Wawasan Stunning kana Coronavirus Panic ku Dr. Wolfgang Wodarg?

Filed dina warta analisis by on Maret 19 2020 6 Komentar

sumber: wodarg.com

Wolfgang Wodarg nyaéta dokter Jerman sareng politikus pikeun SPD. Salaku Pupuhu Majelis DPRD ngeunaan Kaséhatan Déwan Éropa, Wodarg nandatangankeun resolusi anu diusulkeun dina tanggal 18 Désémber 2009, anu nembe dibahas dina debat darurat dina Januari 2010. Anjeunna ogé nyauran panyelidikan ngeunaan inpormasi anu haram tina perusahaan farmasi dina kampanye flu H1N1 global World Organization Organization.

Sora coronavirus anu sanés

Dr. Wodarg nyatakeun yén aya sawala ngeunaan pangaruh dongéng "Kaisar teu nganggo bajuDi mana teu aya anu wani nyebatkeun yén Kaisar henteu nganggo baju. Teu aya anu wani ngaku ningali ieu; kecuali budak leutik. Saréréa némbongan pikeun tekanan peer.

Pesen ieu sigana bakal mecat salaku warta palsu ku média mainstream atanapi bahkan ditapis ku Facebook. Atanapi Facebook bakal ngantepkeun pesen ieu? Kuring gé nunjukkeun anjeun alesan kuring ngajelaskeun di handapeun tulisan.

komunisisme téknologi

Dina kaayaan pamaréntahan komunis téknologi hareup, anjeun ngan ukur bakal nguping hiji carita. Teras anjeun kedah ngadangukeun kabeneran politburo anu ditumpukeun. Kusabab rézim komunis téknologi sapertos ayeuna parobihan gancang, dina kaayaan koronavirus, kuring terangkeun sacara detil artikel ieu.

Pikeun rasa kuring, urang nyaksian interplay sadaya pamimpin dunya dimana wabah koronavirus mangrupikeun PsyOp (operasi psikologis) anu ngadamel ékonomi sareng ngahontal tujuan anu abdi atos artikel ngajelaskeun. Naha éta hartosna yén koronavirus teu aya? Henteu, yén koronavirus sigana teu aya. Nanging, éta henteu ngaluarkeun yén éta tiasa janten bioweapon sadar. Mungkin ogé anu ngarugikeun na disproportionately hyped.

Kami nyaksian anu teu jelas dina 'skrip master' anu kuring dijelaskeun dina buku kuring. Ayeuna anjeun ningali yén kuring ngadamel sababaraha ramalan anu leres, nya éta waktuna pikeun ngaleungitkeun stigma tina pamikiran konspirasi sareng bener-bener terang yén 'master script', ku kituna anjeun tiasa ningali naon anu lumangsung sareng ti ayeuna anjeun tiasa nyandak posisi anu tahan. Dina buku kuring mah geus ngaramal yén bakal aya lain pandémik siga kieu. Punten baca buku éta teras baca di handap link ieu panambah kana buku.

Ngadu madu, oposisi dikawasa

Éta meureun yén Dr. Wodarg parantos dikaluarkeun pikeun ngirimkeun sora anu sacara kritis (tingali pidéo di handap); sora anu kritis ampir ampir némpél kabeneran, tapi ngahaja nunjukkeun tokoh anu salah, supaya engkéna tiasa dipecat salaku warta palsu. Salaku conto, carana ngawasan média sosial tiasa dilaksanakeun sareng situs web sapertos martinvrijland.nl tiasa dipaksa nutup (upami kuring nuju kebon di dinya). Kaulinan dimainkeun dina cara anu canggih ieu.

Tujuan tina strategi éta? Cobaan pikeun ngayakinkeun sadayana yén naon waé anu sanés wartos média média mangrupikeun warta palsu.

Cara ieu disebut strategi 'madu pot'; strategi dimana jasa ngatur perangkap ku nyampur 95% bebeneran sareng inpormasi anu salah sareng ngaluncurkeunana (mandiri) ngalangkungan pimpinan (oposisi anu dikawasa). Janten kuring henteu tiasa nyarios sareng kapastian 100% naha carita Dr. Wolfgang Wodarg leres-leres. Kuring ngan ukur tiasa ngesahkeun wawasan kuring nyalira. Anjeun tiasa mendakan pandangan ieu di dieu dina wéb sareng buku kuring.

Nanging, éta instruksi pikeun ngémutan ogé metodeu 'pot pot madu' anu oposisi dikawasa. Anjeun bakal ngadangu ampir sadayana kabeneran, tapi éta bakal diracun ku sakedik palsu, supados tungtungna anak kedah dibuang ku cai mandi.

buku anjeun

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (6)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Harry beku wrote:

    Éta matak ningali yén politikus (upami anjeun ningali Belanda) sadayana dina halaman anu sami. Ti kénca ka katuhu, aranjeunna sadayana milu kana hype. Bédana ngan ukur aya dina pendekatan, dimana pesta di belah katuhu sareng kénca kéngingkeun total kuncup sareng pihak anu rada sedeng hoyong lokét sedeng. Tapi dina prinsipna aranjeunna sadayana aya dina plot sareng sadayana milu. sami berlaku ka média, teu aya anu cangcaya naha virus korona parah pisan sareng naha ukuran henteu sakedik deui (contona 1000x).

    Nanging, tangtosna masih aya jalma di NL (panginten langkung ti anu urang panginten) anu gaduh mamang anu serius atanapi henteu langkung serius ngeunaan naon anu lumangsung, sareng Jensen parantos digerakkeun pikeun anu. Jensen tiasa néwak anu ngaruep sareng jalma anu teu percantenna, anjeunna tiasa nedunan fungsi "honeypot" di Walanda pikeun jalma-jalma anu henteu percaya.

    Naha jalma ngalakukeun ieu? Jensen nyarioskeun seueur bebeneran dina podcast na, tapi tangtosna pancuran tiris muncul nalika anjeunna nunjukkeun naha dunya elit ngagulung koronavirus ieu: Anjeunna nyebatkeun sabab éta Trump kedah éléh, sareng kusabab "Katuhu" (janten anti globalisme) anu unggul sareng anu kedah dikalahkeun sakaligus sareng sadayana kalayan gulungana diktator pikeun ngalawan corona.

    Janten anjeunna nangkep anu ngarengkuh sareng jalma anu teu percantenna teras ngirim aranjeunna ka leuweung.

    • Martin Vrijland wrote:

      Jensen mangrupikeun garis anu terakhir sareng kedah nyekel pamiarsa jauh ti Vrijland. Anjeunna ngan ukur ngajual Trump sapertos pahlawan. Henteu, kuring parantos nyerat éta pikeun sababaraha taun: sadaya politikus ti kénca ka katuhu aya masker anu béda dina wajah anu sami. Jensen henteu kantos nyarios ka kuring. Henteu aya anu wani sareng ngarujuk kuring sareng buku kuring. Éta mangrupikeun ancaman anu pangbadagna pikeun aranjeunna.

      • Harry beku wrote:

        Hanjakalna, loba jalma nyepak dina "spider trapdoor" ieu dikontrol.

        • Harry beku wrote:

          Panginten komentator tiasa ngirimkeun komentar di dieu dina podcast youtube jensen kalayan tautan ka situs ieu. Panginten sadaya komentar kasebut bakal dipiceun sacara ati-ati, tapi upami henteu, sok mungkin aya anu bakal tungtungna di dieu.

  2. sirah lauk wrote:

    Martin beuki beuki leres

  3. WilujeungBabylon wrote:

    Ngomongkeun oposisi anu dikontrol, Jensen sanés salah sahiji

Leave a Reply

TUTUP
TUTUP

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup