Susutasi gede tina artos salami krisis korona ngabalukarkeun hipinflasi: nyaéta solusi bitcoin?

Filed dina warta analisis by on May 13 2020 21 Komentar

sumber: chello.nl

"Fiat artos" atanapi "artos fiduciary" mangrupikeun artos anu henteu diturunkeun tina niléy tina bahan anu didamel (sapertos emas sareng perak koin), tapi ti kapercayaan yén tiasa dianggo mésér barang sareng jasa. Nilai anu ayeuna henteu dumasar kana beurat sareng eusi logam mulia, tapi ku kapercayaan yén operator ékonomi nempatkeun nilai tukeur.

Dimana anjeun gaduh koin emas atanapi pérak ti baheula, nilai éta dihubungkeun sareng sabaraha gancang sareng sabaraha emas atanapi perak tiasa ditambang. Kalayan bubuka artos kertas, pencét percetakan tiasa dihurungkeun. Kalayan angka 'dina komputer', standar OPEC dolar sareng tautan produksi minyak kedah nyayogikeun liputan. Sadaya standar kasebut dialungkeun dina kapal nalika krisis korona.

Bank sentral nyitak artos anu henteu terbatas. Aranjeunna ngalakukeun ieu kusabab paménta duit nambahan. Kumaha deui anu anjeun, salaku pamaréntah, nawiskeun sadayana bungkusan bantosan anu anjeun deposit dina jumlah jalma pikeun salamet?

Naha sinyalna artos penting pisan?

Nalika anjeun masih gaduh koin pérak sareng emas, paménta artos éta tumbuh nalika populasi naék sareng nalika dagang naék. Éta hartosna anjeun kedah ngagaduhan seueur koin pikeun ngalakukeun tukeur. Kuring mésér produk anjeun sareng balikan masihan sajumlah koin emas kalayan nilai anu pasti. Anjeun tiasa mésér naon anu anjeun peryogikeun tina koin emas éta.

Kusabab anjeun terang dina waktos éta yén éta prosés sacara intensif tenaga kerja pikeun nimba pérak atanapi emas tina taneuh, anjeun ogé terang yén langkung koin bakal nambihan, tapi yén kabutuhan langkung koin henteu hartosna yén koin éta ujug-ujug muncul dina saminggu. parantos dibagi dina nilai. Barina ogé, butuh waktos sareng usaha pikeun ngimba bahan éta tina taneuh sareng ngalembereh kana koin. Janten anjeun aman tiasa nyimpen artos sakedap ngagaleuh barang minggu payun, tanpa kasieun yén koin emas bernilai satengahna langkung.

Nalika koin beurat kasebut digantian ku artos keretas, janten langkung gampang. Keretas gampang dicitak. Pikeun éta, bank sentral ngan kedah mencét pencét percetakan. Éta tetep butuh waktu sareng usaha, tapi éta parantos langkung saderhana. Tulisan ieu janten dihubungkeun sareng pertambangan emas. Éta janten standar emas. Sakumaha, percetakan artos tetep dihubungkeun sareng kecepatan dimana tambang emas tiasa tambang emas, ku kituna anjeun ngahalang turunna ku nolak.

Nalika kabutuhan pikeun dana beuki ningkat nalika pangeusi dunya sareng perdagangan tuwuh, standar emas ieu ditinggalkeun dina waktos. Maksudna kumaha OPEC diadegkeun. Organisasi minyak ieu kedah ngaitkeun produksi artos pikeun produksi minyak. Janten perjanjian di dunya dilakukeun perkawis jumlah tong minyak anu tiasa diproduksi ku nagara. Dolar ieu dihubungkeun sareng produksi minyak, janten upami anjeun hoyong nyitak dolar, anjeun ukur tiasa ngalakukeun éta dumasar kana jumlah minyak anu dipompa.

Anu standar minyak ogé parantos lami ti saprak dileupaskeun sareng ayeuna henteu aya sinyalna ogé. Di momen ayeuna, bank sentral janten nyiptakeun 'artos fiat'. Ieu ngandung harti yén aranjeunna henteu ngagaduhan larangan pikeun nyitak artos sareng kusabab teu aya jaminan yén ieu aya hubunganana sareng kacepetan dimana emas atanapi minyak tiasa diékstrak tina taneuh, nyusut artos henteu ngahambat. Anjeun tiasa ngalaman panyusutan moneter anu ageung dina 1 minggu.

Naon hartosna artos fiat anu aman dina prakna?

Dina prakna, ieu artos artos gancang ngaleutikan. Ratusan milyaran dolar sareng euro dicitak nalika krisis korona. Éta hartosna éta dollar sareng euro kantun kirang. Moal lami deui atanapi engké, ieu bakal mangaruhan harga di toko.

Ayeuna bank sentral parantos kéngingkeun trik pikeun masker anu nurunkeun artos. Salaku conto, upami anjeun minangka perusahaan multinasional nginjeum artos ti bank ageung, éta bank ageung nginjeum artos éta ti bank sentral. Bank sentral éta teras nyitak langkung seueur artos (sakaligus, leres henteu nyitak éta, aranjeunna ningkatkeun jumlah dina sistem komputerna) pikeun ngagaleuh deui jaminan hutang (beungkeut, buktina hutang) tina multinasional éta.

Jadi anggap hiji perusahaan ngagaduhan 100 juta hutang. Upami ECB ayeuna mésér sekuritasi hutang ti perusahaan éta, maka perusahaan éta saleresna nampi 100 juta gratis. Perusahaan éta tiasa ngagaleuh saham sorangan tina artos atanapi ngagaleuh para pesaing anu ragrag.

Ku cara kieu anjeun mastikeun yén massa mikir yén ékonomi tetep dina kaayaan. Dina prakna, kumaha ogé, anjeun langsung nyababkeun 100 juta panyusutan moneter. Ayeuna saratus juta kaluar tina sababaraha ratus milyar ngan ukur persentase alit, janten upami anjeun ngajantenkeun gunung hutang anu cukup luhur, pangaruh susuratan sigana turun dina istilah persentase. Ku sabab bank sentral sigana percanten yén langkung luhur aranjeunna ngadamel gunung, langkung alit pangaruh penurunan salaku persentase.

Éta anu urang tingali di AS ayeuna, sareng éta anu urang tingali di Éropa ogé. Gunung hutang pinuh ku kadar. Nanging, sadaya ahli finansial di dunya satuju yén panyirangan moneter galak anu luhting.

Bandingkeun éta kana koin emas. Éta koin emas anjeun ngagaduhan minggu kamari nalika anjeun jual kantong kentang patutna ampir saminggu ieu, sabab emas henteu tiasa ditambang gancang. Nanging, euro dina akun bank anjeun gancang-gancang kaleungitan nilai sabab artos artos dicitak saengga nilai éta plummets gancang pisan.

Bitcoin minangka standar emas énggal

Pencipta anonim bitcoin parantos ngawangun solusi anu cerdas pisan anu ngingetan pertambangan emas.

Urang kedah rada skeptis ngeunaan koin crypto sapertos kitu, kusabab éta nawiskeun kamungkinan unggal transaksi henteu tiasa dilacak. Ogé kanyataan yén Microsoft taun 2019 patén 2020-060606 Filed nyaéta indikasi yén cryptocurrency bisa dikaitkeun kana 'internet hal'; dimana urang diri urang tiasa janten salah sahiji jalma 'hal'.

Acan urang parantos aya dina jaman artos renik. Barina ogé, éta artos anu tiasa anjeunaksés via aplikasi atanapi kartu bank anjeun. Kalayan ngaleungitkeun duit kertas anu bakal datang, janten urang parantos aya dina web digital traceable. Masalah tambahan mawa artos éta, dina waktos éta, nyaéta yén éta ogé meunteun gancang pisan.

Satoshi Nakamoto mangrupikeun nami samaran jalma anu teu dipikanyaho atanapi grup anu mendesain cryptocurrency Bitcoin sareng ngadamel pangkalan data blockchain munggaran. Bisa jadi urang heran naha kacilakaan sistem finansial ayeuna henteu ngan ukur direncanakeun pikeun ngajalankeun kami nuju ka bitcoin salaku standar anu énggal. Kalayan éta anjeun tiasa heran naha Satoshi Nakamoto henteu ngan ukur ti kelompok kakuatan elit anu sami.

pertambangan

Nanging, sistem bitcoin kapinteran leres dikandung sareng saleresna dumasar kana prinsip pertambangan emas. Dina raraga pasar jumlah bitcoin, bitcoins kedah ditambang. Éta henteu mungkin nganggo spatula sareng sekop di darat, sapertos nganggo emas, tapi éta kalayan seueur komputer gancang anu ngagaduhan harga beuli anu saé sareng meakeun pisan suluh (listrik). Ieu mastikeun yén henteu sadayana tiasa ngan mroduksi bitcoins.

Prosés ngahasilkeun bitcoins disebut 'pertambangan', anu éling pisan kana tambang emas tina tambang. Proses pertambangan ieu hartosna yén komputer kedah ngabéréskeun rumus matematika anu rumit sahingga saatos nyandak dinten-dinten pikeun milarian solusi. Sanajan kitu, pajeulitna rumus naek sabab aya seueur komputer dina jaringan. Beuki jalma anu ngamimitian pertambangan, langkung hésé éta ngitung solusi.

Unggal waktos komputer sapertos ieu parantos ngarengsekeun rumus, 1 bitcoin didamel. Salaku hatur nuhun pikeun itungan ieu, panambangna janten bagian tina bitcoin éta salaku hadiah.

ngabagi

Pikeun salajengna ngahesekeun buruan éta, ganjaran dipotong dina satengah unggal opat taun. Éta halving kajantenan ku kasempetan minggu ieu. Dina tanggal 12 Méi janten pasti. Janten upami anjeun tiasa tambang 12 bitcoin sateuacan 1 Mei, anjeun ngagaduhan x% kanggo anu. Saatos 12 Mei, jumlahna dipotong dina satengah. Ieu ngandung harti yén sababaraha panambang moal tiasa mésér "spatula" sareng "shovels" pikeun ngalakukeun padamelan na. Aranjeunna henteu tiasa deui mayar tagihan listrik atanapi henteu tiasa mésér deui komputer panggancangna pikeun tambang. Aranjeunna muragna.

monopolisasi

Upami anjeun nguping sapertos kitu, anjeun énggal tiasa mikir: Éta ngabalukarkeun monopolisasi. Éta hartosna yén perusahaan anu langkung bérésna bakal janten panambang panglegana sareng ku kituna anjeun enggal bakal ngagaduhan titik anu pusat dimana sadaya pertambangan kajantenan. Carita kitu, yén leungitna sajumlah komputer dina jaringan, rumus itungan ogé turun sacara saimbang. Ieu giliranna merangsang panambang anyar pikeun nyandak spatula sareng ngamimitian shovels.

Nanging ku anjeun kéngingkeun atanapi kéngingkeun éta, anjeun ogé bakal ningali kanaékan skala di dieu sareng aya résiko.

Tapi, beuki loba investor anu kataji ku prinsip operasi bitcoin, kusabab kusabab prosés pertambangan ieu. Barina ogé, éta nginget pajeulitna dimana anjeun ékstrak emas tina taneuh sareng ku kituna éta sina dibandingkeun sareng koin emas jaman baheula sareng kapastian pakait tina 'rem dina susut nilai'. Éta sababna anjeun ningali yén ayeuna aya sababaraha ratus milyaran dagang di bitcoin.

Janten Bitcoin berpotensi pikeun ngabentuk standar emas anyar. Hal éta, sapertos kitu, nyayogikeun brek dina panyirangan moneter yén urang kurang sareng sistem fiat ayeuna.

Patalina mata uang ka bitcoin

Dina sauran demokrasi langsung mah kamari diterbitkeun, Kuring ngobrol ngeunaan ngahubungkeun artos ka bitcoin salaku "standar emas". Anjeun tiasa nyebatkeun yén artos kedah dikaitkeun kana hiji hal. Anjeun ogé tiasa balik kana emas fisik anu asli salaku standar, tapi maka anjeun kedah tetep ngagali emas tina taneuh sareng anu henteu persis ramah lingkungan. Komputer anu lapar listrik ogé henteu saé pikeun lingkungan, tapi urang tingali deui téknologi beuki muncul, anu tiasa ngahasilkeun listrik langkung ramah lingkungan sareng anjeun tiasa nyebatkeun yén pilihan éta kedah pikeun "standar emas".

Jelas pisan yén kedah janten jinis "standar emas" deui. Upami teu kitu urang bakal kudu nungkulan panyirangan moneter hiper. Éta pisan naon anu lumangsung dina krisis korona. Hiji set deui ka standar emas anyar kedah dibarengan ku ngareset dina piramida listrik. Dimana ayeuna garis-garis ayeuna beuki loba kakuatan anu tumuju ka kelompok anu langkung sugih, kakawasaan kedah sumping kana tangan jalma.

Ngabalikeun kakawasaan ka rahayat tangtos janten acara bersejarah. Éta henteu kantos kajantenan dina sajarah. Tapi téknologi anu sami dina dumasar kana bitcoin, nyaéta blockchain, nawiskeun kasempetan pikeun masihan kakuatan-kaputusan dina mutuskeun langsung. Anjeun teu kedah ngarobih sadayana struktur masarakat, tapi anjeun kedah robih manajemén.

Salaku conto, anjeun tiasa ngagaduhan mentri anu dipimpin ku menteri anu parantos dicalonkeun ku rahayat sareng anu ngalaporkeun ka masarakat. Gantina sumpah kasatiaan makuta, aranjeunna ayeuna sumpah kasatiaan ka masarakat. Ieu ogé kedah dilarapkeun kana sakumna jasa sipil sareng sadaya profesi anu ayeuna sumpah setia kana tahta (hakim, pengacara, pulisi, inspektur, penegak, sareng sajabana).

Tangtosna anjeun moal tiasa ngalaporkeun sadayana sareng nampilkeun ka masarakat, janten langkah panyederhanaan kedah lumangsung. Pertanyaan naha naha massa tiasa ngamotivasi pikeun révolusi sapertos atanapi naha urang bakal ngantosan deui dugi ka urang yakin ku salah sahiji miliar samilyar sapertos Elon Musk sareng Bill Gates, dimana urang ngajalankeun résiko yén hubungan sareng blockchain bakal dibarengan ku ngahubungkeun uteuk kami kana sistem anu atanapi ngahubungkeun sistem sapertos sertipikat vaksin.

Upami aya kasempetan pikeun ngamimitian parobihan, éta ayeuna. Urang kedah ulah luput kasempetan éta. Nanging, kanggo éta urang kedah ngageuh pindah diri.

Révolusi?

Upami urang hoyong ngarobih urang tiasa ngalakukeun dua hal. Atanapi urang ngantosan dugi masalah duit fiat anu langkung saé sareng inflasi kaserang saéna sahingga parah kakuatan anu sami nawiskeun kami "standar emas" salaku solusi. Atanapi urang jaga diri.

Naha urang ngantosan inflasi janten langkung saé sareng pikeun urang janten dina kontrol wéb totalitas piramida anu henteu aya anu mundur? Teras we ngagaduhan jaminan tata téknologi tata pamaréntahan. Maksudna, urang bakal dihubungkeun dina unggal jalan pikeun sistem anu ngagunakeun téknologi pikeun ngajantenkeun kami budak digital.

Upami urang milih ngurus réins urang sorangan, urang tiasa nempatkeun rem sareng tetep manpaat tina sisi mangpaat tina pamekaran téknologi ieu. Teras urang tiasa nempatkeun rem kana ngembangkeun bébas AI sareng urang tiasa nempatkeun rem kana terpusat kakawasaan.

Pertanyaanna nyaéta, naha, naha kasempetan ayeuna sayogi cekap pikeun motivasi anjeun. Pertanyaan naha naha aya cahaya anu cukup pikeun memotivasi ratusan rébu komérsial.

Éta di mana psikologi manusa janten maén, sareng éta tangtangan muncul pikeun peralihan nyata dina pola pikir anu réa. Dina sagala hal, abdi hoyong tiasa ningal ka diri dina eunteung sareng terang yén kuring parantos nyiptakeun pangsaéna. Kasempetan aya, kemungkinan anu aya. Urang kedah ngan nyokot sareng ngalakukeun éta. Éta henteu ngabutuhkeun pitchforks sareng bal. Éta ukur peryogi révolusi dina pola pikir anjeun.

Kalayan sistem sora langsung langsung, urang tiasa masang pamingpin anyar anu ngalaporkeun ka rahayat, ngajantenkeun panerapan langkung jelas sareng langkung pas, ngaleungitkeun sistem artos fiat sareng ngahubungkeun mata uang énggal ka bitcoin. Urang boh tiasa ngaleungitkeun éta salaku teu kaelok atanapi urang tiasa pencét lebet teraskeun petisi janten viral. Dupi anjeun milu?

petisi

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (21)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Pilarian di dieu naha prinsip pertambangan bitcoin tétéla janten padet:

  2. Benzo Wakker wrote:

    Petisi ditandatanganan, goréng teuing aya sababaraha jalma anu parantos dilakukeun ieu.

    • Martin Vrijland wrote:

      Tétéla dina praktekna yén jalma-jalma resep ngawadul sareng hoyong ngadangukeun naon anu salah, tapi aranjeunna henteu hoyong narékahan pikeun ngamimitian parobihan. Leumpang kana jajal unggal opat taun sareng nempatkeun salib anu cukup pikaresepeun, sumangga waé pikeun ngaktipkeun diri anjeun leres-leres ngalakukeun nanaon - sanaos dina hal ieu, éta henteu langkung ti ngan ngahandatangankeun petisi ka meunang gerakan kamana.

      Janten jalma henteu percanten kana parobahan sareng tétéla langkung resep ngantepkeun aranjeunna. Kaseueuran jalma anu nyatakeun hudang aranjeunna henteu ngalakukeun latihan.

      Ti 'mawa kantong tina chip' ka DWDD, ka 'kalayan kantong chip di dampal' ningal Jensen mangrupikeun hiji-hijina parobihan anu katingali 😉

  3. Zonnetje wrote:

    Nya, sinis meureun atanapi realistis mah. Abdi henteu nyangka nanaon ti budak. Aranjeunna pasti henteu hoyong ngarobih langkung seueur artos. Budak anu alus di budak. Kumaha damai waktos éta nalika budak-budak henteu angkat ka jalan sieun ku 'corona'. Kuring sono kana istirahat ayeuna, tapi anjeunna henteu paduli kana moral sareng naon anu leres. Madurodam sanés nagara anu parobihan sareng révolusi. Éta hakekat budak sareng mentalitas dagang di dieu.
    Budak-budak éta tetep waé henteu kunanaon, sahenteuna kaunggulan janten budak ngaleutikan kalemahan. Ogé, ulah hilap egois sareng ngantosan budak.
    Martin, anjeun nyaéta pahlawan, anjeun nyobian pangsaéna pikeun narik kuda paéh ..

  4. Zandi Panon wrote:

    Pangalaman abdi nyaéta aya latihan deui dina kantong kentang.

    • Martin Vrijland wrote:

      Kentang ngagaduhan ciri positif anu aranjeunna bakal alami sacara alami. Lamun anjeun nempatkeun kantong kentang dina taneuh, anjeun ngagaduhan karanjang pinuh ku kentang sababaraha minggu saatos. Saur anjeun anjeun kedah langkung positip ngeunaan kantong kentang. Kuda paéh aya carita anu béda 😉

      • Zandi Panon wrote:

        persis titik abdi, ngahargaan teu salah sareng…

      • Zonnetje wrote:

        Kuda paéh téh lain carita. Hapunten upami kuring kalebet seueur kasar.

        • Martin Vrijland wrote:

          Sampurna kaharti. Hatur nuhun pikeun ngahargaan anjeun ku jalan.
          Kuring kedah ngaku yén kuring ngaraos frustasi kalayan penemuan yén teu aya gerakan sakedik dina kamanusaan, tapi sanaos kuring teraskeun dina harepan anu bakal aya titik tipping.

          Kami heran khususna yén jalma sanés ngaganggu pikeun ngeusian petisi sareng pencét tombol. Éta ngan ukur 30 detik damel. Naha kaayaan teu percaya atawa sieun anu pinunjul? Malah sadaya jalma rébuan pengikut sadinten? Atanapi éta leres-leres chip sareng hiburan bir.

          • nganalisa wrote:

            Sababaraha teu ngarti kana implikasi kaayaan ayeuna. Ningali sambungan sareng akibat tina tindakan-tindakan tangtu masih butuh EQ / IQ tinangtu sareng kuring henteu ngan ukur ngobrol ngeunaan budak anu didoktrok nganggo 'judul' sateuacan nami éta.

            Pandangan Helikopter janten sarat waé, mareuman blinkers henteu gampang. Janten sim kuring henteu ngobrolkeun tentang buta buta 😉

          • Zonnetje wrote:

            Kuring pikir seueur anu henteu hoyong nyebarkeun detil ngaran sareng alamatna. Takwa ka dunungan, 'karir', jasa kaamanan AIVD jsb jsb kabeneran kami cicing dina kaayaan konstitusi. Batuk. Pahlawan kaos kaki. Barina ogé, teu matak aya résiko pikeun budak. Bayangkeun.

          • Martin Vrijland wrote:

            Kuring sakali ngagaduhan "sobat" (kenalan) anu teu nganggur di bumi salami sababaraha taun. Éta spesialis. Sisi khusus: ngahubung sareng nyaring data tina basis data.
            Dina sababaraha waktos anjeunna tiasa damel deui saenggeus nyegerkeun kursus.
            Déskripsi profil: awéwé sareng murangkalih kalayan diobral di bumi.

            Nalika kuring naros ka anjeunna naha langkung saé - kalayan sagala kanyahoan anjeunna kumaha pamaréntahan nénjo jalma - pikeun netepkeun gencatan na pikeun nyipta padamelan anu leres-leres ngabantosan ngawangun adi adi (data badag analisa) sistem, nya éta jawabanana: "Alus éta kuring jigana tiasa ngarobah tina jero. Sareng kuring ampir leungit imah. Ayeuna kuring ngan ukur tiasa cicing di dieu sareng tetep nyetir mobil abdi ”.

            Parobihan ti jero lebet tetep henteu katingali 😉

            Dimana pahlawan? Aranjeunna aya di imah na tiasa neruskeun nyetir mobilna.

          • ZalmInBlik wrote:

            Henteu ieu mangrupikeun conto anu saé tina anu henteu kawates payuneun sareng henteu sadar yén anjeunna ngawangun bar tina panjara dimana anjeunna ngonci dirina sacara digital?

  5. ZalmInBlik wrote:

    Dimana di Jerman sareng Perancis Kampfgeist masih hirup, Madurodam saleresna sareng kiasan cicing. Kalayan kecap Résistansi aya hiji anu nyangka pelencongan ..

  6. Martin Vrijland wrote:

    Gelembung bakal nyembur, sareng austerity bakal nuturkeun

    https://www.rt.com/op-ed/488540-covid-19-rishi-sunak-scheme/

  7. mec wrote:

    Éta korét anu gering di dunya anu gaduh kakuatan kana kami ngagaduhan masalah anu ageung upami anjeun maluruh smartphone anjeun jauh-jauh atanapi ngeureunkeun nganggo hal éta, aranjeunna kaleungitan kontrol NWO pikeun anjeun. Tanpa anjeun kantong spyphone saku shit-assit, aranjeunna moal tiasa ngawas anjeun 24/7 sareng artos gelembung digitalna di résiko dimana aranjeunna nyorong sadayana.
    Janten eureun yén junkie kecanduan paripolah dina smartphone anjeun

  8. nganalisa wrote:

    Bagéan tina dukungan korona ngancam bakal dibayar: 'Kasalahan gedé'
    https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/5120746/grote-fout-now-regeling-deel-steun-moet-mogelijk-terugbetaald

    Nya, kuring pikir ieu sanés kasalahan gedé, tapi pas persis dina agenda Bilderberg pikeun ngancurkeun sakumna kelas tengah sareng pasrahkeun ka pamaréntah, janten langkung mitarbeiters.

    Tina 33:10 Rutte: "Kuring yakin dina kaayaan anu kuat. Nagara ieu peryogi kaayaan anu kuat. " 34:23 "Kami mangrupikeun nagara anu jero pisan sosialis."
    https://www.npostart.nl/nieuwsuur/11-05-2020/VPWON_1310794

    curiga biasa Stiglitz diangkat tina stabil ngajelaskeun sababaraha hal, janten terpusat deui. Sosialisme mangrupikeun gerbang pikeun (téknologis) Komunisme Anjeun parantos diperingatkan!

  9. hareup wrote:

    Éta gancang pisan ayeuna. Prototipe Mac anyar. Kaasup naon anu anjeun kedah laksanakeun, naon anu kedah ditampi pikeun mesen (baca sadayana aya kalayan pananganana dina papan pesenan, kasalahan) nyokotkeun tawa sareng dimana anjeun aya, sareng kumaha anjeun kalakuanana. Dina kaayaan ningali-sadayana sareng ngalambangkeun simbol hiji-panon. Naon ogé éta hiji panon, maca panon AI. Tangtosna nyamérék salaku ngiceupan.

    https://youtu.be/kfkgm2HAfVk

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup