Nagen van Espen, anu Belgian Anne Faber sarta killer Steve B. Belgian Michael P. di PSYOP panganyarna?

Filed dina warta analisis by on May 7 2019 7 Komentar

Sumber: nieuwsblad.be

Ieu carita anu luar biasa, carita nagen Aspens (23) jeung killer nya Steve B. Carita téh, tangtosna, geuwat mikir Walanda Anne Faber (25) jeung killer nya Michael P., tapi éta sakabéh bit gancang kadaluwarsa. kami téh kaayaan deui ku operasi psikologi (PSYOP) ti mana panerapan anyar Éropa lega atawa sahanteuna geus aya Bélgia, kudu dilaksanakeun? Pasti urang tingali gambar dina média jeung nu Gambar ieu ngayakinkeun urang.

Dina sababaraha artikel I digambarkeun naha kasus Anne Faber (dimana Michael P. bakal jadi palaku) éta pisan dipikaresep a PSYOP (operasi psikologi). Hiji operasi nyorong ngaliwatan panerapan salajengna. Hayu atuh mimitian deui kana ngajelaskeun sabaraha media PSYOP game ieu sareng naon nu Masalah, Réaksi, Solusi Maxim nu sigana salawasna bisa dilarapkeun ka lajeng tingali kumaha urang ningali éta deui dina hal Aspens nagen tur Steve B..

Masalah, Réaksi, Solusi

Naon eta Maxim yén Masalah, Réaksi, Solusi? Naon pamaréntah tiasa ngalakukeun nyaeta maneh: Anjeun nyieun masalah sosial tina dampak tinggi (masalah), Provoked hiji réaksi emosi sengit ti urang (réaksi) Jeung saterusna bisa nyieun hukum jeung ukuran anyar nu normal bakal pernah ditarima (leyuran). Nu lajeng mungkus anjeun kecap kawas "pamaréntah geus gagal dina mayungan nu jangkauan masarakat na"Salaku nembe sumping ti sungut Menteri Walanda Sander Dekker.

jero Fakes

"Sumuhun, tapi Anne Faber bener eksis. Urang kudu jadi loba gambar dirina, sarta kami geus katempo gambar kolotna katempo na aya cukup bukti dina bentuk foto sareng video nu aranjeunna eksis. Manehna digawé di dieu sarta maranehna kitu jeung kitu. Urang nempo kolotna, kami geus katempo loba bukti!"Sarua urang bisa disebutkeun nagen Espen. Sugan éta riil, tapi lamun nyaho saha, contona agénsi warta Walanda ANP, nyepeng, teras wae duit gede, anjeun nyaho yén di balik eta sarta hartosna teknis eta bisa jadi aya sangkan fakes jero. John de Mol (boga ANP) henteu produser TV kabeneran na billionaire. Anjeun ayeuna bisa AI nyieun (kecerdasan jieunan) software rada saukur jalma non-existent, sakumaha gambar sareng video tina nyieun naon maranéhna kasampak kawas anak kokotéténgan tur salaku jaringan sosial sakabeh kaasup sajarah ngeunaan video tur bahan twisting audio. Ieu geus mangrupa PC rata nu gaduh betah; sumawona naon anu professional. Tingali salaku video di handap pikeun manggihan sabaraha ieu jalan (lajeng maca satuluyna handap video).

Ieu jadi jelas yén panerapan restrictive tougher ieu datang kana hal Anne Faber, éta hiji overdose emosi média provoking anu dibawa kana antrian ka jalma di réaksi ngayakinkeun fase. Emosi sok alus tur jadi Anjeun bisa make aktor maén peran parental sahingga mun aduk nepi emosi. Anu weruh? Anu bakal ngakuan eta? Teu salah, sabab dina kahirupan nyata bisa jadi unrecognizable jeung sagalana anu boarded up kalawan (utamana) media sosial nyaeta tentara ngakuna anu bakal ngomong "Kuring nyaho jalma nu, sabab mangrupakeun pangaweruh"Atawa"eta mangrupakeun batur sapagawean ti". Anu ngatur media jeung média sosial, warna na ngarobah sakabeh persepsi kanyataanana. Tingali malah video di handap pikeun manggihan cara anu hade jeung fakes jero. Ku kituna anjeun bisa nyieun rupa kaluar tina nowhere teras nahan eta hirup dina hiji wawancara kalawan saurang aktor, jadi maneh 'ayah' atawa 'indung' lengkep bisa palsu. Nu oge sakumpulan jalma, sabab lajeng Sadérék nu ku greenscreen. Tungtungna, anjeun ogé tiasa dianggo kalayan Grup badag aktor atanapi compromised Inoffizieller Mitarbeiter. Michael P. teu bener aya, Anne Faber bisa dijieun ku software palsu jero jeung wawancara jeung kolotna bisa faked gampang. Sami manglaku ka média sosial propil Anjeun kaanggo sawala a. (Baca leuwih handap video)

Questioned hal Anne Faber

"Tapi Vrijland, anu pembunuhan Anne Faber bisa kénéh ogé ngan bener lumangsung?"Sumuhun, éta ukur dina runtuyan artikel nu abdi wrote ngeunaan (tingali di dieu) Ieu geus jelas yén éta téh mangrupa carita pisan saperti teu mirip wangsit. Nu awéwé ngora stepping kaluar heula kana sapedah bari badai diprediksi mun lajeng buka ANWB lagu Ngabuburit jeung naha nya jaket 3 Oktober, kapanggih na nyandak sadar 6 poé pikeun cocok DNA jeung Michael Panhuis? Nu teu bener ngan saukur. The NFI tiasa jam Forum 6. Naha sumebar sadayana sabudeureun sakumaha Michael kapanggih objék na kumaha upami na Scooter numpak Anne Faber balik? Naha manehna munggaran dikubur, teras ngaben lajeng acan deui dikubur? Naha éta laporan forensik na pamarikasan mayit keur neangan sebab matina teu ditémbongkeun di gugatan? Oh na aya leuwih loba rarities geus nyabit soal ieu, tapi utamana sabab geus katempo gambar kolot emosi, anjeun bade percanten eta. The storyline seru tambah pilarian (masalah) Jelema kapangaruhan emotionally badag tur tah ieu di réaksi modeu diwanohkeun guna nangkeup nu panerapan anyar (leyuran). ayeuna ieu bisa anak anjeun tumiba diri:

Dekker nyaéta panggero eta "pisan pikaresepeun" anu tersangka anu peryogi perlakuan dina urutan rumah sakit nu bisa nyingkahan ku teu cooperate dina panalungtikan sarta nunjukkeun yen ieu bisa euweuh kajadian.

Sajaba ti éta, hiji assessment résiko terstruktur sarta analisis olah TKP dijieun wajib. resiko sosial dina kabebasan granting ka tahanan bakal outweigh.

Pondokna, ieu panalungtikan dina kaayaan psikologis anu diperlukeun jeung urang mikir Michael Panhuis na sangkan nu yakin tina perlu. Nu bisa hartosna mungkin keur loba warga maranéhna nyanghareupan pembuangan hirup nagara (sahingga leungit kabeh HAM), sanggeus subjected ka panalungtikan wajib, hartina saha saha nu nangtang jiwa hayang nulis handap, anu rujukan gulag bisa dijieun. pulisi beuki nangtang kitu.

bespeling emosi

Kasus Anne Faber sarta Michael P. kituna stinks kawas sajam dina angin jeung aya bukti badag yen carita dina pamandangan badag skala ieu nempatkeun jeung gawé babarengan di yudikatif nu, média jeung pulitik pikeun panerapan saukur anyar pikeun tekenan ilaharna bakal pernah ditarima ku jalma. Ku beurat kana jalma maén emotion'm nu yakin massa pikeun jadi, keur hiji amandemen lantaran dulur numbu ka sampel Michael P.

Media geus yakin urang yen eta sakabeh bakal leres, tapi bisa jeung moal bisa parios deui diri sarta ngan butuh nganggap yen urang moal dicoo ku téhnik Hollywood. hasilna nyaeta jalma bisa nempatkeun jauh tanpa ngabalukarkeun jiwa sarta lila hirup bisa ngaleungit kana gulag lantaran hukum di ngajaga teu panjang.

Na kumaha upami nagen tur Steve B. Espen?

Naon geura nangtung kaluar téh yén pulisi tina identitas Steve B. ieu di handap kana vrt.be:

Numutkeun informasi kami ngalakukeunana photoshopped gambar dina kapentingan panalungtikan saméméh dikabaran aranjeunna salaku APB (gambar handap, ditinggalkeun gambar photoshopped - katuhu gambar kaméra aslina). pulisi oge bakal geus dipikawanoh katuhu jauh yén anjeunna teu ngan "saksi."

Naha bakal polisi "dina kapentingan panalungtikan" karinjang Steve B. geus dibawa jeung anakna photoshopped jauh? Sahiji, hiji bisa disebutkeun yen aranjeunna geus dipigawé pikeun ngasupkeun moal discourage sagala saksi kontak, tapi anjeun oge bisa disebutkeun yen aranjeunna lajeng terang yen Steve B. bisa dikaitkeun jeung leungit nagen, sakumaha anjeunna walked kalawan karinjang dirina . Anjeun bisa nyebutkeun: didieu urang tingali buktina tinggal sabaraha gampang Gambar bisa dimanipulasi sarta kami ogé ningali bukti yen ieu lumangsung.

Sumber: vrt.be

Naon malah leuwih keuna nyaeta anu teu bapa korban geus diomongkeun, tapi bapa tere nu. Bisi Anne Faber kami nempo hiji mamang anu munggaran nyandak lantai. Ngan engké tuh kolotna mimiti muncul dina adegan. Kuring nuluykeun punten nunjukkeun pilihan tina fakes jero sarta aktor, dimana Gambar bisa dimanipulasi sacara real waktu sarta beungeut anyar bisa gampang dipasang dina wawancara (kaasup overlay sora). Soldadu média sosial téh siap ngomong "ieu sobat atawa kenalan tina .."Ngayakinkeun massa ngaleupaskeun mamang tukang.

éta "leyuran"

Dina pilarian keur nagen deui geus nelepon nyebar pikeun milarian sipil. Ieu gampang ngagedekeun dampak sosial jeung ngagambar perhatian ti jalma dina kasus nu bener. Tangtu ieu oge mucunghul mun boga kaliwat kriminal, perkosa tur jadi anjeun bisa nyokot racun nu urang aturan dieu deui Masalah, Réaksi, Solusi dina peta, jeung panerapan anyar (dina Bélgia) bakal dilarapkeun pikeun nahan saha deui atanapi tiasa maksa perlakuan jiwa (atawa psikiater ieu ayeuna henteu peryogi atanapi). éta Standaard.be laporan:

"Pangadilan The dihukum teh nuduh ka hukuman panjara opat taun 'pikeun perkosa tur perampokan". Ku kituna eta ditiup ampir dua taun ka tukang, dina Juni 30 2017, pangadilan Antwerp. Acan Steve B. dinten anu henteu buka jail. jaksa nu dipénta ditewak saharita, tapi pangadilan henteu buka di dinya.

B. ogé banding ngalawan dmana Na. Kituna manéhna henteu final sarta manéhna tetep bébas dugi vonis hiji bakal banding.

Hiji bibi kasaksian yén anjeunna dirilis lantaran kaayaan istilah na. "Psikiater Na kungsi datang ka ngobrol kuring," nyebutkeun éta awéwé, anu wishes pikeun tetep anonim. "Anjeunna lain kriminal dina Steve. budak nu ngan perlu pitulung, ceuk pikir. Tur upami urang bisa masihan anjeunna yén? Kami geus rengse éta. "

Di dieu Anjeun tiasa sabenerna geus 'leyuran"Reading. Sigana urang bisa yakin sanggeus hal ieu tungtung release ku filing hiji banding jeung boga hak (moal sababaraha tapi ngan 1) hakim naha batur kedah atanapi teu matak dipasrahkeun dina klinik a. Yén panerapan lajeng misalna bisa mangaruhan sarerea, geus overwhelmed ku caah tina emosi nu massa geus dimaénkeun di misalna hiji (disangka) hal PSYOP.

Ogé pariksa kaluar komentar dihandap artikel ieu tambahan. Maca sakabéh dossier Anne Faber, klik di dieu.

éntri sumber link: vrt.be, standaard.be

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (7)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    téks kasohor di Telegraph nu:

    "Pulisi ditahan B. Senén di stasiun Leuven. Anjeunna bakal lajeng geus ngawartoskeun otoritas mana néangan awak. Nalika nu kapanggih, lalaki nu bakal geus kaliwat nurutkeun insiders confessions. Penguasa teu acan dikonfirmasi. "

    Sahingga mimiti disebutkeun yen Anjeun kudu néangan awak, tapi confesses moal rajapati? Kawas "Kuring nyaho dimana baé, tapi teu nyaho!"

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3545631/verdachte-moord-studente-belgie-heeft-bekend

    • Martin Vrijland wrote:

      Carita jalan Photoshopped karinjang henteu disebutkeun ku Peter R. de Vries.

      https://www.rtlboulevard.nl/video/tv-fragmenten/video/4701971/lichaam-van-de-23-jarige-julie-van-espen-gevonden

      Tapi anjeunna Tétéla ngomong yén lalaki dina gambar video ieu dicirikeun kahiji salaku saksi, tapi éta teu bener, sabab pulisi tadi karinjang nu memang sadar shopped kaluar.

      , Anjeunna tetep bakal ngomong: pulisi The hayang lalaki nu ngayakinkeun dirina ngahubungan na ngarah geus shopped karinjang nu kaluar, jadi manehna teu ngarasa ngagaduhan janten curiga.

      Uuuuhmm..alsof lalaki nu teu bakal ngingetan diri yén anjeunna leumpang kalayan karinjang anu (!)

      Hal ieu ngahalangan nu murderer ieu kalayan barang nice ieu sprinkled sabudeureun (paburencay hébat ngambah DNA anjeun).

      Jeung, tangtu, nya éta wisata Ngabuburit luar biasa (anu deui teu luar biasa) ...

      • Martin Vrijland wrote:

        Muhun, Aksara Anne Faber PSYOP digawé rupa di Walanda, jadi Peter boga sugan migawé bareng kalayan John de Mol bisa ngajual ogé, ngan sakumaha maranéhna ngalakukeun jeung nempokeun TV.
        Checkout!

  2. ZalmInBlik wrote:

    Kuring boga anggepan poék éta De Mol ieu aub dina ieu dina nyanghareupan nagen I ngakuan selebriti kaasup naon anu alami dibéré NLP subliminal. Pilarian misalna. The nyanghareupan Sophie Hilbrand on ..

    Nuju a Poli Éropa dikawasa dina EUROGENDFOR.

  3. MB. wrote:

    Carita 'laporan pamarikasan mayit keur neangan sebab matina' ogé reflected nguap.

    London 7 / 7 (teu digambar)
    Brussel serangan. (Diteundeun rusiah)

  4. MB. wrote:

    Jeung satengah 7 masih nyatu lampu ... ngalakukeunana geus tempat pisan sepi.

  5. kaméra 2 wrote:

    Persis, artikel ieu pencét paku kana sirah

    Disabit di media,
    Taya prosés tunggal,
    sia aya aing eta ilaharna balik leuwih bulan

    Tapi ayeuna datang nepi ka sapertos kaputusan badag, éta pisan jelas janten.

    https://www.knack.be/nieuws/belgie/moord-julie-van-espen-vlaams-belang-vraagt-ontslag-geens/article-news-1461213.html#cxrecs_s

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup