Mentri Edith Schippers perlu dorongan gambar Olimpiade, petisi 'Schippers cara' 4000x ditandatanganan

Filed dina warta analisis by on July 19 2016 8 Komentar

Edith-skippers bil hororNgeunaan minggu katukang kuring dimimitian petisi ngalawan Mentri Edith Schippers, a tagihan dikintunkeun boga dulur anu outlawed. tagihanana mertahankeun teuing nu saha bisa dipenjara tanpa intervensi ti hiji psikiater pikeun obsérvasi jeung frékuénsi kudu nyandak nginum obat. The set aanjaagteams ulah sagala mikir konsep razia na yén sagalana kajadian kusabab 1 menteri gélo ELS Borst bakal tiwas. Jadi kawajibanana warga anu dibawa kabur handapeun musabab tina potensi 'ajag lone. éta petisi ngalawan bil ieu sareng kanggo miang tina Edith Schippers na nya Sekretaris Martin van Rijn, boga leuwih tanda tangan 4000 dikirimkeun dina saminggu. Sigana nu Edith Schippers kitu ogé hiji dorongan gambar ngagunakeun.

Jeung dorongan gambar kiwari éta geus kaluar tina hat nu. Horor Mentri Schippers kedah nyobian sangkan ka Olimpiade Walanda. [Quote Telegraaf.nl] "Urang kudu nempo yén urang tiasa ngalakukeun kituna taxpayer nu manggih mangrupakeun ide nu sae," ceuk Schippers ayeuna. "Kuring hayang urang mangtaun pangalaman dina pangatur acara utama. Na kumaha urang tiasa ngalibetkeun bisnis aya ". Taya, boaters Bu, ayeuna moal ngaganggu ka urang kalayan konsép heubeul hade roti na circuses. Balik heula neuteup ka eunteung jeung nanya ka diri lamun moal ganggu hate nurani anjeun upami anjeun hoyong pikeun nganyatakeun ngaliwatan jenis ieu panerapan horor. Waktu keur mundur!

asup-de-petisi-Edith-skipperséntri sumber link: telegraaf.nl, nu.nl

tags: , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (8)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Pasop Udud nyegah brainwashing wrote:

    "Urang kudu nempo yén urang ngalakukeun kitu ..."
    Wah, nu potongan kana eta.

    Saolah-olah urang -the onderdaantjes- kudu manggihan mangrupakeun ide nu sae.
    Sumuhun, sabab urang hirup di démokrasi hiji, inget?
    Muhun, éta gampang lajeng. Ngan invent survey palsu terus ucapkeun 80% responden manggihan hiji alus gagasan 10% boga pamadegan sarta 10% manggihan eta moal mangrupakeun ide nu sae.
    Jadi sagampil Maurice ngaktipkeun Dog.

    Naha anjeun nahan referendum, sarta lamun hasilna mangrupakeun: 68% tina jalma teu hayang Olimpiade.
    Satuluyna anjeun nyebutkeun yén referendum kasebut kakara hiji plebiscite teu ngariung.

    Éta naon ngarugikeun ti sadayana precautions kaamanan.
    disarankeun kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan jeung kaamanan kaamanan veilgiheid kaamanan kaamanan kaamanan.
    Lajeng Anjeun gé ngan tingali eta aya kénéh serangan teroris

  2. Pasop Udud nyegah brainwashing wrote:

    "Urang kudu nempo yén urang ngalakukeun kitu ..."
    Wah, nu potongan kana eta.

    Saolah-olah urang -the onderdaantjes- kudu manggihan mangrupakeun ide nu sae.
    Sumuhun, sabab urang hirup di démokrasi hiji, inget?
    Muhun, éta gampang lajeng. Ngan invent survey palsu terus ucapkeun 80% responden manggihan hiji alus gagasan 10% boga pamadegan sarta 10% manggihan eta moal mangrupakeun ide nu sae.
    Jadi sagampil Maurice ngaktipkeun Dog.

    Naha anjeun nahan referendum, sarta lamun hasilna mangrupakeun: 68% tina jalma teu hayang Olimpiade.
    Satuluyna anjeun nyebutkeun yén referendum kasebut kakara hiji plebiscite teu ngariung.

    Éta naon ngarugikeun ti sadayana precautions kaamanan.
    disarankeun kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan kaamanan jeung kaamanan kaamanan veilgiheid kaamanan kaamanan kaamanan.
    Lajeng Anjeun gé ngan tingali eta aya kénéh serangan teroris. Atawa malah hadé ... enya eta urang ketawa .. Euweuh pangaruh !!! Aranjeunna invent hal. Sarta Machiavelli Hadiah mana anu ka ... .. ... uhhhh .diegene tina bohong pangbadagna taun urang aya pangalusna bisa ngajual.
    Tapi éta salawasna.

  3. Wilfred Baker wrote:

    Muhun, hal kahiji kuring rek ngomong téh: mandat burit abdi!

    Kusabab Ieu sigana salaku sanajan urang geus yakin yén 26% tina pamilih nu kadaptar, moal malah 26% tina jalma Amérika, tapi 26% tina pamilih didaptarkeun ngabentuk mandat atawa taneuh urug mangrupa. 21% milih pikeun Skippy na 3, 4% milih pikeun si sejenna anu bisa geus ngajalankeun.

    Tapi, oh hehehehe, abdi apal. Dina taun ieu Éta urang ayeuna geus nyatakeun ka taun ti Shogun kana Reagan, abdi apal naon Cenah mah ngeunaan Reagan, abdi dimaksudkan eta. Acted kawas hiji aktor. Hollyweird. Acted kawas liberal a. Acted kawas Umum Franco Lamun Anjeunna acted kawas gubernur California, lajeng anjeunna acted kawas Republik. Lajeng anjeunna acted kawas si ieu bade ngajawab pikeun anjeunna keur Presiden. Tur ayeuna kami kalakuan jiga 26% tina pamilih nu kadaptar sabenerna mandat a. Simkuring sadayana aktor dina ieu kuring anggap.

    Naon anu geus lumangsung mangrupa tat dina 20 taun tukang, Amérika geus robah ti produser pikeun konsumen hiji. Sarta sakabeh pamakéna knowthat Lamun ngaran produser Ngepaskeun nu, konsumen geus ngagaduhan tari. Éta jalan éta. Urang dipaké pikeun jadi produser - pisan inflexible di éta, sarta ayeuna kami pamakéna tur, nyungsi deui ketel ngartos. sumberdaya alam sarta mineral bakal ngarobah dunya anjeun. Bangsa Arab dipaké pikeun jadi di 3rd Dunya. Aranjeunna geus meuli 2nd Dunya sarta nempatkeun hiji mayar ka handap dina sungut 1st salah. Ngadalikeun daya Anjeun kami gé ngadalikeun dunya anjeun. Nagara ieu miboga tulang kaget ku cara dunya Sigana ayeuna. Éta henteu weruh lamun aranjeunna Hayang jadi Matt Dillon atanapi Bob Dylan. Éta henteu weruh lamun aranjeunna Hayang jadi diplomat kontinyu atawa kawijakan sami - atanapi ngimpina nuklir diplomasi. John Foster Dulles éta teu nanaon tapi nami hiji bandara ayeuna.

    Ide masalah kanyataan nagara thatthis hayang nostalgia. Éta rék balik sajauh aranjeunna tiasa - sanajan éta ngan sajauh minggu panungtungan. Teu nyanghareupan ayeuna atawa isukan, tapi nyanghareupan tukang. Na kamari éta poé pahlawan bioskop kami tunggang kana nyalametkeun teh di mungkin moment panungtungan. Dinten anu lalaki dina hat bodas atawa lalaki dina kuda bodas - atawa lalaki anu salawasna sumping ka ngahemat Amérika dina momen panungtungan - batur salawasna sumping ka ngahemat Amérika dina momen panungtungan - utamana di "B" pilem. Sarta Nalika America kapanggih sorangan gaduh waktos teuas nyanghareup hareup, Éta kokotéténgan pikeun jalma kawas John Wayne. Tapi saprak John Wayne éta euweuh, Éta netep pikeun Ronald Reagan sarta eta parantos ditempatkeun kami dina kaayaan Éta urang ngan bisa nempo -like a "B" pilem.

    Kita Hayu jeung urang deui Jalma poé inglorious Nalika pahlawan éta teu nol. Sateuacan adil éta alun. Nalika Pasukan Kuda datang straightaway tur sagala-Amérika lalaki éta kawas Hemingway ka poé ti wondrous "B" pilem. Produsen underwritten ku sakabeh millionaires Dipikabutuh bakal Casper "The pertahanan" Weinberger - euweuh deui animasi pilihan téh aya. sutradara bakal Attila nu Haig, ngajalankeun sabudeureun frantically nyatakeun dirina di kontrol jeung di muatan. Realisasi pamungkas ti warga binaan nyokot leuwih di suaka teh. skenario nu bakal diadaptasi tina buku disebut "Voodoo Ékonomi" ku George "Papa Dok" Bush. Musik ku "Jalma Désa" pisan militér "Macho Man".

    "Company !!!"
    "Macho, lalaki macho!"
    "Dua-tilu-opat".
    "Anjeunna diaku janten .. ogé, anjeun meunang titik."
    "Huuut! Anjeun ninggalkeun! Anjeun ninggalkeun! Anjeun ninggalkeun, katuhu, ka kénca, ka katuhu, ka kénca, ka katuhu ??! "

    Hiji lagu tema pikeun perang saber-rallying jeung ngajual panto-to-panto. Inget, urang ditéang Hal pangdeukeutna bisa manggihan ka John Wayne. Clichés abound kawas kangaroos - kahadean tina sababaraha dipisah kaluar Marlin Perkins, a Reagan kontemporer. Clichés kawas "ramo itchy pemicu" na "Jangkung di sela nu" jeung "tunggang kaluar atanapi di kana Panonpoé Tilelep dina". Clichés kawas, "Cokot kaluar planét abdi ku sundown!" Leuwih ti kitu ti clichés kawas, "manéhna maot kalayan na sapatu on ". Kelautan tangguh lalaki kasebut. Bogart tangguh lalaki kasebut. Cagney tangguh lalaki kasebut. Hollywood tangguh lalaki kasebut. steak mirah tangguh. Sarta substantialism Bonzo urang. The pamungkas di jual sintétik: A Madiun Avenue karya - hiji kaajaiban - a katun-bonbon politikus ?? Presto! Macho!

    "Macho, lalaki macho!"

    Nempatkeun pesenan Anjeun di Amérika. Sarta gancang sakumaha Kodak jadi gaduh panulisan pamingpin anjeun kalawan tekenan nu keur dina dupes - ngakibatkeun sakabéh ngadadak kami geus fallen mangsa keur selektif amnesia - remembering naon hayang urang inget sarta forgetting naon urang milih poho. Sakabéh ngadadak, lalaki anu disebut pikeun bloodbath on kampus kuliah urang geus sakuduna dituju janten Dudley "Gusti-damn" Naha-Katuhu?

    "Anjeun buka masihan aranjeunna liberals naraka Ronnie". Nu ieu amanat ka Kaptén Bligh anyar dina kapal anyar fools. Ieu doubtlessly dumasar kinerja chameleon na jaman baheula: salaku Démokrat Liberal. Salaku kapala Studio Actor urang kanu, Nalika saviors seluloid séjén anu cringing di teror ti McCarthy, Ron ngadeg jangkung. Éta mana sagala cara deui ti Hollywood nepi hillbilly. Ti Liberal nepi libelous, ti "Bonzo" pikeun Birch idola, dilahirkeun deui. Hak sipil, hak-hak awéwé, hak-hak homo ?? éta sadayana lepat. Nelepon di kavaleri ka ngaruksak persépsi ieu kabebasan Isro liar. Gusti damn dinya, hiji heula hayang kabebasan, mangka dunya damn sakabeh hayang kabebasan.

    Nostalgia, éta naon urang hoyong ??: poé éta ol alus ', lamun kami gave'em naraka. Nalika Buck dieureunkeun wae jeung anjeun masih bisa meuli hal kalawan eta. Ka waktu nu Nalika pilem éta hideung bodas, jeung sangkan éta sagalana sejenna. Malah lamun urang balik deui ka jalan satapak kampanye, saméméh genep gun Ron ditémbak kaluar beungeutna sarta dimekarkeun kuku-di-muara. Sateuacan pers bebas indit ka handap sateuacan pencét full-pangadilan, sarta éta horéam marios menu nu Kusabab Aranjeunna terang hijina hal sadia éta ... Demung.

    Lon Chaney, lalaki urang tina sarébu hiji nyanghareup: henteu cocok keur Ron. Doug Henning teu makeup nu; épék husus ti Grecian Formula 16 na Crazy lem; angkutan kdu ku Daud Rockefeller atanapi Jauh Control Company. slogan nyéta, "Naha ngadagoan 1984? Anjeun tiasa panik kiwari ... na ulah gawena teh. "

    Jadi loba keur warta alus ??.

    Aci Wall Street mana, jadi mana anu bangsa. Sarta di dieu mangrupa katingal di angka nutup: up, HAM rasisme urang anu turun, karapihan anu ngaruat, barang perang anu panas. Déwan ngaklaim sakabéh dasi. Proyék nu handap, duit téh langka, jeung common sense anu di hiji sadaya-waktos low on dagang beurat. Pilem anu pilari hadé ti kantos, sareng ayeuna teu saurang keur néangan, Kusabab Arurang dibintanginya dina "B" pilem. Sarta kami rada bakal gaduh ... John Wayne. Urang bakal gaduh rada ... John Wayne.

    "Anjeun teu kudu jadi di henteu puguh.
    Anjeun teu pernah bener ngagaduhan salempang.
    Jeung anjeun teu kedah parios dina sabaraha aran.
    Ngan tetep repeating Éta taya ieu anu nyata.
    Tur upami Anjeun salah nuju sensing, hal éta salah,
    Ogé ngan inget, yén éta moal bisa panjang teuing
    Sateuacan sutradara potongan adegan. yea ".

    "Ieu teu bener hirup anjeun,
    Teu bener hirup anjeun,
    Teu bener euweuh tapi teu pilem a ".

    [Refrain ngulang Ampir 20 kali]

    "Ieu teu bener hirup anjeun,
    Teu bener hirup anjeun,
    Teu bener euweuh tapi teu pilem a ".

  4. Wilfred Baker wrote:

    Revolusi moal televised ... nu Gil témbal-Karangmulya Story

  5. singa jalu wrote:

    Dina 300.000 !!! Masihan Peta ieu.

    • Pasop Udud nyegah brainwashing wrote:

      Kuring ngan melong petitie24. Leuwih ti 300.000 bingung jalma hayang wates Walanda anu ditutup lantaran terorisme! Abdi panasaran saha Zn leungeun baju nu asalna petisi.
      Kudu pasti jadi datang ti pamaréntah spin docter.
      Sarta loba pamiarsa koran mitos bingung tur goggle -and smartphone zombies asup hal.
      Kuring katalungtik kamari kulawarga Walanda dina téras nice kalawan éndah pintonan ti Dordogne, luhureun huluna maranéhna floated 6 kites beureum dina arus termal.
      Ayah, ibu, anak sarta putri anu kabeh terus smartphonen. Tadi nice libur? Dear help.Heb bene nota anjeun leuwih 1000 km disetir diuk smartphonen tujuan libur paradise Anjeun.
      The kites beureum sarta hideung, harriers, kingfishers, hoopoe nu, wagtails konéng, kadal, hummingbird ngengat heulang maranéhna bakal meureun geus noticed sia aya aing éta. Smartphone nembongan jadi metot.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup