Robert Jensen na Jensen.nl nu Infowars strategi kaamanan net keur Walanda?

Filed dina warta analisis by on April 24 2019 11 Komentar

Sumber: nu.nl

Ngan pas Robert Jensen bisa balik deui ka tabung, anjeunna aya deui dikaluarkeun tina. ngadegna teh kalawan nyata bisa euweuh mungkir yen aya dissenters tur jadi Robert bisa mibanda sebutkeun maranéhanana dina "stasiun komérsial" RTL5 tapi kapaksa manehna kamari mupus sawah deui. Nu hurung aneh, tapi éta credibility. Anjeun tiasa kénéh kredibel ngomong yén média mainstream hoyong ngadangu naon sora jeung meunang sks. Ieu saeutik sarupa Donald Trump urang "anjeun warta palsu" ceurik sarta rojongan na keur ramatloka Infowars.com dina waktu pemilu. Yén Infowars teu ngarugikeun nanaon.

Sigana nu Robert Jensen ieu dipaké pikeun néwak jumlah tumuwuh tina pamikir kritis. Kahiji maneh kudu aranjeunna atanapi tiasa nempatkeun hiji cap jelas on na aranjeunna tiasa posisi diri dina sudut leungeun katuhu. Stigmatize disebut. Leuwih ti éta, anjeun bakal ngahubungkeun yen pihak group katuhu-wing kayaning Forum pikeun Démokrasi (FVD); nu katilu nu saeutik badag teuing janten na dimana ayeuna strategi rumblings di pihak nu ieu dipaké pikeun marake hiji kasuksésan saeutik (urang kudu eta katingal?).

Kedah Robert Alex Santang bakal Walanda? Robert "Kami rebel, sarta kuring wani ngomong nanaon na ngalakukeun naon batur teu wani. "Leres, seueur Walanda atawa ti; Kituna eta gumantung kana Wilders tur jadi kiwari ngan mun Baudet. Eta dua maénkeun loba peran anu sarua, tapi dina pulas pulitik. Robert ieu diwenangkeun ngeusian istilah pondok naon anu masih kurang dina TV na ayeuna mana ngaliwatan ramatloka sorangan jensen.nl ngalakukeun. Ku kituna, jalma nu ngaharepkeun bit kritis, tapi teu loba nyadar yén aya strategi net kaamanan rigged candak. Urang teu kudu heran lamun manehna Walanda Alex Jones janten. "Cara pangalusna pikeun ngadalikeun oposisi ialah nuju eta diri". Katingal sarta ngarasakeun website na ogé geus nyarupaan yén sahiji Infowars.com dina jangka waktu. Tungtungna, urang tiasa diajar teuing ti Amerika.

Pulitik jeung média, utamana revolve sabudeureun interplay masarakat ngararangkay di buleud. Rék sabenerna ngirim tiap warga nuju hiji mindset tangtu jeung numbu ka gerakan pulitik. média anjeun pake pikeun sapi jalu persepsi tur maturan jalma nu palette rasa jeung warna. Lamun bisa ngayakinkeun saha yén éta téh alus pikeun milik ka rasa atawa warna husus, anjeun tiasa ngantep jalma ngajawab. Satuluyna anjeun ngukur persis sabaraha efektif anjeun digawé manajemén persepsi jeung kumaha eta junun ngajalankeun domba balik supir, b atawa c. Ieu kabeh ngeunaan Pakem ditahan dina outlook jalma. Jadi panas jadi panas anu: manajemén persépsi.

Najan kitu, anjeun kudu nawiskeun sakabéh Usuk. Tangtu anjeun hoyong ningali nu bisa ngayakinkeun saha sahiji pendapat anu sarua, tapi dina psyche manusa gawéna ngan béda ayeuna. Hiji mana kawas Mercedes, Volkswagen sejen atanapi BMW. Kabéh pintonan ieu béda bakal nangkep bisa jeung kudu dikadalikeun.

Pamikiran jalma bisa dicirikeun sakumaha kelir sarta rasa. Rék jalma nyorong saloba kategori sahingga kabiasaan tangtu atawa bisa numbu media dinyatakeun ngalaksanakeun grup éta. "Anjeun katuhu, sabab anjeun boga pamanggih sapertos na sapertos". Anjeun dipaké pikeun jadi dirombak, dirombak atawa katolik, ayeuna pulitik boga peran sebaran dina rasa sarta mangrupakeun media anu Lebetkeun gambar éta. Pulitik teh garéja anyar. Jeung anjeun kudu milik ka garéja tangtu, disebutkeun henteu bakal balik. Ngan anjeun kedah pikeun AJAX, PSV na Feyenoord. Sangkan nu nuju ditinggalkeun, katuhu, liberal, demokrat sosial jeung saterusna. Ku kituna bisa nyambung ka 'merek' jalma tanda.

Robert Jensen nyaeta di Walanda ulah naon Alex Santang teu di Amérika Serikat: mun ngararangkay urang salaku anggota ti aliran tinangtu (brand, tanda, stigma / imprints cap). Sapanjang garis tina "Oh, anjeun sapertos kipas Jensen"Salaku tiasa nyarios dina AS"Oh, anjeun kipas kitu Alex Jones"(Infowars.com). Preferably némpelkeun oge ngan di cap "konspirasi thinker ', tapi anu langkung merenah pikeun meureun alamat leuwih halus di Walanda. Bisi wae fits stigma 'doraka' geus pohara alus.

Robert Jensen oge alus teuing pikeun Donald Trump bisa dikaitkeun, sakumaha anjeunna diprediksi, sanggeus kabeh, meunangna pamilihan Trump sarta anjeunna bakal geus milih pikeun Trump sakumaha eta bisa (tingali di dieu). Sanggeus RTL5 siaran munggaran anjeunna sakaligus jeung geura bisa dikaitkeun jeung anti EU sentimen (alatan tamu kahijina: Nigel Farage). Nu persis titik. Lamun bisa stigmatize ka katuhu, anjeun tiasa numbu ka sakelompok jalma sakaligus dina gerakan sarta karakter nu bisa napel engké salaku losers badag sarta ngabalukarkeun sagala kasangsaraan (lalaki négatip), Tapi mimiti Anjeun tumuwuh grup sabab rék saloba lauk-gancang saméméh anjeun ninggalkeun net kaamanan Anjeun sunk kapal.

Pikeun unggal pamadegan di masarakat téh net kaamanan. Analisis data badag sadaya lalulintas Internet, paguneman online, disadap e-surat, Telepon, kagiatan média sosial sarta informasi lokasi input séjén (dimana anjeun nongkrong na kalawan saha anjeun bade) ladenan rusiah masihan wawasan rapih kana anu boga pamadegan naon tataman. Resmina, ieu henteu lumangsung sacara alami, sarta sabab kudu ngaleuleuskeun deui sakumaha pawns George van Houts mana nu carita deui dipariksa kedah tilelep ka handap.

Tugas nyekel-strategists Anjeun ngarasa yen eta bakal disusun pikeun anjeun jeung anjeun nyekel salaku net perikanan. Sanajan kitu, a pawn daya bakal paling scrapes nu bisa nyieun suku korsi kakawasaan, tapi aranjeunna pernah nempo sagemblengna ka handap. Robert Jensen mangrupakeun pawn misalna sahiji kakuatan? move ka dicabut tina tabung, gambaran yén ieu ngan teu jadi na anu persis niat. Jensen ieu deui ngan jadi nempatkeun dina rétina Walanda (sanggeus taun henteuna) jeung ayeuna bisa ngamimitian saluran Internet anyar, supados net kaamanan bisa kaeusi. Lamun kapal kaamanan net geus dieusian ku lauk, niup up bomblet dina handap ganda. Hoyong pendapat abdi? pendapat abdi ..

Sumuhun, Robert Jensen mangrupakeun pawn tina kakuatan.

éntri sumber link: ad.nl, volkskrant.nl

tags: , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (11)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Yén Jensen mangrupakeun pawn daya, nyaeta tangtu.
    Muhun, anjeunna bisa jadi ngarah ramatloka homophobic
    "Christian" imam diondang Steven Andersen. Duanana meunang paparan média pisan verl handapeun nembongkeun anjeunna salaku hiji provocateur agén leuwih luhur nyieun pernyataan kana disebut kabebasan éksprési, nu masih aya?, Mun ngalakukeun nempatkeun ban (masalah-réaksi-solusi) .How ngalakukeunana datangna ayeuna? Ieu panarajangan kuring nu mayoritas hébat ti jalma, imam / mentri dll nu aya "Christian" jadi tukang lengkep beda aya naon maranéhna sagala sumputkeun. Naon kasang tukang bakal yen jadi? Muhun, "Kristen" dipaké salaku alat ku aranjeunna keur ngarobah isi pikiranana sasaurang populasi umum. Yen aranjeunna geus salawasna rengse.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Untungna, beuki loba barudak di sakola diajar kumaha carana jadi warga nagara nu alus:

    http://burgerschapindeschool.nl/hoe-werkt-burgerschapindeschool-nl

    • Kuring boga didieu dina "sakola Kewarganegaraan tungtung" ramatloka kokotéténgan na noticed nu dibéré on ramatloka ieu henteu harti "kawarganagaraan". Saatos sababaraha katingal ngabaran nunjukeun yen ramatloka ieu jalma (gawe dina pangajaran) ditanya naon visi maranéhanana nyaéta ngeunaan kawarganagaraan jeung patarosan: "? Naon visi anjeun"
      Lajeng di handap ieu 3 titik, nu kudu reflected dina visi dirumuskeun ku aranjeunna:

      1 titik:
      Visi kawarganagaraan, tipeu warga nu pursues jeung kontribusina ti thereto sakola;

      2 titik:
      Identitas nu sakola, nu ditangtukeun ku idéologi jeung / atawa prinsip pedagogical;

      3 titik:
      Ciri tina konteks sakola, kaasup kacamatan populasi murid jeung kolotna.

      anu dina ramatloka "kawarganagaraan" jeung "integrasi sosial" babarengan. Tétéla tujuan tina jalma balik ramatloka ieu, yén warga nagara nu alus ieu terpadu socially. Masalahna nyaeta masarakat dinten ieu teu hiji masyarakat. parusahaan ieu pikeun henteu masarakat sarta pernah bakal Perang Dunya II (saméméh datangna para pagawé tamu), salami urang tari ka Ngepaskeun jalma dina kakuatan, nu nangtukeun ti munara maranéhanana dina kotana badag kumaha urang kudu (leuwih) hirup. The pamingpin hadir teu hayang solidaritas diantara urang. Lamun memang solidaritas bakal lumaku, teras jalma dina kakuatan sarta dijieun sistem anu bisa bakal jadi teu perlu.

      Luhureun titik 2 na 3 jelas nunjukkeun yén pernah bakal kahijian dina Sistim hadir lumangsung salami massa ngarojong sistem ayeuna, sabab kumaha bisa sabar identitas sakola jeung ngaropéa jalma hirup di neighborhoods dicabut (jeung buka sakola ), sedengkeun jalma séjén reside di villas badag? Acan teu salah lamun salah pursues masarakat leres!

      Sistem ayeuna dijieun ku aristocracy, anu cicingeun boga reins. Éta rék warga alus. Naon warga nagara nu alus? A warga alus teh indoctrination jeung propaganda kawas muih panas junun ngelek sarta kituna dianggap salaku calakan sarta beberes. Éta hartina warga nagara nu alus behaves "sakumaha sakuduna" na meekly luyu sistem dilaksanakeun ku aristocracy, sedengkeun aristocracy téa, panerapan dijieun ku aranjeunna mindeng tindih boot maranéhanana.

      Ieu amazes kuring nu panongton taun 2019 masih kawas zombies nonton televisi jeung ngarojong sistem kalawan kutbanen maranéhanana. Éta katuhu: kutbanen! Anjeun boga "proyek alus" diperlukeun! Kirim surélék kids ka sakola na ngan hayu aranjeunna ngahijikeun ogé jeung udar ambéh maranéhanana engké sangkan kasempetan agung a "proyek alus!" Hayu urang hususna masihan amal jeung mayar pajeg maranéhanana. The amal memang ngabantu masalah dunya na jeung dollar pajeg kami boga karapihan anu bakal mawa karapihan ka konflik ... jeung pakarang paling canggih. Hebat!

  3. guppy wrote:

    Manéhna nyebutkeun kahayang hayang ngadéngé pamikiran katuhu. Lamun pariksa anjeun teu bener ramatloka homo. Kénca teh boss Walanda contona, warta, kitu.

    Bisa dicindekkeun ku kiwari nu aya burit masalah anu draws sora satia. Aranjeunna tarik kénca sarta string atawa katuhu, gender nétral sebutkeun 😉

    Naha kami listrik atawa solar drive, sugan masih hadé pikeun buka ku kuda.

    Éta nyandak urang kana piss kalawan neutrality. urang kudu nétral teu eupan sistem.

    Ieu hartina 9 / 11. 9 téh luhureun jagat urang. Iblis (sebutkeun di) El dieu (nu dua menara / katuhu-kenca) jeung dua belas hayang ngagambar kami kana frequency handap. Dina bulan ieu (Oktober, November jeung Désémber) meunang nanaon (usum maot).

    Ngagantung 9 anjeun sarta nyaho yén anjeun téh hiji roh detached ti dunya bahan ieu.

    https://youtu.be/0XZG2dWxsT8

  4. MB. wrote:

    Muhun, eta kabeh media ieu jeung 'ahli' Amérika teu kungsi yén Trump miboga kasempetan alus .... sugan game. katempo ngaliwatan Angkat ka dijilbab nu saméméhna éta jelas.

    Ngeunaan kumaha urang anu dimanipulasi: @ 13: 50 ngeunaan buku Brain Hack
    https://www.npostart.nl/tijd-voor-max/24-04-2019/POW_04100869

  5. Martin Vrijland wrote:

    Tingali dina nyanghareupan oposisi dikawasa ...

    sababaraha ulah ningali domba anu Alex Santang maranéhna sabenerna museurkeun kana kakuatan "ngabantu urang ngalakukeun ieu jeung ulah anu Donald Trump" ... kusabab urang kudu luhur tur nyangka inohong pulitik nelepon pikeun pitulung.
    Taya, Anjeun kudu eureun diri pikeun ngajaga sistem ku data badag teu eupan na aya TV lalajo deui, moal lengkah nepi ka jajal teu nyandak pakasaban di sistem.

  6. Martin Vrijland wrote:

    Sangkan anggep terang, kumaha hares:

    Situs web oposisi dikawasa Ninefornews ngadorong jaringan kaamanan oposisi dikawasa Jensen:
    https://www.ninefornews.nl/heel-raar-media-dingen-gespind-jensen/

    Pembina nanaon pisan awon tiasa nampik résisten pikeun dijadikeun jaringan kaamanan pikeun daya.

    • Zonnetje wrote:

      Ah, Jensen parantos dipigaweanana sarta henteu tetep kosongna. Baudet via Jensen
      diwanohkeun. Antukna pas naek piramida anjeun bakal ngalangkungan Hen. Ditinggalkeun, katuhu teu masalah na katuhu jeung kénca henteu aya. Mémang, henteu aya oposisi REAL di Neanderland.
      Kamar kadua pintonan. MP teu terang saéna naon waé anu henteu kuno sareng naon waé ogé teu aya sibuk dina néangan pakasaban anu sanés nalika aranjeunna anggota parlemen nalika kaanggotaan kamarna seueur. Komo, parlemén nyaéta leuwih-kurangna hiji departemén pangpentingna.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup