Teror Brussel Zaventem slain tilu Walanda, anu aranjeunna?

Filed dina warta analisis by on Maret 25 2016 18 Komentar

korban-Brussel WalandaDina serangan teroris di Zaventem Salasa isuk 31 jalma bakal leungit kahirupan maranéhanana. Hal ieu bisa ditandaan yen urang tingali loba siling jumlah langka tina bahan sarta yén jandéla nu retak, tapi aya saeutik pilem atawa foto tina nilai wae aya nepi ka kiwari. Sugan eta masih aya. Memang hiji bandara ieu ngeusi Kaméra panjagaan. Ieu kudu dicatet yén anjeun maké layar héjo jeung software dasarna bisa fabricate nanaon rék tapi nu kumisan. Nagara ieu aya di mana wae bisi keur nelepon ieu jalma luar biasa tapi jadi sababaraha dipaké smartphone maranéhna butuh menit pikeun némbak pilem a sanggeus kabeh ririweuhan anu. Salaku rébuan jalma leumpang sabudeureun atoh.

Tangtu, dina réaksi mimitina mangrupa salah sahiji kaheranan nalika anjeun ngadangu yen aya mayit sarta tatu. Ayeuna nyangking media aya ogé 3 Walanda eta, eta némpél paling urang, tangtosna, tambahan. Mangka sadayana acan deui bit ngadeukeutan. Hayu nu tilu urang Belanda nyandak katingal ngadeukeutan.

Sascha Pinczowski hirup di New York sarta sigana di glance pangheulana boga saeutik di Walanda. Lamun bulu Anjeun profil LinkedIn kasampak manehna boga 2009 mun 2010 diuk di sakola hotél di Den Haag. Salajengna, aranjeunna geus saprak mondok dugi 2015 Désémber di New York. website éta Limburger.nl nyiptakeun kajelasan. Alexander jeung Sascha Pinczowski datangna sahingga bisa hirup kalawan kaluar tina Lanaken, ngan di sakuliah perbatasan ti Maastricht, dimana bapana tumuwuh Ed. Edmond Pinczowski bakal boga supir furore internasional industri hotél, Whereby kulawarga Yahudi bakal jadi diatur sacara internasional. nurutkeun Barbara Barend Rama Edmond geus leungit kolotna mangsa Perang Dunya II. Lajeng ramana Edmond sahenteuna 71 taun heubeul jeung anjeunna barudak ngora pisan pikeun hiji lalaki sapertos heubeul.

Alexander PinczowskiAlexander Pinczowski téh saeutik bisa kapanggih. Anjeunna bakal jadi kalawan adina-Na dina jalan ka New York sarta geus phoned baraya ngalaporkeun yén sagalana indit ogé. Dina mangsa éta panggero telepon ngalakukeunana dumadakan ledakan nyaring kadéngé, nu satutasna sambungan ieu dipegatkeun. Sorangan henteu luar biasa; eta bisa lumangsung anu eusina hal ngan kajadian mun anjeun nyauran kulawarga anjeun pikeun ngalaporkeun yén sagala aya alusna. Bari meureun nya leuwih umum yén anjeun ngalakukeun ieu sanggeus anjog di New York. Hiji-hijina hal urang bisa mikir Alexander éta anjeunna bobogohan putri urut duta AS, Cameron Cain.

Korban Walanda katilu Elita Weah (Ti Monrovia, Liberia). Teu jelas naha saksi pilem ieu sobat nya atanapi ngan hiji kenalan, tapi Elita bakal ngapung atoh mun New York. Nurutkeun kana lalaki di Elita video bakal geus sieun teroris saméméh maranéhna ngumbara ka Brussel. Anjeun teu kapikiran teh t-shirt sahiji sobat ieu (atanapi saha / naon anu anjeunna jadi Elita). The Boston ngaran nyata bakal ku kasempetan nu kaos jeung sia jeung bom Boston wadul nungkulan. éta kaca Facebook Elita teu loba pikeun manggihan yén reminds anjeun tina hiji kahirupan sosial pisan aktif di Walanda. The Facebook Kaca sahiji sobat / kenalan ngaranna Ambrose AjalaOgé némbongkeun saeutik interaksi sosial aktip kalawan Elita, jadi naha anjeunna téh sapertos hiji saksi penting jeung naon hubungan na jeung Elita mangrupakeun tanda tanya badag.

Patarosan anu muter kuat kalawan jenis ieu serangan teroris atawa mungkin bendera palsu serangan atawa anu aya hiji wadul, wherein aktor krisis dipaké. Sababaraha nyarita tina kombinasi a. Mun acara musibah tina serangan riil nu mibanda pembunuhan nyata, mangka atoh serangan teroris. Maksudna dahsyat keur salamet. Satuluyna anjeun bakal kudu ningali saha balik teror ieu. di artikel ieu Kuring geus dipedar carana urang lajeng bisi nu sabenerna mun yakin yén didieu aya hiji jero pakasaban, Kusabab teroris tina saluran nu datang ti Kulon sorangan. Pilihan tina pamandangan lengkep di putting loba teror sapertos sigana balik sasak anu jauh teuing. Satuluyna anjeun memang geus loba jalma di media ulah ngajual bohong teh; Anjeun kudu nyogok jalma pikeun anggota kulawarga sarta jaringan sosial lengkep atawa fool. Kumaha susah kitu? Damn tricky, tapi meureun malah patut tempo. Ieu ngandung harti yén aya bisa jadi dimimitian ku taun persiapan pikeun sagala serangan teroris. Bisa eta jadi yén jumlahna ageung latihan aktor maénkeun peran a? Kabéh bisa urang pigawé nyaéta niténan hal anu luar biasa aya na intuisi disimpulkeun yen wae hal teu katuhu.

Tur upami urang nyandak footage nalungtik jumlah langka, saperti dina artikel ieu sarta dibahas dina komentar, teras saukur neundeun loba hal dina. Bisa eta jadi nu aya ieu memang geus ngabeledugna kalawan pangaruh shock hébat dikawasa dina panongton sarta geus digarap ku krisis aktor? Baca di artikel alesan sejen alus naha anu kelas elit Kaputusan bisa kénéh resep mun milih pikeun netepkeun pamandangan di teror, nyaho yén maranéhna bisa pancen teu grind ka maot leuwih atawa kurang. Meureun eta geus ngalakonan jeung kelas pulitik anu maranéhanana kudu nahan leungeun maranéhanana. Pati diantara Populasi sorangan nu bakal tetep politikus sugan trickier di garis.

Fanny-leutikTapi hoax a Anjeun kedah ogé jenis ieu katresna sakumaha posting Fanny Leutik carita pikeun ngabejaan yen anu bohong sahingga bakal meta? Teu nu hiji saeutik tebih-fetched? Teu nu bener kredibel? "Misalna gadis ngora anu bakal nyokot bagian dina hoax a? Anu teu tiasa? Kita Hayu on!"Link Éta Sigana nyata jeung urang masih tiasa nganggap yen aya nundutan nyata di handap. Sanajan Fanny sigana boga gangguan kalayan seuri jeung tanda saeutik tina nyeri, éta hésé yakin yén ieu akting. Katuhu? Atawa aya nu persis sakabeh titik?

Estu, sahenteuna anu jelas pisan dijieun ngagunakeun téhnik NLP di media ku maén ogé dina émosi urang. Contona, dina siaran DWDD 22 Maret, dinten teror dina stasiun subway na Zaventem, Brussel, bandara ku Fidan Ekiz méja tamu Matthijs van Nieuwkerk, dijieun komentar ngeunaan tweet ti guru. Naon tétéla? tweet ieu nganggur teu jeung barudak Muslim dina kelas Ivar Mol (bodo anu dipasang tweet teh). Kanyataanna, anjeunna boga kelas pisan. lalaki nu bakal dumasar tweet nu hiji tweet ti nona ngora kalawan twitter @Sannepindakaas. Aranjeunna bakal geus ngaku sempet applauded sakelas nya eureun di Brussel. Naon tétéla? Ieu Sanne putri Mariska Hulscher, Editor sahiji program Pauw Jeroen Pauw. Ieu kabeh nyarupaan operasi psyop kudu sahenteuna disangka. Kacindekan ahir kuring ninggalkeun nepi ka anjeun. Kuring nyobian ngan ngagumbirakeun ukur keur sagala pamikiran kritis. Anjeun yakin sagalana media Anjeun nyapek atawa wani maneh kasampak saluareun irung sorangan?

éntri sumber link: independent.co.uk, limburger.nl, LinkedIn, Telegraaf.nl, nypost.com, mmm.edu, facebook.com, rtlnieuws.nl

tags: , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (18)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. truthseeker01 wrote:

    Naon Kuring heran di kumaha hoax jeung tatu anu bisa diangkut ka rumah sakit caket dieu. Atawa euweuh rumah sakit narima pasien lamun maranéhna narima ukur penderita nepwonden. Kuring uninga dina radio yen rumah sakit korban Leuven ieu nyatakeun kaluar tina bahaya atawa hal. Sagala gagasan sabaraha hal kawas nu bisa tetep nepi?

    • Martin Vrijland wrote:

      Atawa ngan buku tempat atanapi wewengkon pikeun "korban" bencana jeung kudu aya "Tim médis husus", ku nu staf RS ayeuna teu jadi loba jeung lalaki rumor béda kawas dulur sejenna.

  2. Martin Vrijland wrote:

    Sarta untungna urang yakin sagala hal anu asalna kaluar tina kotak media. Mason ieu Wells teu boga pisan alus tuah!

  3. nganalisa wrote:

    Weah nyaeta ti masonic bulwark Deventer (= Daventria, Dullaert, Karremans, Swift, Van Lidt nu Jeude jsb)
    http://www.destentor.nl/regio/deventer/lichaam-elita-weah-uit-deventer-ge%C3%AFdentificeerd-in-brussel-1.5859972

  4. Morganfield wrote:

    Kami leuwih ti sapuluh kali di bandara Zaventem maranéhna geus aya leuwih kaméra ti di holywood sarta kaamanan sok nyatu aya. Kuring teu ngarti naha urang pernah ningali gambar kaméra pikeun meunangkeun hijina gambar urang tingali tina hiji tunai goréng resolusi hideung gambar bodas. Sami mana keur Paris dina unggal sudut aya kaméra tapi euweuh gambar.

    • nganalisa wrote:

      Aranjeunna oge kaméra numbu ka "software pangakuan raray", maranéhna bisa kalayan gampang lagu na RFID jeung ponsel (GPS, WiFi) pitulung.
      Ku kituna naha teroris éta bisa balik payun jelas, operasi bendera palsu tadi kasuksésan ngagunakeun jasa rusiah kayaning MIT sarta GISS. kituna naon raises pertanyaan kadua pikeun saha jasa ieu satia? pertanyaan anu ngajawab deui ..

      PS nonton jaket jeung sarung mun teu ngagem ieu "teroris" disangka naha?

  5. kamera wrote:

    RTV Oost

    Hiji carita aneh

    Kalawan wasiat pangalusna di dunya Kuring resep ka lalaki dina wawancara ieu kalawan RTV Oost ukur yakin aya hal katuhu dina. Anjeunna hayang buka Brussel kalawan kulawarga, anjeun ngan antosan eta tetep di Brussel jeung anjeun kedah tetep dilaksanakeun ngurus ku tim krisis disebut. Mun sobat pangalusna anjeun sarta kulawarga aya nu buka bener teu +/- 4 jam masih pasuliwer, katuhu?

    Ieu oge aneh anu anjeunna ngawangkong ngeunaan "bodo" anu ngumbara sareng nya Brussel ,, kuring langsung mikir, aduh kamana ieu lalaki ieu, kumaha lalaki ieu? Bart Kieft kudu ménta teu masihan carana éta lalaki nu

    Anjeunna yakin manéhna on Brussel sabab tadi adi a masih kadéngé (tingali telegraf link di handap).

    Ieu mangrupakeun aneh teu asup kaakal carita excusee moi (aneh yén manéhna nyebutkeun bisa ngadangu nangis awéwé tur katresna jeung geura ngadéngé anjeun ceurik, eta jigana ngan nempatkeun dina pamandangan)

    Naon oge keuna éta aya dua ngawawancara béda!

    https://www.youtube.com/watch?v=3gLsUu2i_30

    https://www.youtube.com/watch?v=_CiqGW2EtFc&ebc=ANyPxKoA6ZzyhxbLOlGfril65-y2hUbDLHFyANpwY-4L9r-km54JarzHDbSJiv26Sz4r70xlWLJ7yXjNrVzeoyVcMRF1ndoh2w

    Di dieu di Telegraph: Manéhna geus disebutkeun mun lanceukna Otis manéhna aman di bandara, anjeun nyaho pasti yén manéhna di bandara

    http://www.telegraaf.nl/binnenland/25476235/__Vermiste_NL_se_overleden__.html

  6. nganalisa wrote:

    (Dijieun) masalah, réaksi aya solusi kami = maéhan enkripsi digital:

  7. buttercup wrote:

    Geus keur taun geus fooled, boh dina TV, YouTube, jsb ...
    Euweuh nya naon eta sigana.

    Metodeu nu sababaraha.

  8. tameroro wrote:

    Ngabayangkeun kabeh aktor terang yen aranjeunna geus milu sarta euweuh salah mun meunang nilai hate nurani jeung kaduhungan pisan bisaeun kaleresan

    • Martin Vrijland wrote:

      Lamun jalma anjeun ti hiji umur dini geus dilatih pikeun tugas ieu (ningali Jumlah program dina akting nyalira, misalna Amsterdam) jeung panungtungan a santun kontrak draw strangling mana cara panjang. ceramah duit.

  9. nganalisa wrote:

    Putting hal dina sudut pandang nu beda, Clash mangrupa bagian atawa ordo AB Chao (IHS):

    Ku urutan nabi
    Urang ngejah Éta sora boogie
    Degenerate nu satia
    Kalawan Éta craazy Casbah sora
    Tapi Badui Aranjeunna Dibawa kaluar
    The kendang onta listrik
    The picker gitar lokal
    Ngagaduhan na gitar petik jempol
    Ash pas nu Shareef
    Sempet diberesihan bujur
    Aranjeunna mimiti wail

    [Chorus:]

    Ayeuna di Bait Allah
    Oh! Aranjeunna memang pak 'em di
    Dina riungan nyebutkeun éta cool
    Pikeun ngagali hal chanting ieu
    Tapi sakumaha arah angin robah
    Pita kuil dipecat lima
    riungan bray wiff a
    Atawa Éta gélo Casbah jive

    [Chorus:]

    raja disebut nepi pejuang jet na
    Anjeunna Ngadawuh nu hadé earn bayar Anjeun
    Leupaskeun bom Anjeun antara minarets
    Turun Casbah Jalan

  10. nganalisa wrote:

    Bilderberger Beatrix: "bohong The ngokolakeunana"
    https://retro.nrc.nl/W2/Nieuws/1999/11/29/Vp/03.html

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup