Walikota Itali ngancam ngirim flamethrowers pikeun ngalawan coronavirus

Filed dina warta analisis by on Maret 26 2020 14 Komentar

Naon rupana rezim anu leres anu nyebarkeun politik sareng media anu sempena oposisi dikawasa? Perhatoskeun lambang katumbiri. Naha katumbiri cicingeun mangrupikeun simbol tina katurutan dunya anyar? Naha dunya dibanjir gelombang coron pasang surut sapertos di jaman Nuh? Naon anu muncul deui sanggeus banjir? Katumbiri?

"Urang ngirim flamethrowers!" Ngagoré walikota Italia ieu.

Ayeuna urang masih ngémutan yén urang henteu kedah nyandak ieu sacara harfiah, tapi kumaha upami ieu bakal kajadian sacara harfiah? Tingali katingal dina basa ngancam anu asalna tina sungut walikota ieu. Bakal Menteri Grapperhous ogé mimiti nganyahokeun koronavirus salaku 'teu bisa dikendalikan' sareng 'éta énggal kaluar tina tangan' ku média? "Kusabab anjeun henteu ngadangukeun sareng ulah cicing di jero!"

Naha anjeun apal peringatan ieu ti Nopémber 2019?

Dina buku kuring sareng seueur tulisan (dibaca gratis) di dieu dina situs kuring ngajelaskeun yén katumbiri mangrupikeun simbol Tuhan tatanan dunya anu anyar: Lucifer. Tatanan dunya anyar berusaha pikeun dunya anu sasarengan Lucifer. Lambang pikeun Lucifer nyaéta Baphomet: hermaphrodite (androgynous atanapi 'gender neutral') chimera buck (baca di dieu sababaraha chimerism nyaeta).

Vincenzo De Luca, Walikota kota Itali di Campania

tags: , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (14)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Jaman urang ayeuna? Menit 3:17 dina pidéo

  2. Harry beku wrote:

    Maénkeun sababaraha pidéo, saur salah sahiji perwira penegak hukum.

    sababaraha Ulama, kaasup WHO, ayeuna nyarios yén galak "boom kanyataan kanyataanana maya" muncul dimana sadaya "kaulinan" dikembangkeun sareng ningkat, ku jalma-jalma di ruang tamu anu dipaksa atanapi anu disebut "sukarela" ngasingkeun ka virtual alam dunya tiasa ngalih anu henteu tiasa dibédakeun tina hal anu nyata. Malahan program ngajar tiasa ditawarkeun ka murangkalih dunya maya supados ka hareupna henteu deui leres kedah angkat sakola tapi ka "kelas maya" dimana aranjeunna tiasa nampi pelajaran sareng murangkalih sanés ti guru maya anu leres ngajar, sareng naon anu henteu nyata tiasa dibédakeun.

    Disebutkeun yén diperkirakeun yén dina mangsa ka hareup jalma-jalma meureun kudu séhat sacara permanén sabab virus tetep popping, tapi kalayan kanyataan murni ieu sanés masalah sanés sareng masarakat moal malah hoyong diluar dunya kusabab alam maya dimana aranjeunna tiasa patepung sadayana tiasa dibédakeun tina hal anu nyata.

    Janten transhumanisme ogé seueur dipromosikeun ngalangkungan ieu sareng kunci diri sareng diri sareng bakal janten langkung normal sareng langkung maju.

  3. Willem S. wrote:

    Staf asuhan sareng jalma anu ngagaduhan padamelan penting anu gaduh tiris saukur tiasa damel.

  4. Martin Vrijland wrote:

    Kaseueuran imah pangsiun di Walanda gaduh konci kodeu pin di luar sababaraha sababaraha panto. Dina kasus éta, jalma anu lewih henteu tiasa muka panto ti jero. Éta téhnologi modéren. Upami koronavirus disangka, pantona tiasa dikonci. Biasana aya krématorium caket bumi asuhan. Barina ogé, biasana éta stasiun terakhir. Barudak moal deui didatangan. Léngsér. Untungna, aranjeunna tiasa ngandelkeun perawatan anu saé. Staf asuhan ngarawat raput kana protokol sareng kamungkinan ngajaga jalma lansia anu katépaan di kamarna .. lamun henteu, anjeun ngajalankeun résiko inféksi (sareng anjeun kedah dikarantina) atanapi yén jalma manula sanés janten katépaan ... anjeun henteu hoyong éta. Bentukna asalna tina laboratorium kadang nyatakeun "coronavirus positip". Éta bangor yén ngonci jalma anu sapertos kitu, tapi enya .. ”Éta pasti, henteu pikaresepeun, tapi saha anu tiasa ngabantosan hasil tina lab? Anjeun némpelkeun protokol… ”

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1934188160/bewoners-verpleeghuizen-gescheiden-van-familie-voelt-als-stilte-voor-de-storm

  5. Zonnetje wrote:

    Nya, Vincenzo de Luca. Aya ogé hiji. Éta ogé dina posisi konci di Italia. Sadayana dikelompokeun internasional sareng diarahkeun ku Hen. Aranjeunna ningali sadayana, Aranjeunna nangtukeun sadayana, Aranjeunna norma, Éta para ahli, Éta pencét, Éta panangan anu kuat, sareng sajabana. Urang ngan saukur aya dina hiji diktator anu diparéntah ku aranjeunna. Kumaha Kami, masarakat umum, nyingkirkeun Dinten?

  6. Anu janten manusa wrote:

    Hai Martin,

    Mimiti sadayana kuring hoyong hatur nuhun pikeun seueur tulisan anu wawasan dina mangtaun-taun. Pikeun ngadukung pagawéan anjeun, tapi ogé pikeun eusi buku mah, kuring maréntahkeun éta. Kuring ngaharepkeun yén unggal jalma di bumi tiasa ningal eunteung kana naon anu anjeunna laksanakeun sareng heran pisan kana hakekat hirupna.

    Abdi ngaharepkeun sadayana kakuatan, kawijaksanaan sareng sadayana kaséhatan dina waktos anu sibuk ieu.

    • Zonnetje wrote:

      Ngan sapotong penting liwat link via jhonny napel.

      Pamakéan dimaksudkeun
      The CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Panel Diagnostik Real-time nyaéta uji RT-PCR sacara nyata pikeun deteksi kualitatif asam nukléat tina 2019-nCoV dina spésimén pernapasan luhur sareng handap (sapertos spésialisasi pernapasan luhur sareng handap Sumpah nasopharyngeal atanapi oropharyngeal, kahak, aspirasi saluran pernapasan handap, lavage bronchoalveolar, sareng cuci / cita-cita nasofaring / aspirate) dikumpulkeun ti individu anu nyumponan klinis-nCoV klinis sareng / atanapi kritéria epidemiologis (contona, tanda klinis sareng gejala anu pakait sareng 2019- Inféksi nCoV, kontak sareng kamungkinan atanapi dikonfirmasi kasus 2019-nCoV, sajarah perjalanan ka lokasi geografis dimana kasus 2019-nCoV dideteksi, atanapi tumbu epidemiologis séjén anu uji 2019-nCoV tiasa dituduhkeun salaku bagian tina panalungtikan kaséhatan masarakat). Tés di Amérika Serikat dugi ka laboratorium anu disertipikasi dina Amandemen Pamutahiran Laboratorium Klinik taun 2019 (CLIA), 1988 USC § 42a, kanggo ngalakukeun tés kompleksitas anu luhur.
      Hasilna kanggo idéntitas RNA 2019-nCoV. NNAV RNA 2019 sacara umum tiasa dideteksi dina spesimen pernapasan luhur sareng handap salami inféksi. Hasil positip nunjukkeun indikasi aktip sareng 2019-nCoV tapi henteu ngaluarkeun inféksi baktéri atanapi inféksi koal sareng virus sanésna. Agén anu dideteksi tiasa janten panyabab pasti panyakit. Laboratorium di Amérika Serikat sareng daérah-daérah diwajibkeun ngalaporkeun sadayana hasil anu positif ka otoritas kaséhatan masarakat anu leres.
      Hasil négatip henteu ngaleungitkeun inféksi 2019-nCoV sareng henteu tiasa dianggo salaku dasar pikeun pangobatan atanapi kaputusan manajemén pasién anu sanés. Hasil négatip kedah digabungkeun sareng pangamatan klinis, riwayat sabar, sareng inpormasi epidemiologis.

      Kami henteu nyandak kauntungan tina tes virus. Kumaha rencana pangobatan ditangtukeun sareng obat anu dianggo? Protokol? Éta sapertos ékspérimén sareng penderita ku dokter sareng ningali upami perlakuan anu leres. Pertanyaanana nyaéta penderita henteu gering kusabab kitu. Ngartos yén dokter sareng perawat henteu biasa ngagem topéng sareng ku kituna tiasa ngirimkeun kasakit / panyawat ka penderita korona anu berpotensi. Sareng sakapeung teras damel bari aranjeunna sorangan ngagaduhan poténsi korona. Bakal penderita tungtungna maot tina corona atanapi anu sanés? Cui bono? Leres, insinyur sosial-ningkatkeun dunya.

  7. ellysa wrote:

    @ martin Salian (kerangka) simbolisme dina pesen, ogé nengetan basa awak / ekspresi wajah para pamimpin atanapi penderita ieu
    Dina henteuna perasaan sareng kalbu, niat anu leres dikedalkeun dina ramo
    Ogé kalebet naon manahna pinuh ku ...
    Haté Luciferian nunjukkeun sorangan dina panon / ekspresi pameunteuna sareng basa awak.
    Kusabab ayana "titik buta" dina pola pikir urang, urang nganggap (urang labuh kanggo bongbolongan) yén otoritas anu ramah nyaéta jalma / manah anu ramah. Harti nyata tina nilai pameunteu.
    Kami parantos dugi dina waktos kapribadian (persona = topeng) nunjukkeun wajah anu leres na.
    Link ieu nawiskeun petunjuk sareng conto anu langkung jero. Pangakuan raray tina eling.

    http://www.stuartwilde.com/2013/01/understanding-global-demonic-possession-through-face-recognition/
    Dina sidenote: AI mangrupikeun ideu anu réa pisan, atanapi langkung ngan ukur kamampuan manusa. Komputer henteu peryogi pikeun (h) ngenal anu leres. Tapi salami unggal jalma henteu acan nampi deui identitasna anu leres (pola pikir), anjeunna bakal terus nguap pikeun otoritas luar.

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup