Isa teh Jurusalamet sadaya anu masihan ka Anjeunna! Naha Islam hijina cara leres?

Kuring meunang kiwari artikel dikirim on barudak ngora traumatizing na babies anu dijalankeun dina tanpa ubar keur ngabius dugi ogé kana lima puluhan 80 sabab sistim saraf moal bakal maju. Kuring nyarankeun yen artikel dina bacaan munggaran sa acan di dieu.

Sabenerna éta ngeunaan trauma. Kahiji trauma walk kami sugan geus mangsa kalahiran na sugan alesan naha aya kitu maksa dina méré kalahiran di rumah sakit. Anak. . .

Jadi anggota

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup