Jeffrey Epstein bunuh diri dina sélna (update)

Filed dina warta analisis by on August 11 2019 8 Komentar

sumber: twing.com

Jeffrey Epstein disangka bunuh diri dina sélna tadi peuting di 6: 30 Wétan Standard Time. Anu bunuh diri pasti langsung curiga, sabab éta écés yén ayeuna henteu gampang ayeuna bunuh diri dina sél sareng Epstein bakal dina pangawasan bunuh diri. Numutkeun kana Polisi Kantor Penjara, tahanan dina pengawasan bunuh diri kedah dijaga dina "langsung, observasi terus-terusan" di daérah anu "ngamungkinkeun pandangan anu teu terencat tina tahanan di sepanjang waktos." Aya ogé gosip anu sistem kaméra teu bakal padamelan ayeuna dina waktos bunuh diri.

Ieu jelas yén dina waktos ayeuna urang henteu tiasa percanten nanaon atanapi saha sareng pamaréntah sareng média tiasa ngahasilkeun sagala anu dipikahoyong. Epstein tiasa langkung bérés, anjeunna tiasa calik dina kaayaan bérok, sadayana carita Epstein tiasa janten liang kelenci ti A ka Z (prinsip selingan) nyaéta; urang henteu terang Anu urang terangkeun teu aya gambar atanapi sora anu urang tiasa ningali di mana waé tiasa dipercanten. Éta sadayana tiasa ngahasilkeun liwat software, greenscreen, deepfakes sareng sateuacana (tingali di dieu kumaha sederhana anu). Ayeuna mah moal aya patarosan ngeunaan 'ningali manéh percaya', kusabab urang ayeuna terang yén anjeun tiasa ngahasilkeun poto sareng video jero kalayan PC home-kebon-and-kitchen anu sederhana. Sadayana ukur perkawis patarosan: Urang tiasa percanten pamaréntahan sareng média dina naon anu aranjeunna pikahoyong. Saur abdi masih aya deui jalma anu sadar yén jawabanna aya 'henteu'. Kami ngan teruskeun kana radio sareng TV sareng urang tetep maca koran-koran na, kusabab éta saé pisan lirén. Kami kecanduan pikeun konsumsi teras henteu janten masalah upami urang ngabohong.

Update

Tangtosna ayeuna urang badé kéngingkeun diskusi online yén Epstein mungkin parantos dibunuh ku "deepstate" atanapi ku Mossad sareng pilihan mana anu bakal urang tingali deui. Éta panginten ogé yén sadaya carita dipintal kéngingkeun konsép 'pedofilia' ka massa (sareng sababaraha kali) dina rétina. Di artikel ieu Kuring ngajelaskeun kumaha édapan dunya anyar anu parantos aya hubunganana sareng propaganda katumbiri. Kami nuju ngusahakeun dunya dimana unggal wujud seksualitas, sanés ti heteroseksual, bakal angkat sareng norma anyar. Vladimir Lenin nyarios: "Pasihan kuring ngan ukur nonoman generasi 1 sareng kuring ngarobih ka dunya sadunya." Éta pas pisan naon anu urang tingali aya dina kaayaan panon urang. Hipér Joris Demmink, skandal Jimmy Savile sareng ayeuna carita Epstein, kedah nyarios urang biasa pikeun kacilakaan lalaki anu gaduh hubungan séks kalayan budak. Disebut kitu ngajajah masihan gambaran yén ayeuna salah sahiji sapuluh lalaki ngagaduhan karep éta. Ku sacara rutin nempatkeun jenis 'pedofilia' ieu dina halaman hareup dina skala anu ageung, pangaruh tina "Pikirkeun teu ka ucing hideung ”. Anjeun mikiran ucing hideung. Pikiran bawah sadar anjeun kedah biasa sareng pakait sareng konsép 'pedofilia'.

Ogé diskusi dina média sosial sareng média alternatif anu ngagodekeun anjeun kana sabeulah Alice dina liang kelinci Wonderland, nuju teu aya deui anu sakali-kali aya hubungan subliminal sareng subyek pedofilia. Upami éta réa biasana dina rétina, anjeun bakal biasa dipaké sareng subjekna bakal kabakar dina mémori anjeun jangka panjang (DNA anjeun). Kumaha cara anu tiasa dianggo di kuring artikel ieu ngajelaskeun. Naha éta anu disebut "deepstate" anu maéhan Epstein, naha éta Mossad atanapi panginten Trump nyalira: ieu mangrupikeun patarosan anu nyababkeun kamungkinan yén sadaya carita henteu langkung lengkep ti hiji carita. Naha anjeun nyangka yén pamaréntah sareng média kalayan miliar anggaranna henteu bener-bener tiasa nyasabkeun massal ku carita-carita anu dikintunkeun ngan ukur nyababkeun langkung seueur gua kelenci; sareng dina waktos éta hasil tina pamrograman subliminal (tujuan utama)?

éntri sumber link: rt.com, ad.nl

tags: , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Caesar Singa Cachet wrote:

    LS ...

    Éta sababna kuring ngan ukur ngobrol ngeunaan Geile Pedo Eppy, disebutkeun sadayana alarm Mossad bakal disada sareng sateuacan anjeun terang éta SD bakal aya di panto anjeun!

  2. Thetremorful wrote:

    Salian tina habituasi pedofilia, kasus Epstein tujuanana pikeun ngajaga média alternatif rame sareng ngakibatkeun aranjeunna kasasar. Utamana pikeun Q-pengikut ieu tangtosna mangrupikeun panyandang licorice anu saé.
    Aya pancén salahna dina ieu carita saleresna sareng éta leres-leres henteu kaharti yén aranjeunna ngiles. Ngan ukur nyokot poto di luhur tulisan ieu. Di dinya kuring ningali hiji jalma ti Departemen Bomba New York (FDNY) nyetir di garasi departemen seuneu, kalayan tandu sareng sanés jalma anu mastaka anu langkung ageung teuing. Aya sababaraha usul anu nganggo FDNY di dinya, bari anjeunna parantos dibawa ka klinik swasta. Anjeun ogé tiasa ningali tanda kalayan: PLEASE TURN OFF ENGINES, anu umum dina brigade seuneu. Ambulans kedah ngajantenkeun mesin kalayan leres.
    Jelas pisan ka kuring yén anjeunna tetep hirup.

    • Thetremorful wrote:

      Sareng panjara tangtosna ngan ukur 'kaméra masalah', janten hanjakalna kacang suung: teu aya bukti pupusna. Urang Rusia bakal nyalahkeun deui ...

  3. Zonnetje wrote:

    Tetep katingal upami Epstein maot. Anjeunna panginten tiasa dilakukeun teu sadar ku cara anu khusus pikeun ngahudangkeun yén anjeunna maot. Cara anu cocog pikeun nyingkirkeun anjeunna tina penjara. Di rumah sakit atanapi mayit, sumber daya digarap sareng hirup. Anjeunna diudar kaluar tina rumah sakit atanapi mayit sareng parantos lami ti saprak Amérika Serikat.
    Nagara mana anu ieu bakal dipak, tatarucingan 10 kali.
    Nya upami aranjeunna maén pinter dina kremasi palsu sareng paburencay 'abu'. Leres, skenario anu saencana ieu ngan ukur mungkin ku jasa intimates sareng kaamanan. Nya, sakedap-masing bakal ngadamel film sareng nyerat buku ngeunaan hal ieu. Sareng henteu, anjeun tiasa sareng henteu kedah percanten kana 'pamaréntahan'.

  4. Marcos wrote:

    atanapi anjeunna diusir keluar rumah sakit kalayan niat anu sanés ………… .. sapertos ditaroskeun ka tempat sanés kalayan metode sanésna ??? Sakaligus Epstein mangrupikeun asset ku ngadamel file kontrol anu disebat, anjeun terang sapertos Jack Abromiff. Tapi, sakumaha Martin terus-terusan nyatakeun, ieu henteu kedah diperyogikeun deui kalayan panjagaan ayeuna sareng téknik sareng basis data, sahingga anjeunna janten tanggung jawab. Janten memang gampangna heula mun gaduh birdie nyanyi di tempat sanésna anu aya file kontrol. Nanging, kusabab maot atanapi cicing di dieu henteu hartosna yén kejahatanana kedah terang sareng yén anjeunna sareng pangikut na bakal tetep dihukum.

    • Martin Vrijland wrote:

      Kitu deui: carita nyaéta henteu lain tibatan carita.
      Éta tiasa dirojong kalayan gambar (palsu).
      Hollywood tiasa ngalakukeun naon média anu tiasa dilakukeun (dina jiffy).

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup