The 'kulawarga jurig' PsyOp (operasi psikologis): ngaleungitkeun kabébasan anjeun sareng ngenalkeun 'pikiran pikiran'

Filed dina warta analisis by on Oktober 18 2019 9 Komentar

Sumber: nieuwsblad.be

Kulawarga 'jurig' ti carita Ruinerwold sigana bakal ngahémat Telegraaf seueur artos upami éta ngajual 'langganan premium' na. Nanging, upami anjeun muka kekacauan 'kulawarga kulawarga' ieu dina modeu Google Chrome Inognito, anjeun ngan ukur tiasa maca jumble anu henteu dibayar. Naha gabung koran anu parantos ngadukung rézim Nazi dina "40 /" 45 sareng masih aya pangaruh kana pola pikir masarakat ayeuna? Anu sababaraha anu sadar, média sareng politik tiasa dianggo pikeun nyorong undang-undang anu mangaruhan sadayana ku operasi psikologis (PsyOps). Dina hal naon waé, anjeun tiasa naroskeun ka diri anjeun nyalira naha nagara éta tiasa ngauukkeun (dipenjara) jalma-jalma dina kabébasan anu, pikeun ayeuna, sigana tos ngalakukeun salah beton anu salah.

Naha rajapati geus dilakukeun di Ruinerwold? Dupi aya mayit aya di kebon? Naha aya AK47 dina ruangan bawah tanah? Henteu aya anu kitu! Aya ngan ukur hiji carita budak di pub sareng sésana aya euy spekulasi. Kumaha anjeun tiasa nyaruakeun ribut anu ageung sakitar sawaréh jalma anu ngagaduhan kebon alihan, anu sadayana carita ti dinten 1 dumasar kana spekulasi sareng teu aya kajahatan beton anu dipikanyaho.

Budak umur 25 taun nginum sababaraha bir di pub sarta konon ménta pitulung. Bantuan pikeun naon? Anu anjeunna dicekel ku lalaki? Kumaha anjeunna tiasa angkat ka pub pisan? Sareng naon manusa na dina tonggongna? Maksudna: jadi anjeun ngarobih sadayana Belanda tibalik sareng carita ngeunaan jalma anu mungkin gaduh kahirupan sasarengan sareng kebon kebon, tapi anjeun biasana bakal ngaharepkeun fasal dina pembunuhan séri atanapi dina carita kawas Marc Dutroux anu leres-leres ngalibatkeun barudak ngora. dikonci di basement. Skandal penyalahgunaan Robert M. di hiji pusat pangurus Amsterdam parantos damel langkung seueur judul alangan tinimbang carita spekulatif ieu. Upami anjeun ngadangu wartawan nyarios éta henteu langkung ti éta "kami henteu acan terang","kami masih nalungtik éta"Jeung"sigana aya ekspektasi akhir-waktos","bapakna parantos lami janten anggota kaom Bulan bari". Aranjeunna utamina sareng ngan ukur maénkeun parasaan usus, tapi upami anjeun nganalisa salangkah-léngkah, anjeun bakal mendakan yén aya sababaraha kabébasan dasar anu penting dina blok chopping.

Teu rumit pikeun ngahijikeun hiji PsyOp ngaliwatan taun-taun persiapan. Pasti upami anjeun nganggo lokasi dimana kapadetan pendudukna cukup rendah. Upami anjeun badé nerapkeun parobihan panerapan anu gaduh dampak dina 17 juta jalma sareng berpotensi ngalebetkeun yayasan pikeun panerapan EU anyar anu mangaruhan 500 juta jalma, éta ogé tiasa nyéépkeun sababaraha cén sareng anjeun ogé badé ngalaksanakeun karya persiapan anu lengkep sareng naon anu dilakukeun ku jalma kompromi. Sumawona, urang ngagaduhan ANPs John de Mol sareng studio na pilihan na deepfakes pikeun ngahasilkeun warta palsu.

Ngaliwatan kontén anu dibayar, anu katémbong ku De Telegraaf ngarawat sajumlah jalma anu ageung, urang tiasa terang dina modeu Incognito yén aya misi anu jelas di tukang carita ieu. Kanyataanna, aya stigmatization badag anu ngandung ciri-ciri ieu:

  • jalma anu tumbuh sayuran nyalira anu berpotensi mazhab
  • lalaki sareng janggut sareng buuk panjang tiasa berpotensi bahaya (contona, Martin Vrijland)
  • Jalma anu henteu daék matuh aturan kaayaan bahaya pikeun dirina sareng lingkunganana
  • Jalma anu kritis nyaéta kaomékték sareng ngunci barudak

Kaseueuran PsyOps ngandung sababaraha lapisan, tapi jelas yén ieu pewarnaan gigir tina persépsi jalma. Sigana yén jalma-jalma kedah disiapkeun pikeun panerapan anu bakal ngajantenkeun kaayaan ningali dina unggal tukangeun panto payun.

Tulisan sapertos kieu anjeun maca upami anjeun janten ahli koran anu henteu boga reputasi anu saé pisan:

Jorité ngaku yén warga tani éta ngagaduhan ideu anu misah. Kulawarga Austrian jeung Walanda parantos mendakan masing-masing dina pandangan anu leres ngeunaan kumaha rupa masarakatna. "Josef parantos ka Amérika sareng ningali kumaha salah sahiji perusahaan ngontrol produksi sisikian. Anjeunna disangka salah. Pamaréntah henteu kedah nangtoskeun naon anu tuang atanapi nginum jalma. Sisikian diréka dirancang sacara genetik pikeun tetep seger. Anjeunna teu hoyong tuang éta. "

"Anjeunna hoyong miara cai sorangan ogé kadaharan anjeunna nyalira, margi anjeunna panginten tiasa aya bahan kimia di jerona. Anjeunna ukur nginum cai botol. Aya ogé racun tina industri dina hawa. Aranjeunna yakin yén aya pamaréntah didorong ku kakuatan di tukangeunana. Cenah anjeunna teu aya akal pikeun milih. Dina tungtungna anjeunna teu percanten sajauh kuring terang. Tapi anjeunna hoyong ngajagi jagat sa dunya janten henteu peryogi saha waé. Anjeunna hoyong ngadamel tegalan cekap nyalira. "

Pikeun mimitian ku, ieu sanés pamendak anu kapisah. Kami mangrupikeun kasaksian kana Neuro Linguistic Programming murni (NLP) rahayat. Ti ayeuna média sareng politik bakal nangtukeun naon 'ideu anu misah'nyaéta. Ieu saleresna léngkah munggaran pikeun arah George Orwell panginten pulisi. Ti ayeuna, nagara (via média propaganda) bakal nangtukeun naon anu anjeun tiasa sareng henteu tiasa mikir. Ti saprak iraha anjeun moal mendakan yén hiji perusahaan ngatur produksi sisikian sareng yén Monsanto (ayeuna Bayer) sacara genetik ngamanipulasi pepelakan? Ti mimiti iraha éta éra ngambalan sayuran anjeun sorangan sareng ngabersihan cai? Nya, éta pasti ti ayeuna! PsyOps ngalayanan tujuan ieu. Jalma-jalma anu diprogram loba pisan. Éta mangrupikeun proporsi mega sareng sakabéh mesin propaganda média kaasup "ahli" terkenal sareng politikus anu pikasieuneun dikintunkeun deui.

Jalma-jalma anu diprogram kalayan gambar yén saha waé anu nyangka kritis sacara berpotensi gelo sareng kaomte. Nyatana, game ieu dimaénkeun di dieu ku nyambungkeun sagala jinis kritik kana stigma 'séktarian' sareng batur ngarampok budak kabébasan.

Ieu waktuna pikeun ngaroko média propaganda PsyOp main sareng politikus kaluar tina liangna! Aranjeunna tanggung jawab ngabunuh kabébasan dasar anjeun ngalangkungan game stigma anu jahat sareng pamrograman. Maca Di dieu, dina nurutan-up.

éntri sumber link: telegraaf.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (9)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. guppy wrote:

    Persis pisan anjeun ngajelaskeun!

    Carita ieu parantos janten carita internasional. Tapi kuring perhatikeun yén seueur jalma mendakan éta carita anu samar-samar, tapi henteu nganut kana éta.

    Teraskeun Martin, pangaruhna ageung sareng ageung. Nu bohong henteu deui aturan, kabeneran sok menang.

    • Martin Vrijland wrote:

      Anu paling kaget kuring nyaéta kumaha jalma ningali naon anu lumangsung sareng ulah ganggu ngabagi artikel sapertos ieu atanapi ngingetkeun lingkunganana .. "kusabab sieun ditolak". Naon anu langkung serius ayeuna? Lingkungan anu diréaksikeun sareng teu kahartos kusabab éta panonna ditutup ku média atanapi ancaman panolakan?

      • guppy wrote:

        Éta aya hubunganna sareng kamekaran luhur anjeun. Upami anjeun sadar kumaha dunya ieu leres-leres damel, maka anjeun henteu kapikiran ditolak. Salaku tambahan, éta ogé gumantung kana kumaha anjeun kéngingkeun sareng kumaha sadar kana panarima. Seueur jalma maca sareng ningali sadayana tapi henteu lebet sabab impian.

        Tangtangan anu panggedéna kami nyaéta ngalakukeun hal-hal sadinten sareng henteu nyekel tulisan énjing sareng ritual rutin anu sanés dina pilot otomatis.

        Sakali ieu pegat langkung gancang sareng pengembangan avatar kami.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Pulisi ngadatangan 1x di bumi baheula sabab panginten tiasa aya perkebunan hémp, tapi lalaki henteu ngantepkeunana. (Saurna "juru carios pulisi" di manajer pangurus Jeroen Pauw).

    Éta jelas yén titik éta janten miceun ambang anu: Masalah, Réaksi, Solusi ... serangan

    https://www.npostart.nl/pauw/17-10-2019/BV_101394517

    • kaméra 2 wrote:

      Dina éta program pamikiran otak (NPO) tina Pauw anu nyora éta serak, ngalangkungan para pandita tiasa disada langkung hampang pikeun
      jiwa-jiwa di utak (pamirsa TV).

      Dina menit 21, 19 pamariksaan silang (konon) ditungtungan sareng Sjoukje Drenths- Bruinsma anu parantos hafal téksna: "Téhnik kontrol anu ngancurkeun di tempat, éta ngebus otak"

      Sareng anu éta nyarios dina perusahaan kontrol otak anu paling gedé di NL, Pauw anjeun bakal isin ku diri anjeun
      sakabeh jalma anu maénkeun sandiwara didinya, kumaha rendahna anjeun masih tiasa angkat, Richard Groenendijk anu ogé ngajaga seuneu luhur kalayan naros sacara spontan (diajar) tina emosi palsu.
      Naon téater téater pikeun nampi sadaya NLérs angkat dina arah anu tangtu dina jembatan.
      Richard parantos groenendijk éta aktor anu resep nginjeumkeun dirina kana tipu daya massa,

      Tulisan kalayan tujuan anu disangka-dipikahoyong sareng kapinteran psikologis massa.

      Marilah urang ngahatur nuhun ka blogger pikeun nganalisis perceptive, lamun henteu, anjeun ogé bakal nyéép deui, hoax palsu di Drente.

  3. ZalmInBlik wrote:

    Jiga hiji band Welsh sakali nyanyi

    Upami Anjeun Tolerak Barudak ieu Bakal Bébés ..

    • Martin Vrijland wrote:

      "Leres, tapi éta Jeroen Pauw sigana kuring anu dipercaya ku manusa anu manis; anjeunna henteu bohong Jalma sapertos kieu henteu maén téater, nya? Sareng henteu sadayana tamu tabel ieu, boh? "

      Saha anu mayar.

      • ZalmInBlik wrote:

        De Mol sareng Pauw saling terang sareng teras-terasan sareng anu pangheulana rutin calik sareng anjeunna dina tabél. Kuring émut yén dina tekenan ti Ratu sok nguping dina acara pamimpin na. Teu terang naha éta kénéh masalahna, tapi éta signifikan ..

        ampir satengah juta rugi di 2013. Panginten anu aya hubunganna sareng minat anjeunna langkung ti 25 persén di TVBV, perusahaan produksi dimana Endemol gaduh 71 persén. The equity of perusahaan na Pief Paf Pauw turun tina € 4,1 juta ka € 2,6 juta
        https://www.quotenet.nl/nieuws/a142530/wat-heeft-jeroen-pauw-aan-vermogen-142530/

        Anjeunna aya dina saku De Mol (Talpa)

  4. leapfrog wrote:

    Sareng profil facebook éta pamuda éta. Nangtung sababaraha 'fakta', sapertos tanggal lahir sareng tanggal relokasi, supados tiasa dipercaya. Sajumlah hal anu dipasang tapi ngan ukur koméntar ti jalma anu milari profil sabab éta aya dina wartos. Éta nyebatkeun yén poto na didamel ku babaturan ti Amérika. Janten teu jelas dimana bakal dilakukeun sareng ku saha.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup