Martin Vrijland dikawasa oposisi? No: Panggihan naha teu kitu!

Filed dina warta analisis by on May 8 2019 2 Komentar

Sumber: deleukstesprookjes.nl

Bart Nijman, timbalan redaktur Geenstijl, kamari narima blokade on Twitter. Alesan? Anjeunna disebut ngajawab Eurosceptic. Sajaba ti éta, anjeunna disebutkeun yén anjeunna biasana salawasna nyaeta tetep di imah. Gede bohong tangtu, lantaran Geenstijl geus pernah disebut on jalma teu ngajawab. Urang tingali ieu lumangsung leuwih atawa kurang sarua di AS jeung meungpeuk situs web oposisi diaudit salaku Infowars.com Facebook minggu panungtungan. Hayu urang ngan butuh alus a nalungtik kumaha ieu jalan.

Hese ningali ngaliwatan buruan oposisi dikawasa, sabab Sigana kitu alus ti doraka. Samentara éta, kaca Facebook ngumumkeun ka abdi meungpeuk kaluar. Pesen nu kuring teu bisa nyebarkeun ti 2 Méi bakal tetep luhur kaca mah (tingali di dieu). Yén nyaéta panggero pikeun sababaraha lajeng sual naha Martin Vrijland bisa sorangan henteu ngan dikawasa oposisi. Kumaha nu bener? Abdi ngomong anjeun gaduh sababaraha digs Heboh jero.

Eta bakal mangpaat dina konteks ieu ningali Surrogates pilem (kalawan Bruce Willis dina peran lead). Ieu nunjukeun kumaha nu manggihan surrogates (avatars robotic nu mayoritas masyarakat hirup di pilem ieu), mangrupa pamimpin oposisi handapeun lalaki biologis heubeul anu cicing dina sub urban, tempat. Eta jelema nyata hirup dina "Kebon Binatang manusa". pilem ieu brings cinta gambar éndah kumaha oposisi anjeun dina Pakem anjeun ku sorangan mere hidayah.

Sumber: nos.nl

Tapi naon anu anjeun ngalakukeun lajeng on, dikawasa ku oposisi? Naha maranéhna bakal mangga contona, larangan ngeunaan Twitter atawa Facebook? Nu katingali sabaraha média perhatian nya meunang? Sabenerna, eta anu dimaksud nu geus meunang dipaké. Salaku Wikileaks (Julian Assange) éta situs oposisi dikawasa bisa bocor informasi ngeunaan kumaha serius anjeun spionase (tingali didieu Éta naha). Ogé aya anjeun ku murmur saeutik tur mugs ngan (gancangan) jadi biasa. Ku kituna eta ngan saukur boga fungsi pikeun ngagancangkeun prosés acclimatization. Pikeun appearances nu lajeng dijieun sababaraha pasatujuan sarta sababaraha tontonan média rigged bringing anjeun yakin yén sakabeh jalma spionase dina urang masih ngan nyaeta mangpaat sarta diperlukeun. Samentara éta, lokomotif uap rumbles jadi ngan linggih dina. Éta ogé kudu dikawasa oposisi mindeng saukur salaku net kaamanan. maca Di dieu kumaha strategi net kaamanan ieu jalan.

"Tapi anu ngabejaan kuring nu teu dikawasa oposisi Vrijland". Nanya ka diri sual ieu bener mangga katingal alus lajeng neuteup ka examining individu hijina di buruan Walanda oposisi dikawasa ulah condong jéntré, husus ngaranna sarta ogé ngajadikeun sambungan; kayaning pamadegan antara FVD lalaki hareupeunana Thierry Baudet na Clingendael Institute jeung panengah Alex Santang jeung Micha Cat jeung Déwan pikeun Sarat jeung Kaayaan Nasional (CNP). Anjeun ngan meunang malah nyandak kasulitan pikeun diajar eta tuntas. Kuring ogé némbongkeun Anjeun kumaha atuh ieu hijina (spontaneously dimimitian dina 2012) panulis bébas estu teuas sarta diserang ku pawn tina kakuatan sarta timnya. Batur anu geus ngawangun nepi awéwé sarta kiwari keur diajar asuhan jiwa. maca artikel ieu sarta commentaries katingal alus. Kanyataanna éta sadayana jelas, lamun bener nalungtik eta serius.

Serangan katempo biasana lumangsung, kayaning pamadegan dina Micha Kat, ngan ngalayanan deui mun ngalakukeun fenomena normal tur muncul keur naekeun credibility maranéhanana. Tapi lamun kasampak bit deeper, anjeun nempo yén serangan ieu euweuh leuwih ti syam na nu sapertos Micha Kat kawas Alloh di Perancis ti hotél ka hotél hop; konon "dina ngajalankeun" keur "Demmink squads" jeung pedo-mafia. Anu bakal mayar eta? Sakali dipintal carita kedah terus dipintal, bohong pabrik sakabeh lain ragrag eta. "Sumuhun, tapi anjeun bakal tetep oge diserang tur naha ieu teu nangtung?"Kusabab Aku bener diserang tur jadi dasar, yén éta ngajak kuring sacara harfiah sagalana jeung kuring teu resep kamar hotél ka kamar hotél hops. Aya bédana antara serangan syam sarta serangan fundamentally-jahat. Batur kawas Kat geus unmasked ku kuring lamun kuring némbongkeun sababaraha taun ka pengker ku saha anjeunna mayar; kaasup hiji extortionist disabit disangka dipaké gambar kelamin jeung barudak ngora keur extort politikus senior (Jack Abramoff). Tur upami saha bakal tarung pulitik Demmink pedo-mafia? deceiving.

"Leres, tapi gadverdamme, éta kabéh jadi négatip!" Hanjakal, kanyataanana URANG SUNDA positif ti batan meunang Liverpool di Barcelona sarta ngahontal final Liga Champions kalawan AJAX. Media jeung média alternatip bisa dipariksa di balik layar ku block kakuatan sangkan nu massa hayang ngirim dina arah nu tangtu. Upami Sadérék taktak anjeun ku shrugging na pamikiran "eta bakal butuh waktu kuring" atawa "sanggeus kuring Suku Koruptor", masih unfolding langkung hiji deui hiji rezim totalitarian, nu bakal ngalaman panjara hijina lamun dina kahirupan pribadi Anjeun touch (atawa barudak anjeun). Éta hanjakalna telat.

kituna éta kasempetan penting sangkan kontribusi positif dina jalan ka ngarobah tinimbang ninggalkeun ka politikus jeung lalaki hareupeunana dina media atawa media alternatif. Sora Eurosceptic aya sia tapi nyumbang kana nyoco teh opposites di masarakat. Teu kudu ngajalankeun sanggeus (kaamanan net) pamingpin. The pipers pied of Hamelin dilatih ogé sarta aya loba. Nu anyar mah wrote artikel ieu ngeunaan naon anjeun tiasa atanapi ngalakukeun. Mangga baca deui. Éta 1 menit dua belas. Naon jawaban anjeun bakal masihan salaku barudak anjeun bakal nanya, "Bu atanapi Pa, naon nu tos dipidamel pikeun nyegah ieu?"

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (2)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Yen sual panungtungan dina artikel atawa naon mangpaatna?

    Sababaraha urang milih urang keur ngaput ceuli Kuring ngawangkong ngeunaan struktur média megalomaniac sakumaha Telegraph, NPO, dasarna sagala (alternatif) média bisa ngolesan propaganda jum'atan di panon urang hukum, kabebasan ucapan ha ha, iwal mun ingkar nulis aranjeunna tina sakumaha Martin Vrijland ngalakukeun éta, teras anjeun kaluar jeung anjeun bakal vilified

    conto sejen rupa:
    Panungtungan kuring nempo batur dina poster billboard geus diganti.
    Pigura jalan umum, anjeun nyaho aranjeunna, anu geus ngumumkeun: sabab kasuksésan aya hiji ngagambarkeun prajurit ti Oranyeu atanapi poster ngeunaan lalaki taranjang kissing jsb

    Kuring nanya ka jalma di poster diganti: "Muhun anjeun sakapeung teu nangtung! balik billboard kitu maneh hang up? anjeun terang yen sagala publik leuwih bade nilik eta?
    "Anjeunna ngawaler, Sumuhun mang! jeung lamun kuring nanya, "naon anu anjeun ngalakukeun?" manéhna nyebutkeun, euweuh:. Kuring kudu nyokot gambar di poster disimpen na némbongkeun boss abdi "

    dzat kuring nyebutkeun kumaha prints maneh moal ngagantung? awéwé ogé taranjang tur lalaki jeung propaganda ngeunaan Wilders jeung kitu.

    Tapi manéhna nyebutkeun hiji batur sapagawean nu geus nampik sakali sarta Muslim sarta PHK.
    Tapi anjeunna nyebutkeun: "Kuring kudu mayar nyewa abdi," kitu, hehehehe, abdi kudu ngagantung up sagalana maranéhna ménta kuring nongkrong di jalan "
    Salaku anjeunna jadi knowingly hal ngalawan will na teu hal anjeunna ngalakukeun eta atoh ... duit

    Cenah mah masih didieu lamun nolak ngagantung up jeung hareup malah lajeng aya euweuh hangers poster sarta saterusna maranéhanana bisa pikir, cenah enya. Kuring lulus eta asup ka kolega kuring

    soré alus

  2. Ian wrote:

    Taya, anjeun pasti moal Martin, Aku 100% yakin. Salila gerakan ngeusian nyandak anjeun kaulinan pohara alus ka hareup. Hiji gerak dikawasa ku Gus, sarta kumaha gagasan ieu kumaha publik nu bakal naksir pindah. Kuring boga sagala taun ieu pernah bray dina agenda disumputkeun, sabab dina kasus kalawan Oldekamp jeung Kat misalna. Loba bewara erroneous sahingga ucing publik kalawan tag tina kaganggu leumpang sabudeureun, sarta Oldekamp publik walks sabudeureun ku labél sahiji mahluk luar angkasa, jadi massa urang tetep iman maranéhanana di media biasa jeung pulitik. Kabéh serangan éksternal anu ngabalukarkeun plot thinker, hat aluminium, UFO urang ieu kungsi dipedar sarta salamet ku Oldekamp atawa Kat. Kaulinan anu sarua dimaénkeun ku aranjeunna keur taun dina cara nu sarua, nu pamustunganana pernah ngabalukarkeun kasadaran salajengna (The watesna simbol Alpha / Omega).

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup