Naha lalaki heteroseksual janten target utama koronavirus? Dasar ilmiah

Filed dina warta analisis by on Maret 26 2020 15 Komentar

sumber: cnn.com

Dina hiji tulisan ku NRC kiwari janten jelas yén khususna lalaki sareng manula maot ti coronavirus. Kutipan tina tulisan éta: Emasalah utama sareng Covid-19 mangrupikeun badai sitokin, anu tiasa kajantenan nalika pneumonia viral parah. Éta réaksi anu henteu terkadalikeun kuat tina sistem imun ngalawan jumlah virus anu ageung, anu teu dihaja ogé ngarusak awak. "Réspon sistem imun ka inféksi dikawasa ku gen dina kromosom X."

Dina tulisan di handap ieu kuring badé nunjukkeun anjeun naha sigana anu didieu deui ramalan, diucapkan di dieu dina situs, kaluar.

In artikel kalawan judul 'Dina 'ngahudangkeun' anyar (hudang), lalaki heteroseks bodas anu parah tos lami teuing '. Kuring ngajelaskeun kumaha serangan dina lalaki heteroseksual sigana ngamimitian. Petikan tina tulisan éta: “.Upami heteroseksual bodas parantos maréntah dunya ieu salami lami, éta tiasa waé ditangani."

Nangkep di luhur anu disebatkeun tina NRC, cukup ahéngna, koronavirus ogé sigana ngagaduhan anu dipikaresep di dieu. Bisa jadi éta yén urang ngurus senjata biologis didieu saatosna? Mangrupa virus ku desain? Bisa jadi écés yén sepuh langkung peka kana inféksi virus baé, tapi tulisan NRC jelas nunjukkeun yén lalaki éta aya kakurangan. Naha kuring nyarios ngeunaan lalaki heteroseksual salaku udagan utama?

Éta leres. Pikeun ngamimitian, anjeun kedah terang yén awéwé ngagaduhan kromosom XX sareng lalaki ngagaduhan kromosom XY. Sareng artikel NRC nyatakeun: "Réspon sistem imun ka inféksi dikawasa ku gen dina kromosom X." Janten awéwé ngajantenkeun jawaban pangpentingna kana virus numutkeun penalaran ieu. Barina ogé, aranjeunna gaduh kromosom X dua kali. Jalu ngagaduhan kromosom XY sareng dua kali gaduh kromosom XY. Numutkeun nalar NRC, sabab éta ngagaduhan satengah kasempetan ngawangun sistem pertahanan alam. NRC hadir sareng grafik di handap ieu anu mastikeun gambar ieu sacara lumayan. (Teruskeun maca handap bagan)

sumber: nrc.nl

Naha naha kuring nyangka yén koronavirus hususna langkung milih hétéroseksual lalaki sigana gaduh? Nya, dina sababaraha tulisan di dieu dina situs wéb kuring ngajelaskeun yén éta parantos dikenal ti akhir taun XNUMX-an yén inseminasi buatan (IVF) parantos dibarengan ku fenomena anéh anu dingaranan 'efek chimeric'. Éta 'épék asim' dingaranan namihan dua spésiés sato, dimana anjeun ngagaduhan sakedik. Ti hiji panalungtikan ti 1998 Endog IVF ayeuna nunjukkeun kasempetan 33% janin sareng kromosom. Upami anjeun teras (ngahaja) nempatkeun endog-endog na deui dina rahim, anjeun nyiptakeun hiji generasi tina sato 'androgynous', tanpa ieu katingali jelas dina bentuk fisik hermaphrodite.

Kuring ngajelaskeun prinsipna dina jéntré artikel ieu. Kuring ogé ngajelaskeun kumaha vaksin anu tumuh dina sél fétal (sato atanapi manusa). Sél fétal ieu ogé ngandung kromosom. Di artikel ieu Kuring ngajelaskeun kumaha suntikan 22 minggu ogé sigana ngagaduhan peran dina ieu. Upami anjeun nyuntik orok ku kromosom XY (budak lalaki) ku vaksin anu tumiba dina sél fétilén awéwé (XX kromosom), maka épék krimérik ogé sigana mah bisa. Salaku conto, kuring alesan yén sigana yén pamaréntah nyidir nyiptakeun chimera generasi dina sababaraha dekade nganggo dua téhnik anu disebatkeun.

Lucifer / Baphomet sumber androgynous chimeric: wikipedia.org

Kecap sanésna pikeun 'chimera' nyaéta 'androgynous'. Dina tulisan anu disebatkeun, kuring ngajelaskeun yén kekaburan ieu timbul kusabab barudak ieu gaduh dua XX sareng kromosom XY. Ngarah duanana boga sakedik. Kadang anak sapertos kieu sapertos budak lalaki, sakapeung ngalamun, sakapeung tiasa gaduh dua alat kelamin sahingga janten chimera XX / XY lumangsung dina sababaraha variasi. Naha anjeun ngenalkeun naon waé anu tina singgetan LGBTI? Anjeun tiasa ngembangkeun 'jasmani jasmani', tapi anjeun tiasa ngembangkeun pikiran awéwé teras diterangkeun ka lalaki. Sagala kombinasi mungkin sareng kadangkala anjeun 'di antawis' atanapi anjeun rutin ragu (Queer).

Janten nalika kuring ngadamel penemuan ieu, kuring nyerat artikel kalawan judul 'The turnaround gedé: Martin Vrijland mangrupakeun kanggo komunitas LGBTI! ' Ujug-ujug janten jelas pikeun kuring naha barudak di sakola primér ayeuna diajar yén aranjeunna tetep tiasa milih genderna. Barina ogé, lolobana barudak ieu sigana ngagaduhan krénosom na XX sareng XY sahingga janten chimeras XX / XY. Aranjeunna, sakumaha éta, 'nétral gender'. Kuring ogé ujug-ujug gé terang mana dorongan jamban-nétral sareng ucapan nétral-négatip asalna? Naha aya agenda anu saatos ieu?

Nya, upami urang uihkeun alesan NRC kanggo sakedap, aya kelompok anu sanés lengkep kaluar gambar, sareng éta mangrupikeun barudak ngora. Janten aya ogé logika kana ieu. Barina ogé, upami barudak tina jinis chimera sareng kromosom XX sareng XY parantos ngusahakeun sababaraha taun, aranjeunna bakal ngagaduhan tilu kali kromosom X dina awakna. Éta kéngingkeun (dumasar kana nalar NRC) kalolobaan antibodi ngalawan virus sareng aranjeunna praktis teu kaégalan.

Eureka! Naha coronavirus mangrupakeun senjata bio-anggeus pikeun sadayana pasang tatanan dunya "gender nétral" Luciferian? Naha coronavirus mangrupikeun bioweapon pikeun genosid masif dina lalaki heteroseksual sareng manula? Naha urang didieu ieu nyaksian virus Luciferian anu kuring jelaskeun dina buku kuring? Grafik nyarios pikeun dirina. Atanapi mangrupikeun operasi multi-tujuan sapertos anu di luhur, tambahkeun total set ékonomi sareng tata pamaréntahan, kalebet ngahapusan kas? Atanapi éta ngan virus anu spontan? Bejakeun .. Maca ramalan dina buku.

buku anjeun

éntri sumber link: nrc.nl, nejm.org

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (15)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Indikasi sejen:

    Berita BREAKING! Panaliti Terakhir Diterbitkeun ku Élmuwan Tiongkok Ngomong Coronavirus Bisa Ngadamel Pati Pati Lalaki Pamiénna Barah
    Sumber: Berita Médis Thailand 16 Jan 2020 1 bulan katukang
    Panaliti ngeunaan coronavirus panganyarna ku élmuwan médis ti Nanjing Medical University sareng Suzhou Rumah Sakit dipimpin ku Dr Jianqing Wang, Kepala Dinas Urologi, di Rumah Suzhou nyatakeun yén sababaraha lalaki anu kapangaruhan ku SARS-Cov2 coronavirus anu nyababkeun panyakit Covid-19 panginten mungkin janten teu subur bahkan upami aranjeunna cageur tina inféksi.

    https://www.thailandmedical.news/news/breaking-news!-latest-research-published-by-chinese-scientists-say-coronavirus-might-render-certain-male-patients-infertile

  2. Martin Vrijland wrote:

    Tugas pikeun karyawan IMB:

    "Upami Vrijland caket pisan kana seuneu, éta moal meres pasti sareng bakal neraskeun kana jejer anu sanésna"…
    Barina ogé, upami teu aya anu ngémutan, éta bakal langkung tiis ... atanapi sabalikna deui kasus di dunya kedia sosial ieu tentara online?

    Éta ngahasilkeun pangaruh tina: Upami teu aya média atanapi "média alternatif" nyerat ngeunaan éta, sigana bakal janten ara tina Freeland paranoid.

    "Cara anu pangsaéna pikeun ngontrol oppoisi nyaéta pikeun ngalaksanakeun éta sorangan" sareng ogé anjeun nyarios saha waé anu henteu di sambutan dina maén lapangan .. Memang Jenderal Alex Jones nuju perang info ..

    • hareup wrote:

      Jalma-jalma kasebut henteu pas waé, sabab upami anjeun dikadalikeun panginten diri. Naha anjeun lakukeun pisan. Ku langkung jauh tibatan anu sanés. Anjeun moal milari naon anu anjeun nyerat di mana waé.

  3. Martin Vrijland wrote:

    Untungna, De Telegraaf sok maca di dieu…
    Hiji pasien ngora saprak éta maot. Upami leres, anu dahsyat, tangtosna, tapi upami éta anak anu teu katampi, moal dilahirkeun ngalangkungan IVF (baca: henteu XX / XY chimera), éta masih tiasa. Sumawona, ayana kromosom X henteu aya jaminan, sakumaha anu tiasa katingali tina grafik sareng potongan NRC. Kromosom X henteu kitu, panangan ngalawan virus sareng Y henteu ..., tetep tetep dahsyat, sadaya maotna anu ditingalikeun ku urang média.

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/640663121/jongste-franse-coronaslachtoffer-is-16-jarige-julie

  4. Frank Holland wrote:

    Babaturan anu dibaca,
    Nyangka yén Hr Vrijland parantos dugi ka arah anu leres sareng sadayana analisa na, tingali di Ht Parool
    kalam wartawan mainstream, kumaha éta sneaks ku cara yén éta kabeneran statistik yén lalaki lempeng langkung dipikaresep ku serangan 19 virus tibatan anu sanésna. Ilmu élmu sadayana. Kabeneran, tangtosna, henteu aya dina urusan ieu.

    https://www.parool.nl/nederland/mannen-overlijden-vaker-aan-coronavirus-wetenschappers-zoeken-verklaring~babcbdef/

  5. hareup wrote:

    Sareng teraskeun, ayeuna obesitas ogé katambah. Mungkin gaduh pangaruh. Tapi aya waé dina tujuan séjén. Sow langkung pamisahan. Cocog pisan dina gambar obesitas di Amérika. Janten Corona janten langkung bahaya deui.

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup