Anja Schaap kapanggih paéh di laut salasahiji Kapuloan Wadden, tapi ku naon ngilikan (myshiptracking.com)?

Filed dina warta analisis by on June 20 2019 21 Komentar

sumber: windkracht.nl

Newsta mahi soal kamari, sabab Anja Schaap bakal kapendak di laut. Henteu ngan hiji laut, tapi Laut Kalér: saluhureun Kapuloan Wadden (salaku laporan média). Najan kitu, lamun urang tingali sajarah pengiriman barang dina dinten sareng waktos kanggo milarian-waktos nya (18 June 13: 30 hour), maka aya sabenerna kapal anu aya di ditu. Tempat anu langkung seueur ngorupkeun kapal anu ti panjaga basisir nuju angkutan ka kapal Jerman (anu Anja tos kapendak). Sigana yén ieu beuki janten écés yén kami nungkulan PsyOp (operasi psikologis).

Saban kapal kedah gaduh tracker sapertos GPS dina naék (hiji Sistem AIS), supados satpam tiasa ningali naon kagiatan lumangsung dina laut. Anjeun tiasa ngabandingkeun ieu sareng tracking pesawat di udara. Kami katingal dina website myshiptracking.com saterusna dina 18 June 13: jam 30 aya seueur kapal ditingali diantara Kapuloan Wadden sareng Friesland. Sababaraha kapal anu katingali di luhur Kapuloan Wadden (tempatna kapendak bakal kapanggih) sadayana balayar sabudeureun jalan ngumpulna 9 (atanapi langkung) atanapi balayar tebih sareng gancang ngaliwatan ngalipet Jerman. Upami anjeun ningali ari anu ngambang di laut sigana kamungkinan yén anjeun moal kénéh. Sajaba ti éta, euweuh kapal basisir satuan atanapi brigade rescue aktip. Leuwih ti éta, anjeun tiasa nyaroskeun diri kumaha anjeun tiasa ngéréskeun tina Katwijk ka Laut Wadden (upami anu téori téori) sareng naha mungkin deui kanggo menerkeun awak ngambang (nu ngambang salaku hasil tina prosés dékomposisi sareng gas gas dina awak awak). ningali laut.

Lees dina artikel ieu katerangan rinci ngeunaan kumaha sareng kunaon ieu sigana mangrupikeun PsyOp pikeun ngawanohkeun aplikasi spionase Sherlock Holmes. Bener maca!

éntri sumber link: myshiptracking.com, telecomabc.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (21)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Jigana éta cukup alus pikeun ningali batur maké pakéan poék ngambang di laut. Satuluyna anjeun kedah ampir gaduh panon heulang.

  2. ZalmInBlik wrote:

    Sahiji tiasa jadi warga nagara anu hadé pikeun dibaca (dibaca inoffizieller mitarbeiter) anjeunna kedah nyayogikeun Burger Net sareng aplikasi Sherlock sareng beroperasi salaku panerapan tina aparat Nagara.

  3. Zonnetje wrote:

    Naha ieu parantos dipikawanoh kunaon kapal Jerman anu disebut, nomer?
    Upami anjeun kutun kapal Madurodam, éta saéna janten The Flying Dutchman, leres?
    Geus béja anu nembongan di TV Jérman ayeuna upami éta kapal Jerman? Sugan De Mol tiasa ngiringan kolega Jerman na sareng ieu, koordinat dina warta atanapi damel. Kuring ogé masihan hiji tip gratis.

    • Riffian wrote:

      ogé anjeun bakal pikir yén sapertos kaptén Jérman bakal diolah sakumaha pahlawan tur jadi diarak di duanana media ... saé kanggo hubungan, taya anu kasempetan lasut.

      Koordinat? Aranjeunna nganggur anu penting tina kasangka biasa, kami ayeuna bade gaduh ukur muka muka bulao ka Sun anu nguciwakeun kuring saeutik 😀

  4. nganalisa wrote:

    Ku kituna, Domba 33 henteu deui di lapangan jukut sareng anu pernah teu eksis.

  5. Martin Vrijland wrote:

    Skenario anu sanés (tingali video di handap ti 3: 25 min)?

    1. "Anja" ieu kasusun loba di Laut Kalér
    2. Juragan Jérman jigana sareng killer nya
    3. Anja bunuh diri ku ngalelepkeun sorangan

    Sareng seueur langkung spinsels masih tiasa panginten.

    Observasi Katwijkers anu ngan hal anu nyeuseuh kedah tangtu kudu nungkulan. Eta jelema terang laut maranéhanana. Mangkana siaran radio ieu kasangka:

    • kaméra 2 wrote:

      Anu siaran radio ogé sigana nyarupaan jalma anu bingung.
      Manehna sauntered sapeuting sareng di snack bar panto lashing jeung kantongna dina caina
      maledog.
      Sareng aranjeunna salawasna nyarios hal éta, leumpang anu hadé pikeun kaséhatan dirina saé éta bakal langkung saé. Indit hadé ku dirina.
      Geus manehna sugan swam tebih kana laut?
      Sadaya skenario dijaga kabuka.

      Tapi nyatana poto Anja sadaya sigana aneh.
      Sareng kanyataan nyaéta yén tatangga nya parantos dibayangkeun dina pidéo TV Kulon

  6. ZalmInBlik wrote:

    Cat (Kacamatan) -Schaap-De Hond-Pauw, kasangka anu biasa ngan teu tiasa kéngingkeun mundingan goyim kebon sabudeureun kebon ...

    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4753116/anja-schaap-lichaam-schiermonnikoog

  7. Zonnetje wrote:

    Madurodam atanapi mimitina Artis salaku ngaran anu dingaranan sato anu ageung di dieu.

  8. guppy wrote:

    Teu normal kabeh sasatoan éta dina tanah mitos. Gerrit Zalm, Paul de Leeuw.

  9. Kiki wrote:

    Numutkeun béja, anu kaptén 3 cicing babarengan sareng anjeunna
    Jam 3 nyaéta 666 tapi ogé 3 * 60 = 18 1 + 8 = 9 nummorologi 9 tamat

    Motif tanda tanya gedé ❔
    Patarosan anu gnaw
    Upami manehna masih cicing manehna bisa neruskeun handapeun identitas anyar ...
    Sherlock aplikasi sareng sambungan sareng hal ieu?

  10. Danny wrote:

    Anjeun pernah terang kumaha mol nangkeupan domba ...

  11. Flashstra wrote:

    Aya kapal anu ngambang loba jam ti basisir Vlieland sareng kapal kapal Jérman Vertrouwen. https://www.marinetraffic.com/nl/ais/details/ships/211319670
    Aya tilu kapal anu parantos percanten tapi éta jalurna ngan pasangna anu diangkarna sareng radar.
    Persis sakitar 13: 30 daun kapal sanggeus ngambang di sakumna isuk-isuk, tukang jam 4 tukang anu ngeusian 0.1 sareng 0.2.
    Justta ngan teu nyocogkeun yén awakna kapanggih tina 13: 30 lajeng dibikeun ka otoritas tilu jam engké.
    Nyaan moal bisa manggihan kapal lian ti Amanah anu cicing kénéh pikeun Laut Wadden dina sapoe.

  12. Martin Vrijland wrote:

    Patologi palsi Anass Aouragh ogé tiasa nyarios deui ... sareng kitu trend: enya, anu tangtu kamungkinan:

    https://www.ad.nl/binnenland/zorgen-na-vondst-anja-schaap-doodsoorzaak-mogelijk-nooit-duidelijk~adf3fa6f/

  13. Zonnetje wrote:

    Ah, aya seueur ngomong sareng nyerat ngeunaan éta.
    Najan kitu, urang hirup dina diktator sepi, halus, nyolong
    numana budak lalaki tina naskah ngajalankeun Pertanian Panganan Kadang Sambang sareng budak nganggap dina henteu kunanaon.
    Budak ngajaga Masters maranéhanana.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup