Naha anjeun kedah nyandak atanapi nolak vaksin Covid-19 upami janten wajib? Naon anu kedah dilakukeun?

Filed dina warta analisis by on May 14 2020 45 Komentar

sumber: france24.com

Sacara bertahap, beuki seueur jalma anu mimiti ningali yén pamaréntah di sakumna dunya badé ngarobih parobosan pikeun masarakat sacara gembleng. "Lockdown cerdas" lalaunan dirobih janten permanén, dimana anjeun kedah ngabebaskeun kabébasan anjeun. Anyar anu normal janten samentawis satengah masarakat sareng anjeun kedah mayar éta waé.

Anjeun tiasa nyéwa konsultan mahal pikeun mamatahan anjeun ngeunaan cara nyetél perusahaan dina satengah satengah méter sareng anjeun tiasa ngandelkeun tag harga; labél harga pikeun anjeun nyalira sabab panginten kedah kéngingkeun persetujuan resmi pikeun ukuran anjeun sareng tag harga pikeun customer, sabab aya batur kedah batuk anu wajib sareng satengah satengah sareng peréduksi panghasilan.

Salaku tambahan, vaksin covid-19 anu bakal datang bakal janten wajib.

Kumisan ti sual naha vaksin sapertos kitu parantos diuji sareng sami-sami jauh tina patarosan naha urang hoyong éta hiji satengah meter parangkat masarakat: pamaréntahan nganut sareng leres henteu angkat ka jalma protés ngadangukeun.

Téknologi bakal dianggo pikeun ngawas sadaya ukuran éta. Abdi parantos ngaduga yén buku kuring di 2019 sareng kuring parantos ngaramalkeun yén dina seueur tulisan dina taun-taun ayeuna. Yén téknologi sareng data gedé bakal ngan saukur kadorong, kumargi seueur teuing perusahaan anu tiasa nganggur menarik deui. Seueur teuing ayeuna damel kanggo perusahaan-perusahaan ageung anu nyayogikeun solusi ICT atanapi pikeun instansi pamaréntah anu mastikeun yén aranjeunna tiasa teras-terusan mayar artina sareng ngajaga kulawarga. Jalma jalma tingali yén aya anu henteu leres, tapi lamun éta kedah milih, paling milih ngabengkokkeun pikeun ngajamin panghasilan.

Urang sadayana terang ku ayeuna kumaha rupana masarakat anyar ieu. Media sareng nagara terus nyebatkeun yén jual téh perlu sareng cara anu diwanohkeun nyaéta undakan. Léngkah-léngkah, supados massa nolak percaya yén éta mangrupikeun léngkah-léngkah anu dipikabutuh pikeun ngandung coronavirus.

Proses bakal di ombak tina 'ngencang beubeur' ka 'ngan ngantepkeun reins spring' teras gelombang salajengna datang. Media, para ahli (produksi inohong) sareng politik bakal nunjukkeun ka urang, saatos jaman mulai biasa dina hiji satengah meter sareng sakedik deui kamar pikeun mindahkeun, kebangkitan deui virus corona, sabada perkenalan sabageana bungkusan ku masarakat bakal dirangkul.

Pamiarsa dina média alternatif biasana milari inpormasi ngeunaan kumaha urang maénkeun. Kami hoyong maca analisis jero ngeunaan betapa anu bahaya, kumaha 5G tiasa dianggo pikeun mangaruhan kami, kumaha patén Microsoft masihan kami sertipikat vaksin digital, kumaha Bill Gates investasi dina média sareng industri vaksin, kumaha aplikasi tiasa dianggo pikeun ngabantosan kami keur ngawas. Kami lapar inpormasi ngeunaan kumaha urang dorong kana wéb ku urang tiasa ngocokkeun batur ngeunaan naon bahaya anu datang.

Éta penting pisan, sabab upami anjeun henteu terang naon bahaya anu boro pisan anjeun, anjeun henteu luncat kumisan dina waktosna. Tapi, kedah aya léngkah salajengna. Kami kedah sumping sareng solusi.

Di dieu dina situs wéb anjeun parantos maca sababaraha tulisan ngeunaan kumaha kamungkinan urang angkat ka masarakat dimana teu aya deui kontan, komunitas dimana aktip, kaméra sareng data anu ageung terang dimana kami atanapi naha urang ngagaduhan suhu anu saé (henteu aya kovid- 19) sareng sareng urang sadaya berinteraksi. Léngkah anu salajengna nyaéta pikeun nyambungkeun sadaya data ieu kana sistem sistem skor. Kalayan atanapi henteu ngagaduhan skor cekap atanapi henteu kedah diluar luar, ku karéta atanapi dina pesawat. Urang sadayana tiasa ngaduga deui ayeuna. Link ka sadaya data éta pikeun tanda digital anu mungkin sareng link ka kasaimbangan bank digital anjeun nyampurnakeun carita.

Kami didorong kana wéb sareng Cina mangrupikeun conto kumaha anjeun salaku kaayaan tiasa maksa jalma pikeun taat kana éta. Cina ogé nunjukkeun kumaha individu anu nangtung dina oposisi ngan saukur ditinggalkeun. Éta mangrupikeun pangaruh otomatis sistem sapertos kitu. Pamustunganana, massa bakal sujud ka dinya, sabagean kusabab seueur di masarakat sorangan nyalira bagian-bagian tina 'sistem'. Upami anjeun gaduh padamelan dina ICT sareng anjeun nyayogikeun parangkat lunak databés atanapi anjeun nyayogikeun sistem kaméra, upami anjeun damel salaku perwira investigasi atanapi salaku pulisi, anjeun tetep milih panghasilan. Éta kumaha kumaha waé.

Éta ilusi ngomong, "Teras abdi malungkeun smartphone kuring dugi ka kuring kaluar tina sistem". Urang bade waktu dimana partisipasi di masarakat janten praktis teu mungkin tanpa digiD atanapi tanpa eHerkenning (pikeun perusahaan). Hal anu sami bakal kajantenan ku téknologi korona anyar. Upami anjeun parantos dialungkeun smartphone anjeun, anjeun ngan saukur moal tiasa deui asup ka pasar raya.

Dupi éta sumping kana éta? Léngkah-léngkah sigana anu bakal sumping kana éta. Teras anjeun ngan ukur tiasa salamet upami anjeun gaduh kebon alihan anjeun sorangan, tapi maka anjeun ogé kedah ngagaduhan siki anjeun nyalira, sabab kakurangan diri sigana ogé bakal dicaram dina jangka panjang.

Lengkah saterusna nyaéta yén anjeun henteu deui meunang asup ka daérah umum upami anjeun teu acan vaksin. Sareng data gedé ogé bakal maénkeun peran dina ieu. Upami aplikasi anjeun nyarios yén anjeun nampi vaksin, panto lawang supermarkét bakal kéngingkeun anjeun; disebutkeun henteu. Dina fase anu terakhir, aplikasi sapertos kitu sigana bakal diganti ku karakter digital anu dikaitkeun kana awak anjeun. Sareng waé bakal lengkep upami kasaimbangan bank anjeun ogé dihubungkeun sareng sadayana ieu. Moal lami deui bakal aya kabur kacuali anjeun milih cicing 'di alam liar', tapi pikeun seueur anu bakal janten jambatan jauh teuing.

Urang tiasa ngagorowok naon anu dipikahoyong; urang tiasa ngajerit yén kami henteu hoyong éta sadayana, tapi éta siga anu ceurik di gurun. Mayoritas gumantung kana 'sistem'. Kusabab éta waktuna pikeun ngamimitian mikir ngeunaan: Upami anjeun teu tiasa ngéléhkeun, em, gabung.

Urang kedah sumping sareng solusi beton anu tiasa ogé dirangkul ku anu damel pikeun 'sistem'. Urang kedah nyayogikeun solusi konkrit sareng anu meujeuhna pikeun mastikeun yén jalma henteu kaleungitan kapastian, tapi anu aranjeunna kedah nyarios. Kami ayeuna gumantung kana kaputusan anu ditumpukeun ti luhur. Sistem politik anu ayeuna mekarkeun urang pikeun nampi kaputusan éta tanpa aya bentuk partisipasi. Ieu bisa dilakukeun béda. Éta kedah béda.

Aya kasempetan! Barina ogé, aya kasempetan pikeun radikal kahareupna perkawis-perkawis sareng téknologi anu sami ayeuna, tanpa ieu kudu ngarobih masarakat sadayana. Éta henteu peryogi pemberontakan populér atanapi révolusi. Sadayana ngan tiasa tetep ngalakukeun naon anu aranjeunna lakukeun.

Hiji-hijina hal anu ngarobih nyaéta struktur kaputusan. Menteri sareng pejabat anu ayeuna ngalaporkeun ka makuta sareng ngadorong hukum tanpa idin langsung masarakat kedah ngalaporkeun ka masarakat. Menteri kedah diganti ku wakil rakyat langsung dipilih (anu bener-bener ngalambangkeun rahayat tinimbang makuta).

Sadaya ieu dimungkinkeun ngaliwatan prinsip demokrasi langsung. Dina demokrasi langsung éta, anjeun milih perwakilan anjeun online. Anjeun tiasa janten calon anu nyalira atanapi nampilkeun calon sareng sistem undian mastikeun pilihan sareng pertumbuhan pangrojong. Éta sapertos sistem undian sapertos Holland's Got Talent sareng program TV anu sanés. Téknologina aya, kemungkinan anu aya sareng éta bakal ngerjakeun.

Ahli Parlimen terpilih langsung kedah mempermudah undang-undang sareng nunjukkeun ka masarakat pikeun disatujuan atanapi ulasan. Tina rébuan hukum, ka kajelasan, ti kuantitas pikeun kualitas. Partisipasi masarakat langsung.

Urang tiasa ngantosan dugi hukum vaksinasi wajib pikeun urang milih nyandak vaksin atanapi angkat ka panjara, atanapi urang tiasa nangkep moméntum. Urang kedah nangkep krisis ieu pikeun nyandak perobahan. Ngarobih jalan anu urang hoyongna! Demokrasi langsung tiasa ngagentos struktur listrik anu aya via sistem voting online dina sababaraha bulan.

Ayeuna ieu waktos pikeun nyiptakeun dukungan pikeun ieu. Lebetkeun diri dina kasempetan, pikir ngeunaan éta sareng baca kumaha éta jalan. Waktos waktuna pikeun meta sareng janten parobihan. Pencét tombol pikeun inpormasi langkung lengkep sareng lebet petisi.

langsung demokrasi ayeuna

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Ngeunaan Author nu ()

Komentar (45)

URL Trackback | Komentar RSS Feed

  1. Martin Vrijland wrote:

    Janten pimpinan

  2. Riffian wrote:

    Tapi éta gratis Martin, Jan Peter maénkeun peran pionir

    Tilas Perdana Menteri Balkenende hoyong vaksin korona gratis pikeun sadaya jelema
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/voormalig-premier-balkenende-wil-gratis-coronavaccin-voor-iedereen/ar-BB144ITV

  3. ZalmInBlik wrote:

    Ku sabab kitu, Covid nangtung pikeun KTP bijil (2020)

    • ZalmInBlik wrote:

      Pasihkeun éta ramo 🖕, nyarios NO

    • hareup wrote:

      Nice video, khususna anu terakhir nyaéta tungtung kuring, maca tujuan, nyaéta tujuan. The rascals mindeng ngacak kecap.

      Kieu deui pikeun pamiarsa énggal. Untungna, beuki loba anu ditambah. Jalma ogé nyumbang naon anu ngabantosan Martin unggal bit. Sora na jelas dipercaya jeung calakan. Anjeun henteu maca ieu dimana waé. Situs na kedah dijaga dina hawa. Tingali tulisanna ngeunaan serangan Ddos dina situs-Na

      Éta mangrupikeun langkung saé tibatan pidéo Jensen anu dihapus 33. Anu, tangtosna, sapuk sareng Yt. Kalayan dijual kaos na, teras ucapkeun yén éta pasti sagala. Anjeunna cicing di Vondelpark, janten gaduh artos sapertos cai. Kuring ngaso kasus kuring.

      Ogé perhatikeun sabaraha sering Jensen ngobrol ngeunaan sapatu prajurit dina beuheung na.

      Sareng di dieu deui panginget kunaon anjeun kedah pasti henteu nyandak anu ditembak. Upami anjeun diajar sapertos di dieu dina situs ieu, sareng anjeun nampi sababaraha ilmu. Naha anjeun terang yén anjeun kedah atanapi henteu kedah percanten kana sagala anu disebatkeun nomer ieu. Sareng pastina henteu ngantepkeun éta asupkeun kana awak anjeun.

      https://theocs101ark.com/2020/05/14/again-dont-take-the-shot/

      • XanderN wrote:

        Setuju. Teu tiasa mendakan anu sadayana Martin nyerat atanapi ngusulkeun, sakapeung mendakan éta rada ekstrim atanapi teu realistis, tapi kalayan sora anu cukup unik anjeunna nyaéta paribasa 'kanaria dina tambang batubara' tina kabebasan ekspres di Walanda. Situs ieu WAJIB tetep sareng ngajalankeun, sareng memang: seueur pangunjung sareng pendukung, langkung saé.

        Kuring tiasa satuju sareng tulisan anu di luhur, tapi kuring tetep percaya yén parobihan anu diusulkeun kudu disebarkeun dina waktos anu langkung lami (upami anjeun badé kéngingkeun seueur jalma anu jéntré, sareng langkung dipikaresep ogé nagara-nagara sanésna). Jalma-jalma kedah didamel 'asak' pikeun pusingan anu drastis. Upami teu kitu, seueur anu bakal panik, anjeun bakal ngalaman kekerasan, kekacauan, kasusahan, sareng anu henteu tiasa janten karsa.

        Bandingkeun wmb ka batur anu sukuna beku dina -30 derajat dina usum Swedia. Upami anjeun langsung nempatkeun éta dina kaayaan pancuran anu panas, anjeun bakal ngarusak karusakan. Éta kedah pisan bertahap, sareng kitu ogé kalolobaanana urang. Masihan aranjeunna 10 taun pikeun ngalakukeun ieu (sanaos sieun urang henteu ngagaduhan 10 taun pikeun nyegah hukum bela diri anu ayeuna janten kaayaan pulisi permanén).

        • Martin Vrijland wrote:

          @Xander

          Kuring mendakan nada anu condeng tina 'teu realistis' sareng 'ekstrim' teu pantes. Upami salah sahiji partai teu réalistis sareng sibuk pisan, éta pamaréntahan incumbent pamaréntah.

          Henteu yén pendapat Xander di dieu dina situs diitung salaku padamelan sareng yén kami ngandelkeun putusan diri anjeun X. Ieu waktuna pikeun ngarobih kritik sapertos kieu sareng nyandak tindakan. Janten perobahan ku lakukeun.

          Kuring yakin pisan yén sistem anu anyar diusulkeun dina fvvd.nl kudu disetél dina sababaraha bulan. Kami henteu gaduh waktos miceunan.

          Abdi parantos nampik komentar anjeun. Upami urang ngantosan sababaraha sasih deui, kabinét ayeuna parantos ngarobih sakumna masarakat kana hiji satengah meter masarakat sareng sadaya jinis téknologi anu dilaksanakeun anu nempatkeun kami dina wéb kontrol totaliter.

          Ku kituna kuring bakal nyarios: ulah nahan dina jalur anu panjang sareng ngilangkeun éta ekstrim sareng teu realistis. Éta ekstrem sareng teu réalistis anu tetep urang ngawadul sareng nyerat tulisan dimana éta sadayana salah sareng dimana vaksin sareng sertipikat digital tiasa ngarugikeun urang.

          Éta sieunan pikeun nempatkeun éta dina maturing jalma-jalma. Jalma-jalma ayeuna henteu siap ogé pikeun ukuranana ieu sareng ayeuna urang ningali yén pamaréntah ngadorong langkah-langkah 'unisistis' sareng 'ekstrim' dina sababaraha minggu.

          Janten kuring nyarios SIEUN anu sesah pisan kana kritik anjeun sareng nyarankeun yén anjeun nyauran jalma-jalma éta Laksanakeun aksi AYEUNA. Ieu 1 menit ka 12 sareng urang moal tiasa ngantosan 10 taun.

          Anjeun ogé tiasa naroskeun patarosan dina bagian pananya & jawaban dina situsna: https://www.fvvd.nl/qa/

          • Wilfred Baker wrote:

            Amin

          • Mawar wrote:

            Penyembuhan anu lembut ngadamel lambung bauna ...
            Jalma-jalma kedah digoncang, tapi aranjeunna janten koma.

          • Zonnetje wrote:

            Kuring milarian réspon anjeun ka Xander rapih teuing sanajan kuring boga curiga anu kuat pisan yén Xander henteu jelas. Kuring henteu bakal ngajelaskeun yén. Pamaca biasa tiasa terang naon hartosna.

    • hareup wrote:

      Aneh yén kuring teu pernah ningali klipna, henteu pernah maca TV sareng parantos ngarobih kana CD abu-abu. Emang pisan samar-samar klip. Sareng ogé kipas musik musik band ieu. Di jaman anu lami.

  4. nganalisa wrote:

    Langkung diprediksi program, naskah ieu parantos dilebetkeun dina séri Mati - PLAGUE dina taun 2003

  5. Zandi Panon wrote:

    Kelas tengah / kelas bakal dipasihan finansial saatos sahenteuna sataun deui, supados aranjeunna engké bakal pasrah ka Bapa State sapertos domba.

    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/eu-geneesmiddelenagentschap-ziet-op-zijn-vroegst-over-jaar-vaccin/ar-BB1449xj

    • hareup wrote:

      Leres pisan. Ku cara kieu sadaya jelema janten gumantung pisan. Teu mikir kritis deui sabab disimpen. Ngan disimpen dina cara anu ku kuring mikir anjeun tiasa langkung hadé sorga. Teras sareng penyelamat anjeun ogé anu ngahaja ngadorong anjeun sareng kulawarga anjeun kana jurang éta. Tapi aranjeunna mimitina bakal ningali éta béda. Dugi ka kasép, saatos kabéh, vaksin parantos disuntikkeun kana jalma-jalma di nagara anu teu kantos dilaksanakeun dina sagala hal. Asalna tina tersangka biasa, sareng parantos ngatur kekebalan kanggo diri. Naha vaksin ieu ngarugikeun anjeun sagala cara. Éta susunan saleresna nyarioskeun sadayana carita.

  6. ZalmInBlik wrote:

    Di dieu serigala sanés di pakean domba Eric Schmidt, sadaya tersangka biasa terlibat dina operasi perbudakan pamungkas ieu. Sareng aranjeunna ogé ngalebetkeun iklim pésta dina agenda na nalika aranjeunna sibuk
    https://www.marketwatch.com/story/microsoft-visa-and-others-worth-combined-115-trillion-want-congress-to-include-climate-in-covid-19-recovery-plan-2020-05-13

    Hubungan Lacak Grup Dibiayaan Ku Soros sareng Gerbang, Gaduh Chelsea Clinton Pangurus
    https://www.newswars.com/contact-tracing-group-funded-by-soros-and-gates-has-chelsea-clinton-on-board/

    'urang kedah' bersyukur 'pikeun perusahaan raksasa anu' urang resep ka jahat '(Kami sebut FASCISM ieu)
    Video na disumputkeun, persis kumaha aranjeunna ngajalankeun.

  7. hareup wrote:

    Tingali didieu kumaha palinter aranjeunna maénkeun kaulinan ieu. Aranjeunna ngan ukur nunjukkeun naon anu bakal dilakukeun. Maca barudak ti kulawarga. Dina kaayaan kasehatan, sareng kusabab anjeun teu ngagaduhan 2 kamar mandi pikeun karantina. Tapi cik aya anu nyebatkeun anjeun anu konon ngalawan éta. Sareng masihan kalakuan anu kirang. Tapi anjeun ngagaduhan nomer anu dipasihan, disebut-jaga silih jaga. Sareng aranjeunna gaduh nomer lacak kontak anjeun. Oh enya anak anjeun paling dipikaresep moal ningali anjeun deui, sareng henteu éta henteu maot ti Covid. Téks 80123, baca 9 sareng 33. Sareng buang sadaya anu anjeun gaduh. Janten Amerika …… .. ogé

    Ngan tingali éta aktor, sareng anjeun bakal ningali naon anu aranjeunna asupkeun.

    https://youtu.be/RWQMx4HxWIw

  8. Riffian wrote:

    Ikrar kasatiaan kana Orde Dunia Baru

    NON-COMPLIANCE

  9. guppy wrote:

    Saha waé anu kantos milih dina kahirupan maranéhanana kedah napak kana petisi ieu. Urang ayeuna tiasa ningali pisan jelas naon anu kajantenan nalika ngantepkeun wayang televisi ngatur hirup anjeun. Upami ngan ukur pikeun nengetan yén éta dumasar kana bohong, sakumaha anu kabaca dina tulisan ieu. Voting deui nyandak urang langkung jauh kana lockdown.

    Pasti abdi henteu nyandak chip atanapi vaksinasi, tapi ngalarang. Dina naon waé, urang kedah angkat deui ka alam pikeun maluruh diri. Bahkan Yesus kedah angkat ka gurun kanggo nyambung. Kuring henteu ngucapkeun anjeun kedah percanten ka Yesus, kuring ngan ngartos kami dina jalur anu sami.

  10. Marcos wrote:

    Saé yén masih aya dokter sapertos dokter Jérman ieu https://www.youtube.com/watch?v=6bIAXtciwk0&feature=youtu.be

  11. Marcos wrote:

    Dina pidéo dokter Jerman dina tautan sateuacana anjeunna nyarios naon anu leres pisan. Dina urat paribasa yén urang HENTEU mundur kana "normal biasa" urang. Ieu leres pisan, kusabab éta hartosna anu lami parantos nyababkeun manuver urang kana kaayaan anu aya dina ayeuna. Janten aya kaperluan normal anu anyar, anu sanés masarakat 1,5 meter sareng sadaya téknik panjagaan, tapi normal anyar anu umumna pakait sareng titik FVVD Martin. Panginten ieu tiasa dilebetkeun kana pesen FVVD?

  12. Sapatu renda wrote:

    Sahenteuna pikeun kuring "kana alam liar". Pas urang janten kaayaan pollit pinuh ku kuring nyusun barang-barang kuring sareng kuring ical. Kuring rada resep kalaparan di tempat sanés di tengah-mana ti mana kabébasan abdi dicandak.

    • Zonnetje wrote:

      Ku teu sangka anjeun tiasa angkat nalika kaayaan pulisi pinuh aya. polisi pulisi = sistem feodal, anjeun bagian tina nagara. Dina sistem feodal, budak henteu sareng henteu kedah ngalakukeun nanaon tanpa idin ti juragan / nagara.
      Sumawona, dimana anjeun badé angkat sadayana dihubungkeun sacara internasional, dikelaraskeun sareng dikontrol ku aranjeunna. Teu heran naha para penduduk anjeun badé angkat ngantosan anjeun. Kompetisi ogé aya diantara individu. Urang aya dina kaayaan anu susah sahingga kami kedah méréskeun diri urang sorangan di Madurodam. Penduduk umum masih teu ngartos hal ieu kalayan procrastination pasif anu salilana.

  13. hareup wrote:

    Di dieu Martin anjeun leres-leres ngeunaan sadaya anu matak, sareng efek khaseut.

    Patén vaksin Coronavirus https://patents.justia.com/patent/10130701 pikeun Attenuated Coronavirus dianggo salaku Vaksin. Chimera Patén Patén https://patents.justia.com/patent/8828407 Sirah Chimera Singa, Awak Embe, buntut Naga "Domba Embe" sacara harfiah hartosna "Usum Musim" alias Capricornus na Kambing Saturnian Usum; a Chimera mangrupikeun sato anu pati diciptakeun tina sato sanés, pas pisan naon éta vaksin.

    Jeung bagian handap mangrupikeun tina ajaran Freemason sareng koranna. Dina basa sejen urang kudu ngabales gancang pisan. Janten anjeun ningali naon anu tiasa kaluar tina téks labél. Janten barang anu ngancam kahirupan, sareng kantun nempatkeun, aranjeunna badé maéhan anjeun, sareng nyiptakeun dunya anyar pikeun diri. Kumaha apan apan seueur pisan ngagabung kana ieu ajaran.

    Induvidual cacad ku datang bersemuka sareng konspirasi.
    Janten monstrik anjeunna henteu tiasa percanten.
    Sodona, Pedophille, 33 Freemason. J Edgar Hoover
    Sutradara FBI, naon konspirasi?

    ngarobah

    Gilead

    Anjeunna ogé nyarioskeun di Gilead, parantos vaksin. Naon dina basa Ibrani nangtung pikeun Galeed.

    Maca tumpukan saksi ngaran chaldee sarua jeung Galeed dina hebrew. Duanana nyirian adegan perjanjian. Antara Yakub sareng perang gen 31:47 (ieu kanggo nunjukkeun naon anu aranjeunna nuturkeun, moal meunang batur pikeun bibli)

    Paus Francis énsiklopédia Laudato si (kertas diajar) nyauran pikeun meuncit 6 miliar jelema.

    Tingali penjelasan: Sareng naon anu katingalina hoyong dilaksanakeun. Trump ogé sigana aya nelepon dina militér pikeun vaksin sadayana, maca maot. Sareng Amérika, kalayan 400 juta senjata swasta di pananganna, bakal calik ogé. Aneh yen anjeun tiasa kaayan. Sareng kuring henteu ngasah kekerasan. Tapi tersangka biasa tangtosna.

    Sumber kanaocs101ark

  14. ZalmInBlik wrote:

    Kuring ogé bakal nampik éta tés, sabab éta ogé tiasa ngeusian basis data DNA. Die Schippers parantos aya di DSM sareng mantan kapala DSM Sijbesma anu ayeuna tiasa tanggung jawab kana tés na. Nonton kana hares amprok, biasa kasangka maén dina dua sisi, hudang !!

    https://www.telegraaf.nl/financieel/1592133933/rol-coronapaus-past-voormalig-dsm-baas-sijbesma-goed

    Kursi dina korsi lengkep

    • hareup wrote:

      Yén anjeunna masih gaduh babaturan réréncangan, ningal… Éta hébat ogé yén éta dijelaskeun pikeun kami dina 13.33 menit. Kumaha hebatna krisis ieu ditangani. Sareng kumaha raos budak téh. Hanjakalna, budak sering teh jalma ngagerentes. Teu tiasa nyarios sadaya aktor éta.

  15. ZalmInBlik wrote:

    Naha vaksin upami aya cukup obat ngalawan varian hampang?

    WHO Nawiskeun nyogok $ 20M Pikeun Racun COVID-19 Cure - Présidén Madagascar
    Ku GreatGameIndia -Macan 16, 2020
    Dina pangwangunan anu ngareuwaskeun Présidén Madagasikara parantos ngaku klaim sensasional anu WHO nawiskeun nyogok $ 20m pikeun nyembarkeun COVID-19 pikeun nyembarkeun. Panguburan herbal anu disebut COVID-19 Organics dijieun tina Artemisia tiasa nyageurkeun penderita COVID-19 dina sapuluh dinten saur Présidén.
    https://greatgameindia.com/who-offered-20m-bribe-to-poison-covid-19-cure-madagascar-president/

  16. hareup wrote:

    Kuring terus kagum di BMF. Sareng khususna yén aya seueur jalma anu ngajagi huntu sareng kuku. Kusabab anjeunna masihan seueur pikeun amal. Nalika anjeunna ngalakukeun sahenteuna 80% uih deui investasi. Upami Bill leres-leres manis, anjeunna sareng réncangna anu sugih tiasa nyalametkeun dunya tina rasa lapar sareng haus pisan. Gantina maén ngabagi sareng ngatur di bumi uji bumi di dunya sorangan. Anu anjeunna henteu, sareng nganggo manusa salaku sasatoan ujian. Jalma masih kedah nangtung. Aranjeunna ngagaduhan seueur artos, tiasa ngalereskeun sagala kasangsaraan di dunya dina saminggu. Teu aya rasa lapar euweuh haus, kurang pikeun perang kirang mortality anak jsb jsb Tapi aranjeunna henteu ngalakukeun éta, janten nanaon tentang alus BMF. Abah tina jinis panghandapna, kalayan hanjakalna paling artos.

  17. ZalmInBlik wrote:

    Kuring heran lamun RIVM parantos kaluarkeun modél Kaisar College dina waktos éta, kusabab teu aya masalah. Malah langkung buktina yén data ieu diciptakeun pikeun ngadukung agenda anu khusus:

    Perang Corona-Modellierung "schlimmster Software-Fehler aller Zeiten"

    Téma Mehr zum.
    Benachrichtigung über neue Pasal:
    Politik Corona Virus

    18.05.2020 12: 45
    Die Modellierung des Kaisar College zur Corona-Epidemie, auf der umfangreich Maßnahmen und Verbote beruhen, aneh Software-Fehler auf, sagen zwei weltweit führende Daten-Ingenieure.
    https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/504115/Corona-Modellierung-war-schlimmster-Software-Fehler-aller-Zeiten

  18. Riffian wrote:

    Dangukeun taliti kana curiga anu biasa pikeun milari naon anu ditunda ku vaksin.

Leave a Reply