jauh tina bebeneran jeung ngajantenkeun urang percaya yén urang sabenerna di dieu. Lamun ningali yén urang ngarasa simulasi (sanajan upami simulasi-di-simulasi), urang nyadar yén urang pernah tiasa leres janten IN, tapi ngan ngarasa éta. Panitén masih aya na di kontrol.

        Aya gunana yén otak avatar sadayana mendakan hal éta.

        • pikiran Supply wrote:

          Urang terang yen ayeuna. Jigana mah pikeun pamiarsa anjeun mimiti, film youtube ku Chiron Last tiasa janten panon-opener.

          Salaku pemula, éta tiasa ngabantosan anjeun mimiti mimitian ngalampahkeun kabéh hal ieu. Anjeunna ngajelaskeun ogé yén dualisme sanes langkung pikeun ilubiung kusabab anjeun ngajaga simulasi (résistansi bantuan).

          Kuring kungsi mikir pisan pikeun anu sababaraha taun ka pengker (basa kuring mimiti nonton serial Golden Web ti anjeunna) ... Abdi oge kedah lalajo eta 15 times.

          Ayeuna anu dipotong dina poek (pikeun kami) tapi pikeun jalma anu ngan ukur anu bade nalungtik ieu pasti tiasa pisan berharga.

  3. Hans Coudyser wrote:

    Peryogikeun langkung ti sajam pikeun maca ieu sacara saksama.
    Sanggeus lénsa ngajak hat-Na anu sanés manten.

    Sering pisan kuring gaduh rarasaan anu kuring / kami sanésna nyerat naskah aslina ieu sareng / dina bumi - kajaba ieu mangrupikeun ulangan di dieu - sareng hal anu ngambingna atanapi 'nimpa' ieu ku jalan anu diasaman urang sorangan teu sadar atanapi tina posisi ieu moal tiasa ningali kumaha edm nyah.
    Naon atuh beuki loba anu pikeun nginpokeun asli katerangan mah ngeunaan ieu. Mun kuring dimaksud - dina simulasi devised tina aslina kuring - Abdi teu bakal méakkeun leuwih - tanpa aslina anu gaduh hakna dina hal éta mangka kedah dilakukeun tina simulasi ieu.

    • Martin Vrijland wrote:

      Anjeun hartosna yén urang nulis sistem virus Luciferian didinya sorangan dina jenis jinis?
      Abdi henteu terang upami abdi ngartos anjeun leres.
      Dupi anjeun tiasa ngajelaskeun deui naon nu hartosna?

      • Riffian wrote:

        @Hans, Thieme parantos ngécéskeun deui ku basa luciferian na diisah dina pamandanganna tina Möbius strip salaku allegory.

        Hiji objek nu aya dina jagat raya-bentuk mobius bakal teu dibédakeun tina gambar eunteung-na sorangan - pamaen piul kieu keobatan saklar cakar anu sanésna ti kénca ka katuhu kanggo unggal sirkulasi. Teu mustahil anu jagat raya tiasa gaduh ieu sipat, tingali cacing liang non-orientable
        https://en.wikipedia.org/wiki/M%C3%B6bius_strip

      • Hans Coudyser wrote:

        Hirup di bumi atanapi bumi langkung atanapi kirang sapertos ieu kami ditulis. Program luciferian 'over' diwanohkeun di dieu salaku virus - kitu dijelaskeun ku anjeun, dégalitas dina dua waktos sanés. Sanés diserat ku diri urang sorangan - pikeun 'nguatkeun' urang. Ieu asalna tina tempat-béda anu béda kalayan kapentingan otonom sorangan. Pajadian kami henteu mibanda kontrol sareng éta mangpaat tina jsb. - hijina? Ti simulasi ieu - in simulasi - ieu anu tiasa ditalungtik. Virus nyokot leuwih rarancang urang ti desain na

  4. Hans Coudyser wrote:

    Hirup di bumi atanapi bumi langkung atanapi kirang sapertos ieu kami ditulis. Program luciferian 'over' diwanohkeun di dieu salaku virus - kitu dijelaskeun ku anjeun, dégalitas dina dua waktos sanés. Sanés diserat ku diri urang sorangan - pikeun 'nguatkeun' urang. Ieu asalna tina tempat-béda anu béda kalayan kapentingan otonom sorangan. Pajadian kami henteu mibanda kontrol sareng éta mangpaat tina jsb. - hijina? Ti simulasi ieu - in simulasi - ieu anu tiasa ditalungtik. Virus nu nyokot leuwih rarancang urang tina rarancang sarta migunakeun éta mangtaun anu ngalaman sareng kabetihan anu nganggo urang. Sistim virus ieu henteu diciptakeun pikeun 'nguatkeun' urang, nyaéta aya dina hal anu paling balukarna. Bumi anu ditulis ku kami, ngan kanggo ngahibur sareng kaget kami. Henteu aya lalawanan, program dualistik diperlukeun pikeun ngalaman ieu. Konsep ieu 'disimpen' di jerona.

    • Martin Vrijland wrote:

      Nu oge aya pilihan. Ieu tiasa waé anu Lucifer geus nyieun salinan naon sakali kami ngawangun.
      Perkara teu kumaha kahareupna atanapi ngaktipkeunna, anjeunna Luciferian di alam sareng henteu sareng kumaha kahareupna atanapi ngaktipkeun kami, urang moal ngajawab "di Sims level".

    • Martin Vrijland wrote:

      Abdi perhatoskeun tina kecap anjeun anu anjeun kersa tetep kana konsép "hirup di bumi". Urang ulah cicing di bumi. Anjeun parantos ngaidentipikasi diri anjeun ku simulasi "rarasaan anu hirup teuing".
      Programta nyaéta program AI otak anjeun (ogé disebut 'ego') anu badé némbongan kana konsép éta.
      Lantos parantos: Anjeun ilubiung dina simulasi dina sababaraha pamaén salaku panitén éksternal. Anjeun moal hirup di bumi. Bumi sareng jagat raya teu aya. Ista simulasi!

  5. Zonnetje wrote:

    Nice, saé artikel. Hanjakal ieu pangaweruh henteu ditangtayungan pikeun 'bumi'. 'Bumi' meta minangka instrumén, pagawe, alat, tina imigran mumusuhan 'elit' dina simulasi ieu. Upami ngan urang urang tiasa ngayakinkeun imigran mumusuhan 'elit pikeun ngamuat diri pikeun Saturnus. Tapi hanjakalna aranjeunna henteu ngalakukeun anu sacara sukarela dibere ku genah sareng manfaatna aranjeunna tiasa janten ngaliwatan posisi koncina dina simulasi bumi ieu.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup