UFO sighting on pilem? Ngan kasampak kumaha gampang Anjeun nyieun diri di Adobe Saatos Balukar

Filed dina warta analisis by on Nopémber 28 2018 7 Komentar

Sumber: cdn2.mhpbooks.com

Kuring rutin neangan dikirim video jalma nyobian ngayakinkeun kuring yen UFOs bener aya. Aranjeunna lajeng dikirim bukti video nu ngayakinkeun dina wangun vidéo YouTube. Ayeuna aya loba jelema di poyok bumi datar tur yakin carita UFO. Di bumi datar I malah moal bakal runtah waktu kuring, tapi nu ngarojong UFO sigana tumuwuh alesan. Kuring yakin ieu sadayana bagian tina strategi kaamanan net sakumaha dina artikel ieu digambarkeun. Kuring nyarankeun ogé ka artikel deui maca serius.

Ieu dimaksudkeun yen pamikiran kritis ieu numbu ka stigma 'konspirasi pamikiran "na eta dimaksudkeun yen eta anu lajeng numbu deui mun percanten UFOs atanapi bumi datar.

Dinten ieu dikirim video nu di handap. Kami rada gaperig pikeun manggihan sabaraha urang nyebarkeun gede bohong ieu. Hal ieu dilakukeun utamina ku (dina panon kuring) Inoffizielle Mitarbeiter nyoba ieu numbu artikel ka gede bohong ieu. Tangtu loba manggihan rojongan di situs web kawas Niburu.co of Ninefornews.nlAnu pakasaban éta nyampur jeung téori konspirasi alien- jeung iman UFO.

Nempo kahiji "bukti ngayakinkeun" ngeunaan ayana UFOs yén kuring narima deui kiwari:

Ayeuna film luhur anu geulis parah rengse, sabab ku prakna saeutik bisa ngantep diri hadé lamun ngan meunang kursus Adobe ringkes Saatos Balukar. Kuring teu ngarti nu urang resep yakin yén kami moal nyalira di mayapada ieu, tapi meureun maranéhanana kudu deepen katingal mimiti alus dina naon semesta sabenerna sugan (tingali di dieu en di dieu). Cai mibanda di hadir waktos gambar manipulasi euweuh pamakéan datang nepi ka "bukti video ngayakinkeun." Handap bisa ningali naha. Kuring nebak sangkan peminat anu ngirim kuring film misalna proyek teh film sareng projector dina loop luhureun ranjang maranéhanana sarta ngimpi nikmat jauh di fantasies Star Trek, tapi ulah deui ganggu.

Sarta salah sahiji sejen, tapi ku UFO pindah. Lamun kitu percanten gambar sakumaha geulis sapertos spaceship badag leuwih WalandaMangga gaduh ngan cangkir kopi na pikir deui tentang éta taliti.

éntri sumber link: niburu.co, ninefornews.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (7)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Kaayaan jero, abdi bakal ngan nelepon aranjeunna kiwari, bakal
    tetep nyobian mawa anjeun kana disrepute kalayan maranéhanana DDR medewerkers.DDR mangrupa singketan tina Républik Démokratik Jérman, Jerman Wetan ayeuna.
    Anjeun tetep hiji tantangan keur maranehna. Tetep tulisan.

  2. Wilfred Baker wrote:

    Alus isuk,

    Ngalayang saucers aya sabab Kuring geus katempo éta keur kuring, nyatana tetep nu 99% tina pilem eta anu palsu, tangtu, anu kajadian ka janten bagian tina A!, Ngan kasampak kumaha ayeuna mucunghul deui bioskop, urang seuri.

    https://youtu.be/YZDFpbORBTE

    Program nonoman, tapi kuring nyaho malah jalma anu bakal cinta pikeun ilubiung dina acara ieu, hartosna abdi ngantep dirina chipping tur guyonan misalna, bener BENER!
    Jeung taun ka tukang ieu, ditempo ku kasempetan kamari.

    https://youtu.be/XFYWazblaUA

    Jeung deui Jigana niburu kalawan loba hal paling patut ningali.

    Seeyou dina situs flip

    bogoh

    • Martin Vrijland wrote:

      Hai Wilfred,

      Anjeun teu ngan hiji anu geus katempo UFOs. Aya ogé jalma anu boga kontak pribadi kalawan lalaki biru Ed sakumaha Martijn van Staveren. Kabéh ieu rada explainable.

      Mangga baca artikel ieu deui: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-bestaan-van-buitenaardsen-en-ufos/

      Urang tiasa bener amis ka dulur salaku bagian tina 'kami kabéh salah, tapi aya sababaraha pamaén anu curang dina simulasi ieu / alam semesta ieu. Nu lumaku teu ngan ka pawns ngadalikeun stake dina politik jeung media, ogé pawns sahiji kakuatan anu sarua dina media alternatif.

      Kuring boga sababaraha artikel underpins sabaraha media alternatif oge handapeun kadali kakuatan éta. Kuring gunting Nibiru na Ninefornews (jeung batur) ogé aya.

      Urang bisa nyebut "enya, tapi ayeuna hayu urang jadi nanaon ka silih sabab kami sadayana dasarna 1". Sajaba multi layered dimensi (/ simulasi), kami di sumber sagala 1. Dina kaulinan ieu kumaha oge, aya avatars jiwa nipu kalawan pesen palsu nu katingal sarua boga tapi pamustunganana urang (jiwa) ngakibatkeun kana bubu a yén Aisyah ngan ngajaga jauh ti eling tina aslina tina campuran jiwa knowingly atanapi unknowingly truths desinfo ngawula salaku net kaamanan.

      Kuring ngadangu hakim moal ngomong ka penjahat "kami kabeh 1 sangkan kuring ninggalkeun anjeun bébas"

  3. ZalmInBlik wrote:

    Nonton ieu hartosna kuring, nalika urang ngobrol ngeunaan UFOs tur gede bohong sapertos sejen Samentara éta anu jaminan / manggihan kasempetan pikeun generasi nu bakal datang ka spel..Kennelijk salah dina nice Walanda bisa dicokot teuas dina burit jeung ngabogaan mayar ????

    https://www.nu.nl/economie/5600363/shell-betaalt-al-jaren-geen-winstbelasting-in-nederland.html
    https://www.nu.nl/economie/5083754/onderzoek-vermogensbeheerder-koninklijk-huis-miljoenenfraude.html
    https://www.nu.nl/economie/5445845/ing-schikt-in-witwaszaak-honderden-miljoenen-met.html

  4. Wilfred Baker wrote:

    Sakali, éta dipedar, ogé dimensi séjén (hususna lapisan astral mimiti) nyaeta matriks tingkat salajengna.
    Teu heran jalma dina hambalan, sarta jadi dina rasa nu tetep dina kontrol.
    Lamun nuju dipake sababaraha taun di tapa anjeun teu hayang nyaho naon sapatemon, Yesus sacara harfiah ngadeg saméméh kuring, anjeun gaduh imah alus datangna aya teu kick.
    Urang bakal ningali fenomena di taun datang téh unprecedented, kusabab kuring pageuh miélingkeun yén saucers ngalayang ngagambarkeun nanaon méméh kami aint katempo nanaon acan.
    Aya baris geura-giru jadi appjes némbongan kasampak nice jeung ilusi tingkat salajengna nu dimensi.
    Sarta meureun tapi Kami asih, abdi percanten yen seueur situs alternatif eling dibawa jauh di buruan badag.
    Kuring malah nyangka yén perdana menteri urang teu nyaho naon nu munara tina Babel, hihi

    Tapi ennieweetjes, anjeun guru kuring di dunya média ieu, J. Krishnamurti (1895-1986) ceuk anjeun teu butuh guru, tapi nu jerk kagungan eta geus 5 balik.

    Unggal sorangan.

    Sarta appje datang ka smartphone anjeun, sarta maranéhanana baris lagu andalan massively.
    Tempo di dieu.

    Élmuwan Invents Téhnologi mun Tempo "mahluk multidimensional"

    https://youtu.be/pd3VVl_gD4s

    cinta Bro

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup