Anja Domba leungitna geus kabuktian PSYOP a? Tempo naha (video)

Filed dina warta analisis by on June 3 2019 15 Komentar

Sumber: hartvannederland.nl

Anja ieu kasus Schaap geus kabuktian a PSYOP (operasi psikologi)? di artikel abdi saméméhna Kuring geus nuduhkeun yén hal Anja Schaap jigana mah ogé dilebetkeun ku bubuka aplikasi milarian 'Sherlock'. Muhun, naon anu urang tingali nalika kami ningali halaman Facebook tina Anja Schaap? Teras we ningal yén Aisyah gaduh alamatna di handapeun alamat nya: 221B Baker Street. Anggap ieu henteu lulucon pait, link sareng aplikasi Sherlock bakal langsung dibaca di dieu.

Anu sabenerna cicing di 221B Baker Street di London? Katuhu, Sherlock Holmes. Kituna ta rada masuk akal yén profil Anja Schaap, diantarana jejaring sosial na (atawa bagéan anu terakhir), geus ngahiji babarengan ku jalan deepfakes. Jaringan Inoffizieller Mitarbeiter ogé parantos dipaké pikeun masihan kapercayaan ka jaringan Facebook. Dina naon waé, écés yén urang ngan saukur sacara kabuka ningalikeun link kalayan aplikasi Sherlock. Tingali tingali sareng baca satuluyna artikel ieu deui alus ngartos kumaha deepfakes dilakukeun tur dipaké.

Umur 33 warsih, ogé mangrupakeun indikasi yén urang nyambung sareng Freemason PsyOp. Jumlah 33 nangtung gelar anu pangluhurna di masarakat rahasia ieu.

Jumlah réspon kana waktos anu di Facebook Anja sigana badan sareng salian ti éta, résponna sigana utamana ti propil deepfake. Sakabéh profil tina Anja téa nyalira janten karpétnya. Sajaba ti éta, Kala nya ngarujuk kana Alice dina Wonderland, anu nengetan ka maz tina liang kelenci (lolos). Alsota ogé ngahalangan yén manehna ngan nembongan aktip pikeun 2 pikeun taun, sareng langkung keuna bakal dipikaresep ku séri TV ngeunaan Sherlock Holmes (pikir tina aplikasi Sherlock).

Urang ogé ningali hiji rujukan ka John de Mol, anu kuring dituduhkeun dina sababaraha artikel anu saé ieu ogé tiasa janten jalma gedé balik Productions Deepfake ("Saha De Mol?"). Dupi ieu sadayana di handapeun nyepeng ".Lamun urang nampilkeunna sacara kabuka sareng urang seueur deui, maka urang terang pasti terang yen bener-bener tiasa nyaroskeun ka jalma sadayana"?

tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (15)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Téks di handap ieu mangrupikeun tina artikel ieu (baca sadayana ku jalan ngaklik link):

    Kuring henteu weruh naha film The Truman Tembongkeun kungsi katempo na sabenerna mah oge nyarankeun pikeun ngaleutikan pilem, runtuyan jeung nonton TV, sabab nu mawa anjeun lantaran kaayaan hipnotis. pilem anu kitu, ngan ngeunaan bangun up ti hipnotis, tapi ukur na ukur keur protagonis Truman (dicoo ku Jim Carrey). The Truman Tembongkeun kanyataanana urang nyaeta hal sakabeh inklusif sarta gawéna beuki pisan jalma, sarta aya loba leuwih jalma anu keur dicekel kanyataanana palsu ieu. Éta realitas mana ieu ngagabung ku persentase leutik tina populasi sarta loba anu bagian tina Truman Tembongkeun -Direction dirina boga pamanggih. Ieu alatan pagawéan jam diwangun ku sababaraha radars sareng komponenana. Kusabab jalma ngan kabayang di sakabéh wangun aranjeunna ningali dirina teu kabawa bagian tina trickery parusahaan timepiece na tipuan. Lapisan luhur nu ogé sadar, nyaeta inti teuas sarta kami moal bisa meunang bray dina ngabogaan hati nurani; disebutkeun maranéhna moal bakal jadi nyetir prosés ieu.

    Meureun anjeun anyar di dieu, jeung pamiarsa bakal manggihan eta kabeh ngan gede bohong. Anjeun moal pikir anjeun dina nurun Truman Tembongkeun. Yén meureun manggihan 'negativism' na hayang cicing jauh ti jalma négatip. Anjeun oge bakal manggihan hiji acara kawas pamadegan Marco Borsato jeung sasama artis na meureun ngan ngajentul hiburan profésional sarta kabagjaan murni (gumantung rasa anjeun, tangtu). Sugan anjeun malah reueus tina Productions hébat Walanda weruh nempatkeun ka handap. Anjeun meureun terang yen bangsa Romawi méré roti urang jeung kaulinan, tapi ngarasa rupa; Anjeun ngan ngarasakeun. "Simkuring awfully alus kabeh bareng!?" Anjeun neangan ide nu aya panjara hiji bakal janten sabudeureun urang, meureun gede bohong. Sabenerna mah hal ieu meureun leres keur kalolobaan urang. Maksudna efek nu ningali dina video di handap ieu. Tingali eta keur senang sakali. Memang eta masih pilem lucu, sabab jalma sahandapeun hipnotis pikir maranéhna anu dahar anu pelem juicy amis. Ngarah sacara harfiah secukupnya asam lemon anu aranjeunna teu ngegel.

    https://www.youtube.com/watch?v=ZskJp1M75jA

    Oh anjeun teu yakin anjeun diteundeun handapeun hipnotis? Truman kahiji waktos teu sadar anjeunna dilaksanakeun dina kanyataanana palsu, nepika hal anu luar biasa mimiti niténan. Ayeuna anjeun bisa ngomong, "Kuring hoyong eta hal anu luar biasa teu ningali jeung kuring manggihan eta rupa sakumaha kuring hirup ayeuna." Sajaba ti éta, penjaga tina Truman Tembongkeun (tukang tina sakabéh karya radar nu ngajaga eta dina posisi) nyaeta (pisan palinter) ensured yen jalma anu mikir kritis stigmatized téh keur 'konspirasi theorists', 'katuhu', 'nasionalis' 'anti globalisasi ',' aksi anti iklim ',' jalma anu yakin bumi téh datar, "jeung sajabana, jadi teu hoyong ngadangu anjeun grup éta. Baca deui artikel ieu Pikeun katerangan lengkep ngeunaan kumaha carana maranehna ieu.

    Jadi lamun bisa nangtung dina éta tahap hypnotist Rasti Rostelli sarta bakal nangtung nepi na ngagorowok yén anjeun bisa dahar a lemon haseum jeung enamel huntu anjeun kapangaruhan; lamun kuring éta nunjuk kaluar kulit konéng jeung siki sakumaha buktina yén éta téh lemon a, anjeun bakal ngingetkeun kuring kana dileungitkeun tur Cicing up. Anjeun terang pasti nu tuang a pelem juicy panas. Anjeun teu hoyong ngadangu kuring jeung anjeun diantara grup dina hipnotis sareng anjeun, anu moal ngadangu kuring ogé. Taya sahijieun hayang ngadangu nu maranéhna sabenerna anu dahar lemon a. Duaan nu ketawa di kuring na taunting kuring jauh.

    Sanajan kitu, bukti anu masih rada atra, tapi rék teu bisa ningali deui, sabab geus brains informasi ku-pas. nipis kasebut jadi haseum:

    1. Pamaréntah nerapkeun warta palsu, produksi televisi, ngaliwatan deepfakes jeung téhnik software pikeun operasi psikologi kandaraan (PSYOP urang), jadi Anjeun nangkeup panerapan nu bisa nyokot warga wae tanpa intervensi ti hiji psikiater atawa hakim sahiji jalan (tingali artikel ieu en kieu thereon). Handap jeung dissidents!
    2. Hal ieu diwangun dina jaringan 5G nu nyandak pamaréntah sangkan urang bagian tina sistem kontrol digital, nu DNA bisa dirobah online, otak manusa bakal ngagantung online (maca jeung nulis fungsionalitas). Hal ieu méré aranjeunna kontrol total leuwih populasi. panerapan dina keur disiapkeun ku operasi psikologi warta palsu ka rarata jalan pikeun ditampa ti basis data DNA, Aksés ka awak manusa (orgaandonatiewet). Sambungan otak geus dijual ka massa via dina hiji leungeun anceman kecerdasan jieunan (AI) baris nyusul kami sarta bakal pasang aksi ancaman, sangkan bisa nyambung hadé jeung (Elon kasturi) jeung di sisi séjén generasi anyar kasempetan pikeun neuleuman leuwih gancang, contona ngaliwatan industri kaulinan sareng porno.
    3. Pamaréntah anu bisa dipake dina proyék globalisasi maké opposites atanapi dualisme. Anjeun kudu mikir ti AS ngalawan Rusia / Cina, tapi oge dina dualisme pulitik. Ieu pintonan ditinggalkeun versus katuhu atawa urutan ngadegkeun heubeul na "gerakan pulitik inovatif". di artikel ieu I dipedar kumaha, contona, digawé di pulitik nasional ngaliwatan oposisi dikawasa.
    4. Pamaréntah di sakuliah dunya nyorong transgender (LHBTI) propaganda, sabab ngudag dunya transgender transhuman. Hiji populasi nu ngaganti biologis baku heterosexual ku standar nétral génder-(dimimitian dina rupa wangun adun dubbed kalawan LHBTI); jalma ieu moal deui alami bisa procreate sahingga kontrol anu ogé lokasina di nagara. Versi nétral génder-oge sejen agama di alam (Luciferian, katumbiri). The Luciferian Tatanan Dunia Baru dina pembuatan anu boga tujuan pikeun 1 agama dunya, 1 kelamin (génder nétral jeung transhuman) jeung pamaréntah dunya 1.

    Daptar di luhur téh ngan hiji kasimpulan ringkes tina sitrat Anjeun eats. Aya leuwih jalan, tapi ieu téh mangrupa gambaran leutik.

    Kuring nanya ka kaluar hipnotis anjeun jeung jalma dina tahap Rasti Rostelli sareng anjeun awaken. The Marco Borsato ngeunaan dunya ieu aya tetep anjeun hypnotized ku selingan indah tur nempokeun. Cicingeun tur tanpa anu sipatna sadar, maranéhna nyumbang kana agenda badag.

    • kaméra 2 wrote:

      @MartinVrijland

      Naha kuring nempo jenis ceurik bantosan di Facebook anjeun?

      Leungitna Siebe Viegers ogé kabuktian jelas yén sanajan jalma anu hirup di lingkungan anu pernah pernah sareng pernah nempo Siebe dua méter, anu mustahil, karugian anu nanggungna 100% kanggo angin jam.

      Ieu tiasa ogé lian ti rugi, sabenerna ampir pasti

      Jalma anu ilubiung dina média mainstream sareng jalma anu damel di deukeut jalma-jalma anu asup kana danget éta ogé tiasa dianjurkeun, meureun disebut gering, jalma-jalma anu ngajentrekeun sareng anu-saha anu tiasa nongton jalma-jalma pikeun samentara aliran duit tunai atanapi manfaat sejen, abdi nyangka yén ceurik anjeun kanggo pitulung diyakinkeun, Mr. Vrijland

      Sing saha jalma-jalma gering anu ngiringan tindakan sapertos peupeus anu henteu maréntahkeun sareng henteu ngarti cara jalma jalma anu tiasa katingali ku lingkunganana sarta anggota kulawarga. (leuwih goreng ti bullying kalakuan)

      http://seriepesten.nl/is-jouw-buurman-sociopaat/

  2. kaméra 2 wrote:

    Fleur ngan hiji anu parcoskeun koméntar comment? : maca

    Carita hanjelu

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/3671752/tas-van-vermiste-anja-33-gevonden-in-vijver-katwijk

  3. Danny wrote:

    Kumaha anjeun angkat ka halaman facebook domba anja ieu?
    Abdi henteu tiasa mendakan anjeunna, abdi parantos ngetik tautan.
    Upami éta sadaya leres éta ridiculously enya.

  4. Zonnetje wrote:

    Manggihan psyop pikaseurieun ???

  5. Danny wrote:

    Ngalawan abdi?
    Kuring hartosna yén éta rada khusus yén sigana anu ngahaja ngadamel tumbu sareng Sherlock Holmes dina profil facebook, saolah-olah maranéhanana ngalakonan éta.

    Anu tangtu teu sabenerna seuri, rada ceurik.
    Tapi kuring ngira yén éta jelas.

    • Zonnetje wrote:

      Muhun, mimitina kuring kagungan katerangan yén anjeun mundur tegalan.
      Psyops di isu ieu saleresna diropéa lampah Gladio. Aranjeunna langkung halus, jelas, subliminal.
      Muhun, dina ieu naskah tina naskah sunda anu ngalakonan éta. Aranjeunna terus-terusan keur ngadalikeun sagala halana nurutkeun kahayangna.

  6. ludcor wrote:

    Henteu aya Bakerstreet di kota Katwijk (tempat dominan sareng lahir Anja). Jelas psyop a.

  7. guppy wrote:

    Geus malah henteu disebutkeun nami Domba acan. Paling domba ngawenangkeun diri jadi steered na sieun ku sheepdogs (media) supados sigana yén pamingpin nagara kami hartosna anu paling hadé pikeun urang.

    https://www.dvhn.nl/incoming/ourl0-Koning.jpg/ALTERNATES/WIDE_768/Koning.jpg

  8. kaméra 2 wrote:

    @ MartinVrijland

    Nyangka yén anjeun leres pisan, TV West badé nganggo raray Morphing, kombinasi jero panyambungna sareng greenscreen,

    Bukti pikeun ngajentrekeun hirup Anja Schaap ayeuna nepi ka dilakukeun sacara éksklusif saurang lalaki anu bakal cicing di handapeun susun Anja na Wega 15. di Katwijk, ditémbongkeun dina pilem Kala TV West, ningali pilem TV West dina link
    Tapi, sakali urang ngazum raray manusa, urang geus ningali sababaraha simpangan aneh.

    Kusabab panerapan AVG, mungkin moal nempatkeun poto dina situs ieu dimana éta tiasa ditingalikeun anu panyimpangan. Sanaos aranjeunna usikana kasalahan anu paling serius, tapi tétéla anjeun kedah ngazirkeun dina raray, taya sahijieun butuh waktu anu Tapi dibayangkeun upami anjeun ngalakukeun

    Di handap sapuluh aya papanggihan: menit 01 mnt -25 detik 00 ka 01 mnt-51 detik. 18 aya leuwih tapi ieu pangpentingna.
    1- Ceuli manusa macet kana raray aneh pisan
    2- Bentuk Ceuli tiasa nyaritakeun telepon sareng tapi ogé bisa disebut un-alami
    3- Warna rambut ramo, poék ti coklat poék nepi ka kulawu sareng goatee Beureum? (Dupi éta mungkin, tapi tetep?)

    4- Menit 01-28.2 The Blur pisan dina garis rahang? Lantaran kitu lalaki éta tibalik ka kénca, leres pisan sana, tapi kabur (gambar anu kabur) ogé aya sawaktos kapala tetep masih.
    5- The Blur badag didinya di sabudeureun jawline sareng tikoro tapi jaket checkered hideung nembongkeun a
    gambar agul-seukeut, anjeun tiasa katingalkeun lawon saé pisan.
    6- Pindah ti kadua 1-37.07 kana 1-37.19, Bubuka muara Sigana mah hiji robot
    handap rahang ngalir tapi sesa rari tetep kaku, anu kacida teu alami.
    7- Di menit 1-45.17 panon muka sapinuhna, ku kituna pisan cahaya bakal datang kana kongkolak panon, tapi katingalina saé sareng poék deui, leres deui
    8-01-46.19t / m 01-47.12 Di dieu éta pikaseurieun, kantong anu sadayana ningalikeun panyipat di sisi katuhu na sanés pisan kénging panon panon-Na, anu katingalanana saimbang-gedéna teuing, anu wrinkles yén
    jadi pohara exaggerated, alis anu henteu tiasa katingalkeun pikeun kadua. Aya saeutik jeung baluk kana pipi tapi otot teu didinya, bulu mata teu tiasa katingali ku sajabana ... jsb ...
    9- Titik coklat anu ngaganggu saluhur juru sungut, hayu aranjeunna angkat unggal ayeuna
    mindahkeun ku mintonkeun seukeutna gambar sareng jero tina sungut-Na, sigana pisan henteu-alam.
    10- Menit 01-38.07 nepi ka sareng kaasup 01-42.22 Simpen hiji panon dina tiung jaket checkered kana hormat ka beuheung na terus-terusan, bobot sewn (tiung) ngalir catetan sehat sapanjang sareng deui sadayana tetep seukeut samentawis kaméra tetep dipindahkeun, teu kamari, rada ngaréang ku kaméra.
    11- Ngan ukur keur panempo anu saé sanésna: anjeun henteu ningali tembok kenca sareng latar tukang anu aya gerak dina hubungan payil, kedah kusabab kaméra éta terus-terusan.

    https://www.omroepwest.nl/media/29490/Zoektocht-naar-verdwenen-Anja-Schaap-uit-Katwijk-duurt-voort

    tur tingal pilihan séjén

    https://www.youtube.com/watch?v=G06dEcZ-QTg

    • kaméra 2 wrote:

      The panerapan AVG tangtu henteu bener-bener dijadikeun pikeun wargana, anu tiasa jelas ayeuna.

      Tangtosna teuing gélo pikeun nyebutkeun yén Média (= daya spinning) tiasa / tiasa ngapung ka jalma ku jalma nu diseba, tapi di jalma moal tiasa nganggo métode pikeun sasama urang, anu urang tiasa ngabuktikeun yén. Total ngalanggulan kecap haratis sareng teras tetep nyarios sareng percanten yén urang hirup di nagara démokrasi gratis. Kalayan metodologina aranjeunna masihan bukti langsung yen kami hirup dina tirani, tapi urang henteu tiasa ngabuktikeun yén kusabab éta dihukum deui

      • Riffian wrote:

        Abdi satuju! Tingali kumaha larangan kenca 'pagawe sosial' baris geura-giru numbu kana hukum rahasia. Nagara ieu make padalian, alesan Machiavellian. Anjeun ngan saukur ngajalankeun sakabéh 180 °

        "Ngabantu sabotase ku jalan syuting sareng ngabagikeun dina média sosial: hukuman teuas!
        na syuting anjeun ngalanggar privasi korban. "Publikasi bahan sapertos dina média sosial kedah dihukum parah. Kusabab éta leres kumaha bentang perbijakan privasi, ulah nyebut naon sapertos vidéo éta pikeun kulawarga sareng réncang
        https://www.telegraaf.nl/watuzegt/3383580/uitslag-stelling-mensen-stop-met-filmen

        Wout sapertos kitu tétéla tiasa jalan sorangan sareng ngabantu batur ka akhirat tanpa aya bukti anu aya AV. Hamba cq. Psychopath perlu ditangtayungan sepanjang waktos, sumanget pikeun damelan anu henteu janten damel sareng omzet rada luhur. Méméh UAV / robot dikawasa AI aktip, mangsa ieu kedah dianggo pikeun sacara hukum nutup sadayana, tangtosna dina kaayaan, 😀

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup