Michael P. Thijs H. Jos B. ngakibatkeun sakabeh murders média panerapan horor bubuka gancang nu mangaruhan dulur

Filed dina Anne Faber, warta analisis by on May 29 2019 3 Komentar

Sumber: hartvannederland.nl

Kami kamari deui disaksian pintonan média sabudeureun kasus Anne Faber mana "bapa Anne" sumping ka nyarita. Sabenerna anu hiji argumen anu dimeunangkeun simpati keur ilangna saloba hak dahsyat murderer sapertos Michael P. "bapa Anne" éta jadi ambek yen manehna moal bakal kapikiran lamun Michael P. commits bunuh diri.

Kuring nempatkeun judul "bapa Anne Faber" dina tanda petik sabab lamun urang keur kaayaan hiji PSYOP (operasi psikologi) nu ayana Anne urang ngaliwatan téhnik palsu jero ieu twisted, teras Anne Faber teu aya, nu hal éta bapana saurang aktor (kawas indung, mamang, sobat, jeung sajabana). Urang teu bisa malah 100% kapastian sebutkeun naha ucapan sapertos di pangadilan bener mangrupakeun ucapan di pangadilan atawa urang ditéang dina hiji produksi TV ANP John de Mol na deepfakes.

Karakteristik téhnologi palsu jero, nyaéta nu bisa nyieun hiji jalma ngagunakeun AI (kecerdasan jieunan) sistem software ti scratch. Anjeun tiasa gaduh sajarah sadayana, kaasup foto'en video twisting. Nu mana anu ku software dinten ieu dina sagala jadi basajan, éta geus nganggo aktip komérsial di pasar anu bagéan téhnologi sapertos di aktip smartphone.

Contona, Anjeun kudu wawancara kalawan aktor sarta salaku sora na nyanghareupan sejen (atawa jero palsu) leuwih aranjeunna dina aliran video hirup. Taya sahijieun bakal nyaho bédana. Anjeun tiasa ngalakukeun sami sareng propil média sosial jeung jaringan para sahabat. propil dijieun, kumplit jeung babaturan béréndélan, babaturan réaksi. poto sareng video, anjeun bisa bet jadi soldadu ngakuna guarding sadayana diskusi média sosial. Di handap ieu mangrupakeun "jalma" nu urang tingali popping nepi di diskusi on Facebook sarta panglawungan. Jalma anu nyebutkeun aranjeunna nyaho korban atawa nyaho jalma anu weruh baé sumur atawa aya geus di kelas; etcetera. Éta soldadu ngakuna guarding nu PSYOP dina diskusi online.

The rajapati hyped ku media kiwari, urang sabenerna tingali ti outset nu sipatna dimaksudkan maén rahayat, jadi emosi nu embraces panerapan anyar nu pernah bakal nampa eta normal. di artikel ieu Kuring lampu ngalegaan tebih (kaasup penjelasan kana deepfakes).

Dina sakabeh kasus Anne Faber, maung Verstappen, Michael Panhuis, Thijs H., Jos Brech (atawa naon ngaran ieu ogé etched dina mémori anjeun), urang tingali leuwih jeung ka ngakibatkeun panerapan anyar nu taya sahijieun tanpa murders tina dampak badag, bakal ditarima. Dina ngomong artikel (klik tumbu) ngécéskeun kumaha di PSYOP Maxim bisnis Masalah, Réaksi, Solusi dilarapkeun nyorong ngaliwatan panerapan anyar. Kuring némbongkeun kumaha anjeun tiasa ngahurungkeun anak urang PSYOP bareng jeung téhnologi kiwari. Anjeun nyieun hiji jenis masalah timer dijieun (a bisi pembunuhan dampak tinggi), maén skala rahayat ngaliwatan media on emosi dirina, ngarah nu primed nuliskeun fase ahir; anu sahiji panerapan horor maranéhna yén maranéhna tiasa noel, nangkeup diri.

Thijs H. hal kedah ngakibatkeun abolition of rasiah di institusi mana jalma keur "mental" téh, sakumaha Thijs H. denies rajapatiTapi sumping jeung leungeun katurunan jeung baju jeung lembaga kaséhatan méntal Vijverdal Heerlen on. Ku kituna aya bukti, tapi éta dina wangun pernyataan Thijs H. urang ka psikiater jeung teu bisa ngomong nanaon. Sigana di PSYOP kieu kituna hiji deadlock ngahaja dijieun nu Thijs H. teu bisa dihukum lamun psikiater teh henteu megatkeun karusiahan Na. Kusabab PSYOP pamadegan kedah ngakibatkeun: nu abolition of rasiah profésional. Ogé Thijs H. hal baris nyumbang kana jalma nyieun gambaran bingung, tanpa méré alesan naon jeung tanpa intervensi ti hiji psikiater pikeun observasi bisa dikonci (nu bil Edith Schippers).

The Anne Faber - Michael P. hal kedah ngakibatkeun nyoko panerapan dina sentencing mun TBS tanpa kahayang dituduh nyumbangkeun ka ujian jiwa. Éta ogé kudu meureun ngakibatkeun pembuatan lifelong sadia (TBS) jeung sanajan sugan abolition of hak banding. Kahayang pikeun ngalaksanakeun mupuskeun katuhu anu tucked kana kasaksian emosi disangka ti sobat ti Anne Faber (Nathan Fidder). pangacara na tuh hihihi nu.

Kasus Jos Brech kedah ngakibatkeun ditampa ti pamakéan DNA, ceuk DNA ieu dicandak dina hal béda ti nu keur nu kasangka anu miharep. Sabenerna ieu bubuka hak nyokot DNA unfettered sarta pamakéan unrestricted aranjeunna dina urusan hukum. Sajaba ti éta, urang beuki loba kana modeu ditampa pikeun pangwangunan database DNA nasional (tingali Di dieu di catetan).

In artikel ceukMana kuring masihan katerangan rinci dina nyieun karakter palsu jero, abdi ogé ngajelaskeun yén ANP (nu Pencét Agénsi Walanda) dina leungeun produser TV. Urang ngobrol ngeunaan billionaire John de Mol. Sakuduna kituna teu heran lamun anjeun ningali gambar dina media, anu ngan saukur film. Ieu kabeh gancang jeung gampang nyieun software sarta studio téhnik. panuduh teu aya bewara eta na pikir nonton warta nyata. Éta naon eusina dina operasi psikologi alus. Samentara éta, jalma ngagunakeun média sarua yakin yén warta palsu na tentara ngakuna ukur ti Rusia jeung kitu dulur trusts media.

Ieu ngan bakal jadi anu Anne Faber pernah eksis, tapi mangrupa produksi palsu jero.

éntri sumber link: nu.nl, 1limburg.nl

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (3)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Hei John de Mol! Salaku urang baris geura-giru cicing dina panjara totalitarian digital kalawan euweuh tapi hukum kabebasan-restricting, dimana jalma bisa ngaleungit tanpa rahmat di gulag jeung kabeh barudak urang téh transgender, urang bisa ngudag anjeun lajeng kaluar villas gajih anjeun?

    http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/05/johndemol.jpg

  2. Martin Vrijland wrote:

    Die Gorsse Lüge: terus-terusan ngabohong jeung dulur bakal percanten.

    Saur kitu, dokter spin PsyOp ngan mangpaatkeun kabur anyar:
    https://www.ad.nl/utrecht/woede-en-frustratie-in-den-dolder-na-ontsnapping-levensgevaarlijke-patient~a79a19f1/

    • Zonnetje wrote:

      ,H, naon nya mungkin waé di Madurodam. Nu teu mungkin dilampahkeun, anu mungkin mustahil.
      Gumantung kana Spin Doctors, sareng ngan ngarahkeun ...
      Naon anu pikaresepeun baé.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup