Nicky Verstappen Jos Brech kéngingkeun nampi databés DNA pikeun tinkering sareng DNA anjeun online

Filed dina warta analisis by on Nopémber 20 2019 12 Komentar

Sumber: ad.nl

Éta mangrupikeun masalah benci sareng sadayana sacara alami karasaeun yén Jos Brech bakal kaliru dina kasus Nicky Verstappen. Kami damai sareng éta, sabab sadayana ogé ngaraos yén upami anjeun ngagaduhan porno budak dina PC anjeun, panginten anjeun parantos ngagaduhan karep éta. Upami DNA ogé kapendak dina underpants Nicky Verstappen, éta ngan ukur kasimpulan foregone. Anu ku kituna urang hilap nyaéta kamungkinan yén masalah ieu diwangun sareng anu urang kaayaan operasi psikologis (PsyOp); a PsyOp dimana DNA kedah masihan jawaban. Kami ogé mendakan pengacara Gerald Roethof kontol, sababna naha anjeunna henteu ngan ngaleupaskeun pernyataan kolong klienna, teras urang parantos dilakukeun. Kami mendakan pahlawan Peter R. de Vries, henteu nyandak kamungkinan anjeunna janten sutradara skrip film.

Roethof parantos kabuktosan janten pengacara PsyOp, sabab anjeunna tiasa nungtut pelepasan langsung ti Jos B. margi DNA na dicandak dina hal anu leungit sorangan sareng biasa cocog dina kasus Nicky Verstappen. Anjeun tiasa nyusutan taktak anjeun, tapi anu penting, sabab éta mangrupikeun hiji alesan naha PsyOp sapertos kitu sigana dikandung.

Sacara prinsip, DNA tiasa gampang disalin di laboratorium, janten upami anjeun ngagaduhan DNA batur, anjeun tiasa nerapkeun éta kaadilan pikeun sapotong pakean teras ngalebetkeun salaku bukti sareng nampi batur disabit lamun henteu ngadukung bukti sanésna diperyogikeun nyaéta. Sumawona, anjeun ogé tiasa ngan ukur ngalaporkeun laporan NFI, sabab anjeun sareng kuring henteu tiasa pariksa deui.

Sabenerna kedah aya sok ngadukung bukti pikeun ngarengsekeun hiji pasualan sareng éta naha Perpidaan Pendakwa Umum parantos ngarampok perbendaharaan nagara ku pemetaan Brunssummerheide sacara lengkep sacara digital. Hiji model 3D ogé parantos dilakukeun ku poko Nicky pikeun masihan carita anu langkung hiasan sareng tangtosna bakal tiasa ucapkeun persis dimana ayana DNA éta sareng kumaha sigana anu didinya. Nanging, tetep kanyataan yén anjeun tiasa ngalakukeun ieu saatos kalayan nerapkeun DNA ka anjeun nyalira atanapi anjeun ngan ukur tiasa ngiringan sabab pangacara sareng panyangka ogé ngan saukur maén skrip film. Peran Peter R. de Vries dina sagala hal nunjukkeun yén urang nuju ngarencanakeun naskah pilem sapertos di dieu. Skrip film sareng aktor Jos Brech dina kalungguhanana nyalira (digentos) leungit jalma sareng akting di rohang pangadilan. Skrip film dimana masarakat ayeuna kedah tungtungna disusun pikeun diidinan ngawangun database DNA nasional na dmana dumasar ukur sareng ngan ukur DNA supados diatur ku UU. Kalayan non-pertahanan ngalawan DNA anu diala dina kasus anu leungit, hukum 1 parantos dirobih. Roethof parantos ragrag kana karanjang.

Kuring nyandak jabatan anu dipikahoyong ku nagara DNA sadayana, sabab ieu nyiptakeun kamungkinan pikeun ngarobih genetik jalma. Kusabab éta RIVM parantos ngamimitian dina taun 2000 haram (sareng sacara teu sah) nyimpen DNA bayi anu didaptarkeun ngaliwatan batang keuneung dina databés na. Kalayan téknologi ayeuna, gaduh DNA anu mangpaat pisan, kusabab anjeun tiasa nyaluyukeun DNA manusa liwat internet ngalangkungan metode CRISPR-CAS12 (tingali video di handap ieu). Hiji-hijina hal anu anjeun peryogi pikeun ieu mangrupikeun rubakpita anu cekap. Jalur bandwidth ayeuna sayogi ngalangkungan konstruksi jaringan 5G. Sacara téoritis, anjeun tiasa sacara nirkabel nyaluyukeun DNA unggal warga di mana waé di Walanda. Kanggo éta anjeun kedah gaduh yén DNA na aranjeunna ayeuna aya dina moro. Éta lajeng gunana upami anjeun parantos miceun sadayana ambang hukum. Anjeun teras tiasa ngarobih DNA warga anjeun bari teu nganggo deui. Maka sababna mangpaat upami anjeun salaku kaayaan mangrupikeun juragan awak manusa warga anjeun. Kalayan hukum donasi organ, unggal bagian awak manusa saleresna janten aset nagara sareng bangbarung anu saleresna parantos dikaluarkeun.

Naha anjeun mendakan anu jauh teuing? Panginten éta kusabab anjeun masih percanten yén kami hirup dina positip, asih démokrasi; di nagara polder anu haneut, anu amis sareng anu urang tiasa ngémutan percanten kana nagara sareng sadaya karyawan anu satia. Sareng anjeun ngagaduhan gambar éta kusabab kami ngagaduhan média anu ngalakukeun manajemén persépsi sareng tentara internét anu ngawaskeun diskusi.

Pikeun tiasa nerapkeun metode CRISPR-CAS12, anjeun kedah tiasa ngenalkeun énzim kana awak manusa anu ngajantenkeun téknik ieu. Saha waé anu teu ngagaduhan énzim ieu janten teu tiasa dirobih sacara online sacara online. Naon anu tiasa langkung saé teras tiasa nerapkeun panerapan anu ngajantenkeun vaksinasi wajib, ku kituna anjeun masih tiasa masihan sarerea anu dipikahoyong. Supados ngagaduhan alibi pikeun tiasa nerapkeun panerapan ieu, anjeun bakal resep ngagaduhan wabah panyakit di ditu di dieu, ku kituna masarakat nangkeup kana undang-undang ieu. Urang tiasa salawasna ngalakukeun aturan 'Masalah, Réaksi, Solusi'sadar masalah kalayan dampak sosial utama; réspon dikirim ku média sosial jeung média. Manajemén ieu kajantenan janten ditampi tina solusi anu parantos aya dina rak. Ku ngahubungkeun ideu anti vaksinasi ka 'ideu anu leres' sareng ngarobih yén merek anu 'leres' dina mangsa badé ngalangkungan kacilakaan ékonomi, anjeun tiasa ngurus sadaya anu aya hubunganana sareng merek anu 'leres'. Janten anjeun ogé ngaleupaskeun nabrak anu terakhir anu nyegah anjeun ngahabaran sadayana jalma.

Hayu urang tingali kumaha kaayaan téknologis.

Institusi pangembangan militer AS DARPA parantos ngaluncurkeun rencana anu meryogikeun prajurit pikeun dirobih sacara genetik pikeun janten tahan kana serangan gas racun. Anjeun tiasa ngabandingkeun éta sareng siki sareng pepelakan bahan perhatian Monsanto (dicandak ku Bayer di 2018). Palawija ieu parantos dirobih sacara genetik dugi ka saéngga janten tahan pembunuh rél, anu hartosna pesawat semprot ageung tiasa dianggo ngapung di lapangan produksi Kanyataan yén pepelakan anu dirobih sacara genetik ieu henteu bener-bener diuji sateuacan aranjeunna dipasang di pasar gaduh sagala hal pikeun lobi pulitik, tapi sigana mah pikeun bisnis kasakit sareng ku sabab industri farmasi (Bayer sorangan). Dina argumen pikeun ngarobih prajurit sacara genetik, DARPA ogé ngagunakeun ancaman serangan biologis ku teroris. Dina jangka waktu anu panjang, warga biasa bakal siap nampi modifikasi genetik online ku, contona, ngadamel wabah ngalawan hiji vaksin anu henteu acan dikembangkeun. Argumenna nyaéta yén anjeun tiasa ngantep awak ngahasilkeun anti-bahan kimia tanpa kudu ngahasilkeun sareng nyimpen sajumlah vaksin.

Walker ngabantah yén éta mangrupikeun gagasan anu saé pikeun ngadopsi tentara sacara biologis pikeun ancaman, sabab éta henteu deui mangpaat pikeun nyimpen ubar atanapi ubar pikeun unggal ancaman anu mungkin.

"Anjeun teu tiasa cekap nyukupan vaksin atanapi antivirus pikeun nangtayungan pendudukna ngalawan ieu di hareup. ... Ieu sadayana panilitian anu topikal - urang henteu gaduh pilihan kénéh, "saurna," tapi éta naha anjeun hoyong awak anjeun janten pabrik antibodi. "

Ngan baca sakabéh wawancara sareng sutradara DARPA Steven H. Walker artikel ieu tina situs web defense.gov.

Ku kituna urang dina kaayaan anu pamaréntahan tiasa kéngingkeun DNA manusa dina dalil panyalindungan ngalawan serangan wabah sareng wabah. Teras abdi henteu acan bahas perkawis kamampuan maca pikiran anjeun ngaliwatan antarmuka otak-komputer. Naha bakal langkung saé upami nagara ngan ukur tiasa ningalkeun kana sirah Jos Brech pikeun maca kenangan na? Naha anjeun ayeuna ngartos yén sadaya kasus média pembunuhan ieu tiasa miceun sadayana halangan kana tindakan kaayaan pulisi? Upami hartos téknis ieu aya dina tangan pamaréntah anu teu dipercaya ku rencana éksistén eugenic, maka urang bener-bener ngagaduhan masalah. Téknologi pikeun nyaluyukeun sadayana génom manusa tina méga anu aya. Éta sanés fiksi ilmiah: mangrupikeun sains. Hiji-hijina hal anu peryogi nyaéta DNA sadaya jalma-jalma ieu. Anjeun ngalakukeun ieu ku simpatik ku cara ngamanénkeunana dina acara TV pikeun milari keturunan maranéhanana atanapi ku cara ngalakukeun analisa DNA pikeun mariksa status kaséhatanna. Anjeun ngalakukeun ieu ku cara anu kacau liwat PsyOps anu ngayakinkeun ka urang yén DNA ngaréka kasus rajapati.

Taroskeun ayeuna buku anyar kuring, dimana kuring masihan pedaran lengkep sadaya lapisan tipu daya sareng tipu daya sareng masarakat anu dipilampah sareng jalanna ogé ngajelaskeun.

mésér buku

éntri sumber link: trouw.nl, pertahanan.gov

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (12)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zandi Panon wrote:

    aranjeunna tina naskah moal kantos mungkir naskah sareng saatosna teu teras-terusan ngalaksanakeun agenda tanpa scruples.

    DARPA Milarian "Mikroba Militarized" Sangkan Aranjeunna Tiasa Baktéri-Modifikasi Genetik

    Pentagon's DARPA (Badan Panaliti Panaliti Panaliti Panaliti) hoyong tiasa nyebarkeun baktéri anu dirobih sacara épéktip salaku "sensor peledak." Pamaréntah Amérika Serikat tiasa pisan milarian cara pikeun militan mikroba.
    https://www.zerohedge.com/technology/darpa-seeks-militarized-microbes-so-they-can-spread-genetically-modified-bacteria

    Amérika parantos nganggo prajurit anu dirobih genetik (super tentara) dina konflik Wétan Tengah nyiptakeun. Daérah anu cocog pikeun nguji sababaraha hal, sabab anjeunna uji dina Perang Teluk mimiti V2k (lengkep duplex comm. Mungkin sareng 5G)

    https://www.trunews.com/stream/syria-tells-un-america-has-genetically-modified-super-soldiers-deployed-in-country1

  2. Martin Vrijland wrote:

    Oh enya .. sareng salah sahiji hak anu kedah dipercaya nyaéta "hakna cicingeun"

    https://www.1limburg.nl/rechtbank-tegen-brech-u-heeft-de-sleutel-van-uw-cel

    Upami anjeun mutuskeun pikeun cicingeun, enya, anjeun bakal tetep saé sareng haneut dina sél.

  3. ZalmInBlik wrote:

    Anjeun tangtosna tiasa ogé ngaktifkeun virus nganggo frékuénsi. Upami kuman sumebar langkung masam, tangtosna angin ngahiliwir.

    Masalah-Réaksi-Solusi:

    Métodologi génomén CRISPR / Cas9 génomik minangka pakarang ngalawan virus manusa
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4445958/

    https://fas.org/irp/threat/cbw/nextgen.pdf

    • Martin Vrijland wrote:

      Kuring geus neundeun eusi tulisan ieu dasar, tapi memang anjeun ogé tiasa program virus jarak jauh liwat vaksin éta (ngalangkungan énzim anu diwanohkeun). Anjeun saleresna tiasa nganggap awak manusa salaku program komputer anu tiasa dianggo deui sareng anjeun tiasa nambihan sareng robih. Kami parantos janten biokomputer leumpang ..
      Kanggo ieu anjeun peryogi sambungan data langsung sareng anu dilakukeun liwat jaringan 5G nirkabel.

      Dina buku kuring ngajelaskeun yén urang tiasa nyandak léngkahna salajengna.

      • ZalmInBlik wrote:

        Martin, anjeun hartosna ngajéntrékeun (Baca & Tulis) héliks DNA (urutan genome) jarak jauh ngagunakeun frékuénsi. Sareng naon anu dijelaskeun Zio salaku komunikasi duplex pinuh parantos nunjukkeun yén aya hubungan real-time sareng Sentient Grid (SWS - Hive mind) supados leres teu aya kabur ti éta ..

        Kumaha kahirupan dirobih sorangan: Kénis Baca - Tulis (RW)
        https://web.archive.org/web/20170322080152/https://vcp.med.harvard.edu/papers/shapiro-read-write-genome.pdf

        https://news.mit.edu/2018/reading-and-writing-dna-George-Church-0131

        Proyék Avatar DARPA
        Numutkeun ka lembaga, "program Avatar bakal ngamekarkeun antarmuka sareng algoritma pikeun ngaktifkeun saurang prajurit sacara efektif pikeun pasangan kalayan mesin bi-pedal semi-otonom. Ngidinan éta janten tindakan minangka tambuh prajurit."

        Robot ieu kedah pinter sareng lincah pikeun ngalakukeun pagawéan kotor, catetan Darpa. Éta kalebet dina "clearing kamar, kontrol senti sareng merangan pamulihan korban." Sareng sadayana dina penawaran pasangan manusa.
        https:// http://www.wired.com/2012/02/darpa-sci-fi/

        THE SIMULASI DUNIA SENTIENT: UPINDING ING MINGGU TO DIGITAL WORLD INSIDE A QUANTUM COMPUTER
        Éta kalayan pamekaran supercomputers munggaran, sistem pikeun ngadalikeun pikiran; uteuk sareng tingkah laku didirikeun. Ieu mangrupikeun bagian tina élmu cybernétics énggal, anu janten umum 1948 nalika profésor Amérika Norbert Wiener medalkeun bukuna anu judulna sami.

        • Martin Vrijland wrote:

          Henteu, kuring ngarujuk kana metode CRISPR-CAS12 sakumaha anu dijelaskeun dina presentasi TED di handapeun tulisan kuring.

          • ZalmInBlik wrote:

            Oké, kuring cukup alesan pikeun mikir yén metodologi CRISPR-CAS12 ngan ukur bagian leutik tina teka-teki jigsaw sareng yén Kawali Grid ogé gaduh komponén Neurologis / kognitif anu tiasa dimanipulasi jarak jauh ..

            Tingali dokumen Gambar Men Men sareng dokumen Harvard anu dihapus dina luhur.

            "Génom tradisional parantos dirawat salaku Mémori Baca-Ngan (ROM) tunduk ku cara nyalin kasalahan sareng kacilakaan."

          • Martin Vrijland wrote:

            Kuring ogé satuju sareng éta, tapi seueur anu bakal nguciwakeun éta salaku téori konspirasi sareng kuring nunjukkeun naon anu parantos jelas katingali dina bidang ilmiah anu katingali .. ku kituna presentasi CRISPR-CAS12 sareng ku kituna rujukan ka utek antarmuka komputer. Pikeun anu terakhir kuring mamatahan anjeun milarian presentasi YouTube Elon kasturi ngeunaan Neuralink dina YouTube atanapi didieu dina situs.

          • pikiran Supply wrote:

            Kuring yakin anjeun geus kadieu. Kuring ngagaduhan gambar jelema anu dikloning anu ngagaduhan tato (dina pananganna) kalayan domba diklon anu munggaran sareng dua huluna. Aranjeunna gaduh panon hideung jet. Sigana aya masalah sareng panon. Aranjeunna teu tiasa ngajantenkeun aranjeunna katingali sacara alami alami.

            Sajauhna kuring prihatin, éta persis anu diperyogikeun lalaki ieu dina vidéo 'UN' anu anjeun masangkeun di dieu.

            Éta kawas robot anu dianggo pikeun agendaana. Kitu ogé pikeun mersangat.
            Ngan aranjeunna henteu kéngingkeun artos .. (ngan ukur panyumputan sareng roti).

            Eng .. Namung dimana ...

        • pikiran Supply wrote:

          eh .. Maksud kuring kana video tina ZandinOgen ,,,

  4. ZalmInBlik wrote:

    Martin, anjeun ngarti ati-ati ... tapi jalma ngan ukur kedah ngaji riset Delgado dina taun '60 pikeun ngartos yén élmu parantos ngadamel sababaraha kabocogkeun dina sababaraha dekade ieu. Sareng langsung nganggo istilah CIA salaku 'konflik teorist'

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup