Anjeun moal tiasa deui asupkeun toko upami anjeun henteu masihan nami sareng nomer budak anjeun di lokét sareng anu kakara dimimitian

Filed dina warta analisis by on May 19 2020 12 Komentar

sumber: theglobeandmail.com

"Pamaréntah naroskeun kami ngalakukeun ieu sareng kuring ngan nuturkeun ka be 'Befehl ist Befehl'. Anjeun kedah nyayogikeun nami sareng nomer ID anjeun supados tiasa ngalacak saha anu parantos di kontak. Upami anjeun henteu ngalakukeun ieu, anjeun henteu resep ngalebetkeun toko, tapi anjeun ogé tiasa balanja online sareng kami".

Éta baris ngamimitian. Kuring geus ngaramalkeun ukuran kaayaan pulisi ieu pikeun sababaraha taun, tapi ayeuna aya musuh halimunan sareng média program NLP spesialis sapertos Jeroen Pauw parantos yakin kana masarakat deui dina kolaborasi sareng politikus sareng ahli, seuseueurna rahayat buta kana kaayaan pulisi totaliter anu ngabatalkeun.

Hal ieu dilakukeun undak-undakan sareng dina fase ieu:

  1. "Sensitip Lockdown" (kamulungan tina kurungan dina varian hampang) kalayan (sigana mah teu langkung ti taunan biasa) gelombang flu janten alibi; utamina diprogram ngaliwatan karesahan média, tokoh RIVM sareng gambar diproduksi diantara ceuli masarakat
  2. Pampasan kauangan pikeun ngajaga simpati ka pamaréntah
  3. Pengenalan hiji satengah meter masarakat sareng ukuran kontrol ditambah denda
  4. Persiapan aplikasi, sistem kaméra sareng data gedé sareng komitmen média pikeun nyobian jalma-jalma biasa dina perkenalan anu badé
  5. Leungitna énggal tina lockdown pikeun ngadukung dukungan masarakat
  6. Ngabangkitkeun virus tapi peluncuran nyata sareng jutaan jumlah maotna anu katingali (bioweapon atanapi henteu)
  7. Batu kunci solid solid sareng aksi pulisi tangguh, kalebet kuantitas wajib sareng bunder

Teras saha anu nyandak virus teuing terang, saha waé anu nyauran pikeun ngunci janten diangkat, sareng saha waé anu ngaraos éta alibi pikeun ngenalkeun kaayaan pulisi, tiasa dicétakan sareng dibawa ka tempat karawahan atanapi pendidikan deui. Teras gulung kaluar tina unggal metode kontrol téknologi, sertipikat digital (dihubungkeun sareng awak anjeun) sareng ngenalkeun artos renik digitalna tiasa dilaksanakeun kalayan laju anu gancang sareng (robot) di kaunter parantos diganti ku gerbang scanner tambah.

Bébaskeun kana panangan anjeun langsung ngaliwatan demokrasi langsung sareng teu ngantosan dugi kasép: www.fvvd.nl

video: klik di dieu

tags: , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (12)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Zonnetje wrote:

    Ka pamaca. Ngalakukeun nanaon ayeuna. Diperyogikeun. Tanda petisi Martin sabab urang henteu cicing dina démokrasi anu nyata sareng aturan hukum.

    Ngalakukeunana ayeuna!

  2. kaméra 2 wrote:

    Selandia Anyar (Inggris) éta kajadian sacara kabuka, di dieu éta kabéh kajadian sneaky

    Super panggedéna parantos ngagaduhan sadayana data kalayan sistem Bonus Bullshit na, pangakuan raray ogé parantos lami di supers lami, kusabab éta henteu disebatkeun dina média henteu hartosna éta ngagaduhan panjang sareng lebar. (Aranjeunna parantos kantos lila)
    Musuh anu teu kawih tiasa nyerang, ngabela, sareng maksa aturan di sadaya arah, sadayana !!! sabab anjeunna kawih.

    Ayeuna maén deui

    https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/privacywaakhond-trapt-op-de-rem-minister-de-jonge-mag-locatiedata-niet-gebruiken~be25d19b/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  3. Sisikian wrote:

    Inisiatif sapertos ieu muncul di mana waé, tapi anu luar biasa lumangsung di sakuliah dunya.

    Salaku conto di Thailand: https://www.khaosodenglish.com/news/crimecourtscalamity/2020/05/18/malls-deploy-robots-tracing-app-for-new-normal-shopping/

  4. Wilfred Baker wrote:

    Topeng Beungeut: Lambang Kuat tina Kapendak COVID

    https://vigilantcitizen.com/latestnews/the-face-mask-a-powerful-symbol-of-covid-oppression/

    Jeung ditandatanganan!

  5. Riffian wrote:

    Urang terang peran IBM salami Perang Dunya Kadua, ayeuna aranjeunna hoyong nyirian sadayana "K (NO) W IDentity" Pikirkeun ID2020
    https://youtu.be/oQyPz286xiA

    Sagalana datang kana blockchain…

  6. Zonnetje wrote:

    https://www.telegraaf.nl/nieuws/972882918/obamagate-en-corona-bewijzen-we-hebben-meer-dwarsdenkers-nodig

    Naon nagara munafik aranjeunna peryogi langkung 'pemikir lintas'. Zum kotzen.

  7. Adriaan W wrote:

    Héran naon waé maksud tina komunitas jarak 1,5 meter, éta bakal janten pasualan yén di deukeuteun jalma bakal langkung dibédakeun ku masing-masing ku panjagaan éléktronik, pangawasan.

    Anceman anu sanés, kirang langkung tapi teu kurang dasarna, ngarambatkeun demokrasi liberal. Langkung langsung dikaitkeun kana dampak téknologi, éta ngeunaan timbulna bertahap tina komunitas anu langkung dikawasa sareng fokus. Masarakat sapertos kitu bakal dikawasa ku golongan elit anu nyatakeun kakawasaan pulitik bakal ditingali ku uninga ilmiah anu unggul. Henteu kéngingkeun ku larangan dina nilai-nilai liberal tradisional, elit ieu moal ragu dina ngahontal cita-cita pulitikna ku ngagunakeun téknik modéren pangpentingna pikeun mangaruhan paripolah masarakat sareng jaga masarakat dina kaayaan pangawasan sareng kontrol. Dina kaayaan kitu, moméntum ilmiah sareng téknologi moal dibalikkeun, tapi saleresna bakal ngarobih kaayaan anu dieksploitasi.

    ... Krisis sosial anu tahan, mecenghulna kapribadian karismatik sareng eksploitasi média massa pikeun nunjukkeun kapercayaan masarakat tiasa janten léngkah dina transformasi Amérika Serikat anu janten masarakat anu dikuasai pisan.

    - Zbigniew Brzezinski

Leave a Reply

Ku neraskeun ngagunakeun loka, Anjeun satuju kana pamakéan cookies. inpo leuwih

Setélan cookie dina ramatloka ieu pakakas "ngawenangkeun cookies" pikeun méré Anjeun pangalaman browsing pangsaena. Lamun neruskeun migunakeun ramatloka ieu tanpa ngarobah setélan cookie Anjeun atawa anjeun klik "Tampa" handap anjeun agreeing ka institusi ieu.

nutup