Anja Schaap kapanggih tiwas di laut ku kapal Jerman? Nyaéta anu mungkin luyu jeung hukum alam?

Filed dina warta analisis by on June 19 2019 5 Komentar

Sumber: rtlnieuws.nl

Numutkeun kana sababaraha siaran pers (ANP nyaéta John de Mol, produser TV) Anja Schaap (33) kamari sore dina 13: 30 (deui 33 dina tengah) jam kapanggih di jero lautKawasna dina lamunan. Dina artikel kuring anu anyar mah adzab anu Anja Schaap leungit ieu sigana anu PsyOp (psikologis operasi).

Demi mudahna kami nganggap yén Anja Schaap leumpang ka jero sagara, saatos manehna kagungan pihak saderek dina pub (tapi Contona: - ujug-ujug éta ngan ukur aya ku anggota kulawarga) sareng anu tiasa katingali tina "sagala jinis kaméra kaamanan" (produksi Yohanes de Mol?) (nepi ka tepi ka peuting), mangka pertanyaan anu kahiji sadayana nyaéta hiji awak mabur di basisir atawa didorong deui ku urang kiwari? Kira-kira waktos éta (numutkeun website katwijk.info) Ebb di Katwijk aan Zee, jadi Anjeun tiasa nganggap yén maranéhna milih waktos anu saé (upami éta PsyOp) atanapi anu "Anja" kamungkinan parantos dihalangan (sareng nu kasusun loba di laut).

Pertanyaan kadua sabaraha sabaraha awakna kanggo tilelep sareng nalika ngambang deui deui. Naha aya patarosan ieu? Tah, Anja Schaap parantos leungit saprak Salasa 28 May 2019. Maksudna minggu 3 sareng dinten 2 tina leungit pikeun leungit. Laut Kalér teu bisa dianggap salaku aréa cai panas. Lantaran Anja Schaap henteu tiasa diselepkeun dina vidéo Opsporing Verzocht, manéhna bakal ngumpul rada gancang (mun henteu dipulangkeun ka pantai). Awak paéh ngan datang kana permukaan saatos sababaraha minggu saatos balieab sareng ngafingan gas dina prosés rotting (awak). di dieu atanapi Google pisan). Parantos henteu mudah dipadungdengkeun, prosésna kedah nyandak dina waktos minggu malahan dugi ka pareumeun. Naon nu dimaksud likelihood na awakna bakal parlu ngapung ka permukaan (anggap kana carita eta bener)? Éta bisa waé. Nu ku urang geus di aherat?

Naon kasempetan anu aya kapal Jerman (naon jenis kapal?) Bakal ningali dirina ngambang di laut? Abdi teu ahli ahli, tapi nunjukkeun sakumna perobahan nu ngarobah sareng ngarobahna, panahan aplikasi 'search babarengan' di Sherlock Holmes jeung kanyataan yén halaman Facebook hiji tina Anja Schaap (kaasup alamat imahna husus) ngiruan sabudeureun Sherlock Holmes , Dupi urang masih nyarios upami ieu lain PsyOp pikeun kapentingan nyebrak aplikasi Sherlock Holmes (aplikasi spionase data ageung)? Baca dina artikel ieu nu lengkep kieu.

éntri sumber link: ad.nl, Sakapeung teuneung, quora.com

tags: , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (5)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. kaméra 2 wrote:

    Kumaha jelas tiasa yén Penyelidik nyadiakeun program ngaropéa.

    Anja ngarékol jalan jeung anjeun teu ningali kalangkang nanaon.
    Anja leumpang asup Blauwen Bock na lampu henteu terang.

    Sareng naha pilem youtube tina Opsporing Verzocht parantos offline pikeun jam?

    Waktu éta Anja asup kana Grand Cafe teu pakait! kalawan jam kamasan urang gigireun warung anu salawasna dijalankeun dina waktosna.

    Kalangkang nu katingali di program Pangwanoh miharep meureun ku Maxima kitu, éta teu écés teras dimungkinkeun di program ogé anu ngaku

    100% palsu, kuring ogé henteu aya anu dipikaresep, waktuna pikeun barang sapertos ieu
    nampi judgment umum

    nml, Inpormasi palsu ngeunaan masalah-masalah kalebet anu leungit sareng nipu warga 17.000.000

  2. ludcor wrote:

    Upami urang ningali poto teras leres teu leres. Kaméra panjagaan 1) ka luar nr1 2) pas kana Anja di jero kaméra panjagaan nr 2 na 3) kaméra panjagaan nr 3 tujuanana pikeun jalma-jalma 2 di bar.
    Dina pamadegan mah nr 1 nyaéta realitas sareng 2 sareng 3 mangrupakeun rekaman dumasar kana naskah sareng henteu nganggur kanyataanana. sareng Bakerstreet numutkeun Facebook Anja teu aya (google "map Katwijk").
    Anggap teu 3 leres janten masalahna, upami aya "kumaha motip didinya pikeun nuduhkeun kaméra ka jalma-jalma 2 ieu?". Dina pendapat abdi, henteu alesan, sabab dina waktu harita henteu aya hal anu teu paéh kajaba ……
    Ku kituna nr 3 henteu kaci. Kombinasi nr 1 sareng nr 2 sanés teu realistis. Sagalana indit luyu jeung naskah anu disusun sateuacanna. Upami urang ngabandingkeun ieu sareng gambar, anu nganggo kaméra Belgian leungit di Australia (panungtungan ditingali dina hiji toko) pidah Anja anu écés saolah-olah Martin nyarios psyop.

    • Martin Vrijland wrote:

      Pas ... pamadegan gambar kaméra ditémbak saé pisan.
      Kantongna kudu dibébaskeun waktos sareng waktos deui kusabab Anja tangtosna ngaluarkeun kantong-Na nya waé (ku kituna éta teleponna henteu tinggaleun méteran) saluyu ngalegaan carita. Kituna kedah janten dina gambar ... waktos sareng sakali deui

      Saha anu nuju ka tengah di tengah peuting? Dimana pihak-kulawarga anu dumadakan angkat? Carita ayeuna ieu ujug-ujug geus diadaptasi ka ukur hiji anggota kulawarga 1 (sareng saha anu anjeunna ngagaduhan ka bar).
      .
      Carita endah tur kawas kalawan Siebe Viegers aya mayit .. tungtung psyop. Dina kana salajengna. Milarian sapanjang sanajan! Janten langkung senang ti Pokémon Go!

  3. Zonnetje wrote:

    Hiji kapal Jérman nyarios. Naon nami éta kapal? Jumlah parahu?
    Sigana aya jaba atanapi aktip anu tiasa dianggo pikeun manggihan jalur anu kapal. Saha anu anu bakal nyortir ieu? Geus awak na ngajemput tina kapal Jérman liwat kapal Walanda atanapi parantos angkatan Jérman aya di darat? Abdi percanten yén kapal ngilikan Walanda sadayana didaptarkeun. Dupi anjeunna nuju kamar mayit ayeuna? Saha anu terang ngeunaan éta?

    • kaméra 2 wrote:

      Sakumaha gélo kami rek nyieun eta

      Tingali sajarah, anu sanés jauh ti basisir dipibanda?

      https://www.myshiptracking.com/nl/

      Henteu aya kapal anu masih cicing dina mangsa éta. Ampir kabéh aranjeunna ngalakukeun sabudeureun tempat ngumpulna 9, jadi?

      sarta ogé catetan éta,

      Sadaya hal éta dina kantong nya, aranjeunna malah nyebut, "sadaya" harta barang nya
      Dina minggu kadua éta parantos ditiup sareng hujan nyedekna, angin kudu ngumbah awak ka darat.

      Kami parantos ningal kumaha gancang anu angkat sareng peti anu dikumbah tina kayu wadahna taun ka tukang.
      Kumaha aranjeunna geura-giru terang yén éta Anja, awak kedah na aya dina kaayaan jauh tina disolusi sanggeus tilu minggu, mangka perang, euweuh urusan kumaha makaber disada

      Naha henteu aya milarian anu pangénggalna pikeun jalur anu mungkin dijadikeun panjaga basisir?
      naha henteu urang ngagaduhan penjaga basisir angkat ka kapal Jerman?
      naha kaptén insanely attent of parahu teu disebutkeun?

      1000 néangan jalma sareng kaptén kakara tiasa mendakan awak di laut?

      Luhureun pulo Wadden, ha-ha mustahil pikeun ditiup supados seueur kana laut salami pantai basisir!
      yes in fabeltjeskrant sadayana tiasa, tingali peta pasang ayeuna basisir Holland, ayeuna jalan unggal genep jam
      Awak kedah janten parantos angkat ka laut langkung tebih batan jarak Texel / Den-Helder, sabab lamun heunteu kedah diumbah ku darat di sisi basisir.
      Sagala anu mungkin, tapi aneh

      Katwijkers ogé kenal hadé
      Naha henteu wadah basisir atanapi heli, naha henteu mangrupa film, lauk hanjelu henteu ngaraos bad séhat dina hal ieu

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup