Jos B. (Nicky Verstappen) PsyOp ayeuna ogé nganggo paménta pernyataan klien ka pengacara?

Filed dina warta analisis by on June 5 2019 6 Komentar

sumber: akamaized.net

Dinten aya sési anyar anu sanés di sabudeureun Jos Brech dina hal Nicky Verstappen (tingali telegrap). J.os Brech, anu ayeuna disebut Jos B. dina média sareng henteu katingalkeun deui kalayan poto tapi saatos gambar. Kasus dimimitian ku pernyataan pernyataan koordinator forensik dina hal ieu maot dina kacilakaan anu serius. Anjeun teras geuwat heran lamun lalaki éta diganggu ku nuraninya nalika anjeunna manggihan yén anjeunna damel sareng PsyOp (operasi psikologis), miharep ngobrol jeung kedah dikucapkeun saatos? Simkuring moal tiasa ngabuktikeun éta. Tidy téh rapih.

Naon anu anjeun tiasa ngabuktikeun nyaéta yén sakabéh perhatian dina kasus ditunda lagu palsu dina sawala ngeunaan DNA diala. Maksudna ujug-ujug ngeunaan metodeu Bayesian ngitung probabiliti sanes kanyataan légal basajan nu DNA DNA Jos Brech, dicandak dina kasus jariotna, ieu dipake dina "kasus rajapati" nu sabenerna lain kasus rajapati, sabab rajapati pernah pernah dibuktikeun. Anjeun masih teu kéngingkeun ku hukum nganggo DNA kasus A bisi B. Kanyataan yén Gerald Roethof deui damel henteu aya pertahanan ngalawan ieu sanés indikasi anu sanés anu urang nungkulan pasualan PsyOp di dieu. Ieu bisa geuwat ngabolaykeun dijagaan Jos B.

Diskusi ogé dialihkeun deui kanggo anu nyiksa seksual atanapi henteu:

Pangacara Gerald Roethof disebatkeun laporan ku dokter forensik Rob Bilo sareng negara yén tatu pikeun anus Nicky henteu merta hartosna yén éta budak lalaki disebarkeun sacara séksual: "Thatta ogé bisa parantos disebebkeun ageung keras atanapi ngairai".

Panalungtikan kabeneran, panalungtikan jiwa ogé nunjukkeun yén Proyék B. nyaéta pedophile, sareng sacara alami maénkeun bagean tambahan dina benak jalma-jalma nu marengan urang Jos B. kedah palaku, supaya taya sahijieun nanyakeun naha urang tiasa jadi operasi sareng operasi psikologis (PsyOp) pikeun ngawanohkeun panerapan anyar.

Ieu écés yén aya pernah aya bukti rajapati atawa nyiksa seksual, sahingga DNA (PsyOp aktor?) Jos B., dimeunangkeun dina (leungit?) Leungit, kedah kituna pernah kungsi dipaké dina (non-existent) bisi rajapati Nicky Verstappen. Tapi, ku ulin deui dina emosi anu nonton, nengetan dipiceun tina tindakan anu bener sacara pidana. Kanyataanna, pangadilan nunjukeun sateuacanna kana panerapan anyar (ku nyatujuan pamakéan DNA) kana panerapan anyar. Kanyataan basajan anu teu nganggo Gerald Roethof nyebut hal ieu anjeunna masihan pengacara anu teu percaya (PsyOp).

Tapi kawas loba hal, kasus PsyOp digunakeun pikeun sababaraha tujuan. Dina hal ieu, Jos Brech ogé bakal dijadikeun pernyataan kana pengacara na. Maksudna tangtu sagala tahap kanggo tahap PsyOp, sabab sawatéh langkung seueur panerapan-gancang panerapan, anu diperyogikeun nyaéta réaktip dina arah nu Anjeun hoyong robah panerapan.

Dina kasus Thijs H. kami ningal yén rasiah médis-profésional ti lembaga GGZ kedah parantos dibebaskeun sababaraha waktos, sabab mun disebutkeun gambar kaméra sareng parantosan staf henteu tiasa dianggo. Dina kasus Jos B. aranjeunna hoyong pernyataan ti Jos B. ka pengacara (PsyOp) na Gerald Roethof. Sareng langkung seueur hak hak-hak warga ayeuna dilucuti léngkah lengkah (tingali di dieu). Najan kitu, ku sabab kajadian ngaliwatan kasus rajapati utama, munafik ka média, rahayat daék nangkepkeunana. Taya sahijieun ningali yén parobahan anu diidik kana hukum tiasa mangaruhan unggal warga, ku kituna taya sahijieun asup jalan. Wanoja sareng gentlemen di gowns dilatih pikeun ngalacak ronjénna, sabab éta disumputkeun kasatiaan kana tempat makuta sareng upami makuta ngalebetkeun panerapan anyar ngaliwatan PsyOp, aranjeunna bakal ngayakeun panguat atawa bakal cicing.

éntri sumber link: telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. heray wrote:

    Nalika Jos B kakara kakara ditahan, Gerald Roethof sakali nyarios yén DNA parantos dilebetkeun sacara haram, tapi saacan manehna masih cicingeun ngeunaan éta. Sugan mundur, sabab saacanna pangacara anu ngan saukur keukeuh dina ieu.
    Anjeunna meureun marentahkeun pikeun ngalakukeun sakumaha anjeunna ngalakukeunana lamun éta hal anu nyata. Hal ieu dilakukeun pikeun nyieun perkara katingali saéstuna jadi jéntré.

    Kusabab hal ieu teu adil, kuring yakin yén. Anggo kanyataanna kamungkinan pisan jahat ti palaku palaku sanés disebatkeun, dina kitab 'Pupusna misterius ngeunaan Nicky Verstappen' nunjukeun yén pamimpin di campur Joos Barten terang dimana awakna Nicky urang bakal mendakan. Sareng aya langkung seueur indikasi dina ieu anu sahenteuna anjeunna kalibet salaku bantuan dina hal ieu.

    Jigana maksudna nya éta pikeun dihukum Jos B, supaya katengtreman di Heibloem bisa balik. Tapi dina pamariksaan ngadeukeutan tétéla henteu sesah. Kusabab kumaha carana carita anu logis anu dipanggihan ku Jos B sakumaha hijina palaku? Kaasup sakabeh fakta anu dipikanyaho, sapertos yén anjeunna badé sapédah dina anjeunna nalika saatos kapanggihna.
    Kuring curiga yen anjeunna teu siklus pisan di dieu. Hal pananda dijieun ku kituna anjeunna kedah nyumbang DNA taun ka tukang. Sempet anjeunna henteu nyabarkeun didinya, anjeunna moal sumping kana gambar. Polisi militér anu maot di Irak sareng disangka néwak anjeunna moal tiasa deui ngabatalkeun klaim ieu.

    Hal paling logis bakal lamun Jos bakal mungkir B sarta nyebutkeun anjeunna henteu terang kumaha DNA na ngagaduhan dina baju. Satuluyna anjeunna henteu tiasa dihukum, sabab tembuhan aya bukti anu cukup. Tapi urang nempo yén anjeunna manjangkeun masalahna. Mayta bisa jadi tiasa dianggo dina carita nu ngayakinkeun balik layar sareng ieu henteu acan langkung - na mah Kami panasaran lamun bakal kantos leres. Na enya, kuring henteu ngaluarkeun kamungkinan yén koordinator forensik ayeuna geus tiwas. Manusa hanjakalna kitu gering.

    • Martin Vrijland wrote:

      Hiji jurus sajaba ti anu sanés carita anjeun, Abdi hoyong ningali kamana Roethof nyarios yen. Abdi henteu tiasa apal atanapi mendakan wawancara di mana kuring ngadéngé anjeunna nyarios yén éta. Kanyataan basajan yén anjeunna henteu keukeuh kana ieu sigana janten anjeunna pangacara psyop.

      • heray wrote:

        Abdi émut dina wawancara pondok dina jalan ngan saatos ditahan Jos. Kuring moal deui terang dimana ieu sareng eta moal panjang jadi di internet. Tapi kuring émut éta kusabab abdi parantos terang yen naha DNA DNA teu acan dibeunangkeun sacara henteu leres. Lamun pengacara ceuk kitu, abdi panasaran kumaha eta bakal balik sareng ieu argumen. Ogé kami terang yen ayeuna, pernah ngadéngé éta deui.

  2. Zonnetje wrote:

    Satengah tina ahli hukum dianggo langsung / henteu langsung pikeun pamaréntah. Satengah séjén henteu ngalakukeun ieu jeung sieun ku Dean, anu ngajagau ku ahli hukum atas nama 'nagara', sareng nengetan kana grup kahiji. Sieun nyusahkeun ku ahli hukum tina grup kahiji. Whyta pisan sababna naha maranéhna henteu ngalakukeun maranéhanana paling.
    Pengacara anu jumplukan mimiti ngagaduhan kontak anu haneut pisan sareng sanggup-hakim sareng Asosiasi Bar. Kasempetan anu luhur suksés upami anjeun mendakan pengacara kitu. Anjeun teu kedah gaduh sengketa hukum ngeunaan status quo ti salira tina naskah. Lajeng aranjeunna moal nyandak hal atanapi sabotase hal anjeun.

  3. heray wrote:

    Newspaper Trouw ogé medalkeun artikel 'Réncang DNA ukur surah hiji tina file kriminal' panungtungan 28 August. Di jerona Ton Broeders, profésor émisilitas kriminalisme di Leiden University, nyarios: "Hal ieu pisan yén DNA kasangka dicandak kusabab anjeunna kirang. Shouldta sakuduna aya dua basis data anu terasing: nyaéta jalma kasangka sareng jalma nu leungit ". Numutkeun kana Service JPU Ishod nuju ngalanggar aturan, tapi pengacara B. urang tiasa ngabantalkeun pangaluaran tina bukti.

    Kituna strangeta aneh anu Roethof henteu nganggo ieu di pertahanan. Ku jalan kitu, artikel ieu sigana ngiles tina arsip web Trouw, tapi kuring masih bisa mendakan ku abdi http://www.topics.nl.

  4. heray wrote:

    Kituna Jos anu ngayakeun pernyataan anu ditulis 'sakumaha agén', sapertos nguping Pauw kamari. Anjeunna teu hoyong nembongkeun pernyataan na acan, sabab sadaya hal ieu nganggo ngalawan anjeunna, namina anjeunna. Kunaon manéhna mikir yén pernyataan ieu bakal janten aset engké ti ujug-ujug anu dipeunteun ku kuring.

    Gugur kieu kuring kungsi ngadangukeun batur ku média sosial anu parantos nyebatkeun Jos dina sniffing dina baju baju jero barudak sareng anu Nicky kungsi di ditu. Ieu DNA na Jos réngsé dina pantes Nicky urang. Jalma anu ogé ngaku yén manéhna ngadéngé ieu ti media. Sigana kasalahan, sabab kuring teu bisa manggihan nanaon tentang ieu. Dinten dinten jalma ieu ngahapus jawaban na. Jos sigana bakal datang kalayan pernyataan sapertos engké.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup