Naon anu leres ngeunaan rajapati Derk Wiersum sareng naon hartosna pikeun 'saksi makuta'?

Filed dina warta analisis by on 18 Séptémber 2019 25 Komentar

sumber: hardewoorden.nl

In artikel ieu Kuring ngajelaskeun kumaha penculikan Willem Holleeder Heineken sareng rajapati anu anjeunna komitmen sigana PsyOps anu kedah nyiapkeun panerapan pikeun prinsip 'saksi makuta'. Pakampungan saksi makuta (dibawa ku Holleeder PsyOp?) Hartosna yén nagara éta tiasa nuntut saha waé éta, sabab saksi makutha bahkan henteu janten namina (ngaliwatan prosedur "saksi anonim anu henteu namina"). Serangan ieu dina "Derk Wiersum" tiasa mastikeun yén pengacara pembela tiasa ayeuna ngalakukeun sacara anonim atanapi janten program perlindungan. Teras anjeun tiasa gaduh saksi makutim anu henteu namina, dijagi ku pengacara anu henteu namina nganggo kasaksian anu mutuskeun pikeun dibuktikeun. Pondokna: nagara tiasa nyandak dulur di tukangeun bar tanpa buktina.

Éta panginten kasimpulan anu pondok pisan, tapi sakapeung sato galak sakadar kedah disebatkeun ku nami. Tadi dinten ayeuna, dina garis Facebook Facebook kuring, abdi heran naha Dirk Wiersum leres-leres aya atanapi upami urang tiasa ngarobih karakter anu jero. Salaku tambahan, tatanggana sareng kenalan ogé kedah muspil ku téknologi anu sami (témpélkeun wajah anu didamel liwat AI dina ngarékam sacara real waktos sareng nyusun sajarah sareng profil média sosial anu didamel liwat jero rujina). Naha anjeun pikir yén jauh teuing? Kuring ngarti yén, tapi téknologi anu jauh sareng sadaya anu urang tingali dina gambar sareng sora asalna tina média sareng média éta aya di tangan jalma sapertos John de Mol (miliarawan, boga ANP sareng Talpa). Média éta gaduh sadayana hartosna pikeun ngahasilkeun warta palsu. Tangtosna henteu aya bukti pikeun éta. Nanging, mangga baca artikel ieu sami saé pikeun mendakan naon anu mungkin.

Tangtosna, réspon média sosial ogé tiasa didorong ku émosional tina sagala jinis (saleresna atanapi pendalaman?) Propil anu ngabales ku komentar sapertos: "Ngomongkeun hal anu siga anu ngerakeun pikeun anu ngalamar". Éta matak skandal pikeun mungkir yén jalma anu maot lamun aya bukti anu kuat. Éta janten langkung ngagedekeun upami urang kantos mangfaat ngagunakeunana mangtaun-taun PsyOps maén janten. Naon anu kuring lakukeun nyaéta nambahan kamungkinan, tanpa nyandak posisi yén ieu mangrupikeun masalahna.

Dina sagala hal, kasus ieu pas sampurna dina Masalah, Réaksi, Solusi maksim, dimana masalah nyiptakeun diri sareng réspon anu dipicu, nyababkeun panyeratan pikeun panerapan anu langkung parah. Anu panerapan anu langkung ketat ieu tiasa pencét jalma anu sami anu nyauran ka hareupna gancang dileungitkeun dina sagala emosi sareng kekecewaan. Upami nagara saleresna hoyong ngiringan unggal tukang anu ngabéda bar, jalma anu henteu aya ("saksi makuta anonim") tiasa masihan pernyataan saksi anu mutuskeun (tingali kasus Holleeder ngeunaan saksi makutha mutuskeun). Pengacara anu bertahan teu kedah aya (kusabab éta namina henteu namina ka hareup) sareng ku sarerea tiasa ngeureunkeun tong tongna. Sakur anu teu ngabantah ngalawan rezim ieu tiasa janten psikiater atanapi kakurung ngaliwatan sidang palsu.

Salaku icing kana dessert meureun aya undang-undang anu ngajantenkeun serangan. Barina ogé, urang kudu gancang ngabersihan sadaya senjata anu aya dina kaayaan ranjang di sadaya imah na di Amsterdam! Ieu tiasa sareng moal aya deui anu janten!

tags: , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (25)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Upami anjeun henteu ngiringan kajadian anu saacanna (palsu) maka anjeun bakal percaya kana warta ayeuna 18 Sept 2019 deui.
    Ngelekkeun, siap, janten anjeun kedah ngiringan (palsu) berita kusabab sanés anjeun moal ngartos ukuran atanapi akibat tina warta (palsu).

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1215228290/inzet-nctv-na-moord-uitzonderlijk

  2. kaméra 2 wrote:

    Jalma sareng barudak sakali deui nyarios,
    Kumaha anjeun tiasa lirén saatos sababaraha jam sareng nyebatkeun yén éta gaduh hubungan sareng profési na, bari CATETAN henteu acan ditaliti?
    Kumaha waé kamar anu sanés tiasa nyebatkeun yén, sanaos panalungtikan enol parantos dilakukeun.
    Naha urang henteu ngadangu perkawis CPR
    Teu aya anu bangun tina ambulan sareng tim mana trauma. Henteu, aya aranjeunna?
    Kumaha waé tatangga henteu kantos nguping nembak bari budak anu turun jalan nyaritakeun wartos nonoman yén anjeunna bangun ku poni.
    Kumaha anjeun kéngingkeun anjeun dina sirah sanés pikeun ngagambarkeun murangkalih sapertos kieu, parantos sepuh paribasa?
    Sareng tatangga kumaha éta yén anjeun henteu acan kantos nguping tembakan.

    Naha anjeun parantos nyebatkeun yén tempatna bau rada ...

    Budak leutik bangun bang, jalan jauh

    https://jeugdjournaal.nl/artikel/2302255-advocaat-in-grote-rechtszaak-doodgeschoten-in-amsterdam.html

    Tatangga tos uninga euweuh ??

    • Martin Vrijland wrote:

      Kalayan téknologi jero, anjeun tiasa pilem hiji lalaki anu murangkul dina taktak sareng nempatkeun anu henteu tetep (tapi réalistis) nyanghareupan éta (kaasup sora anu diadaptasi).

      • Martin Vrijland wrote:

        Dangdaunan suku ngajantenkeun pikiran kana mode ditampa (NLP hipnosis)

          • kaméra 2 wrote:

            Mémang, pidéo éta tatangga sigana ogé palsu ogé.
            Sakedik penjelasan, teras teraskeun.

            Lalaki di tukang kénca kenca jeung éta beuteung gedé leumpang-balik deui; teras kalangkang leres deui teras henteu deui, sakapeung kalangkang ngan saukur teu aya.

            Tatangga dirina; tingalikeun gerak halis anu henteu wajar
            sareng anu disebut tap dina panon. Palsu!
            Tembok lampu ku lampu anu nganggo pangaruh lénsa, ha ha, kerentahan murah sabab hartosna terang teu cocog sareng jaket budak lalaki anu kedah ngajaga sirah tatangga di tempat teduh.

            Nu ngagulér dina tonggongna kudu batu batu dibayangkeun ku panonpoé.
            Kalangkang van anu dina témbok mangrupikeun sudut anu salah upami anjeun ngabandingkeun kalayan bayangan éta lamppost.
            Sakabéh gambarna raray janten kabur pisan, ngan teuing gélo pikeun kecap, AT5 gaduh kaméra top, tapi henteu ayeuna, ha ha, katingali pisan palsu.

            Tangtosna anjeun henteu ningali dina smartphone, tapi anjeun ningali yén dina laptop anu pangsaéna upami anjeun ngagedekeun sakedik.

  3. kaméra 2 wrote:

    Ngadangukeun ngawawancara. Hiddema aya anu naros, media parantos gaduh jawaban.
    Wawancara nyarios: "Mungkin éta pengacara anu ngabela saksi makuta tiasa angkat ka hiji pulau anu teu nyicingan.

    Supados diidinan tetep anonim, média parantos netepkeun yén aktor Hiddema anu, numutkeun anjeunna, ngaluncat kaluar tina jogét (sabab saurna nyarios dina wawancara) kedah unggeuk ti The Den Haag sapertos hayam pangarang.

    menit 3; 37

  4. Idd anu aya saksi sareng murangkalih ayeuna ogé kuring nyangka. Moal émosi nyata. Anu pikasieuneun tina vidéo 'seni misdirection' anu anjeun bagikeun mangrupikeun jenis psikofitisme anyar anu mendakan éta pikaresepeun anu pikaresepeun yén massa henteu deui tiasa ngiringan téknologi sareng ku kituna bakal terus ditipu. Sering ti éta salah sahiji klub fanatik otak kénca anu sakali trauma ku sababaraha jenis ritual dina 8e dinten saatos lahir.
    Hiddema (sareng Wiersma) ogé janten diganggu ku ieu. Ayeuna parantos jelas ka kuring yén Hiddema kedah ngiringan penduduk (sareng parlemen) ka nagara pulisi, dimana pas fakta anu disebut kanyataan nunjuk ka hiji hal, sadaya anu bakal disebat 'kriminal' sareng nyatakeun ngalanggar hukum. Naha éta sareng Baudet atanapi sareng van Otten, anjeunna henteu paduli. Saliwatan, kuring henteu ngartos yén anjeunna tiasa ngan ukur nyukur lingkungan moccro ku sisir, 'sadayana' bedil handapeun ranjangna, sadaya hiji IQ anu rendah, kahadéan kuring leres-leres niat abdi yén urang tungtungna bakal ngamimitian perang éta Muslim, katingalina teu tiasa ngantosan NWO sareng pusat Israil.
    Lowong rendah. Éta sadayana kekacoan.

  5. Zandi Panon wrote:

    Sakedik upaya dilakukeun kanggo nyumputkeun kanyataan yén Madurodam estu kaayaan pulisi, nyamar henteu aya kecap anu leres. Junta parantos kéngingkeun caket, ahli hukum anu henteu namina, hakim anonim ... dmana anu siap-siap

  6. Martin Vrijland wrote:

    Hébat pendalaman jero John .. tapi dina kertas dina éta pangikat katingali parawan pisan. Ieu henteu kantos disungsi. Pabrik pilem anu saé ..

    https://www.nu.nl/276176/video/wie-was-de-geliquideerde-advocaat-derk-wiersum.html

  7. ZalmInBlik wrote:

    Kanggo genah, urang hilap yén jenis-jenis produsén Hegelian ieu mangrupikeun insentip pikeun ngalindungan atanapi ngimbangan informan nagara, pengacara / wartawan / saksi makuta bahkan langkung saé. Tuntutan keuangan ku cara mayar pajek ogé supir penting di dieu. Nu bohong aturan

  8. Martin Vrijland wrote:

    Mimiti urang kagungan mafia Holleeder; ayeuna urang gaduh Mocro atanapi nacromaffia sareng Ridouan Taghi. Duanana mangrupikeun jelas AIVD PsyOp pawns anu diidinan maénkeun peranna dina mafia palsu. Éta mangrupikeun polah pikeun nerapkeun ukuran kaayaan pulisi anyar. Serangan dina gedong Telegraaf palsu; serangan di Gedong Panorama palsu. Kabeh palsu. Produksi warta palsu tina média sasarengan ka badan peradilan. Entong taman di! Éta mangrupikeun Masalah, Réaksi, Solusi Kaulinan ti nagara pikeun ngaluarkeun kaayaan pulisi demi léngkah!

  9. Charles Reuterz wrote:

    Bapak Vrijland,

    Hatur nuhun pisan kanggo tulisan anu jelas ieu.

    Panginten sigana mendakan konsepsi ieu leres.
    Nanging kalayan penjelasan anjeun sareng ngajelaskeun kontur sajarah kuring mendakan carita anjeun
    sora langkung ngayakinkeun tibatan média utama.

    Naha aya saluran sanés dina internét anu ningalikeunkeun pendapat anjeun? Ieu kedah janten viral dina pendapat abdi.

    • Martin Vrijland wrote:

      Henteu, henteu aya saluran sanés.
      Sadaya média alternatip dicandak tebih. Niburu.co, salaku conto, diurus ku mantan ti Freddy Heiniken. Anjeunna sahingga moal pernah nyerat yén penculikan éta mangrupikeun péstol.
      Média alternatif anu dikadalikeun cobian tetep fokus dina 911; nyerat perkawis ufos sareng sanésna teras ngan ukur nyarioskeun perkawis bendera ragrag (anu bénten ti hiji halaman PsyOp).

  10. kaméra 2 wrote:

    Naha Grapperhaus nyarioskeun bebeneran?

    Di situs ieu parantos sababaraha kali nunjukkeun yén serangan dina gedong Telegraaf dina Basis weg palsu sareng yén serangan panorama gedung ogé mangrupakeun masalah anu lengkep. Granat anti tanki anu langkung langkung seueur ruksakna tina karusakan anu parantos ditingalikeun sareng anu aya.

    Upami sadaya penjahat (anu disebut) aya hubunganana sareng anu (ku serangan palsu) maka anjeun tiasa nyebatkeun yén Grapperhaus henteu ngalakukeun pagawean imah saé sareng Parool henteu parantos mastikeun naon muncul dina email na. Aranjeunna ngan ukur nyarios hiji hal anu aranjeunna ngalakukeun hiji hal na urang ogé kedah nyandak jalma-jalma sacara serius.
    Sareng naha artikel ieu henteu deui dibagikeun, kabébasan ekspresi sahingga dileungitkeun ku para skandal siga John der Heuvel, anjeunna kedah isin dirina, BAH!

    https://www.parool.nl/nederland/minister-ferd-grapperhaus-waarschuwt-criminelen-hier-stopt-het~b5974e0b/

  11. kaméra 2 wrote:

    Cuaca anu ngajentur sareng anu matak kacampur ku mega nyaéta aranjeunna langkung museurkeun palaku tibatan korban (teu aya pilihan sanés sabab éta ogé lamun éta mangrupikeun ...

    Sareng masih teu aya petunjuk tunggal anu dirumuskeun ku otoritas anu disebut Pulisi, sadayana dugaan

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/wie-is-de-man-die-wordt-gelinkt-aan-de-moord-op-advocaat-derk-wiersum~be7cdebb/

  12. Zandi Panon wrote:

    panginten VenJ sareng OM parantos nampi sababaraha tip ti kulawarga zorregieta. Malah langkung buktina yén sadayana hal ditataan sareng yén jalma-jalma henteu ditolerir, sieun yén kasus ieu bakal kabeneran pikeun naon éta mangrupikeun psyop pikeun panerapan énggal. Gélo kumaha grapperhaus langsung dibongkar 🙂

    https://nos.nl/artikel/2302660-geen-toegang-tot-zitting-zeer-ongebruikelijk-maar-gebeurt-toch-af-en-toe.html

  13. nganalisa wrote:

    pablo escobar henteu kéngingin ngikat tali tina ~ ~ upami éta parantos aya), hiji deui aktor anu sanésna. Naon acara, éta hargana murah!

    https://www.nu.nl/276303/video/zwaarbewapende-marechaussees-ingezet-bij-proces-taghi.html

  14. kaméra 2 wrote:

    TEU DIA KUMISAN IT?

    Pamadéan anu gedé, minangka serangan dina sistem kaadilan, ngarobih aturan hukum jeung saterusna
    bari teu aya anu dituduh, henteu ogé mendakan, teu aya anu curiga, teu aya nanaon jeung pernyataan anu baute sapertos kitu.
    Motif dikutuk ku Média, saringan ngan ukur tilu poto korban, kalayan ukur video aneh 1 korban.

    Dimana kulawarga pengacara, sakabeh carita nempatkeun média résiko kusabab éta motif
    naek ka kakuatan tilu puluh katilu tanpa clue ka palaku.

    Dimana pengacara di NL milarian patarosan anu mencét ieu, dimana undang-undang!

    https://www.bndestem.nl/dossier-liquidatie-advocaat/knoops-dit-is-aanslag-op-de-rechtsenshy-staat~a2466889/?referrer=https://www.google.nl/

  15. Sjon wrote:

    Teu lila saatos serangan éta, hiji artikel anu dipasang dina online anu aya tatangga anu nyarios yén jam alaremna angkat ka 07: 33, teras anjeunna nguping nembak ...
    Jalma anu nganggo hiji karacunan ogé kedah dirawat dumasar kana Grapperhaus. Janten pisan pikeun kabijakan kasabaran Walanda… ..
    Pengacara anyar parantos diangkat, anu bakal tetep anonim. Hakim sareng jaksa ogé tiasa tetep anonim di lembur. Upami aya jalma kedah cicingeun, sadaya anu aranjeunna kedah dilakukeun nyaéta nyiptakeun ancaman pikeun nyobian jalma éta dina kasus pangadilan anonim sareng buangna di penjara ...

  16. kaméra 2 wrote:

    Oh hehehehe anu di minum di Rode Hoed sareng gaduh obrolan sareng Hakim sareng pengacara sareng tangtos jaksa sareng gaun sanésna, kami kenal urang

    Catatan ieu cukup ku biaya, quoute: "Naon anu dimaksud ku 9 / 11 di 2001 pikeun tatanan dunya, landmark sapertos mangrupikeun rajapati pengacara gara-gara latihan profésional pikeun paréntah hukum Walanda".

    https://www.parool.nl/amsterdam/advocaat-derk-wiersum-herdacht-met-ontroerende-woorden~bb6ab898/.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup