Anja Schaap ti Katwijk Jumaah salajengna "dikubur" dina bunderan katutup

Filed dina warta analisis by on June 24 2019 7 Komentar

sumber: twing.com

Abdi nyungkeun hapunten, tapi anjeun kedah leres gugat pamaréntahan Belanda pikeun ngeureunkeun masalah pikeun ngabedakeun, naha urang teu keur diputer sareng operasi psikologis (PsyOps) sapertos Anja Schaap atanapi Anne Faber. Sanajan kitu, éta geuwat sigana kawas latihan anu rada henteu aya hartina, sabab asumsina yén nagara, dina gawé bareng média sareng yudikatif, ngeusian PsyOp sareng nyiptakeun bukti palsu, maka bukti anu kedah disalurkeun pikeun ngabatalkeun PsyOp ogé tiasa disiptakeun. Sareng upami yudikatif anu geus curang, teras gugatan anu bakal nuju ka sia.

Bayangkeun nanyakeun uji DNA pikeun ngabuktikeun kasapukan kulawarga disangka. Mangka profil DNA ngan saukur bisa dibangkitkeun ku komputer sareng propil DNA nu dipikahoyongna tiasa waé dijieunna. Harti hartina. Acan anjeun heran naha, upamana, kulawarga Anja Schaap sabenerna aya nalika anjeun asup iklan tunggara ieu ngan ukur ningali ngaran hareup.

Buka dada sareng gaduh agénsi anu mandiri dina tempatna nyokot uji DNA lajeng ngalakukeun persis sarua jeung disangka kulawarga? Abdi hoyong henteu leres langkung leres leres atanapi henteu leresan téori abdi operasi psikologis. Barina ogé, anjeun cukup bogeyman upami anjeun masangkeun tulisan teks ieu di Facebook:

Wanoja umurna 33 Leungit deui minggu na media mupus aplikasi panéangan Sherlock Holmes bari manehna kajadian boga halaman Facebook pinuh ku sakumpulan Sherlock Holmes (kaasup alamat imah). Manehna bakal aya sareng ka warnet sareng kulawarga (tapi ujug-ujug ngan aya lalaki 1 dina layar). Sahingga manehna sakuduna anjeunna roams sadayana wengi sareng dikabarkan kapanggih minggu 3 engké di laut ku juragan Jerman. Ngan sajarah pengiriman barang anu telat teu aya kapal Jerman nempo yén dina (di luhur) Schiermonnikoog 3 cicing pikeun jam. Na kumaha kredibel éta yén awakna ngambang di ditu? Surat sapertos kitu bakal kedah dibagikeun 17 juta kali sareng warta psyop produser palsu kedah dipiceun ti studio maranéhanana. Najan kitu, salami Martin Vrijland sareng sanés Telegraaf atanapi Nomer nembongkeun ieu, dulur cukup kuat. Perkara teu sabaraha atra éta ... média tetep jujur ​​sareng Martin Vrijland asalna kalayan konspirasi. Atawa memang éta cara sanésna? Sakumaha jelas éta kedah janten katingali? Sareng saha anu sadayana nyerang sapertos ieu, tentara ngakuna muncul ku koméntar sapertos "sumping ka pamakaman éta", "Kuring terang nya", "ninggalkeun kulawarga nyalira" sareng saterusna.

Kituna kuring hayang anu kuring kungsi kasempetan nyortir éta dina tempat. Terus sarerea leupas tina anu kutu kénging dina bulu (Martin Vrijland) atanapi sadayana sadayana mendakan yén nagara sareng média anu nerapkeun kasar karangan sareng tipu tipu daya. Kiwari dimungkinkeun sigana langkung kersa teu niat.

"Tapi, Allah Freeland! Anjeun masih keneh ningali poto nyata tina Anja sareng adinana Jacolien!Entong, kuring ningali poto. Kiwari anjeun moal deui bisa mastikeun kalawan pasti yén potona tina jalma anu sanés. Ieu ogé lumaku pikeun film, film ti baheula, poto anu baheula, rekaman tina kaméra kaamanan sareng sajabana jeung sajabana. Kunaon? Kusabab produser TV parantos ngokolakeun sumber-sumber dina waktos kanggo ngalih-engapan anu digambar. "Sumuhun, tapi moal aya jelema anu terang nya!"Anjeun teu nyaho éta. Anjeun nyarios dina média sosial atanapi anu aya dina pasualan teratur anu ngaku apal kana tokoh utama. Maranéhanana propil média sosial ogé tiasa pisan gampang dijieun ku pausahaan anu ngahususkeun kana arus propil deepfake sareng jalma-jalma-jalma anu nyata anu tiasa Inoffizieller Mitarbeiter Henteu aya anu sigana deui. Baca artikel ieu pikeun manggihan persis kumaha basajan anu hade.

Hiji-hijina hal anu tiasa diobrésikeun nyaéta yén pas média nengetan seueur perhatian hal, saatos réspon émosional anu dipimilik ku jalma-jalma, biasana panerapan anyar anu badé ditarima teu aya éta acara utama. Dina kasus Anja Schaap sigana niatna yén urang nungkulan PsyOp yén jalma-jalma kudu dirobah ka hunters Pokémon Go, tapi lajeng sasama urang. Urang kedah ngundeur aplikasi Sherlock Holmes sacara masse supados panghianatan sasama lalaki anjeun janten kaulinan siga Pokémon sarta anjeun nganggap yén anjeun ngaladénan anu hadé (kusabab Anja Schaap, Anne Faber, sareng hal-barang anu sanés anu sejenna). Dina mangsa nu bakal datang, nagara tiasa sacara gampang ngangkat saha anu kabur pikeun rezim kaayaan pulisi, sareng sakaligus ogé sacara ngadangukeun ngadangukeun (sareng lalajo) sakabeh telepon éta anu dipasang aplikasi éta.

Naon sejenna anu kuring heran? Jadi NFI atawa kawentar Anass Aouragh (PsyOp?) Patologi Frank van de Goot parantos parantos tiasa ngalakukeun pamarikasan mayit keur neangan sebab matina? Anu cukang lantaranana pati parantos ditangtukeun? Muhun, éta ogé parantos ngabareuman nalika Frank van de Goot di AD nyebatkeun yén awakna geus aya di kaayaan teuing disintegasi sareng siganaan kapangaruhan ku sadaya jinis mahluk laut di laut. Tapi kumaha anu jalan sareng pamakaman katutup Jumaah hareup? Sareng naon bisa ditinggalkeun ku adina Anja (ku Jacolien) upami manéhna sanggup ngabubarkeun? Bakal dummy kawas Madame Tussaud anu ditunda di ariuk, sabab heunteu ngara pisan bau gareja? Hampura keur skepticism abdi, tapi kuring ngan teu percanten carita ieu dugi buktina teuas asalna nepi. Tapi urang sigana tiasa ngocok, kusabab saha anu masih tiasa pariksa "bukti" kanggo kaleresan?

Dina beungeut anjeun:

éntri sumber link: omroepwest.nl, ad.nl

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (7)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Catetan: kamungkinan anu Anja Schaap teu aya kénéh.
    Mangka ieu masih keneh tiasa nyerah (dina konteks PsyOp).
    Carita ogé bisa jadi leres, tapi titik abdi nya éta deui gaduh sakabeh ciri tina PsyOp mungkin.

  2. Riffian wrote:

    Sareng hormat Martin, anjeun leres salah deui ... pusat pulisi nyebutkeun yén éta Case Closed.

    "Numutkeun ka pulisi, mungkin waé yén badan tumis ka cai di Katwijk, sareng ku sabab, saluhureun pulo wétaneun wétan Walanda."

    "Awakna kapal Jérman patepung awak Anja sacara teu mungkin."
    https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4756431/anja-schaap-mogelijk-omgekomen-door-misdrijf

  3. Zonnetje wrote:

    Martin, anjeun mikaresep anjeun nyalira. Sareng anjeun gaduh unggal hak pikeun mamangkeun ngeunaan 'fakta' anu diayakeun ku pamaréntah. Hak ragu, janten skeptis, milik sareng anu pas sareng masarakat gratis normal. Hanjakal, kiwari dimungkinkeun sanes hal anu bakal diarahkeun.
    Muhun, santri ti naskah henteu resep hak asa. Nu teu nyocogkeun ka Hen. Budak ieu hoyong sareng meryogikeun monopoli dina 'fakta' sareng monopoli dina tafsir 'fakta'.

  4. ZalmInBlik wrote:

    hahaha BNR nyalira mangrupa bagian tina masalah warta palsu, faker ... 😛

    https://www.bnr.nl/podcast/beeldbepalers/10381775/nepnieuws-raakt-in-versnelling-met-deepfake-video-s

  5. kaméra 2 wrote:

    Katwijkers ka anjeun sadayana

    de Telegraaf

    Lamun, sakumaha redaktur hiji koran, anjeun nyarios ngeunaan kondol
    hiji dipikacinta nembe dicirikeun lajeng anjeun terang yén anjeun meuntas sadaya wates asih. (surplus remen digunakeun tapi ieu henteu leresan simpatik)
    Atawa anjeun terang yén moal aya résistansi sabab teu aya anu dipikacinta, anu nyarios? Kami kakara teu nyaho

    Aya anu dipapaésan tempat husus kanggo pencét nalika kondol? Antosan !!! Kunaon aya sanés aya konferensi pers sateuacanna ngeunaan papanggihan jalma anu leungit, saprak éta pencét éta ayana yén éta téh sigana téh kajahatan. Jalma 17million henteu ngahaja indit babarengan kalayan sagala carita sareng gaduh hak pinuh ka transparansi, katerangan ti media / kakuatan / pulisi.

    Naha kaptén teu kadenge di konferensi pers. naha aya henteu aya konferensi pers anu satuluyna sanggeus perhatian sapertos hébat dina sagala média (potong & némpelkeun panglawungan). Naha ngaran kapal / parahu teu dipikanyaho? Naha henteu aya gambar anu hansip basisir / pulisi sareng atanapi marrechaussee on transfer? Naha Peter R de Vries ngécéskeun yén Anja sigana parantos bunuh diri. Mun Anja estu psikologis anu henteu pantes, naha sanés média teu nulis ngeunaan éta?
    Naha umum umum dialakeun ku partéi kulawarga atawa anggota kulawarga dina Blauwen Bock sanggeus pasamoan pamungkas, munggaran diumumkeun yén inuman kulawarga sareng "batur" kulawarga masih ngandika: nyandak taksi.

    Sahingga aya puluhan panaliti anu jieunan masalah anyar sacara curiga siga carita bohong, di mana aya wartawan anu sakaligus anjog kalayan poto-kapal kapal kalayan awak Anya anu kapanggih.
    Atawa aya henteu deui wartawan anu parantos sadayana didékék & nempelkeun? Katwijkers ulah ragu nanyakeun saling.
    Ngan hiji juru carios pulisi (Dick Goijert) sareng mikropon parantos nyangking carita ka 17 yuta urang, urang kedah percanten manten anu si pendeta

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1441961297/honderden-nemen-afscheid-van-katwijker-anja-schaap

    Di dieu carita Dick Goijert ti pulisi

  6. sapu wrote:

    Dina rekening twitter Jacolien Schaap, perhatikeun yén Jacolien pisan paduli pernyataan Thierry Baudet, ogé salami periode leungit Anja. Manéhna ogé mibanda seueur laporan ngeunaan anti-Semitism.

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup